יקיר הפורום, דני פדרמן בראיון לספורט 5

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יקיר הפורום, דני פדרמן בראיון לספורט 5

הודעהעל ידי יוסי22 » 07 מרץ 2012, 18:50

חנו'ש כתב:גם כשמוותרים על כל אחד מהזרים הללו צריך להביא לו מחליף (למעט מאצ'באן שצריך תחליף רק במידה ובלו פורש) שעולה כסף.
אני גם לא מאמינה שאפשר להשאיר את כל הזרים, אבל מכבי צריכה להבין שאם היא רוצה לבנות קבוצה טובה היא צריכה להשקיע כסף.
אם היא רוצה זרים ב100 אלף, אז שהציפיות שלה יהיו בהתאם.

מכבי בהחלט יכולה להשאיר את רביעיית הזרים הזו אם יש לה טיפה יומרות של קבוצה גדולה ויכולת לזהות פוטנציאל לקבוצה אדירה , בדיוק כמו שהאבות של הילדים שמנהלים עכשיו את מכבי עשו כל כך הרבה.
יוסי22

הודעהעל ידי אלמוג » 07 מרץ 2012, 19:03

יוסי22 כתב:עושה רושם שבלאט רוצה להמשיך עם סמית (לשמחתי...) ככה שאם מכבי ינהגו בחוכמה הם ישמרו על הסגל וכל הקיץ יתמקדו במציאת הרכז שיתאים לקבוצה הזו ויוכל לסחוב אותה לפיינל פור.

אני רק לא מבין 2 דברים :

1. איך בדיוק ההחתמה של מאצ'באן היא טעות ? הוא כישרון ברמות של ניקולה ומכבי יושבת פה על ביצי זהב , הטעות היחידה תהיה שחרור הזוי לגמרי שלו.

2. איך אפשר לומר שמכבי לא מחזיקה כלום בעמדת הסנטר כשיש למכבי את סופו ? אפשר להתחרפן מהזיכרון הקצר של חלק מהגולשים פה כשפציעונת קלה שמשביתה שחקן לטופ 16 גורמת לאנשים לשכוח כמה הוא תרם למכבי בשנה וחצי שלו פה.

יוסי, אני מסכים איתך ב 2 הדברים.
שחרור של מאצ'בן זה משהו הזוי, ויהיה בכייה לדורות לדעתי.
והזכרון הקצר, זה אחד המאפיינים היותר בולטים אצל הגולשים פה.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי jol9 » 07 מרץ 2012, 19:11

אסף ויובל, אולי הדבר שיבחרו לעשות בסוף זה ללכת על הצעיר והבריא
כלומר ריצ' ומילאן ולא על סופו.
לא יודע. אני מאמין שהסדרה מול פאו תיתן לנו קצת תשובות וההצלחה המקצועית של פרטיזן באדריאטית
תיתן עוד פרספקטיבה על מילאן.
עם לאנגפורד חייבים לסגור או לפחות לעשות מאמץ אמיתי לסגור.
הוא שחקן גדול ואיתו אפשר לצאת לבניה בקיץ עם תקוות וביטחון
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 07 מרץ 2012, 19:16

יוסי22 כתב:עושה רושם שבלאט רוצה להמשיך עם סמית (לשמחתי...) ככה שאם מכבי ינהגו בחוכמה הם ישמרו על הסגל וכל הקיץ יתמקדו במציאת הרכז שיתאים לקבוצה הזו ויוכל לסחוב אותה לפיינל פור.

אני רק לא מבין 2 דברים :

1. איך בדיוק ההחתמה של מאצ'באן היא טעות ? הוא כישרון ברמות של ניקולה ומכבי יושבת פה על ביצי זהב , הטעות היחידה תהיה שחרור הזוי לגמרי שלו.

2. איך אפשר לומר שמכבי לא מחזיקה כלום בעמדת הסנטר כשיש למכבי את סופו ? אפשר להתחרפן מהזיכרון הקצר של חלק מהגולשים פה כשפציעונת קלה שמשביתה שחקן לטופ 16 גורמת לאנשים לשכוח כמה הוא תרם למכבי בשנה וחצי שלו פה.

יוסי, אתה באמת חושב שסמית' זה הכי טוב שמכבי יכולה להביא? יש לו יכולות אבל הוא לא יציב
ברמות קיצוניות. לדעתי אפשר די בקלות להביא סמול טוב יותר באותו המחיר
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 מרץ 2012, 19:23

jol9 כתב:אסף ויובל, אולי הדבר שיבחרו לעשות בסוף זה ללכת על הצעיר והבריא
לא יודע. אני מאמין שהסדרה מול פאו תיתן לנו קצת תשובות וההצלחה המקצועית של פרטיזן באדריאטית

הבעיה היא שאם מכבי רוצים להשאיר פה את לאנגפורד הם צריכים לשים מליון דולר על השולחן לפחות..אני לא רואה אותם שמים שלושה מליון דולר בשביל להשאיר שלושה שחקנים אם באמת השכר של מצ'באן עומד על מליון דולר(ונקווה שזה דולר ולא יורו כי באיזשהי כתבה כשהוא חתם דיברו על יורו)

שאלה,אם לאנגפורד הולך נגיד ומכבי אומרים שאפשר לשלם רק פעמיים מליון דולר,AKA,מליון אחד הולך לאחד הגבוהים(סופו,הנדריקס או מצ'באן)והמליון השני יכול ללכת לגארד..יש איזשהו גארד באירופה חוץ מלאנגפורד שהוא בטווח השגה של מכבי ושווה מליון דולר?
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 07 מרץ 2012, 19:24

לגבי סמית - במחיר שהוא נמצא פה (400K ) אני לא מאמין שאפשר למצוא משהו יותר טוב ואם זה מה שישאיר פה את שאר הזרים זה בהחלט כדאי.

לגבי מאצ'באן הנה לדוגמא הסטטיסטיקה מהערב מול קבוצת פיינל פור באדריאטית : http://www.adriaticbasket.info/w2/stats ... d=156&sez=
יוסי22

הודעהעל ידי יוסי22 » 07 מרץ 2012, 19:26

Holiday_Armadillo כתב:

הבעיה היא שאם מכבי רוצים להשאיר פה את לאנגפורד הם צריכים לשים מליון דולר על השולחן לפחות..אני לא רואה אותם שמים שלושה מליון דולר בשביל להשאיר שלושה שחקנים אם באמת השכר של מצ'באן עומד על מליון דולר(ונקווה שזה דולר ולא יורו כי באיזשהי כתבה כשהוא חתם דיברו על יורו)

שאלה,אם לאנגפורד הולך נגיד ומכבי אומרים שאפשר לשלם רק פעמיים מליון דולר,AKA,מליון אחד הולך לאחד הגבוהים(סופו,הנדריקס או מצ'באן)והמליון השני יכול ללכת לגארד..יש איזשהו גארד באירופה חוץ מלאנגפורד שהוא בטווח השגה של מכבי ושווה מליון דולר?

אבל למה לא באמת ? בסוף אני אצטרף ליובל ואקבע בצער רב שהם חבורת קמצנים ... מה הבעיה לשים 5-6 מיליון דולר על הזרים שלך בקבוצה שמכניסה 20 מיליון + .
יוסי22

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 מרץ 2012, 19:31

יוסי22 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

אבל למה לא באמת ? בסוף אני אצטרף ליובל ואקבע בצער רב שהם חבורת קמצנים ... מה הבעיה לשים 5-6 מיליון דולר על הזרים שלך בקבוצה שמכניסה 20 מיליון + .

כי אתה צריך לשלם גם לצוות המקצועי,גם על טיסות,גם על מדים,גם מליון על מחלקת הנוער,גם השכרת היכל נוקיה..20 מליון זה לא תקציב המשכורות זה תקציב הקבוצה..הלוואי וזה היה תקציב המשכורות :unsure
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 07 מרץ 2012, 19:34

20 מיליון זה ההכנסות ובלי להיות רו"ח של הקבוצה (במקרה זה גם התחום שלי...) ברור שעם הכנסות כאלו 5-6 מיליון דולר לזרים זה המינימום וכל דבר פחות מזה הוא ניהול כושל של חלוקת המזומנים וסדרי העדיפויות .
יוסי22

הודעהעל ידי Allan Turing » 07 מרץ 2012, 19:35

תיעדוף?? למה הם לא מכניסים קצת את היד לכיס?
נכון, זה לא הכיס שלי, רק יהיה הגון לומר זאת,
ועדיין-קבוצה שלוקחים לה את השחקנים כל שנה לא יכולה גבוהה לאורך זמן.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי MTA2311 » 07 מרץ 2012, 19:38

תסתכלו פעם על הספסל של מכבי, ותבינו איפה הכסף. למה צריך בן אדם אחד שנותן מים, עוד אחד שנותן מגבות, עוד אחד שקופץ בהתלהבות אחרי כל סל ואת עמי ביטון שמפקח מהצד ומרוויח 80 אלף דולר לעונה. לא חושב שיש קבוצה באירופה, עם כל כך הרבה אנשים בפיירול שלה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי חנו'ש » 07 מרץ 2012, 19:39

אתם חושבים שיש למכבי את היכולת להחזיק 5 שחקנים עם שכר באיזור המיליון כל אחד? (לאנגפורד, סופו, אליהו, הנדריקס ומאצ'באן)
להוסיף 2 בטווח ה500-700 אלף כמו הלפרין ורכז זר + כמה באיזור ה-400 אלף ומטה (פניני, בלו, אוחיון, בורשטיין וסמול זר - סמית' או אחר)??
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי שמואל1 » 07 מרץ 2012, 19:43

אסור לוותר על מצ'באן! בשום אופן לא! לדעתי הוא צריך להיות ראשון בסדר העדיפות של מכבי מבחינת הגבוהים. כן, מעל סופו, הנדריקס וכל הלהקה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 07 מרץ 2012, 19:46

Holiday_Armadillo כתב:
asafb96 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:הבעיה עם מצ'באן לפי דעתי זה זה שבקבוצה סרבית כמו פרטיזן הוא ה-כוכב של הקבוצה והוא הגו-טו-גאי שלהם..בגלל זה יש לו כל כך הרבה הזדמנויות להציג את הכישרון שלו ולתת את המספרים שהוא נותן..
אני חושבת שאם הוא יהיה פה על עמדה 4 הוא ייתן את אותו מספר ריבאונדים שהוא לוקח בפרטיזן אבל הנקודות שלו יירדו משמעותית ואנשים יגידו שכבר עדיף להביא שחקן יותר ''יעיל'' ממנו..
כמובן שאי אפשר לדעת כרגע אם אני צודקת או לא אבל זאת ההשערה שלי..מצ'באן במכבי לא יממש את הפוטנציאל שלו מבחינה התקפית כי הוא לא הראשון שהולכים עליו..אפילו על ליאור ביום שהוא ''רותח'' בו לא הולכים כל כך הרבה כמו שהולכים אל מצ'באן בפרטיזן..
אה ורק בשביל שלא יהיו אי-הבנות,אני מתה על מצ'באן וחושבת שהוא פרוספקט אדיר..אני פשוט חושבת שיש מאמן שלא מת על שחקנים בסגנון האקס-יוגוסלבי שלו..

תראי, אם הדקות שלו ירדו, והוא לא יהיה האופציה הראשונה, אז מן הסתם הוא לא יעמיד ממוצעים כאלה. אם הוא יעמיד ממוצעים במכבי כמו בפרטיזן, הוא יהיה ה4 הטוב באירופה כנראה. אולי, אולי לא. אני בכל מקרה, לא מצפה לזה. אבל אני בטוח שהוא יתן תפוקה מצוינת
אגב, גם שפקוביץ' היה שם, והוא היה האופציה הראשונה, מאצ'בן הסתדר עם זה יופי. מאצ'בן זה מסוג השחקנים שיכולים להסתדר עם הדברים האלה. כי הוא לא סקורר נטו. הוא עושה הרבה דברים, וקולע במגוון דרכים. הוא לא צריך להיות הגו-טו-גאי הראשון, כדי להיות טוב ויעיל. הוא לא מסוג הסקוררים האלה, שכל מה שהם יודעים זה X.
אם הוא היה עושה את מה שהוא עשה בפרטיזן, במשהו כמו 40-45% מהשדה, וקולע עוד איזה 3-4 נקודות, בהחלט הייתי מודאג. אבל מאצ'בן הוא שחקן שמתאים למשחק קבוצתי, ולא לONE MAN SHOW
לטעמי הוא יכול לתרום, והרבה. גם אם הוא לא האופציה הראשונה. הכל במידה והוא יקבל את הדקות שלו.

כמובן שאם הוא לא ישחק את אותן דקות וישחק כרכז-PF-SF-סנטר של הקבוצה כמו פחות או יותר מה שהוא עושה בפרטיזן אז הדקות שלו יירדו,לא לזה התכוונתי ולא ניסחתי את עצמי טוב :duh
התכוונתי שאני לא חושבת שמכבי יעשו תרגילים מיוחדים בשביל לפנות אותו לחצי מרחק או להתגלגלות לסל..
מחוץ לקשת כבר ראינו שאין לו בעיה למצוא לעצמו קצת ספייס כי הוא פשוט חוסם ומתגלגל החוצה אבל אי אפשר שכל המשחק שלו יהיה משלשות שאולי ייכנסו ואולי לא ומריבאונד התקפה..אני פשוט לא רואה מצב שבו יגידו ''פה אנחנו מפנים את מילאן לחצי מרחק'' או ''פה אנחנו עושים חסימה ומסירה''..הלוואי ואני טועה והלוואי והוא יישאר פה ביחד עם הנדריקס ועם לאנגפורד אבל רק שלושתם זה בסביבות ה-3 מליון דולר..אני לא רואה מצב כזה..
ליאור עולה יותר ממליון דולר ברוטו לעונה
הישראלים של מכבי(בלו,בורשטיין,פניני)מקבלים לא קצת,רוצים להביא עוד את הלפרין ולאנדסברג..לצערי מתוך ה-4 שיש למכבי(מצ'באן,סופו,הנדריקס,לאנגפורד)יש מצב להשאיר אולי שניים..

לא מסכים דווקא. אני כן חושב שיעשו לו תרגילים. כמו שעושים לסופו, לאנגפורד, ואפילו להנדריקס בזמן האחרון. ברור-לא כמו בפרטיזן. אבל הוא בהחלט יכול להיות שחקן מרכזי, ואחת האופציות הראשונות בהתקפה. מה שטוב אצלו, זה שהוא לא סקורר שיודע לעשות רק דבר אחד, אלא הוא ימצא את הפינה שלו ומה שהוא צריך לעשות בכל משחק, ובכל הרכב נתון על המגרש. הוא בחור מאוד אינטיליגנטי.
אני מאוד מקווה שלא נהיה חייבים להשאיר 2. כמו שאמרתי לא פעם, אני מאוד מאוד מקווה שנוכל להשאיר 3, לאנגפורד-סופו-מאצ'בן, והם יהיו העתיד של הקבוצה. אך לצערי אני די סקפטי. אני לא אופתע אם היחיד שישאר יהיה רק ריץ', ואני גם לא אופתע אם אף אחד לא ישאר.
לאנגפורד וריץ' הולכים לקבל חבילות בקיץ. עם סופו מחכים יותר מדי, רק בגלל שהוא בכושר לא טוב. הם לא מבינים שכשהוא יחזור לכושר טוב, וירצו להחתים אותו, זה כבר יהיה מאוחר מדי וכל אירופה יעמדו בטור להחתים אותו. עכשיו, שהמניות שלו קצת בירידה, זה הזמן המושלם. גם מקומו של מא'בן רחוק מלהיות מובטח, ואני לא אופתע אם יקבלו הצעה מפתה וימכרו אותו.
מה אני אגיד-אני מקווה מאוד שלא. אבל לצערי זה מה שמסתמן, לפחות אצלי. מכבי מתמהמהת יותר מדי.
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 מרץ 2012, 19:49

אני מאוד מקווה שלא נהיה חייבים להשאיר 2. כמו שאמרתי לא פעם, אני מאוד מאוד מקווה שנוכל להשאיר 3, לאנגפורד-סופו-מאצ'בן, והם יהיו העתיד של הקבוצה.

הייתי רוצה שהשלישייה תהיה לאנגפורד-הנדריקס-מצ'באן אבל לא אבכה אם תהיה כמו שאתה אומר..למרות שהנדריקס יהיה אבידה גדולה מאוד לפי דעתי..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 07 מרץ 2012, 19:55

חנו'ש כתב:אתם חושבים שיש למכבי את היכולת להחזיק 5 שחקנים עם שכר באיזור המיליון כל אחד? (לאנגפורד, סופו, אליהו, הנדריקס ומאצ'באן)
להוסיף 2 בטווח ה500-700 אלף כמו הלפרין ורכז זר + כמה באיזור ה-400 אלף ומטה (פניני, בלו, אוחיון, בורשטיין וסמול זר - סמית' או אחר)??

לא
asafb96

הודעהעל ידי Allan Turing » 07 מרץ 2012, 19:58

מישהו כאן חושב שליאור שווה מליון לעונה? לא מבין את זה.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי asafb96 » 07 מרץ 2012, 20:04

Allan Turing כתב:מישהו כאן חושב שליאור שווה מליון לעונה? לא מבין את זה.

הוא לא מקבל מיליון לעונה. פחות.
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 מרץ 2012, 20:09

asafb96 כתב:
Allan Turing כתב:מישהו כאן חושב שליאור שווה מליון לעונה? לא מבין את זה.

הוא לא מקבל מיליון לעונה. פחות.

הוא מקבל פחות ממליון נטו אבל בגלל שהמס על הישראלים קרוב ל-50% הברוטו זה מעל מליון..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי where is the love? » 07 מרץ 2012, 20:15

אני מאוד מקווה שלפחות מאצבן יחזור אלינו, זה חשוב מאוד, עד שיש לנו חוזה טוב איתו אנחנו ממש נהנה איתו והוא יהיה שלנו. למשל הנדריקס שהוא נפלא ואני מאוהב בו, אבל הנה נותנים לו הצעה ואנחנו לא יכולים לעמוד בזה.
ומאצבן כבר שלנו לכמה שנים.

גם אני חושב שהסדרה מול פאו תהיה חשובה מאוד לתיעדוף המדובר.
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: עידן ו־30 אורחים