Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:Holiday_Armadillo כתב:הבעיה עם מצ'באן לפי דעתי זה זה שבקבוצה סרבית כמו פרטיזן הוא ה-כוכב של הקבוצה והוא הגו-טו-גאי שלהם..בגלל זה יש לו כל כך הרבה הזדמנויות להציג את הכישרון שלו ולתת את המספרים שהוא נותן..
אני חושבת שאם הוא יהיה פה על עמדה 4 הוא ייתן את אותו מספר ריבאונדים שהוא לוקח בפרטיזן אבל הנקודות שלו יירדו משמעותית ואנשים יגידו שכבר עדיף להביא שחקן יותר ''יעיל'' ממנו..
כמובן שאי אפשר לדעת כרגע אם אני צודקת או לא אבל זאת ההשערה שלי..מצ'באן במכבי לא יממש את הפוטנציאל שלו מבחינה התקפית כי הוא לא הראשון שהולכים עליו..אפילו על ליאור ביום שהוא ''רותח'' בו לא הולכים כל כך הרבה כמו שהולכים אל מצ'באן בפרטיזן..
אה ורק בשביל שלא יהיו אי-הבנות,אני מתה על מצ'באן וחושבת שהוא פרוספקט אדיר..אני פשוט חושבת שיש מאמן שלא מת על שחקנים בסגנון האקס-יוגוסלבי שלו..
תראי, אם הדקות שלו ירדו, והוא לא יהיה האופציה הראשונה, אז מן הסתם הוא לא יעמיד ממוצעים כאלה. אם הוא יעמיד ממוצעים במכבי כמו בפרטיזן, הוא יהיה ה4 הטוב באירופה כנראה. אולי, אולי לא. אני בכל מקרה, לא מצפה לזה. אבל אני בטוח שהוא יתן תפוקה מצוינת
אגב, גם שפקוביץ' היה שם, והוא היה האופציה הראשונה, מאצ'בן הסתדר עם זה יופי. מאצ'בן זה מסוג השחקנים שיכולים להסתדר עם הדברים האלה. כי הוא לא סקורר נטו. הוא עושה הרבה דברים, וקולע במגוון דרכים. הוא לא צריך להיות הגו-טו-גאי הראשון, כדי להיות טוב ויעיל. הוא לא מסוג הסקוררים האלה, שכל מה שהם יודעים זה X.
אם הוא היה עושה את מה שהוא עשה בפרטיזן, במשהו כמו 40-45% מהשדה, וקולע עוד איזה 3-4 נקודות, בהחלט הייתי מודאג. אבל מאצ'בן הוא שחקן שמתאים למשחק קבוצתי, ולא לONE MAN SHOW
לטעמי הוא יכול לתרום, והרבה. גם אם הוא לא האופציה הראשונה. הכל במידה והוא יקבל את הדקות שלו.
כמובן שאם הוא לא ישחק את אותן דקות וישחק כרכז-PF-SF-סנטר של הקבוצה כמו פחות או יותר מה שהוא עושה בפרטיזן אז הדקות שלו יירדו,לא לזה התכוונתי ולא ניסחתי את עצמי טוב
התכוונתי שאני לא חושבת שמכבי יעשו תרגילים מיוחדים בשביל לפנות אותו לחצי מרחק או להתגלגלות לסל..
מחוץ לקשת כבר ראינו שאין לו בעיה למצוא לעצמו קצת ספייס כי הוא פשוט חוסם ומתגלגל החוצה אבל אי אפשר שכל המשחק שלו יהיה משלשות שאולי ייכנסו ואולי לא ומריבאונד התקפה..אני פשוט לא רואה מצב שבו יגידו ''פה אנחנו מפנים את מילאן לחצי מרחק'' או ''פה אנחנו עושים חסימה ומסירה''..הלוואי ואני טועה והלוואי והוא יישאר פה ביחד עם הנדריקס ועם לאנגפורד אבל רק שלושתם זה בסביבות ה-3 מליון דולר..אני לא רואה מצב כזה..
ליאור עולה יותר ממליון דולר ברוטו לעונה
הישראלים של מכבי(בלו,בורשטיין,פניני)מקבלים לא קצת,רוצים להביא עוד את הלפרין ולאנדסברג..לצערי מתוך ה-4 שיש למכבי(מצ'באן,סופו,הנדריקס,לאנגפורד)יש מצב להשאיר אולי שניים..
לא מסכים דווקא. אני כן חושב שיעשו לו תרגילים. כמו שעושים לסופו, לאנגפורד, ואפילו להנדריקס בזמן האחרון. ברור-לא כמו בפרטיזן. אבל הוא בהחלט יכול להיות שחקן מרכזי, ואחת האופציות הראשונות בהתקפה. מה שטוב אצלו, זה שהוא לא סקורר שיודע לעשות רק דבר אחד, אלא הוא ימצא את הפינה שלו ומה שהוא צריך לעשות בכל משחק, ובכל הרכב נתון על המגרש. הוא בחור מאוד אינטיליגנטי.
אני מאוד מקווה שלא נהיה חייבים להשאיר 2. כמו שאמרתי לא פעם, אני מאוד מאוד מקווה שנוכל להשאיר 3, לאנגפורד-סופו-מאצ'בן, והם יהיו העתיד של הקבוצה. אך לצערי אני די סקפטי. אני לא אופתע אם היחיד שישאר יהיה רק ריץ', ואני גם לא אופתע אם אף אחד לא ישאר.
לאנגפורד וריץ' הולכים לקבל חבילות בקיץ. עם סופו מחכים יותר מדי, רק בגלל שהוא בכושר לא טוב. הם לא מבינים שכשהוא יחזור לכושר טוב, וירצו להחתים אותו, זה כבר יהיה מאוחר מדי וכל אירופה יעמדו בטור להחתים אותו. עכשיו, שהמניות שלו קצת בירידה, זה הזמן המושלם. גם מקומו של מא'בן רחוק מלהיות מובטח, ואני לא אופתע אם יקבלו הצעה מפתה וימכרו אותו.
מה אני אגיד-אני מקווה מאוד שלא. אבל לצערי זה מה שמסתמן, לפחות אצלי. מכבי מתמהמהת יותר מדי.