הקלאסיקו הגדול של היורוליג חוזר לסדרה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הקלאסיקו הגדול של היורוליג חוזר לסדרה

הודעהעל ידי MTA2311 » 29 פברואר 2012, 22:50

לא צריך לדחות את המשחקים. הסיבה היחידה לעומס הזה, היא הפגרה ביורוליג.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שמואל1 » 29 פברואר 2012, 22:56

MTA2311 כתב:לא צריך לדחות את המשחקים. הסיבה היחידה לעומס הזה, היא הפגרה ביורוליג.

בדיוק. כשמכבי בנתה את הלו"ז עם האדריאטית הם ראו פגרה והזדמנות מצויינת לדחוף הרבה משחקים. מכבי רק שכחו שהפגרה הזאת נועדה לתת מנוחה והכנה לקראת השלב החשוב של העונה- משחקי ההצלבה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 01 מרץ 2012, 03:32

אני מתקשה לראות איפה בדיוק הבעיה , בסך הכול סדרה של משחקי הכנה שלא קובעים כלום .

יש למכבי כמעט חודש להתכונן לסדרה מול פאו בלי שום משחק משמעותי באופק ואני לא רואה איך השחקנים מתעייפים ממשחקים קלילים שבהם בלאט נכנס עמוק עמוק לרוטציה .
יוסי22

הודעהעל ידי קודי » 01 מרץ 2012, 08:00

כמה בעיות של מכבי לקראת פאו:
1. אובראדוביץ, שהוא לא רק אשף בהכנה למשחקים אלא גם מאלתר נהדר, משהו שבלאט מתקשה להתמודד מולו.
2. הכושר הנורא של סופו, שהוא אולי היתרון הכי גדול של מכבי.
3. הכושר הרע של פניני (שאולי אתמול קצת חזר לחיים) ואליהו.
4. חוסר ההשתלבות של מאלט וההתעקשות המטופשת של בלאט לשלב אותו כרכז (הוא צריך לשחק אך ורק כמחליף של לנגפורד בעמדה 2).
5. הנסיון הרב של שחקני פאו (דיאמנטידיס, באטיסט, שאראס, צרצריס ואחרים), שהיו כבר בכל הסרטים והמצבים האפשריים.

כמה דברים מעודדים:
1. מבחינת הסגל, אין לפאו יתרון מהותי על מכבי, אם בכלל. פאו של השנה פחות טובה מזו של השנה שעברה, מאחר שהיא איבדה את עיקר כוח האש שלה מבחוץ (פוטסיס וניקולאס).
2. בלאט סוף סוף ניסה את הציוות של סופו והנדריקס יחד וזה עבד לא רע בכלל, אולי מחשבה לקראת פאו.
3. למרות משחק לא טוב אתמול (כנראה גם בהשפעת העייפות), פאפאס חוזר לעצמו ומקבל יותר דקות.
4. הלחץ בשני המשחקים הראשונים, ובטח שבמשחק הראשון, יהיה על היוונים.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yellowaura » 01 מרץ 2012, 08:12

ראיתי את 2 המשחקים האחרונים שלהם...

אני כבר מספר שנים טוחן בפורום על כמה שדיאמנטידיס שחקן מושלם לדעתי.

ראיית המשחק שלו פנומנאלית. הוא צ'אבי של הכדורסל עם מסירות אלכסוניות ארוכות תוך כדי חדירה.. מסירות יפות שחוץ ממנו אין כמעט אף שחקן שמבצע אותם באירופה. הוא מגוון מאוד בהתקפה עם שלשות בכל שלב (כולל מאני טיים), יכולת מעולה למצוא שחקנים בכל מקום על המגרש גם תוך כדי תנועה, פיק אנד רולר ברמה גבוהה מאוד, סוחט עבירות מעולה.
בהגנה היכולת שלו לראות את כל התמונה ולעזור בכל עמדה על המגרש בעזרת הגוף הדי גדול שלו ואתלטיות שמפתיעה רבים היא פשוט סוחבת את פאו.

אין ספק שהשנה במיוחד הוא הראש בדאגות של מכבי.

מתחת לסל יש לפאו סוללת גבוהים מטרידה ולוחמת שנראים "אפורים" לאנשים מסיימים. מבחינתי שחקנים טובים מאוד.
באטיסט הוא האיום הגדול של מכבי מתחת לסל מהסיבה שהוא מסוגל לקחת גם זריקות מחצי מרחק שמכריחות שחקנים גבוהים כמו סופו לצאת מהעמדה הנוחה להם. צאארצריס הוא איום השני לטעמי עם יכולת לסחוט עבירות ולסיים מתחת לסל.

וכמובן יש את קאלאתס המהיר שהוא היום השני בקו האחורי ויכול לעשות הרבה נזק בחדירות המסחררות שלו.

סאטו ושאראס גם מסוכנים. במיוחד שאראס שמגיע ממשחק אחרון טוב
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי עפר » 01 מרץ 2012, 09:14

1. חייבים לשחק עם שני גבוהים.
כלומר צריך להכניס את ג"ימס לענינים ומהר.
2. חייבים כוח מבחוץ כלומר
צריך גם להכניס את מאלט לענינים כי חסר כוח אש מבחוץ.
רצוי לתרגל את בלו במספר 3.
עפר

הודעהעל ידי felix_r » 01 מרץ 2012, 10:40

לא היתי קורה למפגש הזה קלאסיקו. הקלאסיקו האמיתי זה גרשון נגד אוברדוביץ', פעם האחד מנצח, פעם השני. אוברדוביץ' נגד בלאט זה לא קלאסיקו, כי בלאט תמיד מפסיד לו.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שחף » 01 מרץ 2012, 10:42

צודק. איזה חרא מאמן הבלאט הזה. בוא נביא את אריק אלפסי.
שחף

הודעהעל ידי where is the love? » 01 מרץ 2012, 11:07

yellowaura כתב:ראיתי את 2 המשחקים האחרונים שלהם...

אני כבר מספר שנים טוחן בפורום על כמה שדיאמנטידיס שחקן מושלם לדעתי.

ראיית המשחק שלו פנומנאלית. הוא צ'אבי של הכדורסל עם מסירות אלכסוניות ארוכות תוך כדי חדירה.. מסירות יפות שחוץ ממנו אין כמעט אף שחקן שמבצע אותם באירופה. הוא מגוון מאוד בהתקפה עם שלשות בכל שלב (כולל מאני טיים), יכולת מעולה למצוא שחקנים בכל מקום על המגרש גם תוך כדי תנועה, פיק אנד רולר ברמה גבוהה מאוד, סוחט עבירות מעולה.
בהגנה היכולת שלו לראות את כל התמונה ולעזור בכל עמדה על המגרש בעזרת הגוף הדי גדול שלו ואתלטיות שמפתיעה רבים היא פשוט סוחבת את פאו.

אין ספק שהשנה במיוחד הוא הראש בדאגות של מכבי.

מתחת לסל יש לפאו סוללת גבוהים מטרידה ולוחמת שנראים "אפורים" לאנשים מסיימים. מבחינתי שחקנים טובים מאוד.
באטיסט הוא האיום הגדול של מכבי מתחת לסל מהסיבה שהוא מסוגל לקחת גם זריקות מחצי מרחק שמכריחות שחקנים גבוהים כמו סופו לצאת מהעמדה הנוחה להם. צאארצריס הוא איום השני לטעמי עם יכולת לסחוט עבירות ולסיים מתחת לסל.

וכמובן יש את קאלאתס המהיר שהוא היום השני בקו האחורי ויכול לעשות הרבה נזק בחדירות המסחררות שלו.

סאטו ושאראס גם מסוכנים. במיוחד שאראס שמגיע ממשחק אחרון טוב

ההגדרה שלך לדיאמנטידיס כצאבי של הכדורסל היא פנטסטית, זה בדיוק העניין הזה.

תראו אתם זוכרים שאמרתי שקאזאן הרבה הרבה הרבה הרבה יותר טובה ממכבי, אז בהחלט פאו הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה יותר טובה.

פאו קבוצה מצויינת ובכל עמדה היא טובה יותר מאתנו, האוהדים שם מטורפים כמו בבלגרד והניסיון שיש להם במעמד הזה הוא עצום. אני זוכר שויטוריה נצחו את פאו בחוץ ועלו לפיינל פור נגדנו ב-2006, אז הייתה סדרה של 3 משחקים.

פאו פשוט קבוצה נהדרת, כושר לא טוב או כן טוב זה לא משנה, נגדנו כולם טובים, מה גם שתמיד אוברדוביץ מפרק את השיטה של מכבי, ועכשיו עוד יהיה לו יותר קל כי כמעט אין שיטות.

לכן אני אומר שאם מכבי תפסיד היא תפסיד כקבוצה, ככולם ביחד כולל המאמן, לא צריך לבוא בטענות לסופו או לבלאט או לאליהו כי גם בשיאם קשה מאוד לעצור את פאו.

בכל אופן למרות הכל, הכל יכול להיות, אנחנו אנדרדוג בצורה מובהקת, אפילו אם היה לנו את הביתיות פאו פייבוריטית מובהקת. שנה שעברה פאו באו כאנדרדוג ועברו את ברצלונה, אולי הפעם כבייבוריטית יהיה לה קשה יותר. סליחה אם אני נשמע תבוסתן או פסימי, אבל גם במידה ומכבי תהיה בשיאה, שוב פאו פייבוריטית מוחלטת.

ובכל זאת אנחנו מאמינים במכבי שלנו, כי אחרי כל גם לנו יש לא מעט כלים, מכבי עשו עבודה מכובדת השנה בכך שהגיעו לרבע גמר ומפה והלאה אין מה להפסיד. בעזרת השם נצליח!!!

כך או כך או אחרת או בשינוי אדרת, הסדרה תיהיה מלחמתית ואפית :heart
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי MTA2311 » 01 מרץ 2012, 11:07

שחף כתב:צודק. איזה חרא מאמן הבלאט הזה. בוא נביא את אריק אלפסי.

אפשר להחזיר את פיני שהקבוצה נראתה נהדר תחתיו בקדנציה האחרונה
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 01 מרץ 2012, 11:18

felix_r כתב:לא היתי קורה למפגש הזה קלאסיקו. הקלאסיקו האמיתי זה גרשון נגד אוברדוביץ', פעם האחד מנצח, פעם השני. אוברדוביץ' נגד בלאט זה לא קלאסיקו, כי בלאט תמיד מפסיד לו.

אני לא חושב שיש היום מפגש אחד שאפשר לכנותו קלאסיקו...

פליקס, אני רוצה להוציא ממך התחייבות שאתה תפרגן ותהלל את בלאט אם מכבי עוברת את זליקו. מה אתה אומר? :bigsmile2
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 01 מרץ 2012, 12:11

jol9 כתב:
felix_r כתב:לא היתי קורה למפגש הזה קלאסיקו. הקלאסיקו האמיתי זה גרשון נגד אוברדוביץ', פעם האחד מנצח, פעם השני. אוברדוביץ' נגד בלאט זה לא קלאסיקו, כי בלאט תמיד מפסיד לו.

פליקס, אני רוצה להוציא ממך התחייבות שאתה תפרגן ותהלל את בלאט אם מכבי עוברת את זליקו. מה אתה אומר? :bigsmile2

כמובן שאני אפרגן אם זה יקרה. ואני מתחייב לזה לא בגלל שאני בספק גדול שזה יקרה במציאות. אם בלאט יצליח לארגן את השורות ולהפוך את הקבוצה המפורקת של היום ליחידה מלוכדת ולוחמת, שתצליח לתת פייט לפאו, אני אפרגן לבלאט גם אם נפסיד את הסידרה בסופו של דבר.

לא צריך לקחת את הביקורת שלי על בלאט יותר רחוק ממה שאני מתכוון (כמו ששחר עושה בתגובה מעלי).
אני לא שונא את בלאט. אני מעריך אותו. אני גם מבין את הקושי הגדול לשחק ב 3 מסגרות.
למרות כל זה גם בלאט עושה טעויות (כמו כל מאמן בעולם), ולדעתי הדרך שהוא בחר ללכת בה העונה היא מוטעת.
הביקורת שאני מעביר נובעת מכך שאני דווקא כן מאמין שבלאט מסוגל להוציא הרבה יותר מהסגל הזה.

נ.ב. גם את פיני גרשון ביקרתי כשהוא לא היה טוב. עדיין אני חושב שהוא (בשיאו) היה המאמן הישראלי הכי גדול בכל הזמנים.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי refael » 02 מרץ 2012, 10:10

שאראס: הייתי מעדיף לא לפגוש את מכבי. יהיה לי קשה רגשית
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 16832.html
תמונה
refael

הודעהעל ידי felix_r » 02 מרץ 2012, 11:20

שאראס נגד פאפאס... פששש...
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי where is the love? » 02 מרץ 2012, 13:00

refael כתב:שאראס: הייתי מעדיף לא לפגוש את מכבי. יהיה לי קשה רגשית
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 16832.html

לנו לא יהיה פחות קשה רגשית....אם לא יותר.
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי wulv » 02 מרץ 2012, 14:18

במידה ומכבי עולה לפיינל4, האם כבר ידוע עכשיו מול איזו קבוצה אפשרית מסדרת הצלבה אחרת מכבי צפוייה לפגוש בחצי גמר?
או שזאת הגרלה?
wulv

הודעהעל ידי LIAV10 » 02 מרץ 2012, 14:31

wulv כתב:במידה ומכבי עולה לפיינל4, האם כבר ידוע עכשיו מול איזו קבוצה אפשרית מסדרת הצלבה אחרת מכבי צפוייה לפגוש בחצי גמר?
או שזאת הגרלה?

אני כמעט בטוח (90%) שסיינה (או אולימפיאקוס חח בטח)..
מה שבטוח זה שזה כבר ידוע מעכשיו, פשוט לא זוכר איפה ראיתי את זה לפני שבועיים בערך)
כמעט בטוח שזאת המנצחת בסדרה של סיינה-אולימפיאקוס..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי drorshra » 02 מרץ 2012, 14:45

LIAV10 כתב:
wulv כתב:במידה ומכבי עולה לפיינל4, האם כבר ידוע עכשיו מול איזו קבוצה אפשרית מסדרת הצלבה אחרת מכבי צפוייה לפגוש בחצי גמר?
או שזאת הגרלה?

מה שבטוח זה שזה כבר ידוע מעכשיו, פשוט לא זוכר איפה ראיתי את זה לפני שבועיים בערך)

המנצחת בסידרה: מכבי - פאו , נפגשת עם המנצחת בסדרה: מוסקבה מול בילבאו

http://www.euroleague.net/competition/format.
drorshra

הודעהעל ידי jol9 » 02 מרץ 2012, 15:05

felix_r כתב:
jol9 כתב:

כמובן שאני אפרגן אם זה יקרה. ואני מתחייב לזה לא בגלל שאני בספק גדול שזה יקרה במציאות. אם בלאט יצליח לארגן את השורות ולהפוך את הקבוצה המפורקת של היום ליחידה מלוכדת ולוחמת, שתצליח לתת פייט לפאו, אני אפרגן לבלאט גם אם נפסיד את הסידרה בסופו של דבר.

לא צריך לקחת את הביקורת שלי על בלאט יותר רחוק ממה שאני מתכוון (כמו ששחר עושה בתגובה מעלי).
אני לא שונא את בלאט. אני מעריך אותו. אני גם מבין את הקושי הגדול לשחק ב 3 מסגרות.
למרות כל זה גם בלאט עושה טעויות (כמו כל מאמן בעולם), ולדעתי הדרך שהוא בחר ללכת בה העונה היא מוטעת.
הביקורת שאני מעביר נובעת מכך שאני דווקא כן מאמין שבלאט מסוגל להוציא הרבה יותר מהסגל הזה.

נ.ב. גם את פיני גרשון ביקרתי כשהוא לא היה טוב. עדיין אני חושב שהוא (בשיאו) היה המאמן הישראלי הכי גדול בכל הזמנים.

סבבה. עכשיו זה הרבה יותר מובן, כי בכנות, לפני שאמרת את זה, הביקורת נראתה מגמתית מאוד, גם אם תוכן הדברים היה נכון.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 02 מרץ 2012, 15:08

drorshra כתב:
LIAV10 כתב:
או שזאת הגרלה?

המנצחת בסידרה: מכבי - פאו , נפגשת עם המנצחת בסדרה: מוסקבה מול בילבאו

http://www.euroleague.net/competition/format.

מוזר, לפני שבועים הסתכלתי על זה ועקבתי אחרי זה בצורה נכונה וזה לא הפגיש את צסק"א..
טוב, לפחות יש לנו מאזן מעולה נגדם בחצאי הגמר :happy2
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־6 אורחים