במכבי שוקלים לוותר על מצ'באן

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: במכבי שוקלים לוותר על מצ'באן

הודעהעל ידי NY boy » 01 מרץ 2012, 20:21

אולי כי החוזה שלו מנופח וחסר פרופורציה. מנסים זה ב300-400 אלף דולר, לא במיליון דולר. את המיליון דולר האלה שינסו אותו בהם אפשר להשקיע בשחקנים אחרים או יותר חשוב בלהשאיר את השחקנים החשובים מהשנה הזאת (לאנגפורד, הנדריקס ושות') אולי.
NY boy

הודעהעל ידי שמואל1 » 01 מרץ 2012, 21:59

NY boy כתב:אולי כי החוזה שלו מנופח וחסר פרופורציה. מנסים זה ב300-400 אלף דולר, לא במיליון דולר. את המיליון דולר האלה שינסו אותו בהם אפשר להשקיע בשחקנים אחרים או יותר חשוב בלהשאיר את השחקנים החשובים מהשנה הזאת (לאנגפורד, הנדריקס ושות') אולי.

אין מה לנסות את מצ'באן. בפרטיזן הוא הוכיח שמדובר באחד השחקנים הטובים באירופה, אם באמת משחקים עליו. הוא שווה מיליון דולר, ואפילו יותר. למכבי יש יהלום ביד.
זה כמו שמכבי הייתה מוותרת על ניקולה וויצ'יץ' אחרי העונה שלו בוילרבאן. אין בזה שום הגיון!
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי NY boy » 01 מרץ 2012, 22:59

בפרטיזן הוא לא הוכיח כלום. פרטיזן זאת קבוצה בינונית ומטה, חלשה, עם 2 וחצי שחקנים וזהו... אין וואקום, ככה זה בכדורסל. אם מצ'באן הוכיח משהו עד עכשיו זה שהוא לא יכול לתרום כלום ברמות של מכבי. אני לא אומר שהוא הוכיח שהוא לא יכול לתרום כלום, אבל אם כבר הוכיח משהו זה שהוא לא מתאים לרמה הזאת. הוא שיחק פה חצי שנה, לא היה דומה לכלום ולא עשה כלום. זה הדבר היחידי שהוא הוכיח עד עכשיו. יכול להיות שבעתיד הוא יוכיח אחרת, נכון לעכשיו הוא עדיין לא הוכיח כלום מלבד חצי שנה שבה הוא לא היה דומה לכלום.
NY boy

הודעהעל ידי שמואל1 » 01 מרץ 2012, 23:35

NY boy כתב:בפרטיזן הוא לא הוכיח כלום. פרטיזן זאת קבוצה בינונית ומטה, חלשה, עם 2 וחצי שחקנים וזהו... אין וואקום, ככה זה בכדורסל. אם מצ'באן הוכיח משהו עד עכשיו זה שהוא לא יכול לתרום כלום ברמות של מכבי. אני לא אומר שהוא הוכיח שהוא לא יכול לתרום כלום, אבל אם כבר הוכיח משהו זה שהוא לא מתאים לרמה הזאת. הוא שיחק פה חצי שנה, לא היה דומה לכלום ולא עשה כלום. זה הדבר היחידי שהוא הוכיח עד עכשיו. יכול להיות שבעתיד הוא יוכיח אחרת, נכון לעכשיו הוא עדיין לא הוכיח כלום מלבד חצי שנה שבה הוא לא היה דומה לכלום.

להזכיר לך איזה שחקנים יצאו מפרטיזן בשנים האחרונות, במיוחד גבוהים? במכבי הוא לא היה שחקן משמעותי, לא שיחקו עליו בכלל. הוא גם לא שיחק בעמדה הטבעית שלו. מצ'באן שחקן שצריך ביטחון. תן לו 30 דקות משחק בעמדה הטבעית שלו ותקבל בוודאות תוצרת. הוא שחקן מדהים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי NY boy » 02 מרץ 2012, 00:16

כן, תזכיר לי. באותה נשימה בבקשה תזכיר לי מה השחקנים האלה עשו בקבוצות שהם עברו אליהם בבקשה, לא רק איזה שחקנים עברו גם מה הייתה היכולת שלהם אחרי שעברה. ובבקשה תזכיר לי את כולם, לא רק אלו שמתאימים לתאוריה שלך.

את התירוצים על למה מצ'באן נכשל במכבי אני לא ממש מעוניין לשמוע. אני מעוניין במה שקרה בתכלס, ובתכלס הוא נכשל. עד שהוא לא יוכיח אחרת, בקבוצה גדולה אחרת או במכבי עצמה אז הוא כישלון ברמות האלה. פרטיזן זאת לא מכבי ומספרים בפרטיזן (ובו נזכור, פרטיזן החלשה ביותר בשנים האחרונות) אומרים בערך אותו הדבר כמו המספרים של שון ג'יימס בבני השרון שכולנו ראינו מה הם שווים.
NY boy

הודעהעל ידי jol9 » 02 מרץ 2012, 07:46

שחף כתב:
jol9 כתב:
שחף כתב:אולי יש לבלאט כוונה להסיט את הנדריקס לשחק 4 ולהביא סנטר עם אינסייד-אאוטסייד גיים כמו מונטנייס שיוכל לשחק לידו באפקטיביות גבוהה, בזמן שליאור ילך לספסל.

כוונות שכאלה, סופן להיגמר בהחתמה של שחקנים בינוניים מאוד, במקום שחקנים טובים שכבר הוכיחו את עצמם.

אבל הדיבורים האלה, מוכיחים כנראה את מה שאחדים כאן בפורום אמרו - שלמכבי יש תקרה תקציבית הרבה יותר נמוכה ממה שחשבנו.
אני אישית חשבתי, שההצלחה של שתי העונות האחרונות, תעודד את ההנהלה, לאפשר בנייה קצת יותר בטוחה ולטווח ארוך, וזה אומר להחתים
מחדש שחקנים שהוכיחו את עצמם כאן.

אני פשוט חושב שכמו שבלאט לא ממש פגע עם סמית', הוא יכול לא ממש לפגוע עם סנטר שיגיע במקום סופו, ולכן זה סיכון די גדול.

שחקנים שהוכיחו את עצמם זה ליאור? ליאור בלי ספק מוכיח כל פעם מחדש שהוא לא יכול לקלוע מול גבוהים מאסיביים, כמו אתמול.

שחף, אתה כל הזמן מחפש את אליהו. אני באמת לא מצליח להבין למה.
הוא לא השחקן הכי מאכזב בסגל של מכבי, ובסה"כ נותן עונה בינונית, אבל לא גרועה. במכבי יש שחקנים הרבה יותר בעייתיים ממנו.

החוזה שלו הוא הבעיה שלך? וואלה, אבל אין מה לעשות. האורך של החוזה והגובה שלו, ידועים לכולם וחוץ מלקטר על זה, אין לך מה לעשות.
אני באמת מציע להתחיל לחפש במקומות אחרים, ולקוות שליאור יחזור לעצמו, כי מכבי חייבת אותו בשביל להצליח בהמשך הדרך.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 02 מרץ 2012, 12:01

NY boy כתב:כן, תזכיר לי. באותה נשימה בבקשה תזכיר לי מה השחקנים האלה עשו בקבוצות שהם עברו אליהם בבקשה, לא רק איזה שחקנים עברו גם מה הייתה היכולת שלהם אחרי שעברה. ובבקשה תזכיר לי את כולם, לא רק אלו שמתאימים לתאוריה שלך.

את התירוצים על למה מצ'באן נכשל במכבי אני לא ממש מעוניין לשמוע. אני מעוניין במה שקרה בתכלס, ובתכלס הוא נכשל. עד שהוא לא יוכיח אחרת, בקבוצה גדולה אחרת או במכבי עצמה אז הוא כישלון ברמות האלה. פרטיזן זאת לא מכבי ומספרים בפרטיזן (ובו נזכור, פרטיזן החלשה ביותר בשנים האחרונות) אומרים בערך אותו הדבר כמו המספרים של שון ג'יימס בבני השרון שכולנו ראינו מה הם שווים.

אין בעיה:
פרדרג דרובניאק- גדל בפרטיזן בלגרד והיה אחד הגבוהים הטובים באירופה.
קוסטה פרוביץ'- כיום בברצלונה, אומנם מחליף אבל מקבל הרבה דקות ובקלות יכול להיות גבוה פותח ודומיננטי בכל קבוצה אחרת באירופה.
ניקולה פקוביץ'- לא צריך להרחיב עליו.
אלכס מאריץ'- גם לא צריך להרחיב.

אלו השמות שקפצו לי כרגע, בטוח יש עוד.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 02 מרץ 2012, 12:15

שמואל1 כתב:
NY boy כתב:כן, תזכיר לי. באותה נשימה בבקשה תזכיר לי מה השחקנים האלה עשו בקבוצות שהם עברו אליהם בבקשה, לא רק איזה שחקנים עברו גם מה הייתה היכולת שלהם אחרי שעברה. ובבקשה תזכיר לי את כולם, לא רק אלו שמתאימים לתאוריה שלך.

אין בעיה:
קוסטה פרוביץ'- כיום בברצלונה, אומנם מחליף אבל מקבל הרבה דקות ובקלות יכול להיות גבוה פותח ודומיננטי בכל קבוצה אחרת באירופה.

ננד קרסטיץ', ווליצ'קוביץ'. אפשר גם ללכת יותר אחורה, לשחקנים כמו דיבאץ'
עזוב, ניהלתי איתו את הוויכוח הזה, ואני אומר לך עכשיו שכדאי לך לעצור פה. אין לך לאן להמשיך. מבחינתו מכבי צריכה להביא רק כוכבים שקרעו את אירופה והוכיחו את עצמם בקבוצות עילית. לא מספיק לו שחקן שהיה אדיר בשלב הראשון מול מיטב הPF באירופה, ונחשב לאחד השחקנים המוכשרים ביותר בעמדה 4, בגלל שכמו שאר החברה שרשמת, הוא היה "רק" בפרטיזן. הוא מעדיף במקום להתייחס לעונה הזאת, שהוא נראה אדיר ביורוליג, להתייחס לחצי עונה שעברה, שהוא נראה כמו בן אדם ששלפו אותו מהרחוב ותקעו אותו במגרש, בלי קשר לקבוצה, בלי לקבל כדורים, בלי לקבל מספיק דקות, ועוד בעמדה שהוא לא משחק בה.
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 02 מרץ 2012, 12:23, נערך פעם אחת בסך הכל.
asafb96

הודעהעל ידי Lirca » 02 מרץ 2012, 12:20

וואו הגזמת לחלוטין לגבי מצ'באן. מה כבר ציפית שיעשה שחקן בן 21 שהגיע באמצע העונה לקבוצה בכירה (שלא ידועה לטובה בטיפוח שחקנים) וכשהוא לא משחק בעמדה הטבעית שלו? בטח שהתוצרת שלו לא תהיה כ"כ טובה.
הוא היה צריך עונת התחשלות בקבוצה עם ציפיות פחות גדולות משל מכבי ופרטיזן הכי התאימה להגדרה הזו. אפשר לחשוב שוילרבאן של וויצ'יץ' או אפילו ספליט (כששיחק בה כמובן) היו אימפריות גדולות. גם שתיהן הודחו בשלבים מוקדמים בסוף שנות ה-90 ותחילת ה-2000.
עם הנתונים שהשיג בפרטיזן ועוד נגד קבוצות שאתה לא יכול להגיד שהן פראייריות (גם מכבי, גם ריאל ואתה יודע מה, גם מילאנו ופילזן שבעמדות המקבילות אצלן יש והיו שחקנים נהדרים כמו בורוסיס, פוטסיס וגלינארי ובאראץ', באטיסטה ואיליאסובה בפילזן), אי אפשר להתווכח. מצ'באן סיים כמלך הריבאונדים של השלב הראשון עם 8 ריב' למשחק, אחלה אחוזים מכל הטווחים, דומיננטיות בקבוצה (גם כשפקוביץ' שיחק שם בתחילת העונה). לא נראה לי שיש מישהו שחושב שזה נתון רע.

בקיצור, לוותר על מצ'באן ולהגיד עליו את הדברים שאמרת זו טעות אדירה. למכבי יש יהלום בידיים ואין מה לעשות, כדי שיישאר אצלה צריכים לשלם. אנחנו עוד נצטער הרבה שנים אם יוותרו עליו.
Lirca

הודעהעל ידי חנו'ש » 02 מרץ 2012, 12:36

NY boy כתב:את התירוצים על למה מצ'באן נכשל במכבי אני לא ממש מעוניין לשמוע. אני מעוניין במה שקרה בתכלס, ובתכלס הוא נכשל. עד שהוא לא יוכיח אחרת, בקבוצה גדולה אחרת או במכבי עצמה אז הוא כישלון ברמות האלה. פרטיזן זאת לא מכבי ומספרים בפרטיזן (ובו נזכור, פרטיזן החלשה ביותר בשנים האחרונות) אומרים בערך אותו הדבר כמו המספרים של שון ג'יימס בבני השרון שכולנו ראינו מה הם שווים.

אני אישית לא מכירה הרבה שחקנים שקרעו את אירופה בגיל 21 אחרי שהגיעו לקבוצה שלהם באמצע העונה לעונת היורוליג הראשונה שלהם.
אבל אם אלה היו הציפיות שלך, אז אתה צודק, הוא באמת לא עמד בציפיות....

תן לי לנחש שאתה בטח היית מאלה שחשבו שצריך לחתוך את פארקר אחרי חצי העונה הראשונה שלו במכבי.....
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי where is the love? » 02 מרץ 2012, 12:50

מאצבן שחקן טוב וידוע כפוטנציאל, אף אחד לא ציפה שהוא ישר יטרוף את המגרש בעונה הקודמת, מה גם שהוא לא שיחק בעמדה הטבעית שלו ובכלל לא קיבל יותר מדי דקות.
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי NY boy » 02 מרץ 2012, 14:11

שמואל1 כתב:

אין בעיה:

ביקשתי שתזכיר לי את כולם!!!! לא רק אלו שמתאימים לתאוריה שלך. בבקשה תזכיר גם את הרשימה הכפולה או המשולשת של שחקנים מפרטיזן שנכשלו כישלון חרוץ בקבוצה שהם עברו מפרטיזן, לא רק אלו שמתאימים לתאוריה שלך (וגם פה נתת רק 3 שחקנים).

מאריץ מתאים בדיוק לתאוריה ההפוכה. שחקן גדול בפרטיזן, כלום ושום דבר בכל מקום אחר שהוא שיחק.

לצערי ולצערך הרשימה של הכישלונות שיצאו מפרטיזן אחרי עונה טובה ולעולם לא שיחזרו את זה בקבוצות אחרות היא כפולה ומכופלת (אולי משולשת או מרובעת). רק במכבי עברו 2 שחקנים כאלה (קאמינגס ולאסמה), הכמות שעברה למקומות אחרים ונכשלה היא פי 3 או 4 מהכמות המאד מאד מצומצמת של שחקנים שהצליחו בקבוצות גדולות אחרי זה.

מצ'באן כרגע נכנס לרשימה השנייה, של השחקנים שמצליחים בפרטיזן ולא בשום מקום אחר. זאת עקב הכישלון הגדול שלו וחוסר יכולתו לעשות כלום (אבל כלום) במכבי. בדיוק כמו שמאריץ (אפילו יותר גרוע) כמעט ולא עשה כלום בפנתאנייקוס בשנתיים אחרונות).
NY boy

הודעהעל ידי NY boy » 02 מרץ 2012, 14:23

חנו'ש כתב:
NY boy כתב:את התירוצים על למה מצ'באן נכשל במכבי אני לא ממש מעוניין לשמוע. אני מעוניין במה שקרה בתכלס, ובתכלס הוא נכשל. עד שהוא לא יוכיח אחרת, בקבוצה גדולה אחרת או במכבי עצמה אז הוא כישלון ברמות האלה. פרטיזן זאת לא מכבי ומספרים בפרטיזן (ובו נזכור, פרטיזן החלשה ביותר בשנים האחרונות) אומרים בערך אותו הדבר כמו המספרים של שון ג'יימס בבני השרון שכולנו ראינו מה הם שווים.

אני אישית לא מכירה הרבה שחקנים שקרעו את אירופה בגיל 21 אחרי שהגיעו לקבוצה שלהם באמצע העונה לעונת היורוליג הראשונה שלהם.
אבל אם אלה היו הציפיות שלך, אז אתה צודק, הוא באמת לא עמד בציפיות....

תן לי לנחש שאתה בטח היית מאלה שחשבו שצריך לחתוך את פארקר אחרי חצי העונה הראשונה שלו במכבי.....

את טועה, ממש לא. כמו גם לא את הנדריקס, ולא את לאנגפורד, וגם לא חושב שצריך למהר ולחתוך אף אחד שמציג יכולת סבירה.

אבל בו נבדיל, אלו שחקנים שהציגו יכולת סבירה, לא מה שציפו מהם בהתחלה, אבל יכולת סבירה. מצ'באן לא הציג את זה, הוא לא הציג שום פוטנציאל במכבי, הוא הציג במכבי רק שחקן שלא מסוגל לתרום כלום.

וסליחה, אין לי ספק שבמכבי גם ההנהלה וגם המאמן שהביאו אותו ציפו לתרומה. לא שיקרע את אירופה, לא שיהיה השחקן הטוב בקבוצה, אבל שיתפוס עמדה של 15 דקות מהספסל ו יתן בה תרומה טובה כזאת שתגרום לך להאמין שיש לך שחקן טוב שיכול להתפתח לשחקן מוביל בקבוצה ובאירופה. מה מצ'באן עשה? היה כל כך חלש שהוא גרם להנהלה ולמאמן ללכת ולהחתים שחקן ליגה במקומו ואז להשאיל אותו מחוסר בריירה כי אין לו ממש מה לחפש בקבוצה. ברגעש הועדף שחקן ליגה על פני מצ'באן זה מראה מבחינתי בדיוק כמה מאוכזבים ממנו, כמה הוא נכשל, כמה ההנהלה לא מרוצה, ועובדה שעכשיו גם התחילו כל הדיווחים שהסיכויים שנראה אותו פה בשנה הבאה נמוכים מאד (מראה שעדיין לא מחזיק ממנו).

אני חושב שאם במכבי השקיעו כבר מעל מיליון דולר במצ'באן (באייאווט ושכר בשנתיים האחרונות) הם בהחלט ציפו שהוא יתרום משהו לקבוצה בזמן הזה ולא שהוא ישחק בפרטיזן... עצם זה שעד היום הוא לא תרם כלום על כל הכסף שהושקע בו (כסף שהיה מספיק להשאיר כל אחד מהשחקנים המובילים השנה) מראה את גודל הכשלון של מצ'באן ואת הכיוון של ההנלה של מכבי לשלוח אותו לכל הרוחות בקיץ ולא להפסיד עליו יותר כסף.
NY boy

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 02 מרץ 2012, 14:35

חתיכת סוגיה- מצ'באן.
האמת היא שקשה לאמר מה צריך לעשות איתו. מחד- הוא כנראה יותר טוב מליאור אליהו. שומר טוב יותר, ריבאונדר טוב יותר, קלעי טוב יותר.
מאידך- לא בטוח שהוא טוב מהנדריקס ושחורציאניטיס.

מה זה אומר? שכרגע, על פי סדר איכות- הוא מדורג שלישי.
אם נתעלם לגמרי מהעובדה שאם מכבי בונה עליו היא מספסלת את הנכס הישראלי הבולט שלה- צריך בהחלט להשיב את מילאן.
סקורר מגוון ששואב ריבאונדים ויודע להזין את חבריו לקבוצה מעמדה מספר ארבע בהחלט היה תורם לנו העונה.

הסוגיה של מצ'באן צריכה לנוח על Hold כרגע. בהנחה שהנדריקס ושחורציאניטיס עוזבים- הוא הופך אוטומטית לפנים של הקבוצה, למשל.
אם מכבי מוצאת לנכון שהמאבקים על השארת הנדריקס ושחורציאניטיס הם בהישג ידה, ולשם כך תצטרך לותר על מצ'באן- זה כנראה גם מה שיקרה.

בקיצור, מילאן תלוי בסיטואציה שתיווצר בקיץ. כרגע- הכי טוב זה שיש לנו אותו בכיס.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי asafb96 » 02 מרץ 2012, 15:21

חציל-אין קשר בין מאצ'בן להנדריקס וסופו. מאצ'בן זה שחקן שישחק 4 (כמו בלו השנה), ויתן קצת דקות ב5 (כמה שג'יימס נתן בערך). סופו והנדריקס הם סנטרים, כך שאין שום קשר. מאצ'בן צריך לחזור
הוא אחד השחקנים המוכשרים באירופה (ולהשוות אותו לקאמינגס או לאזמה כמו שNY עשה זה אחד הדברים היותר מגוחכים ששמעתי, כי בניגוד אליהם, הוא בא באמצע השנה, לא שיחק בעמדה שלו, לא קיבל דקות כמוהם, לא היה חלק מהקבוצה, ובא בגיל 21. מי שציפה ממנו לתפוקה חיי בחלום), וצריך להשאיר אותו. השחקן הזה שיחק השנה מול שחקנים כמו מירוטיץ', איליאסובה, סאבאנוביץ', ליאור, פוטסיס, רייס, גאלינרי ובלו, והיה אדיר. התקפית, הוא התעלל בכולם. ואלה הטופ של הPF באירופה. בנוסף, הוא סיים כריבאונדר המוביל ביורוליג, קלע 15 נקודות באחוזים פנטסטיים, והיה שחקן לא פחות דומיננטי מפקוביץ'. הוא הולך להיות סופרסטאר באירופה, ואחד ממספרי ה4 הטובים ביבשת. שחקן עם פוטנציאל ענק. שחקן מגוון מאוד, ויש לו אופי של שחקן שיכול להצליח בקבוצות גדולות, כי הוא לא סקורר אגואיסטי, אלא שחקן מאוד קבוצתי וחכם. הוא נכס גדול.
asafb96

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 02 מרץ 2012, 15:28

לא רשמתי שהוא סנטר. רשמתי שסופו והנדריקס בעדיפות עליו מבחינת הרצון לבנות סביבם את הקבוצה, ולכן כנראה שינסו להשאיר אותם לפני שבוחרים להחזיר אותו. השורה התחתונה היא שאם מכבי תתבחבש ותגלה שאין לה כסף להשאיר את סופו והנדריקס, מילאן יהפוך אוטומטית לפנים של הקבוצה, ואם היא תגלה שכדי להשאיר את סופו והנדריקס היא צריכה לוותר עליו מטעמים כלכליים, כי השניים האלה דורשים סכומים הגיוניים (אם הסכומים לא יהיו כאלה- כמו במקרה של אידסון למשל- מכבי פשוט תוותר)- כנראה שמצ'באן לא יהיה פה.

זה נטו עניין של סכומים. אם סופו והנדריקס ירצו 1.5 מיליון יורו כ"א אז וולקאם מצ'באן וקדימה- לבנות סביבו את הפרנצ'ייז.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי asafb96 » 02 מרץ 2012, 15:32

החציל האצטקי כתב:לא רשמתי שהוא סנטר. רשמתי שסופו והנדריקס בעדיפות עליו מבחינת הרצון לבנות סביבם את הקבוצה, ולכן כנראה שינסו להשאיר אותם לפני שבוחרים להחזיר אותו. השורה התחתונה היא שאם מכבי תתבחבש ותגלה שאין לה כסף להשאיר את סופו והנדריקס, מילאן יהפוך אוטומטית לפנים של הקבוצה, ואם היא תגלה שכדי להשאיר את סופו והנדריקס היא צריכה לוותר עליו מטעמים כלכליים, כי השניים האלה דורשים סכומים הגיוניים (אם הסכומים לא יהיו כאלה- כמו במקרה של אידסון למשל- מכבי פשוט תוותר)- כנראה שמצ'באן לא יהיה פה.

זה נטו עניין של סכומים. אם סופו והנדריקס ירצו 1.5 מיליון יורו כ"א אז וולקאם מצ'באן וקדימה- לבנות סביבו את הפרנצ'ייז.

אוקי, עכשיו זה יותר ברור.
לטעמי זה לא צריך להיות קודם סופו והנדריקס, ואז נראה מה ישאר למאצ'בן. לטעמי לפחות, זה צריך להיות סופו-מאצ'בן-לאנגפורד בעדיפות ראשונה. אבל זה עניין של טעם. לטעמי מאצ'בן שחקן הרבה יותר מוכשר ואיכותי מהנדריקס, שכסנטר הוא שחקן די אפור, מכיוון שאין לו יכולת לייצר לעצמו בפוסט באופן קבוע, והגנתית הוא מתקשה בגלל הגובה. מאצ'בן שחקן הרבה יותר מוכשר ושלם, שכבר חתום לעוד 3 שנים.
לאנגפורד, סופו, מאצ'בן ורכז זר, זה קודם כל. אחר כך נבדוק כמה נשאר להתעסק בהנדריקס הלפרין, לאנדסברג, וכו'..
asafb96

הודעהעל ידי jol9 » 02 מרץ 2012, 15:32

NY boy כתב:
שמואל1 כתב:

אין בעיה:

ביקשתי שתזכיר לי את כולם!!!! לא רק אלו שמתאימים לתאוריה שלך. בבקשה תזכיר גם את הרשימה הכפולה או המשולשת של שחקנים מפרטיזן שנכשלו כישלון חרוץ בקבוצה שהם עברו מפרטיזן, לא רק אלו שמתאימים לתאוריה שלך (וגם פה נתת רק 3 שחקנים).

מאריץ מתאים בדיוק לתאוריה ההפוכה. שחקן גדול בפרטיזן, כלום ושום דבר בכל מקום אחר שהוא שיחק.

לצערי ולצערך הרשימה של הכישלונות שיצאו מפרטיזן אחרי עונה טובה ולעולם לא שיחזרו את זה בקבוצות אחרות היא כפולה ומכופלת (אולי משולשת או מרובעת). רק במכבי עברו 2 שחקנים כאלה (קאמינגס ולאסמה), הכמות שעברה למקומות אחרים ונכשלה היא פי 3 או 4 מהכמות המאד מאד מצומצמת של שחקנים שהצליחו בקבוצות גדולות אחרי זה.

מצ'באן כרגע נכנס לרשימה השנייה, של השחקנים שמצליחים בפרטיזן ולא בשום מקום אחר. זאת עקב הכישלון הגדול שלו וחוסר יכולתו לעשות כלום (אבל כלום) במכבי. בדיוק כמו שמאריץ (אפילו יותר גרוע) כמעט ולא עשה כלום בפנתאנייקוס בשנתיים אחרונות).

אני חושב שכל מה שאתה אומר נובע מגובה החוזה של מצ'באן. אם נניח היה חתום על חוזה של 400K, האם אז היית חושב שכדאי להחזיר אותו ולתת לו עוד הזדמנות?
אם התשובה היא כן, אז סימן שאתה כן רואה את הפוטנציאל שיש בו.

אני רוצה לת לך דוגמא לשחקן שהיה צעיר, ולא מאוד הצליח במכבי, אבל אחרי השאלה של שנה, חזר הרבה יותר טוב, ונתן תפוקה טובה.
אני מדבר כמובן על הלפרין. סה"כ הדרך לשפוט שחקן צעיר כמו מצ'באן, היא ממש לא דומה לדרך בה שופטים שחקנים בני 26-27.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי NY boy » 02 מרץ 2012, 15:33

לשמחתי אף אחד בהנהלה לא חושב שצריך לבנות שום דבר סביב מצ'באן. הם כולם בטוחים (ולדעתי צודקים) שליאור טוב ממנו, ובמציאות של העולם לא בחלום של אסף, ליאור היום הוא שחקן טוב ומוכח ממצ'באן בכל דרג ורמה. שחקן שמוכיח את עצמו ברמות הגבוהות של מכבי שנה אחרי שנה, למרות החסרונות (ויש חסרונות לא קטנים), בניגוד למצ'באן שלא עשה פה כלום.

ולשמחתי כל הדעות והכיוונים מראים שמכבי הולכת להשתחרר ממצ'באן והחוזה המופרך שלו בקיץ וכנראה לנתב אותו למקומות קצת יותר חשובים (רכז, סנטר) מאשר לעמדה שבה כבר יש לנו את הפרנצ'ייז של המועדון והשחקן שיהיה הפנים שלה בשנים הבאות.
NY boy

הודעהעל ידי asafb96 » 02 מרץ 2012, 15:37

NY boy כתב:לשמחתי אף אחד בהנהלה לא חושב שצריך לבנות שום דבר סביב מצ'באן. הם כולם בטוחים (ולדעתי צודקים) שליאור טוב ממנו, ובמציאות של העולם לא בחלום של אסף, ליאור היום הוא שחקן טוב ומוכח ממצ'באן בכל דרג ורמה. שחקן שמוכיח את עצמו ברמות הגבוהות של מכבי שנה אחרי שנה, למרות החסרונות (ויש חסרונות לא קטנים), בניגוד למצ'באן שלא עשה פה כלום.

ולשמחתי כל הדעות והכיוונים מראים שמכבי הולכת להשתחרר ממצ'באן והחוזה המופרך שלו בקיץ וכנראה לנתב אותו למקומות קצת יותר חשובים (רכז, סנטר) מאשר לעמדה שבה כבר יש לנו את הפרנצ'ייז של המועדון והשחקן שיהיה הפנים שלה בשנים הבאות.

עוד פעם אתה סתם זורק שטויות וקורה להם עובדות?? כל עוד אף אחד לא "זרק" את מאצ'בן, אתה ממש לא יכול להתייחס לזה כעובדה. בכל זאת, בוא ניכנס לפורפורציה, פרסומים של כלי תקשורת ישראלים. 90% שם זה שטויות.
לגבי ה"הוכחה", עוד פעם השטויות האלה? הוא רק בן 22, מה ציפית, שיבוא עם רזומה של שחקן שקרע את אירופה? למה איזה רזומה היה לנבארו שעלה לבוגרים של בארסה? או לניקולה שבא למכבי? ויש עוד מיליון ואחת דוגמאות.
מאצ'בן הוכיח את עצמו, ולומר שלא זאת שטות. אמרתי לך את מה זה מעניין לי שהוא עשה את זה בפרטיזן, עובדתית, הוא שיחק מול מיטב מספרי ה4 של אירופה, והיה פנטסטי. וזה עוד שהוא הכוכב שמתרכזים בו. במכבי הוא לא יהיה הכוכב המוחלט והיחיד, ויהיה לו יותר חופש.
ליאור שחקן יותר מוכח? נכון. זה אומר שהוא יותר טוב? ממש לא בהכרח. אני מציע לך לראות שוב את 2 המשחקים מול פרטיזן, ולראות את מאצ'בן עושה לליאור ובלו בית ספר.
asafb96

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], refael, yon1, מרסר ו־24 אורחים