מכבי ת"א הציעה להנדריקס חוזה לשלוש שנים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מכבי ת"א הציעה להנדריקס חוזה לשלוש שנים

הודעהעל ידי asafb96 » 20 פברואר 2012, 17:18

כל מה שאמרתם על סופו לא נכון, ברמת העובדות. סופו הראה שכשבלאט נותן לו לשחק, הוא יכול לסחוב כל ערב משהו באיזור ה20-25 דקות (ואם בלאט יפסיק עם החילופים האוטומטיים המטומטמים על גארדים, יכול ליהיות שהוא גם לא יעשה עבירות שטותיות). הוא נתן שנה שעברה משחק של 30 דקות, והיה מצוין. הוא נתן הרבה משחקים של 20-25 דקות, והיה מצוין בהם. עם מוסיפים לזה את מאצ'בן שיכול לתת כל ערב כמה דקות כסנטר, ממש לא צריך איזה כוכב. מספיק שחקן שיתן 10-20 דקות של הגנה
חוץ מזה, אם בארסה משחק 40 דקות עם שחקנים הגנתיים באופי בעמדת הסנטר, מה הבעיה שלמכבי יהיה סנטר מחליף עם אורנטצייה הגנתית? שחקנים כאלה אפשר למצוא, בזול, שיביאו משחק הגנה ונוכחות טובה משל הנדריקס בהרבה.

קודי, התייחסת לסדר העדיפויות מבחינת השארת השחקנים הנוכחיים. זה לא נכון לעשות. צריך להתסכל על כל השחקנים שצריכים לבוא/להישאר. כך שסדר העדיפויות, לפחות לדעתי, צריך ליהיות: סופו, לאנגפורד, רכז זר. אחר כך נחשוב על הנדריקס, הלפרין, לאנדסברג, וכו'...
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 20 פברואר 2012, 17:20

אני בטוחה שסופו יכול לשחק גם 50 דקות..השאלה היא באיזה אפקטיביות..על אחת כמה וכמה שעכשיו יש לו את הפציעה בברך..
כל דקה אצל סופו מתוזמנת ע''י הצוות הרפואי וע''י צוות הכושר של מכבי..אם היו היה יכול לשחק 40 דקות לא היו נותנים לו? אבל אצל סופו כשהוא יכול לרוץ הוא רץ את המגרש ואז כשהוא מתעייף מתחילים לראות את זה..באיך שהוא יורד להגנה,באיך שהוא עולה לתקפה,באיך שהוא מחטיא זריקות עונשין ובאיך שהריאות שלו כבר מתנדנדות לו כבר מחוץ לפה..
נערך לאחרונה על ידי Holiday_Armadillo בתאריך 20 פברואר 2012, 17:22, נערך פעם אחת בסך הכל.
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 20 פברואר 2012, 17:21

שחף כתב:אגב, אם כבר מכבי רוצה להשקיע כל כך הרבה בעמדת הסנטר, הנה הצעה: במקום מאצ'באן, סופו והנדריקס אפשר להציע 2 מיליון דולר לארזאם לורבק, להביא מחליף זול יחסית במחירים של שון ג'יימס וללכת על הימורים צעירים יחסית בעמדות הגארד והסמול פורוורד. למכבי יהיו שני כוכבים ברמה הכי גבוהה(לאנגפורד ולורבק) ואם היא תפגע עם שאר הזרים קבוצה שיכולה ללכת עד הסוף. לא תפגע? מספיק כדי להגיע עד רבע הגמר כנראה. זה כמובן תיאורטי לחלוטין וכנראה שאין למכבי יכולת תקציבית להתחרות על לורבק מול ברצלונה או רצון לעשות כזה דבר.

לא נראה לי סביר, וגם לא נראה לי זה יהיה מהלך טוב. לורבק נותן עונה מדהימה, הוא בכיף יכול לקבל בקיץ חוזה שנע באיזור ה2-2.5 מיליון יורו. גם אם מכבי איכשהו יאגרו כספים ויצליחו להביא אותו ב2 מיליון דולר, זה אומר שאתה מוותר על מאצ'בן וסופו, ובמקומם מביא שחקנים זולים ופחות טובים. אני מעדיף ללכת עם סופו ומאצ'בן, ולא לתת חלק גדול מאוד מתקציב לשחקן אחד
asafb96

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 20 פברואר 2012, 17:22

אני מאמין שאם מכבי הציעה לו חוזה גדול, הם יודעים שהם לא ימצאו מישהו יותר טוב ויותר זול.
גם הנקודה של זה לאורך זמן ושחקן אחר כנראה לא- זאת גם נקודה חזקה.
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי asafb96 » 20 פברואר 2012, 17:25

Holiday_Armadillo כתב:אני בטוחה שסופו יכול לשחק גם 50 דקות..השאלה היא באיזה אפקטיביות..על אחת כמה וכמה שעכשיו יש לו את הפציעה בברך..
כל דקה אצל סופו מתוזמנת ע''י הצוות הרפואי וע''י צוות הכושר של מכבי..

יכול ליהיות סופר אפקטיבי. עובדה שהוא היה מדהים ב25 דקות שלו מול מילאנו, ולא נראה עייף לשניה.
הפציעה בעייתית, אבל הוא יעבור בקיץ ניתוח כנראה, ויעבור את זה.
עוד דבר, זה גם לא שהנדריקס הוא איזה סנטר מוביל ביורוליג... הוא גבוה משלים מצוין, אבל גם לו יש לא מעט בעיות וחולשות. 800 אלף דולר? אז נסגור מושלם (וזה לא מושלם, כי ראינו שהקוו הקדמי התקשה מול בארסה מאוד, והם חגגו עלינו בצבע) את עמדת הסנטר. ואז מה? ניתקע עם רכז סוג ז'?
לצד שחקנים סופר התקפיים כמו סופו, מאצ'בן, וליאור, מה שתפור לשם זה סנטר ארוך והגנתי. הנדריקס לא ממש עולה על זה, וראינו לא פעם איך חוסר הסנטימטרים שלו בעייתי.
asafb96

הודעהעל ידי asafb96 » 20 פברואר 2012, 17:27

Ido_Maccabi כתב:אני מאמין שאם מכבי הציעה לו חוזה גדול, הם יודעים שהם לא ימצאו מישהו יותר טוב ויותר זול.

מי אמר שלא ימצאו שחקן יותר טוב ויותר זול? זה ממש לא נכון. ההנהלה והצוות המקצועי טועים המון. כמו כולם. אי אפשר לעצום עיניים ולומר "הם יודעים מה הם עושים" כמו שכולם עשו פה בקיץ ואמרו "אני סומך על דיוויד!", כמו שאמרו עם החתמת סמית'. יופי, אז סמכנו על דיוויד. ומה יצא מזה? אחד הזרים היותר חלשים בשנים האחרונות. הם גם טועים, ואני מניח שהם עדיין לא ממש בקיאים (כמו כולם) בשוק שהולך ליהיות בקיץ, כי בכל זאת, אנחנו עוד באמצע העונה.
להשאיר את הנדריקס זה טוב, אבל לא בסכום שזולל חלק גדול מהתקציב, שצפוי לבוא על חשבון עמדה חשובה הרבה יותר
asafb96

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 20 פברואר 2012, 17:32

asafb96 כתב:
Ido_Maccabi כתב:אני מאמין שאם מכבי הציעה לו חוזה גדול, הם יודעים שהם לא ימצאו מישהו יותר טוב ויותר זול.

מי אמר שלא ימצאו שחקן יותר טוב ויותר זול? זה ממש לא נכון. ההנהלה והצוות המקצועי טועים המון. כמו כולם. אי אפשר לעצום עיניים ולומר "הם יודעים מה הם עושים" כמו שכולם עשו פה בקיץ ואמרו "אני סומך על דיוויד!", כמו שאמרו עם החתמת סמית'. יופי, אז סמכנו על דיוויד. ומה יצא מזה? אחד הזרים היותר חלשים בשנים האחרונות. הם גם טועים, ואני מניח שהם עדיין לא ממש בקיאים (כמו כולם) בשוק שהולך ליהיות בקיץ, כי בכל זאת, אנחנו עוד באמצע העונה.
להשאיר את הנדריקס זה טוב, אבל לא בסכום שזולל חלק גדול מהתקציב, שצפוי לבוא על חשבון עמדה חשובה הרבה יותר

אני לא סומך עליהם בעיניים עצומות, אבל אני כן חושב שהם יודעים מה הם עושים, בטח יותר מאיתנו.
הם לא סתם זורקים עליו כסף.. יש לך רעיונות לשחקנים ספציפיים שיתנו יותר, בפחות כסף, ולא יעלמו אחרי שנה לכסף הגדול?
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי MTA2311 » 20 פברואר 2012, 17:33

asafb96 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:אני בטוחה שסופו יכול לשחק גם 50 דקות..השאלה היא באיזה אפקטיביות..על אחת כמה וכמה שעכשיו יש לו את הפציעה בברך..

יכול ליהיות סופר אפקטיבי. עובדה שהוא היה מדהים ב25 דקות שלו מול מילאנו, ולא נראה עייף לשניה.
עוד דבר, זה גם לא שהנדריקס הוא איזה סנטר מוביל ביורוליג... הוא גבוה משלים מצוין, אבל גם לו יש לא מעט בעיות וחולשות. 800 אלף דולר? אז נסגור מושלם (וזה לא מושלם, כי ראינו שהקוו הקדמי התקשה מול בארסה מאוד, והם חגגו עלינו בצבע) את עמדת הסנטר. ואז מה? ניתקע עם רכז סוג ז'?
לצד שחקנים סופר התקפיים כמו סופו, מאצ'בן, וליאור, מה שתפור לשם זה סנטר ארוך והגנתי. הנדריקס לא ממש עולה על זה, וראינו לא פעם איך חוסר הסנטימטרים שלו בעייתי.

לא רק בארסה.. סנטרים הרבה פחות גדולים ומאסיביים חגגו עלינו.
לא יכול להיות ששחקן שנמצא פה על תקן "הגבוה ההגנתי" לא יצליח לעצור סנטר יורוליג ממוצע.
איך יכול להיות שאחרי העונה הזאת אנשים שמים בסדר העדיפויות שלהם סנטר מחליף(טוב ככל שיהיה) לפני רכז מוביל? אחרי סופו ולנגפורד מכבי צריכה לדאוג לרכז ברמה גבוהה, גם אם זה אומר שצריך לוותר על הנדריקס ויותם.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 20 פברואר 2012, 17:44

MTA2311 כתב:
asafb96 כתב:

לא יכול להיות ששחקן שנמצא פה על תקן "הגבוה ההגנתי" לא יצליח לעצור סנטר יורוליג ממוצע.
איך יכול להיות שאחרי העונה הזאת אנשים שמים בסדר העדיפויות שלהם סנטר מחליף(טוב ככל שיהיה) לפני רכז מוביל? אחרי סופו ולנגפורד מכבי צריכה לדאוג לרכז ברמה גבוהה, גם אם זה אומר שצריך לוותר על הנדריקס ויותם.

לדעתי רכז זה גם לפני לאנגפורד. זאת העמדה הכי חשובה.
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי asafb96 » 20 פברואר 2012, 17:50

Ido_Maccabi כתב:
asafb96 כתב:

אני לא סומך עליהם בעיניים עצומות, אבל אני כן חושב שהם יודעים מה הם עושים, בטח יותר מאיתנו.
הם לא סתם זורקים עליו כסף.. יש לך רעיונות לשחקנים ספציפיים שיתנו יותר, בפחות כסף, ולא יעלמו אחרי שנה לכסף הגדול?

ראינו לא פעם שהם טועים. גם ראינו אותם מביאים את ליאור, סופו, הנדריקס, ופרקינס ופארגו האלמוני בלבד בעמדות 2 הגארדים. אז זה הלך, הפעם יכול ליהיות שלא.
הם טועים כמו כולם, וזה בסדר. אבל לעצום עיניים ולהגיד "אני סומך עליהם שהם יודעים מה הם עושים" או "אני סומך עליהם שיביאו גארד טוב ולא סתם ישאירו את הנדריקס" זה נאיבי ולא מציאותי.
רעיונות? יש לי הרבה. אתה מוזמן להיכנס לאשכול הסקאוטינג לראות כמה שמות שעלו שם מכמה אנשים. שחקנים שיהיו זולים מהנדריקס, בעלי סייז הרבה הרבה יותר טוב, ויתרמו יותר ממנו בהגנה, מה שחשוב מאוד לצד שחקן כמו ליאור, סופו ומאצ'בן.
asafb96

הודעהעל ידי MTA2311 » 20 פברואר 2012, 17:57

Ido_Maccabi כתב:
MTA2311 כתב:
asafb96 כתב:

לדעתי רכז זה גם לפני לאנגפורד. זאת העמדה הכי חשובה.

אז איך זה מסתדר עם החוזה של הנדריקס?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 20 פברואר 2012, 18:03

asafb96 כתב:
Ido_Maccabi כתב:
asafb96 כתב:

ראינו לא פעם שהם טועים. גם ראינו אותם מביאים את ליאור, סופו, הנדריקס, ופרקינס ופארגו האלמוני בלבד בעמדות 2 הגארדים. אז זה הלך, הפעם יכול ליהיות שלא.
הם טועים כמו כולם, וזה בסדר. אבל לעצום עיניים ולהגיד "אני סומך עליהם שהם יודעים מה הם עושים" או "אני סומך עליהם שיביאו גארד טוב ולא סתם ישאירו את הנדריקס" זה נאיבי ולא מציאותי.
רעיונות? יש לי הרבה. אתה מוזמן להיכנס לאשכול הסקאוטינג לראות כמה שמות שעלו שם מכמה אנשים. שחקנים שיהיו זולים מהנדריקס, בעלי סייז הרבה הרבה יותר טוב, ויתרמו יותר ממנו בהגנה, מה שחשוב מאוד לצד שחקן כמו ליאור, סופו ומאצ'בן.

קראת מה כתבתי?
כתבתי שאני לא סומך עליהם בעיניים עצומות כמו הרבה כאן, והם טועים לפעמים, אבל הם בכל זאת יודעים יותר מאיתנו.
אני בטוח שבלאט יודע שצריך רכז, יש פקטורים שאנחנו לא יודעים ולא צריך לעשות בשביל מכבי את החשבון אם ישאר כסף או לא.
אם מכבי ישאירו את הנדריקס על חשבון רכז טוב זה טעות מאוד מאוד בסיסית שאני לא מאמין שמכבי יטעו בה.

אז איך זה מסתדר עם החוזה של הנדריקס?

אתם לא מבינים אותי- אני לא אומר שהחוזה הזה טוב, בכלל לא.
אני אומר שאתם מוציאים את הצוות המקצועי מטומטמים שלא מבינים כלום, בלי שאנחנו יודעים את כל העובדות.
אתם קופצים בהסקת המסקנות שלכם רחוק מדי. אני לא חושב שהחוזה הזה נכון- רק לא גרוע כמו שאתם מציגים אותו.
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי asafb96 » 20 פברואר 2012, 18:11

אבל הבעיה היא, שזה בנייה הפוכה. מכבי לא יודעת בדיוק כמה כסף ישאר לה. כמו שאנחנו לו. אף אחד לא יודע כמה הלפרין ולאנדסברג יעלו (אם יבואו), אף אחד לא יודע כמה סופו או לאנגפורד יעלו, ואף אחד גם לא יודע מה יהיה התקציב המדיוק בשנה הבאה. מה שאנחנו אומרים, זה שלא צריך לקפוץ מהר ולתת לו את זה. צריך לעשות את זה לפי סדר עדיפויות. קודם שיהיו לנו את סופו, לאנגפורד, ורכז זר ביד, ורק אחר כך נראה אם נשאר כסף לריץ'. מכבי יכולה לתת לו כסף עכשיו, להאריך לסופו את החוזה, להאריך ללאנגפורד, להביא את הלפרין, להביא את לאנדסברג, ופתאום למצוא את עצמנו תקועים בלי רכז טוב, כשיש לנו סכום שיכול להביא שחקן כמו סמית', לא יותר.
כמו שמיהרנו להחתים את פוט וכדיר, אבל אז נזכרנו שאין רכז. בלי המזל הגדול שבהצלחת פארגו וסופו, היינו יכולים להתרסק באותה עונה
asafb96

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 20 פברואר 2012, 18:20

asafb96 כתב:אבל הבעיה היא, שזה בנייה הפוכה. מכבי לא יודעת בדיוק כמה כסף ישאר לה. כמו שאנחנו לו. אף אחד לא יודע כמה הלפרין ולאנדסברג יעלו (אם יבואו), אף אחד לא יודע כמה סופו או לאנגפורד יעלו, ואף אחד גם לא יודע מה יהיה התקציב המדיוק בשנה הבאה. מה שאנחנו אומרים, זה שלא צריך לקפוץ מהר ולתת לו את זה. צריך לעשות את זה לפי סדר עדיפויות. קודם שיהיו לנו את סופו, לאנגפורד, ורכז זר ביד, ורק אחר כך נראה אם נשאר כסף לריץ'. מכבי יכולה לתת לו כסף עכשיו, להאריך לסופו את החוזה, להאריך ללאנגפורד, להביא את הלפרין, להביא את לאנדסברג, ופתאום למצוא את עצמנו תקועים בלי רכז טוב, כשיש לנו סכום שיכול להביא שחקן כמו סמית', לא יותר.
כמו שמיהרנו להחתים את פוט וכדיר, אבל אז נזכרנו שאין רכז. בלי המזל הגדול שבהצלחת פארגו וסופו, היינו יכולים להתרסק באותה עונה

בקיצור, הבעיה היא בסדר העדיפויות ולאו דווקא בחוזה הספציפי הזה לגופו. עם זה אני מסכים, ואני מקווה שגם מכבי יודעים את זה.
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי rc4991 » 20 פברואר 2012, 18:23

Ido_Maccabi כתב:
asafb96 כתב:אבל הבעיה היא, שזה בנייה הפוכה. מכבי לא יודעת בדיוק כמה כסף ישאר לה. כמו שאנחנו לו. אף אחד לא יודע כמה הלפרין ולאנדסברג יעלו (אם יבואו), אף אחד לא יודע כמה סופו או לאנגפורד יעלו, ואף אחד גם לא יודע מה יהיה התקציב המדיוק בשנה הבאה. מה שאנחנו אומרים, זה שלא צריך לקפוץ מהר ולתת לו את זה. צריך לעשות את זה לפי סדר עדיפויות. קודם שיהיו לנו את סופו, לאנגפורד, ורכז זר ביד, ורק אחר כך נראה אם נשאר כסף לריץ'. מכבי יכולה לתת לו כסף עכשיו, להאריך לסופו את החוזה, להאריך ללאנגפורד, להביא את הלפרין, להביא את לאנדסברג, ופתאום למצוא את עצמנו תקועים בלי רכז טוב, כשיש לנו סכום שיכול להביא שחקן כמו סמית', לא יותר.

בקיצור, הבעיה היא בסדר העדיפויות ולאו דווקא בחוזה הספציפי הזה לגופו. עם זה אני מסכים, ואני מקווה שגם מכבי יודעים את זה.

ב-ד-י-ו-ק,ואני מקווה שכולם יבינו את זה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 20 פברואר 2012, 18:35

כל דקה אצל סופו מתוזמנת ע''י הצוות הרפואי וע''י צוות הכושר של מכבי..אם היו היה יכול לשחק 40 דקות לא היו נותנים לו? אבל אצל סופו כשהוא יכול לרוץ הוא רץ את המגרש ואז כשהוא מתעייף מתחילים לראות את זה..באיך שהוא יורד להגנה,באיך שהוא עולה לתקפה,באיך שהוא מחטיא זריקות עונשין ובאיך שהריאות שלו כבר מתנדנדות לו כבר מחוץ לפה..

אז אולי מכבי צריכה סנטר אחר במקום סופו.
שחף

הודעהעל ידי asafb96 » 20 פברואר 2012, 18:38

Ido_Maccabi כתב:

זה הכל :thumbup
asafb96

הודעהעל ידי asafb96 » 20 פברואר 2012, 18:42

שחף כתב:

אז אולי מכבי צריכה סנטר אחר במקום סופו.

כן אה.. לורבק מתאים לי. אבל צריך שוט-בלוקר כגיבוי. נראה לי וואסקאז יכול ליהיות סבבה..
סופו יכול בכיף לסחוב 20-25 דקות בממוצע לערב. הוא הראה את זה בשלב הראשון שנה שעברה. הבעיה היא, שבלאט מוותר עליו מהר מדי, הפציעה והעומס השנה, והמשחק השבלוני והלא טוב של מכבי איתו. כבר די קלטו את זה שסמית' עובר על חסימה, מכניס לו כדור, וכולם עומדים ומסתכלים. למה לא לנסות פיק-אנד-רול כמו שיוון עשו לארה"ב בין סופו לפאפאס? למה לא לעשות תרגיל שסופו מקבל כדור ויש תנועה בצד הרחוק, כדי שישר תיהיה לו אופציית מסירה ישר אחרי שהוא מקבל את הדאבל טים? למה הפסיקו לעשות לו פסוט אפ במעבר?
סופו שחקן סופר יעיל, גם ל20-25 דקות. עם מאצ'בן שחוזר שנה הבאה ויכול לתרום פה ושם במאצ' אפים מסוימים כשהוא משחק לצד ליאור, ממש לא צריך איזה כוכב (וגם לא שהנדריקס הוא כזה..) בעמדת הסנטר המחליף. בטח ובטח שלא זה חשוב יותר מרכז בכיר
asafb96

הודעהעל ידי EulGam05 » 20 פברואר 2012, 18:49

העניין הוא שרכז זר אפשר להחתים רק בקיץ ולהנדריקס אפשר להאריך את החוזה כבר עכשיו. בהחלט ייתכן שיקרה מצב שיוחתם רכז זר וישאר כסף להנדריקס אבל הנדריקס לא יחכה למכבי ויחתום במקום אחר.

אני עוד לא השתכנעתי שיש הרבה אופציות טובות וזולות יותר מהנדריקס ואני גם לא חושב שסופו מסוגל לשחק 25 דקות לערב ולהיות אגרסיבי ויעיל. בשנתיים האחרונות ביורוליג סופו עבר את ה-24 דקות רק ב-5 משחקים מתוך 36. בהתחשב בכך שמדובר בסנטר מאד דומיננטי שמשנה לחלוטין את המשחק קשה לי להבין את הטענה שהוא מסוגל לשחק 25 דקות לערב אבל בלאט מעדיף לתת פור ליריבות ולתת לו פחות דקות.
EulGam05

הודעהעל ידי asafb96 » 20 פברואר 2012, 19:00

EulGam05 כתב:העניין הוא שרכז זר אפשר להחתים רק בקיץ ולהנדריקס אפשר להאריך את החוזה כבר עכשיו. בהחלט ייתכן שיקרה מצב שיוחתם רכז זר וישאר כסף להנדריקס אבל הנדריקס לא יחכה למכבי ויחתום במקום אחר.

אני עוד לא השתכנעתי שיש הרבה אופציות טובות וזולות יותר מהנדריקס ואני גם לא חושב שסופו מסוגל לשחק 25 דקות לערב ולהיות אגרסיבי ויעיל. בשנתיים האחרונות ביורוליג סופו עבר את ה-24 דקות רק ב-5 משחקים מתוך 36. בהתחשב בכך שמדובר בסנטר מאד דומיננטי שמשנה לחלוטין את המשחק קשה לי להבין את הטענה שהוא מסוגל לשחק 25 דקות לערב אבל בלאט מעדיף לתת פור ליריבות ולתת לו פחות דקות.

אז מה תעשה? תחתים את הנדריקס עכשיו ותיקח הימור שישאר גארד? קודם כל תחתים גארד. אם הנדריקס ילך, אז יהיו אופציות אחרות. כמו שהיו שחקנים לפני הנדריקס, יהיו גם אחריו.
לפעמים אני קורא את הפוסטים שוב, ואני לא מאמין שאנחנו מדברים על הנדריקס. רבאק, הנדריקס! זה שחקן משלים. אחלה שחקן, אבל סך הכל סנטר מחליף. אדם שלא מבין בכדורסל ובמכבי יכול לחשוב שמדובר בכוכב של הקבוצה בחלק מהפוסטים. אז הוא ילך, מה קרה? בשביל הסיכוי הזה שהוא "יברח" לנו בקיץ בגלל שחיכינו להבטיח רכז טוב בקבוצה, ניקח את הסיכון הזה? ואם נחתים אותו עכשיו, וסופו ולאנגפורד ישארו בסכומים גדולים, ולא ישאר מספיק כסף לרכז מוביל, מה נעשה?
יהיו אופציות זולות מהנדריקס, שיתרמו יותר לפחות מבחינה הגנתית ונוכחות בצבע. זה בטוח. יכול ליהיות שהם יהיו פחות יעילים ממנו, יכול ליהיות שיותר יעילים ממנו. זה ה"הימור" פה. אני מעדיף שה"הימור" יהיה פה, ולא בעמדה חשובה הרבה הרבה יותר.
סופו הראה שהוא מסוגל לשחק במשחקים 25, ואפילו נתן שנה שעברה משחק של 30 דקות. הוא כנראה לא יכול לשחק באופן קבוע את המספר הזה, אבל הממוצעי דקות שלו כן יכולים ליהיות באיזור ה20 דקות, ואולי קצת יותר. כך היה בשלב הראשון שנה שעברה, וכך צריך ליהיות. אני לא רואה בעיה שיהיה לנו סנטר מחליף הגנתי שיתן כל ערב את ה10-20 דקות. כמו שאמרתי, אם בארסה משחק במשך 40 דקות רק עם סנטרים הגנתיים, למה שלמכבי לא יהיה אחד כזה אמיתי. אחד ארוך, שיודע לחסום, לשנות זריקות, ולקחת ריבאונדים? מכבי סך הכל קבוצה התקפית מהשחקנים שצפויים להישאר. סופו, לאנגפורד, מאצ'בן, אליהו, הלפרין, לאנדסברג, פניני. אלא שחקנים התקפיים. צריך גם את השחקנים האפורים וההגנתיים, וממש לא תיהיה בעיה להחזיק סנטר "אפור", ארוך והגנתי, שיתן את הדקות שלו כל ערב.
asafb96

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־9 אורחים