המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:מה הנדריקס היה עושה אם היו עושים עליו דאבל טים? כל עוד סופו מוסר טוב כמו היום, מצידי שיעשו עליו כל התקפה דאבל טים.
יוסי22 כתב:שלשות פנויות של בלו/פניני/סמית אמורות להיכנס ביותר מ-50% , זריקות פנויות של הנדריקס/אליהו אמורות להיכנס באחוזים גבוהים עוד יותר ואם הן לא נכנסות צריך להחליף את השחקנים שזורקים אותן.
בכל מקרה עצם העובדה ששחקן אחד נשאר פנוי לגמרי אמורה לעשות את כל העבודה בשביל דיוויד בלאט , ממש לא צריך יותר מזה.
חנו'ש כתב:כרמל, כמה שחקנים את מכירה שיש להם מה למכור נגד הדאבל טים, מלבד מסירה לשחקן הפנוי?
מה בדיוק את מצפה שסופו יעשה? ינסה לחפור בכוח על הדאבל טים?
חנו'ש כתב:זה נכון שריבאונד הוא לא הצד החזק של סופו (זה גם לא היה הצד החזק של ניקולה אגב...), אבל דווקא פיקנרול הוא בהחלט יודע לבצע, רק צריך מישהו שיבצע את זה איתו.
בכל מקרה, כל עוד מכבי תדע להעניש את היריבה כל פעם שתעשה דאבל טים על סופו, וכל עוד סופו ידע להעניש כשלא יעשו עליו דאבל טים, זה מספיק תרומה ממנו מבחינתי (למרות שלא הייתי מתנגדת אם היה לוקח קצת יותר ריבאונדים..)
החציל האצטקי כתב:אני לא דואג לסופו.
הוא יגיע בזמן.
Holiday_Armadillo כתב:אני בספק אם הזמן הזה יהיה נגד המאמן שיודע לסגור אותו הכי טוב..
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:כרמל, כמה שחקנים את מכירה שיש להם מה למכור נגד הדאבל טים, מלבד מסירה לשחקן הפנוי?
אבל את באמת רוצה לשלם מליון דולר על שחקן שכל פעם שיקבל את הכדור יעשו עליו דאבל טים והוא בעצם הפך מסנטר לרכז?
כמה סנטרים את מכירה שיסיימו את המשחק עם יותר אסיסטים מנקודות,2-3 ריבאונדים,חור בהגנה וכולם יגידו ''העיקר שמסר! איזה יופי הוא מוסר!''..סופו ברגע שעושים עליו דאבל טים הוא לא כוח בצבע ובשביל זה הביאו אותו הנה..אני לא רוצה סנטר שירכז לי את המשחק(למעט ניקולה)אני רוצה סנטר שייקח ריבאונד התקפה מתחת לסלים וישחק פיק אנד רול..אם זה כבר יותר מדי לדרוש מסנטר אז ויתרתי..
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:זה נכון שריבאונד הוא לא הצד החזק של סופו (זה גם לא היה הצד החזק של ניקולה אגב...), אבל דווקא פיקנרול הוא בהחלט יודע לבצע, רק צריך מישהו שיבצע את זה איתו.
בכל מקרה, כל עוד מכבי תדע להעניש את היריבה כל פעם שתעשה דאבל טים על סופו, וכל עוד סופו ידע להעניש כשלא יעשו עליו דאבל טים, זה מספיק תרומה ממנו מבחינתי (למרות שלא הייתי מתנגדת אם היה לוקח קצת יותר ריבאונדים..)
אבל בעיניי ה''הענשה'' של מכבי כשעושים על סופו דאבל טים היא דבר ממש לא בטוח..
ראינו את ההבדל בקאחה לאבורל בין משחקי בית למשחקי החוץ..אם הם היו קולעים בחוץ כמו שהם קולעים בבית רוב הסיכויים שאף אחד לא היה מצליח לנצח אותם אבל בגלל שקולעים פחות טוב בחוץ אז בבית הם קרעו את כולם ובחוץ לא היה להם מה למכור..כשסופו זורק את כל המשחק שלו לטובת מסירה ומכבי בעצם צריכים להתפלל שכל העונה הקלעים יהיו בכושר טוב(והרי זה לא יקרה)אז אתה הולך על מצב שאם לא נכנסים הכדורים מחוץ לקשת אין למכבי מה להציע..החציל האצטקי כתב:אני לא דואג לסופו.
הוא יגיע בזמן.
אני בספק אם הזמן הזה יהיה נגד המאמן שיודע לסגור אותו הכי טוב..
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:זה נכון שריבאונד הוא לא הצד החזק של סופו (זה גם לא היה הצד החזק של ניקולה אגב...), אבל דווקא פיקנרול הוא בהחלט יודע לבצע, רק צריך מישהו שיבצע את זה איתו.
ראינו את ההבדל בקאחה לאבורל בין משחקי בית למשחקי החוץ..אם הם היו קולעים בחוץ כמו שהם קולעים בבית רוב הסיכויים שאף אחד לא היה מצליח לנצח אותם אבל בגלל שקולעים פחות טוב בחוץ אז בבית הם קרעו את כולם ובחוץ לא היה להם מה למכור..כשסופו זורק את כל המשחק שלו לטובת מסירה ומכבי בעצם צריכים להתפלל שכל העונה הקלעים יהיו בכושר טוב(והרי זה לא יקרה)אז אתה הולך על מצב שאם לא נכנסים הכדורים מחוץ לקשת אין למכבי מה להציע..
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:זה נכון שריבאונד הוא לא הצד החזק של סופו (זה גם לא היה הצד החזק של ניקולה אגב...), אבל דווקא פיקנרול הוא בהחלט יודע לבצע, רק צריך מישהו שיבצע את זה איתו.
ראינו את ההבדל בקאחה לאבורל בין משחקי בית למשחקי החוץ..אם הם היו קולעים בחוץ כמו שהם קולעים בבית רוב הסיכויים שאף אחד לא היה מצליח לנצח אותם אבל בגלל שקולעים פחות טוב בחוץ אז בבית הם קרעו את כולם ובחוץ לא היה להם מה למכור..כשסופו זורק את כל המשחק שלו לטובת מסירה ומכבי בעצם צריכים להתפלל שכל העונה הקלעים יהיו בכושר טוב(והרי זה לא יקרה)אז אתה הולך על מצב שאם לא נכנסים הכדורים מחוץ לקשת אין למכבי מה להציע..
לא כל המסירות של סופו הם החוצה לקלעים, אם השחקנים האחרים יחתכו לסל כמו שצריך הוא גם יודע לתת להם מסירות יפות.
אגב, שון ג'יימס חזר בול בזמן לשבוע העמוס ביותר רגע לפני ההצלבה כדי לתת סוף סוף קצת מנוחה להנדריקס.
עכשיו נראה לי שבאמת אפשר להרשות לעצמינו לא לרשום את הנדריקס למשחק ליגה הקרוב.
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:כרמל, כמה שחקנים את מכירה שיש להם מה למכור נגד הדאבל טים, מלבד מסירה לשחקן הפנוי?
אבל את באמת רוצה לשלם מליון דולר על שחקן שכל פעם שיקבל את הכדור יעשו עליו דאבל טים והוא בעצם הפך מסנטר לרכז?
כמה סנטרים את מכירה שיסיימו את המשחק עם יותר אסיסטים מנקודות,2-3 ריבאונדים,חור בהגנה וכולם יגידו ''העיקר שמסר! איזה יופי הוא מוסר!''..סופו ברגע שעושים עליו דאבל טים הוא לא כוח בצבע ובשביל זה הביאו אותו הנה..אני לא רוצה סנטר שירכז לי את המשחק(למעט ניקולה)אני רוצה סנטר שייקח ריבאונד התקפה מתחת לסלים וישחק פיק אנד רול..אם זה כבר יותר מדי לדרוש מסנטר אז ויתרתי..
מול דאבל טים, בדר"כ מוסרים ולא הולכים עם הראש בקיר. דווקא כשכן הולכים, אז זה רע. אם סופו מצליח להעניש את היריבה על כל דאבל טים, אז זה מעולה
וזה דווקא כן תכונה של סנטר טוב.
זה נכון שהמספרים שלו לא מספיק טובים, והוא צריך למצוא דרך לסיים משחקים עם יותר נקודות, אבל כרגע הוא נמצא באופן כללי בכושר לא מספיק טוב, ולכן אפשר להיות סה"כ מרוצים
מהמשחק שלו היום (במיוחד מהפתיחה עם בלו).
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־3 אורחים