המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
NY boy כתב:אולי כי החוזה שלו מנופח וחסר פרופורציה. מנסים זה ב300-400 אלף דולר, לא במיליון דולר. את המיליון דולר האלה שינסו אותו בהם אפשר להשקיע בשחקנים אחרים או יותר חשוב בלהשאיר את השחקנים החשובים מהשנה הזאת (לאנגפורד, הנדריקס ושות') אולי.
NY boy כתב:בפרטיזן הוא לא הוכיח כלום. פרטיזן זאת קבוצה בינונית ומטה, חלשה, עם 2 וחצי שחקנים וזהו... אין וואקום, ככה זה בכדורסל. אם מצ'באן הוכיח משהו עד עכשיו זה שהוא לא יכול לתרום כלום ברמות של מכבי. אני לא אומר שהוא הוכיח שהוא לא יכול לתרום כלום, אבל אם כבר הוכיח משהו זה שהוא לא מתאים לרמה הזאת. הוא שיחק פה חצי שנה, לא היה דומה לכלום ולא עשה כלום. זה הדבר היחידי שהוא הוכיח עד עכשיו. יכול להיות שבעתיד הוא יוכיח אחרת, נכון לעכשיו הוא עדיין לא הוכיח כלום מלבד חצי שנה שבה הוא לא היה דומה לכלום.
שחף כתב:jol9 כתב:שחף כתב:אולי יש לבלאט כוונה להסיט את הנדריקס לשחק 4 ולהביא סנטר עם אינסייד-אאוטסייד גיים כמו מונטנייס שיוכל לשחק לידו באפקטיביות גבוהה, בזמן שליאור ילך לספסל.
כוונות שכאלה, סופן להיגמר בהחתמה של שחקנים בינוניים מאוד, במקום שחקנים טובים שכבר הוכיחו את עצמם.
אבל הדיבורים האלה, מוכיחים כנראה את מה שאחדים כאן בפורום אמרו - שלמכבי יש תקרה תקציבית הרבה יותר נמוכה ממה שחשבנו.
אני אישית חשבתי, שההצלחה של שתי העונות האחרונות, תעודד את ההנהלה, לאפשר בנייה קצת יותר בטוחה ולטווח ארוך, וזה אומר להחתים
מחדש שחקנים שהוכיחו את עצמם כאן.
אני פשוט חושב שכמו שבלאט לא ממש פגע עם סמית', הוא יכול לא ממש לפגוע עם סנטר שיגיע במקום סופו, ולכן זה סיכון די גדול.
שחקנים שהוכיחו את עצמם זה ליאור? ליאור בלי ספק מוכיח כל פעם מחדש שהוא לא יכול לקלוע מול גבוהים מאסיביים, כמו אתמול.
NY boy כתב:כן, תזכיר לי. באותה נשימה בבקשה תזכיר לי מה השחקנים האלה עשו בקבוצות שהם עברו אליהם בבקשה, לא רק איזה שחקנים עברו גם מה הייתה היכולת שלהם אחרי שעברה. ובבקשה תזכיר לי את כולם, לא רק אלו שמתאימים לתאוריה שלך.
את התירוצים על למה מצ'באן נכשל במכבי אני לא ממש מעוניין לשמוע. אני מעוניין במה שקרה בתכלס, ובתכלס הוא נכשל. עד שהוא לא יוכיח אחרת, בקבוצה גדולה אחרת או במכבי עצמה אז הוא כישלון ברמות האלה. פרטיזן זאת לא מכבי ומספרים בפרטיזן (ובו נזכור, פרטיזן החלשה ביותר בשנים האחרונות) אומרים בערך אותו הדבר כמו המספרים של שון ג'יימס בבני השרון שכולנו ראינו מה הם שווים.
שמואל1 כתב:NY boy כתב:כן, תזכיר לי. באותה נשימה בבקשה תזכיר לי מה השחקנים האלה עשו בקבוצות שהם עברו אליהם בבקשה, לא רק איזה שחקנים עברו גם מה הייתה היכולת שלהם אחרי שעברה. ובבקשה תזכיר לי את כולם, לא רק אלו שמתאימים לתאוריה שלך.
את התירוצים על למה מצ'באן נכשל במכבי אני לא ממש מעוניין לשמוע. אני מעוניין במה שקרה בתכלס, ובתכלס הוא נכשל. עד שהוא לא יוכיח אחרת, בקבוצה גדולה אחרת או במכבי עצמה אז הוא כישלון ברמות האלה. פרטיזן זאת לא מכבי ומספרים בפרטיזן (ובו נזכור, פרטיזן החלשה ביותר בשנים האחרונות) אומרים בערך אותו הדבר כמו המספרים של שון ג'יימס בבני השרון שכולנו ראינו מה הם שווים.
אין בעיה:
פרדרג דרובניאק- גדל בפרטיזן בלגרד והיה אחד הגבוהים הטובים באירופה.
קוסטה פרוביץ'- כיום בברצלונה, אומנם מחליף אבל מקבל הרבה דקות ובקלות יכול להיות גבוה פותח ודומיננטי בכל קבוצה אחרת באירופה.
ניקולה פקוביץ'- לא צריך להרחיב עליו.
אלכס מאריץ'- גם לא צריך להרחיב.
אלו השמות שקפצו לי כרגע, בטוח יש עוד.
NY boy כתב:כן, תזכיר לי. באותה נשימה בבקשה תזכיר לי מה השחקנים האלה עשו בקבוצות שהם עברו אליהם בבקשה, לא רק איזה שחקנים עברו גם מה הייתה היכולת שלהם אחרי שעברה. ובבקשה תזכיר לי את כולם, לא רק אלו שמתאימים לתאוריה שלך.
NY boy כתב:את התירוצים על למה מצ'באן נכשל במכבי אני לא ממש מעוניין לשמוע. אני מעוניין במה שקרה בתכלס, ובתכלס הוא נכשל. עד שהוא לא יוכיח אחרת, בקבוצה גדולה אחרת או במכבי עצמה אז הוא כישלון ברמות האלה. פרטיזן זאת לא מכבי ומספרים בפרטיזן (ובו נזכור, פרטיזן החלשה ביותר בשנים האחרונות) אומרים בערך אותו הדבר כמו המספרים של שון ג'יימס בבני השרון שכולנו ראינו מה הם שווים.
שמואל1 כתב:NY boy כתב:כן, תזכיר לי. באותה נשימה בבקשה תזכיר לי מה השחקנים האלה עשו בקבוצות שהם עברו אליהם בבקשה, לא רק איזה שחקנים עברו גם מה הייתה היכולת שלהם אחרי שעברה. ובבקשה תזכיר לי את כולם, לא רק אלו שמתאימים לתאוריה שלך.
אין בעיה:
קוסטה פרוביץ'- כיום בברצלונה, אומנם מחליף אבל מקבל הרבה דקות ובקלות יכול להיות גבוה פותח ודומיננטי בכל קבוצה אחרת באירופה.
חנו'ש כתב:NY boy כתב:את התירוצים על למה מצ'באן נכשל במכבי אני לא ממש מעוניין לשמוע. אני מעוניין במה שקרה בתכלס, ובתכלס הוא נכשל. עד שהוא לא יוכיח אחרת, בקבוצה גדולה אחרת או במכבי עצמה אז הוא כישלון ברמות האלה. פרטיזן זאת לא מכבי ומספרים בפרטיזן (ובו נזכור, פרטיזן החלשה ביותר בשנים האחרונות) אומרים בערך אותו הדבר כמו המספרים של שון ג'יימס בבני השרון שכולנו ראינו מה הם שווים.
אני אישית לא מכירה הרבה שחקנים שקרעו את אירופה בגיל 21 אחרי שהגיעו לקבוצה שלהם באמצע העונה לעונת היורוליג הראשונה שלהם.
אבל אם אלה היו הציפיות שלך, אז אתה צודק, הוא באמת לא עמד בציפיות....
תן לי לנחש שאתה בטח היית מאלה שחשבו שצריך לחתוך את פארקר אחרי חצי העונה הראשונה שלו במכבי.....
החציל האצטקי כתב:לא רשמתי שהוא סנטר. רשמתי שסופו והנדריקס בעדיפות עליו מבחינת הרצון לבנות סביבם את הקבוצה, ולכן כנראה שינסו להשאיר אותם לפני שבוחרים להחזיר אותו. השורה התחתונה היא שאם מכבי תתבחבש ותגלה שאין לה כסף להשאיר את סופו והנדריקס, מילאן יהפוך אוטומטית לפנים של הקבוצה, ואם היא תגלה שכדי להשאיר את סופו והנדריקס היא צריכה לוותר עליו מטעמים כלכליים, כי השניים האלה דורשים סכומים הגיוניים (אם הסכומים לא יהיו כאלה- כמו במקרה של אידסון למשל- מכבי פשוט תוותר)- כנראה שמצ'באן לא יהיה פה.
זה נטו עניין של סכומים. אם סופו והנדריקס ירצו 1.5 מיליון יורו כ"א אז וולקאם מצ'באן וקדימה- לבנות סביבו את הפרנצ'ייז.
NY boy כתב:שמואל1 כתב:NY boy כתב:כן, תזכיר לי. באותה נשימה בבקשה תזכיר לי מה השחקנים האלה עשו בקבוצות שהם עברו אליהם בבקשה, לא רק איזה שחקנים עברו גם מה הייתה היכולת שלהם אחרי שעברה. ובבקשה תזכיר לי את כולם, לא רק אלו שמתאימים לתאוריה שלך.
אין בעיה:
ביקשתי שתזכיר לי את כולם!!!! לא רק אלו שמתאימים לתאוריה שלך. בבקשה תזכיר גם את הרשימה הכפולה או המשולשת של שחקנים מפרטיזן שנכשלו כישלון חרוץ בקבוצה שהם עברו מפרטיזן, לא רק אלו שמתאימים לתאוריה שלך (וגם פה נתת רק 3 שחקנים).
מאריץ מתאים בדיוק לתאוריה ההפוכה. שחקן גדול בפרטיזן, כלום ושום דבר בכל מקום אחר שהוא שיחק.
לצערי ולצערך הרשימה של הכישלונות שיצאו מפרטיזן אחרי עונה טובה ולעולם לא שיחזרו את זה בקבוצות אחרות היא כפולה ומכופלת (אולי משולשת או מרובעת). רק במכבי עברו 2 שחקנים כאלה (קאמינגס ולאסמה), הכמות שעברה למקומות אחרים ונכשלה היא פי 3 או 4 מהכמות המאד מאד מצומצמת של שחקנים שהצליחו בקבוצות גדולות אחרי זה.
מצ'באן כרגע נכנס לרשימה השנייה, של השחקנים שמצליחים בפרטיזן ולא בשום מקום אחר. זאת עקב הכישלון הגדול שלו וחוסר יכולתו לעשות כלום (אבל כלום) במכבי. בדיוק כמו שמאריץ (אפילו יותר גרוע) כמעט ולא עשה כלום בפנתאנייקוס בשנתיים אחרונות).
NY boy כתב:לשמחתי אף אחד בהנהלה לא חושב שצריך לבנות שום דבר סביב מצ'באן. הם כולם בטוחים (ולדעתי צודקים) שליאור טוב ממנו, ובמציאות של העולם לא בחלום של אסף, ליאור היום הוא שחקן טוב ומוכח ממצ'באן בכל דרג ורמה. שחקן שמוכיח את עצמו ברמות הגבוהות של מכבי שנה אחרי שנה, למרות החסרונות (ויש חסרונות לא קטנים), בניגוד למצ'באן שלא עשה פה כלום.
ולשמחתי כל הדעות והכיוונים מראים שמכבי הולכת להשתחרר ממצ'באן והחוזה המופרך שלו בקיץ וכנראה לנתב אותו למקומות קצת יותר חשובים (רכז, סנטר) מאשר לעמדה שבה כבר יש לנו את הפרנצ'ייז של המועדון והשחקן שיהיה הפנים שלה בשנים הבאות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־22 אורחים