Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:1. הנדריקס שומר לא פחות רע מסופו באחד על אחד.
2. אידסון ידע להכניס כדורים לסופו, אבל לא צריך לקחת מסופו את הקרדיט. גם השנה הוא מקבל כדורים טובים, ואם הוא לא היה משחק בלי ברך , ואם הוא לא היה צריך להידחק לתוך מושב של מטוס 5 פעמים בשבוע, גם היינו רואים את אותה תפוקה..
1.לפחות הנדריקס מנסה(ומסוגל)לצאת לחצי מרחק של שחקן ולא לעמוד מתחת לסל\לשחק בהגנת החילופים של מכבי ולהישאר על גארד..בלאט רוצה סנטרים כאלה וזה עניין של סגנון..אי אפשר להאשים את בלאט בזה
2.אני לא לוקחת מסופו את הקרדיט, צריך הרבה כוח להתגבר על שלושה שחקנים מתחת לסל ולקלוע..אבל זה כבר אחרי שהוא קיבל כדור נכון בזמן הנכון..שני הדברים האלה הם בעיניי 50-50..בלי הכוח של סופו אי אפשר להתגבר על שלושה שחקנים ובלי כדורים מדוייקים אין לסופו מיקום בשיט..עד שהוא מגיע לחצי מהמרחק שהוא רוצה מהסל יש עליו דאבל-טים או שהוא עושה צעדים..
העניין הוא, שזה נחמד שהנדריקס שומר גארדים, אבל זה עושה ים של חורים מתחת לסל. ים. סופו ברוב המקרים יוצא חזק לגארד, אבל חוזר. גם אם לא בשיא היעילות. הנדריקס נשאר עם הגארד, ושומר גארדים טוב. מול קבוצות מטומטמות, זה עובד יופי, שגארדים מנסים לזרוק מעל הנדריקס. אבל מול קבוצות "טיפה" חכמות, הם ישר מכניסים כדורים לצבע. זה בדיוק מה שבארסה עשו. הנדריקס יצא לנבארו ששיחק במשחק הראשון בהתחלה, או להוארטס, והם ישר דחפו כדורים פנימה לוואסקאז ופרוביץ'. אני לא רוצה לחשוב מה יקרה שהגארדים האלה יהיו דיאמנטידיס ושאראס, שבצבע יש שחקנים כמו באטיסט, וויקאס, ומאריץ'. שנה שעברה הפיק-אנד-רול הרג את מכבי, ומי שדווקא התמודד הכי טוב עם זה, היה מאצ'בן. הנדריקס צריך ללמוד לחזור מהר לצבע, כי הוא עושה חורים. גם אם הוא שומר טוב גארדים, וגם אם זה אומר לקחת סיכון שהגארד שעשה פיק-אנד-רול יקלע את השלשה תוך כדי תנועה. בהגנה אישית הוא שחקן הרבה פחות מרתיע מסופו, ושחקנים ממש לא חוששים לקחת אותו לסל ולחפור עליו, בניגוד לסופו שהם רואים אותו וישר מוסרים כדור החוצה.
מצד שני, להנדריקס כמובן יש את הפלוסים שלו על סופו בהגנה, וזה יכולת החסימה והקלילות רגליים שלו. אבל בשורה התחתונה, אני ממש לא חושב שאפשר בכלל להשוות בינהם. סופו שחקן הרבה יותר טוב, שצריך להישאר. אם הנדריקס ישאר, וזה יגרום לכך שסופו ואולי גם מאצ'בן יעזבו, זה יהיה מחדל.