המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Allan Turing כתב:שחקן בלי תקרת זכוכית. כולם באירופה שואלים: "איך זה ג'י.סי שקארול שיחק עד עכשיו בגראנד קנריה?",
ואיך זה "שפארגו שיחק לפני שנתיים בגליל?", ואיך זה שנתנו לכל הקריירה של פארקר לעבור באירופה?
התשובה לכל התשובות האלה, היא שאנשים מחפשים קיצורי-דרך.
הם מעדיפים שחקן מוכן על פני שחקן מוכשר שצריך לעבוד איתו.
(ספציפית, קארול שיחק בגרנד קנריה לפני שנה, כי לפני שנתיים הוא נראה כמו שאייר). לשאייר יש קליעה אבסולוטית.
כל מי שמבין כדורסל רואה כמה קל לו להשחיל שלשות. הוא שחרר מהר, והא בקושי מסתכל על הסל, וצאקה. לא נוגע אפילו ברשת.
שחף כתב:קארול שיחק בטראמו וגראן קנאריה וקלע 15 ו-19 נקודות למשחק באחוזים גבוהים. השאלה לגביו הייתה אם הוא יכול לקלוע ככה גם ביורוליג. בראד אולסון של קאחה גם עשה מספרים מדהימים ב-ACB וביורוליג הבדלי הרמות האתלטיים הפכו אותו לקלע סולידי ולא מעבר לזה. שייר לא עושה כרגע 15 נקודות למשחק גם בגלבוע גליל. הוא פשוט איטי מידי בכל הפעולות שהוא עושה. אני מאוד בספק אם הוא יגיע לרמת הקליעה של ג'ייסי קארול. הוא לא היה שחקן כזה גם במכללות.
yzafrir כתב:כמו שמילאן שידרג את המשחק שלו בפרטיזן , כך גם שייר יכול לעשות את זה בספרד .
עכשיו כשמאלט פה זו הזדמנות מצויינת להשאיל אותו כדי שיתפתח...
Euro_Basket כתב:yzafrir כתב:כמו שמילאן שידרג את המשחק שלו בפרטיזן , כך גם שייר יכול לעשות את זה בספרד .
עכשיו כשמאלט פה זו הזדמנות מצויינת להשאיל אותו כדי שיתפתח...
גם רביב לימונד שיחק בקבוצת תחתית בספרד. הוא חזר משם שחקן משודרג?
יוסי22 כתב:אני לא רואה שהביטחון שלו קורס וקורס , להיפך ככל שהוא מקבל יותר דקות הוא מוכיח שבליגה ובאדריאטית הוא יכול לקבל מספר רב של דקות ולתת מנוחה לשאר שחקני הסגל וזה חשוב בעונה כזו .
ביורוליג הוא לא יקבל דקות משמעותיות כרגע וזה הגיוני (בהתעלם מזה שהדקות שלו הולכות לאוחיון..) אבל בשתי המסגרות הנוספות הוא מקבל לאחרונה לא מעט דקות והוא יתקדם דרך הליגות האלו בלי לחץ.
ובהערת אגב אני לא חושב שמאצ'באן השתדרג אלא הוא פשוט גדל בשנה ומקבל הרבה יותר דקות , לו היה במכבי השנה הוא היה מתחרה עם אליהו על המקום בחמישיה ללא שום קשר למעבר שלו לפרטיזן.
yzafrir כתב:יוסי22 כתב:אני לא רואה שהביטחון שלו קורס וקורס , להיפך ככל שהוא מקבל יותר דקות הוא מוכיח שבליגה ובאדריאטית הוא יכול לקבל מספר רב של דקות ולתת מנוחה לשאר שחקני הסגל וזה חשוב בעונה כזו .
ביורוליג הוא לא יקבל דקות משמעותיות כרגע וזה הגיוני (בהתעלם מזה שהדקות שלו הולכות לאוחיון..) אבל בשתי המסגרות הנוספות הוא מקבל לאחרונה לא מעט דקות והוא יתקדם דרך הליגות האלו בלי לחץ.
ובהערת אגב אני לא חושב שמאצ'באן השתדרג אלא הוא פשוט גדל בשנה ומקבל הרבה יותר דקות , לו היה במכבי השנה הוא היה מתחרה עם אליהו על המקום בחמישיה ללא שום קשר למעבר שלו לפרטיזן.
עם כמות הדקות ששייר מקבל והעמדה והתפקיד שבלאט נותן לו הוא לא יתפתח לאן שהוא באמת יכול , בקבוצה אחרת קצת פחות לחוצה הוא יקבל יותר דקות ובעמדה יותר מתאימה לו , בדיוק כמו מילאן שמקבל יותר דקות ובעמדה המתאימה לו 4 ולא 5 ולכן הוא נראה הרבה יותר טוב .
בקיצור ההתקדמות של שייר במכבי תיהיה כלכך איטית כך שהוא לא ימצא את הפוטנציאל שלו עד סוף החוזה לעומת זאת אם ילך לקבוצה אחרת ויקבל הזדמנות אמיתית יש סיכויי גדול יותר שההתקדמות שלו תיהיה מהירה יותר ומכבי יכולה להרויח מיזה...
er79 כתב:שכחו מהתאוריות שלכם: שאייר הולך לשבת מעכשיו על הספסל במשחקי יורוליג בגלל מאלט. זה שחקן שבנוי על בטחון עצמי. כמו שכעת הוא בעלייה, עוד מעט הוא ישוב לשבת על אזרחי ביורוליג, וכמות הדקות שלו תינגס בשאר המסגרות (שוב, בגלל מאלט) - והוא שוב יהיה בירידה. אסטודיאנטס כנראה רצתה אותו ליותר דקות. לשחק בליגה הספרדית החזקה היה עושה לו רק טוב יותר מאשר לעשות מסאז' לסופו.
עפר כתב:אין שום סיבה שביום ראשון הבא - ליגת קופל הוא לא ישחק 40 דקות.
צריך לתת לו זמן. לא יכול להיות ששחקן שכמוהו הוא בלוף מוחלט. לוקח לו יותר זמן מהמצופה להשתלב אבל לפי הרזומה מדובר בשחקן טוב. צריך לנסות לסדר לו תרגילי קליעה כי הוא קלע אבסולטי.
yzafrir כתב:כרגע זה נראה שבלאט מכניס אותו יותר כדי לתת לו דקות וסתום פיות ולא כי הוא באמת צריך . מכבי יכלו להסתדר גם בלעדיו במשחקים האחרונים , במיוחד עכשיו כמאלט פה . כשלאנגפורד יחזור לסגל אז הייבוש של שייר יחזור...
חבל לי עליו כי ככה הוא בחיים לא יימצא את הפוטנציאל שלו .
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־32 אורחים