המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:אגב, אם כבר מכבי רוצה להשקיע כל כך הרבה בעמדת הסנטר, הנה הצעה: במקום מאצ'באן, סופו והנדריקס אפשר להציע 2 מיליון דולר לארזאם לורבק, להביא מחליף זול יחסית במחירים של שון ג'יימס וללכת על הימורים צעירים יחסית בעמדות הגארד והסמול פורוורד. למכבי יהיו שני כוכבים ברמה הכי גבוהה(לאנגפורד ולורבק) ואם היא תפגע עם שאר הזרים קבוצה שיכולה ללכת עד הסוף. לא תפגע? מספיק כדי להגיע עד רבע הגמר כנראה. זה כמובן תיאורטי לחלוטין וכנראה שאין למכבי יכולת תקציבית להתחרות על לורבק מול ברצלונה או רצון לעשות כזה דבר.
Holiday_Armadillo כתב:אני בטוחה שסופו יכול לשחק גם 50 דקות..השאלה היא באיזה אפקטיביות..על אחת כמה וכמה שעכשיו יש לו את הפציעה בברך..
כל דקה אצל סופו מתוזמנת ע''י הצוות הרפואי וע''י צוות הכושר של מכבי..
Ido_Maccabi כתב:אני מאמין שאם מכבי הציעה לו חוזה גדול, הם יודעים שהם לא ימצאו מישהו יותר טוב ויותר זול.
גם הנקודה של זה לאורך זמן ושחקן אחר כנראה לא- זאת גם נקודה חזקה.
asafb96 כתב:Ido_Maccabi כתב:אני מאמין שאם מכבי הציעה לו חוזה גדול, הם יודעים שהם לא ימצאו מישהו יותר טוב ויותר זול.
מי אמר שלא ימצאו שחקן יותר טוב ויותר זול? זה ממש לא נכון. ההנהלה והצוות המקצועי טועים המון. כמו כולם. אי אפשר לעצום עיניים ולומר "הם יודעים מה הם עושים" כמו שכולם עשו פה בקיץ ואמרו "אני סומך על דיוויד!", כמו שאמרו עם החתמת סמית'. יופי, אז סמכנו על דיוויד. ומה יצא מזה? אחד הזרים היותר חלשים בשנים האחרונות. הם גם טועים, ואני מניח שהם עדיין לא ממש בקיאים (כמו כולם) בשוק שהולך ליהיות בקיץ, כי בכל זאת, אנחנו עוד באמצע העונה.
להשאיר את הנדריקס זה טוב, אבל לא בסכום שזולל חלק גדול מהתקציב, שצפוי לבוא על חשבון עמדה חשובה הרבה יותר
asafb96 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני בטוחה שסופו יכול לשחק גם 50 דקות..השאלה היא באיזה אפקטיביות..על אחת כמה וכמה שעכשיו יש לו את הפציעה בברך..
יכול ליהיות סופר אפקטיבי. עובדה שהוא היה מדהים ב25 דקות שלו מול מילאנו, ולא נראה עייף לשניה.
הפציעה בעייתית, אבל הוא יעבור בקיץ ניתוח כנראה, ויעבור את זה.
עוד דבר, זה גם לא שהנדריקס הוא איזה סנטר מוביל ביורוליג... הוא גבוה משלים מצוין, אבל גם לו יש לא מעט בעיות וחולשות. 800 אלף דולר? אז נסגור מושלם (וזה לא מושלם, כי ראינו שהקוו הקדמי התקשה מול בארסה מאוד, והם חגגו עלינו בצבע) את עמדת הסנטר. ואז מה? ניתקע עם רכז סוג ז'?
לצד שחקנים סופר התקפיים כמו סופו, מאצ'בן, וליאור, מה שתפור לשם זה סנטר ארוך והגנתי. הנדריקס לא ממש עולה על זה, וראינו לא פעם איך חוסר הסנטימטרים שלו בעייתי.
MTA2311 כתב:asafb96 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני בטוחה שסופו יכול לשחק גם 50 דקות..השאלה היא באיזה אפקטיביות..על אחת כמה וכמה שעכשיו יש לו את הפציעה בברך..
יכול ליהיות סופר אפקטיבי. עובדה שהוא היה מדהים ב25 דקות שלו מול מילאנו, ולא נראה עייף לשניה.
עוד דבר, זה גם לא שהנדריקס הוא איזה סנטר מוביל ביורוליג... הוא גבוה משלים מצוין, אבל גם לו יש לא מעט בעיות וחולשות. 800 אלף דולר? אז נסגור מושלם (וזה לא מושלם, כי ראינו שהקוו הקדמי התקשה מול בארסה מאוד, והם חגגו עלינו בצבע) את עמדת הסנטר. ואז מה? ניתקע עם רכז סוג ז'?
לצד שחקנים סופר התקפיים כמו סופו, מאצ'בן, וליאור, מה שתפור לשם זה סנטר ארוך והגנתי. הנדריקס לא ממש עולה על זה, וראינו לא פעם איך חוסר הסנטימטרים שלו בעייתי.
לא רק בארסה.. סנטרים הרבה פחות גדולים ומאסיביים חגגו עלינו.
לא יכול להיות ששחקן שנמצא פה על תקן "הגבוה ההגנתי" לא יצליח לעצור סנטר יורוליג ממוצע.
איך יכול להיות שאחרי העונה הזאת אנשים שמים בסדר העדיפויות שלהם סנטר מחליף(טוב ככל שיהיה) לפני רכז מוביל? אחרי סופו ולנגפורד מכבי צריכה לדאוג לרכז ברמה גבוהה, גם אם זה אומר שצריך לוותר על הנדריקס ויותם.
Ido_Maccabi כתב:asafb96 כתב:Ido_Maccabi כתב:אני מאמין שאם מכבי הציעה לו חוזה גדול, הם יודעים שהם לא ימצאו מישהו יותר טוב ויותר זול.
מי אמר שלא ימצאו שחקן יותר טוב ויותר זול? זה ממש לא נכון. ההנהלה והצוות המקצועי טועים המון. כמו כולם. אי אפשר לעצום עיניים ולומר "הם יודעים מה הם עושים" כמו שכולם עשו פה בקיץ ואמרו "אני סומך על דיוויד!", כמו שאמרו עם החתמת סמית'. יופי, אז סמכנו על דיוויד. ומה יצא מזה? אחד הזרים היותר חלשים בשנים האחרונות. הם גם טועים, ואני מניח שהם עדיין לא ממש בקיאים (כמו כולם) בשוק שהולך ליהיות בקיץ, כי בכל זאת, אנחנו עוד באמצע העונה.
להשאיר את הנדריקס זה טוב, אבל לא בסכום שזולל חלק גדול מהתקציב, שצפוי לבוא על חשבון עמדה חשובה הרבה יותר
אני לא סומך עליהם בעיניים עצומות, אבל אני כן חושב שהם יודעים מה הם עושים, בטח יותר מאיתנו.
הם לא סתם זורקים עליו כסף.. יש לך רעיונות לשחקנים ספציפיים שיתנו יותר, בפחות כסף, ולא יעלמו אחרי שנה לכסף הגדול?
Ido_Maccabi כתב:MTA2311 כתב:asafb96 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני בטוחה שסופו יכול לשחק גם 50 דקות..השאלה היא באיזה אפקטיביות..על אחת כמה וכמה שעכשיו יש לו את הפציעה בברך..
לא רק בארסה.. סנטרים הרבה פחות גדולים ומאסיביים חגגו עלינו.
לא יכול להיות ששחקן שנמצא פה על תקן "הגבוה ההגנתי" לא יצליח לעצור סנטר יורוליג ממוצע.
איך יכול להיות שאחרי העונה הזאת אנשים שמים בסדר העדיפויות שלהם סנטר מחליף(טוב ככל שיהיה) לפני רכז מוביל? אחרי סופו ולנגפורד מכבי צריכה לדאוג לרכז ברמה גבוהה, גם אם זה אומר שצריך לוותר על הנדריקס ויותם.
לדעתי רכז זה גם לפני לאנגפורד. זאת העמדה הכי חשובה.
asafb96 כתב:Ido_Maccabi כתב:asafb96 כתב:Ido_Maccabi כתב:אני מאמין שאם מכבי הציעה לו חוזה גדול, הם יודעים שהם לא ימצאו מישהו יותר טוב ויותר זול.
אני לא סומך עליהם בעיניים עצומות, אבל אני כן חושב שהם יודעים מה הם עושים, בטח יותר מאיתנו.
הם לא סתם זורקים עליו כסף.. יש לך רעיונות לשחקנים ספציפיים שיתנו יותר, בפחות כסף, ולא יעלמו אחרי שנה לכסף הגדול?
ראינו לא פעם שהם טועים. גם ראינו אותם מביאים את ליאור, סופו, הנדריקס, ופרקינס ופארגו האלמוני בלבד בעמדות 2 הגארדים. אז זה הלך, הפעם יכול ליהיות שלא.
הם טועים כמו כולם, וזה בסדר. אבל לעצום עיניים ולהגיד "אני סומך עליהם שהם יודעים מה הם עושים" או "אני סומך עליהם שיביאו גארד טוב ולא סתם ישאירו את הנדריקס" זה נאיבי ולא מציאותי.
רעיונות? יש לי הרבה. אתה מוזמן להיכנס לאשכול הסקאוטינג לראות כמה שמות שעלו שם מכמה אנשים. שחקנים שיהיו זולים מהנדריקס, בעלי סייז הרבה הרבה יותר טוב, ויתרמו יותר ממנו בהגנה, מה שחשוב מאוד לצד שחקן כמו ליאור, סופו ומאצ'בן.
אז איך זה מסתדר עם החוזה של הנדריקס?
asafb96 כתב:אבל הבעיה היא, שזה בנייה הפוכה. מכבי לא יודעת בדיוק כמה כסף ישאר לה. כמו שאנחנו לו. אף אחד לא יודע כמה הלפרין ולאנדסברג יעלו (אם יבואו), אף אחד לא יודע כמה סופו או לאנגפורד יעלו, ואף אחד גם לא יודע מה יהיה התקציב המדיוק בשנה הבאה. מה שאנחנו אומרים, זה שלא צריך לקפוץ מהר ולתת לו את זה. צריך לעשות את זה לפי סדר עדיפויות. קודם שיהיו לנו את סופו, לאנגפורד, ורכז זר ביד, ורק אחר כך נראה אם נשאר כסף לריץ'. מכבי יכולה לתת לו כסף עכשיו, להאריך לסופו את החוזה, להאריך ללאנגפורד, להביא את הלפרין, להביא את לאנדסברג, ופתאום למצוא את עצמנו תקועים בלי רכז טוב, כשיש לנו סכום שיכול להביא שחקן כמו סמית', לא יותר.
כמו שמיהרנו להחתים את פוט וכדיר, אבל אז נזכרנו שאין רכז. בלי המזל הגדול שבהצלחת פארגו וסופו, היינו יכולים להתרסק באותה עונה
Ido_Maccabi כתב:asafb96 כתב:אבל הבעיה היא, שזה בנייה הפוכה. מכבי לא יודעת בדיוק כמה כסף ישאר לה. כמו שאנחנו לו. אף אחד לא יודע כמה הלפרין ולאנדסברג יעלו (אם יבואו), אף אחד לא יודע כמה סופו או לאנגפורד יעלו, ואף אחד גם לא יודע מה יהיה התקציב המדיוק בשנה הבאה. מה שאנחנו אומרים, זה שלא צריך לקפוץ מהר ולתת לו את זה. צריך לעשות את זה לפי סדר עדיפויות. קודם שיהיו לנו את סופו, לאנגפורד, ורכז זר ביד, ורק אחר כך נראה אם נשאר כסף לריץ'. מכבי יכולה לתת לו כסף עכשיו, להאריך לסופו את החוזה, להאריך ללאנגפורד, להביא את הלפרין, להביא את לאנדסברג, ופתאום למצוא את עצמנו תקועים בלי רכז טוב, כשיש לנו סכום שיכול להביא שחקן כמו סמית', לא יותר.
כמו שמיהרנו להחתים את פוט וכדיר, אבל אז נזכרנו שאין רכז. בלי המזל הגדול שבהצלחת פארגו וסופו, היינו יכולים להתרסק באותה עונה
בקיצור, הבעיה היא בסדר העדיפויות ולאו דווקא בחוזה הספציפי הזה לגופו. עם זה אני מסכים, ואני מקווה שגם מכבי יודעים את זה.
Holiday_Armadillo כתב:אני בטוחה שסופו יכול לשחק גם 50 דקות..השאלה היא באיזה אפקטיביות..על אחת כמה וכמה שעכשיו יש לו את הפציעה בברך..
כל דקה אצל סופו מתוזמנת ע''י הצוות הרפואי וע''י צוות הכושר של מכבי..אם היו היה יכול לשחק 40 דקות לא היו נותנים לו? אבל אצל סופו כשהוא יכול לרוץ הוא רץ את המגרש ואז כשהוא מתעייף מתחילים לראות את זה..באיך שהוא יורד להגנה,באיך שהוא עולה לתקפה,באיך שהוא מחטיא זריקות עונשין ובאיך שהריאות שלו כבר מתנדנדות לו כבר מחוץ לפה..
Ido_Maccabi כתב:asafb96 כתב:אבל הבעיה היא, שזה בנייה הפוכה. מכבי לא יודעת בדיוק כמה כסף ישאר לה. כמו שאנחנו לו. אף אחד לא יודע כמה הלפרין ולאנדסברג יעלו (אם יבואו), אף אחד לא יודע כמה סופו או לאנגפורד יעלו, ואף אחד גם לא יודע מה יהיה התקציב המדיוק בשנה הבאה. מה שאנחנו אומרים, זה שלא צריך לקפוץ מהר ולתת לו את זה. צריך לעשות את זה לפי סדר עדיפויות. קודם שיהיו לנו את סופו, לאנגפורד, ורכז זר ביד, ורק אחר כך נראה אם נשאר כסף לריץ'. מכבי יכולה לתת לו כסף עכשיו, להאריך לסופו את החוזה, להאריך ללאנגפורד, להביא את הלפרין, להביא את לאנדסברג, ופתאום למצוא את עצמנו תקועים בלי רכז טוב, כשיש לנו סכום שיכול להביא שחקן כמו סמית', לא יותר.
בקיצור, הבעיה היא בסדר העדיפויות ולאו דווקא בחוזה הספציפי הזה לגופו. עם זה אני מסכים, ואני מקווה שגם מכבי יודעים את זה.
שחף כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני בטוחה שסופו יכול לשחק גם 50 דקות..השאלה היא באיזה אפקטיביות..על אחת כמה וכמה שעכשיו יש לו את הפציעה בברך..
כל דקה אצל סופו מתוזמנת ע''י הצוות הרפואי וע''י צוות הכושר של מכבי..אם היו היה יכול לשחק 40 דקות לא היו נותנים לו? אבל אצל סופו כשהוא יכול לרוץ הוא רץ את המגרש ואז כשהוא מתעייף מתחילים לראות את זה..באיך שהוא יורד להגנה,באיך שהוא עולה לתקפה,באיך שהוא מחטיא זריקות עונשין ובאיך שהריאות שלו כבר מתנדנדות לו כבר מחוץ לפה..
אז אולי מכבי צריכה סנטר אחר במקום סופו.
EulGam05 כתב:העניין הוא שרכז זר אפשר להחתים רק בקיץ ולהנדריקס אפשר להאריך את החוזה כבר עכשיו. בהחלט ייתכן שיקרה מצב שיוחתם רכז זר וישאר כסף להנדריקס אבל הנדריקס לא יחכה למכבי ויחתום במקום אחר.
אני עוד לא השתכנעתי שיש הרבה אופציות טובות וזולות יותר מהנדריקס ואני גם לא חושב שסופו מסוגל לשחק 25 דקות לערב ולהיות אגרסיבי ויעיל. בשנתיים האחרונות ביורוליג סופו עבר את ה-24 דקות רק ב-5 משחקים מתוך 36. בהתחשב בכך שמדובר בסנטר מאד דומיננטי שמשנה לחלוטין את המשחק קשה לי להבין את הטענה שהוא מסוגל לשחק 25 דקות לערב אבל בלאט מעדיף לתת פור ליריבות ולתת לו פחות דקות.