המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
asafb96 כתב:לדרייפר יש חוזה, שרמדיני מאוד מעניין, אבל הוא שייך לפנא, ואחרי עונה כזאת אני מניח שיחזירו אותו/ידרשו סכום לא מבוטל
Mta_atic כתב:asafb96 כתב:לדרייפר יש חוזה, שרמדיני מאוד מעניין, אבל הוא שייך לפנא, ואחרי עונה כזאת אני מניח שיחזירו אותו/ידרשו סכום לא מבוטל
אני חושב שפאו ישמחו להיפטר ממנו.
הקו הקדמי שלהם יותר מידי עמוס ואין שם מקום לשרמדיני.
Holiday_Armadillo כתב:לא מתלהבת מדרייפר מצטערת..
הבן אדם הרבה יותר סקורר מרכז ואחרי שראיתי מה קורה כששחקן כזה מתופקד בעמדה 1(מאלט)זה עשה לי רע ואני לא רוצה שזה יקרה שוב..לשרמאדיני אני אשמח..
MTA2311 כתב:לכמה שנים הם החתימו אותו? משום מה זכור לי שהוא מסיים חוזה השנה.
Chen כתב:מעניין מה יהיה המחיר של ג'קסון בסוף העונה...
בכל מקרה יש גם אופציות לא רעות אחרות אבל צריך לפעול מהר ולהתחיל לגשש לפני שנתקע בלי רכזים בשוק כמו שקרה השנה.
ד"א מה עם פטריק בוורלי הוא נותן עונה טובה, יש לו חוזה שנה הבאה?
asafb96 כתב:Chen כתב:מעניין מה יהיה המחיר של ג'קסון בסוף העונה...
בכל מקרה יש גם אופציות לא רעות אחרות אבל צריך לפעול מהר ולהתחיל לגשש לפני שנתקע בלי רכזים בשוק כמו שקרה השנה.
גם לג'קסון וגם לבברלי יש חוזה
where is the love? כתב:asafb96 כתב:Chen כתב:מעניין מה יהיה המחיר של ג'קסון בסוף העונה...
וגם לדרייפר אני חושב נכון?
אז עם מי נשארים? מה קורה עם פולן ורייס מסיימים חוזה?
asafb96 כתב:Chen כתב:מעניין מה יהיה המחיר של ג'קסון בסוף העונה...
שחף כתב:אגב, בעיני לשרמאדיני יש הרבה יותר סיכוי להפוך לסנטר מוביל באירופה מאשר להנדריקס. עניין של נתונים פיזיים.
~Box & 1~ כתב:מספר דברים:
1. כולנו באיזושהי צורה שבויים של דרייפר בעיקר בגלל ה7 שלשות שהוא תפר מולנו בנוקיה. לולא ההופעה ההיא לא חושב שהיינו מזכירים אותו כמועמד,
לא כי הוא שחקן (הוא מצויין) אלא בגלל שלבלאט היתה האפשרות כבר העונה להביא אותו או את מאלט והוא בחר את מאלט שנדחק אי שם בין אמצע לסוף הרוטציה,
למרות שהוא היה הקלעי המוביל ביורוליג בשלב הבתים וכו' וכו'. אני לא חושב שהוא מתאים למכבי ואני אגב מאוד מחבב שחקנים שיש להם את הקילר לקלוע 7 שלשות בנוקיה אבל,
לדעתי מניה בטוחה וכדאית.
2. פולן מוזכר פה על ימין ועל שמאל כי הוא נמוך, כי הוא עושה רושם זריז מאוד, כי הוא מזכיר לנו את פארגו, כי הוא דומה במבנה הגוף לפארגו, כי הוא עושה האלי הופים כמו פארגו.
ואולי הוא גם צעיר שיכול לכבד חוזים ואפילו להשאר כמה שנים במכבי אם יתגלה כהפתעה טובה, כבר אמרתי פארגו?
3 איך שרמנדיני בהגנה? בואו נניח כרגע בהשוואה לשון ג'יימס.
Mta_atic כתב:asafb96 כתב:Chen כתב:מעניין מה יהיה המחיר של ג'קסון בסוף העונה...
לג'קסון יש חוזה? אתה בטוח?
אני זוכר שבסוף העונה שעברה הוא האריך לעונה אחת.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־25 אורחים