המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חנו'ש כתב:אסף, כמה מקרים אתה מכיר של שחקנים שמשחקים בקבוצות קטנות ששם הם מספקים את האופציה ההתקפית היחידה של הקבוצה ונותנים מספרים מדהימים וברגע שהם עושים את המעבר לקבוצה גדולה עם הרבה שחקנים גדולים הם פשוט נעלמים??
שרמנדיני נותן העונה מספרים די דומים למה שנתן סופו שנה שעברה בכמעט אותו מס' דקות (להזכיר לך - סנטר חמישיית היורוליג ששיחק בסגנית אלופת אירופה).
אתה בטוח שאם היית שם שנה שעברה את שרמנדיני במכבי במקום סופו הוא היה נותן את אותם המספרים ואת אותו האימפקט שסופו נתן??
אני לא אומרת ששרמנידיני לא שחקן טוב ועם פוטנציאל נהדר, אבל אני חושבת שקצת העלו אותו כאן לדרגת מינימום דוויט הווארד.
yzafrir כתב:MTA2311 כתב:yellowaura כתב:MTA2311 כתב:yzafrir כתב:שרמאנדיני מבחינת רמות מחיר הוא יותר מחליף לסופו מאשר להנדריקס אם לא הבנת למה אני מתכוון....
הבנתי, ואני לא מסכים. אני לא רואה קבוצה שרצה להציע לו יותר מ800 אלף כל כך מהר
סנטר צעיר מבטיח שמדורג 4 במדד היעילות בטופ 16 ומקום 2 מבין הסנטרים ?? שעוד הרבה לפני נחשב לכישרון גדול...
כך למשל את פוטסיס 1.5 מיליון יורו... אני מניח ששרמידיני יהיה באיזור הזה +/-.
מאריץ', שלפני שנתיים נתן עונה הרבה יותר טובה מהעונה הנוכחית של שרמדיני, והוביל את פרטיזן לפיינל פור, קיבל 800 אלף יורו לעונה מפאו. אז שרמדיני יקבל פי 2 מזה?
גם שנה שעברה המספרים שלו היו טובים, והשנה הוא קיבל חוזה רק בקאנטו. אני לא רואה קבוצה שתשלם לו יותר מ800 אלף.
שמאריץ' גירבץ בליגה הספרדית שארמנדיני כבר קיבל חוזה בפאו....שחקן עם סייז וכשרון כמו שלו בטוח יקבל יותר מ-800K , כמו שכבר אמרתי לך מבחינת סכומים הוא יותר מתקרב להיות מחליף לסופו ולא להנדריקס....אתה שוכח שרמת המשכורות עולה כל שנה במיוחד לשחקנים בעמדות מבוקשות כמו סנטרים ורכזים....
asafb96 כתב:חנו'ש כתב:אסף, כמה מקרים אתה מכיר של שחקנים שמשחקים בקבוצות קטנות ששם הם מספקים את האופציה ההתקפית היחידה של הקבוצה ונותנים מספרים מדהימים וברגע שהם עושים את המעבר לקבוצה גדולה עם הרבה שחקנים גדולים הם פשוט נעלמים??
שרמנדיני נותן העונה מספרים די דומים למה שנתן סופו שנה שעברה בכמעט אותו מס' דקות (להזכיר לך - סנטר חמישיית היורוליג ששיחק בסגנית אלופת אירופה).
אתה בטוח שאם היית שם שנה שעברה את שרמנדיני במכבי במקום סופו הוא היה נותן את אותם המספרים ואת אותו האימפקט שסופו נתן??
אני לא אומרת ששרמנידיני לא שחקן טוב ועם פוטנציאל נהדר, אבל אני חושבת שקצת העלו אותו כאן לדרגת מינימום דוויט הווארד.
את טועה בכך שאת משווה את שרמדיני לסופו. ההשוואה פה היא להנדריקס.
לגבי ההשוואה עם סופו אני רק אגיד, שבקבוצה שהייתה למכבי שנה שעברה, יכול מאוד ליהיות ששרמדיני מביא מספרים כאלה.
בקשר לעניין, הנקודה שלי היא שכשאתה השחקן הכי טוב ומוכשר בקבוצה שלך, כמו שרמדיני בקאנטו, מן הסתם יתרכזו בך היריבות, ויביאו דאבל טים לפעמים. וכשאין שום רכז נורמלי, את רוב הנקודות שלו הוא מייצר לעצמו, ועד עכשיו עושה את זה פנסטסטי. גם מול מיטב הסנטרים באירופה.
הנדריקס הוא לא כזה. התקפית, הנדריקס ניזון מהרכזים. מאסטסטים של פאפאס, פארמר בזמנו, ואוחיון. שימי אותו בקבוצה כמו קאנטו, ואני לא רואה מצב בחיים שהוא עושה מספרים כאלה. אין לו משהו להציע ברמת יורוליג גבוה מבחינה התקפית. לעומת זאת, שימי את שרמדיני במכבי, לצד הרכזים האלה, או במכבי של שנה שעברה עם פארגו, פרקינס ואידסון, ושההגנות לא מתרכזות רק בו, המספרים שלו יעלו
jol9 כתב:חנו'ש כתב:שחף כתב:כשיש שחקנים שמושכים אליהם אש שחקן מהסוג של הנדריקס יכול להתבלט מאוד כי ההגנה פחות שמה אליו לב ומעדיפה לסגור שחקנים אחרים. בקאנטו, חוץ מבאזילה וקצת מיצוב(שאף אחד מהם לא מתקרב ליכולת אחד על אחד של לאנגפורד) אין שחקנים שההגנה מתרכזת בהם.
כשאתה שחקן הציר המרכזי בקבוצה חלק גדול מהכדורים ילכו אליך.
כשמאלט שיחק בתחילת העונה בשרלרואה הוא נתן מספרים מצוינים, ובמי כבר הגנות היריבות התרכזו שם??
במכבי היריבות צריכות להתרכז בסופו, בלאנגפורד, באליהו, לדאוג שבלו לא יישאר חופשי לקליעה ועדיין מאלט נותן מספרים די עלובים במכבי.
אני כבר הרמתי ידיים. פשוט מסתבר שבשבועיים האחרונים גל מסתורי של אולג'וונים שטף את כל קבוצות היורוליג, ואנחנו נשארנו תקועים עם הנדריקס...
MTA2311 כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/151/2511648
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/151/2511648
![]()
![]()
![]()
אז איך תסביר את המספרים היפים שהיו להנדריקס בקבוצה הספרדית הקטנה ממנה הגיע למכבי?? (שכחתי את שמה)
אתה בעצם רוצה להגיד ששחקנים טובים בקבוצות גדולות יתקשו לתת מספרים יפים אם יעברו לקבוצות קטנות??
זו קצת אמירה אבסורדית אתה לא חושב?? לרוב התהיה היא די הפוכה.
אני עדיין חושבת שהרבה יותר קשה להתבלט בקבוצה גדולה עם הרבה כוכבים לצידך מאשר להיות המוציא לפועל העיקרי של קבוצה קטנה.
אני כל אופן שמעתי על הרבה יותר שחקנים שהתקשו במעבר מקבוצה קטנה לקבוצה גדולה מאשר על ההיפך (לא שהיו הרבה שחקנים שהצליחו בקבוצה גדולה ולמרות זאת עברו לקבוצה קטנה למעט כאלה שעברו פציעות קשות או סתם הגיעו לסוף הקריירה שלהם).
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/151/2511648
![]()
![]()
![]()
מה ההתלהבות?
refael כתב:הייריסון זה בדיוק השחקן שלא מתאים לשחק לצד לאנגפורד.
חוץ מזה הוא יקר מידי למכבי ככה שהוא לא יגיע.
refael כתב:הייריסון זה בדיוק השחקן שלא מתאים לשחק לצד לאנגפורד.
חוץ מזה הוא יקר מידי למכבי ככה שהוא לא יגיע.
שחף כתב:jol9 כתב:חנו'ש כתב:שחף כתב:כשיש שחקנים שמושכים אליהם אש שחקן מהסוג של הנדריקס יכול להתבלט מאוד כי ההגנה פחות שמה אליו לב ומעדיפה לסגור שחקנים אחרים. בקאנטו, חוץ מבאזילה וקצת מיצוב(שאף אחד מהם לא מתקרב ליכולת אחד על אחד של לאנגפורד) אין שחקנים שההגנה מתרכזת בהם.
כשאתה שחקן הציר המרכזי בקבוצה חלק גדול מהכדורים ילכו אליך.
כשמאלט שיחק בתחילת העונה בשרלרואה הוא נתן מספרים מצוינים, ובמי כבר הגנות היריבות התרכזו שם??
במכבי היריבות צריכות להתרכז בסופו, בלאנגפורד, באליהו, לדאוג שבלו לא יישאר חופשי לקליעה ועדיין מאלט נותן מספרים די עלובים במכבי.
אני כבר הרמתי ידיים. פשוט מסתבר שבשבועיים האחרונים גל מסתורי של אולג'וונים שטף את כל קבוצות היורוליג, ואנחנו נשארנו תקועים עם הנדריקס...
או שאולי אוהדי מכבי התרגלו לבינוניות(יש אפילו אנשים שרוצים להשאיר את דווין סמית', ררחמנא לצלן) אני אזכיר פה שחקן בשם מרכוס גורי שדייויד הביא בזמנו למכבי. גורי סיים את העונה עם ממוצעים דומים לאלו של הנדריקס, ועשה מספרים דומים בטופ 16( 10.5 נקודות, 5.5 ריבאונדים וחסימה אחת בממוצע) הוא היה שחקן התקפה מגוון ממנו ולמרות זאת מכבי לא האריכה את ההתקשרות איתו והביאה את מייסאו באסטון שהיה שתי רמות מעליו. אני לא חושב שלהנדריקס יש פוטנציאל להפוך למשהו יותר טוב מגורי בזמנו. פשוט לא מוכשר או ארוך מספיק. בעיני לשלם לשחקן כזה סכומים כאלה ע"ח עמדות אחרות זה ביזבוז, ואם כבר עדיף להביא מישהו שיכול לצאת ממנו סנטר מוביל באירופה כמו שרמדיני. חבל.
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/151/2511648
![]()
![]()
![]()
מה ההתלהבות?
החציל האצטקי כתב:אני בחיים לא הייתי מחתים שחקן כדורסל שנזרק מסיינה.
עזבו שמקצועית הוא לא מתאים (נטו סקורר ומעט מאוד מעבר). סתם שחקן.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־40 אורחים