אדריאטית: מכבי נגד ק.ק זאגרב - שבת, 19:00, ספורט 5

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אדריאטית: מכבי נגד ק.ק זאגרב - שבת, 19:00, ספורט 5

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 מרץ 2012, 18:20

מה הנדריקס היה עושה אם היו עושים עליו דאבל טים? כל עוד סופו מוסר טוב כמו היום, מצידי שיעשו עליו כל התקפה דאבל טים.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי יוסי22 » 10 מרץ 2012, 18:27

לא הבנתי את הטיעון המוזר הזה ?

בשביל מאמן חכם דאבל טים זה מפתח מספר אחד למשחק התקפה קטלני ויעיל ואם יש שחקן שגם מושך דאבל טים וגם משחרר כדור במהירות זה בכלל מושלם.

ברגע שמכבי יתחילו לנצל את הדאבל טים וימצאו במהירות את השחקן הפנוי יפסיקו להביא עליו דאבל טים כי זה לא ישתלם , בינתיים הבעיה כולה אצל בלאט שלא מנצל מספיק את המצבים שהנוכחות של סופו יוצרת.

וממש לא אכפת לי איך הוא מוגדר כל עוד הוא תורם למכבי בצורה הטובה ביותר.
יוסי22

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 מרץ 2012, 18:28

MTA2311 כתב:מה הנדריקס היה עושה אם היו עושים עליו דאבל טים? כל עוד סופו מוסר טוב כמו היום, מצידי שיעשו עליו כל התקפה דאבל טים.

לא צריך לעשות על הנדריקס דאבל טים..אני לא מתחילה את הויכוח הזה שוב על מי עושים דאבל טים ועל מי לא..יש את זה מספיק במלפפונים אם אני לא טועה..גם אין לזה שום קשר למה שכתבתי..זה כמו להכניס את קובי\לברון כל פעם שמדברים על השני..
מצידך שיעשו עליו כל התקפה דאבל טים אבל הבעיה נשארת..סופו לא מסוגל לתפקד נגד דאבל טים גם לא עם קבוצות קטנות באדריאטית ואנחנו נהפוך לקאחה לאבורל..אם השלשות נכנסות אז יופי אבל אם השלשות לא נכנסות אז אין לנו מה למכור..ותאמין לי שיהיו יותר משחקים שהשלשות לא ייכנסו מאשר שהן כן..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 10 מרץ 2012, 18:31

שלשות פנויות של בלו/פניני/סמית אמורות להיכנס ביותר מ-50% , זריקות פנויות של הנדריקס/אליהו אמורות להיכנס באחוזים גבוהים עוד יותר ואם הן לא נכנסות צריך להחליף את השחקנים שזורקים אותן.

בכל מקרה עצם העובדה ששחקן אחד נשאר פנוי לגמרי אמורה לעשות את כל העבודה בשביל דיוויד בלאט , ממש לא צריך יותר מזה.
יוסי22

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 מרץ 2012, 18:33

יוסי22 כתב:שלשות פנויות של בלו/פניני/סמית אמורות להיכנס ביותר מ-50% , זריקות פנויות של הנדריקס/אליהו אמורות להיכנס באחוזים גבוהים עוד יותר ואם הן לא נכנסות צריך להחליף את השחקנים שזורקים אותן.

בכל מקרה עצם העובדה ששחקן אחד נשאר פנוי לגמרי אמורה לעשות את כל העבודה בשביל דיוויד בלאט , ממש לא צריך יותר מזה.

עם כל הכבוד לסמית' ופניני הם השנה ממש לא פוגעים ביורוליג גם כשהם פנויים..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 10 מרץ 2012, 18:40

כרמל, כמה שחקנים את מכירה שיש להם מה למכור נגד הדאבל טים, מלבד מסירה לשחקן הפנוי?
מה בדיוק את מצפה שסופו יעשה? ינסה לחפור בכוח על הדאבל טים?
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 מרץ 2012, 18:43

חנו'ש כתב:כרמל, כמה שחקנים את מכירה שיש להם מה למכור נגד הדאבל טים, מלבד מסירה לשחקן הפנוי?

אבל את באמת רוצה לשלם מליון דולר על שחקן שכל פעם שיקבל את הכדור יעשו עליו דאבל טים והוא בעצם הפך מסנטר לרכז?
כמה סנטרים את מכירה שיסיימו את המשחק עם יותר אסיסטים מנקודות,2-3 ריבאונדים,חור בהגנה וכולם יגידו ''העיקר שמסר! איזה יופי הוא מוסר!''..סופו ברגע שעושים עליו דאבל טים הוא לא כוח בצבע ובשביל זה הביאו אותו הנה..אני לא רוצה סנטר שירכז לי את המשחק(למעט ניקולה)אני רוצה סנטר שייקח ריבאונד התקפה מתחת לסלים וישחק פיק אנד רול..אם זה כבר יותר מדי לדרוש מסנטר אז ויתרתי..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 10 מרץ 2012, 18:49

אז הוא יודע גם למסור :clap2 :clap2 :clap2
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 מרץ 2012, 18:51

כל המשחקים האלה למעט מילאנו(שהיה בתחילת העונה)מהשנה שעברה ולפני שכל מאמן החליט פשוט לשים עליו דאבל טים..השנה זה קורה בכל משחק ללא יוצא מן הכלל..
אצל סופו זה לא מסירה+נוכחות בצבע..זה או שהוא מוסר כי הוא לא מסוגל להגיע לסל או שהוא מגיע לסל ולא מוסר..השנה זה בערך 90%-10% ''לטובת'' המסירה..
נערך לאחרונה על ידי Holiday_Armadillo בתאריך 10 מרץ 2012, 18:52, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 10 מרץ 2012, 18:51

זה נכון שריבאונד הוא לא הצד החזק של סופו (זה גם לא היה הצד החזק של ניקולה אגב...), אבל דווקא פיקנרול הוא בהחלט יודע לבצע, רק צריך מישהו שיבצע את זה איתו.
בכל מקרה, כל עוד מכבי תדע להעניש את היריבה כל פעם שתעשה דאבל טים על סופו, וכל עוד סופו ידע להעניש כשלא יעשו עליו דאבל טים, זה מספיק תרומה ממנו מבחינתי (למרות שלא הייתי מתנגדת אם היה לוקח קצת יותר ריבאונדים..)
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 10 מרץ 2012, 18:52

אני לא דואג לסופו.
הוא יגיע בזמן.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 מרץ 2012, 18:54

חנו'ש כתב:זה נכון שריבאונד הוא לא הצד החזק של סופו (זה גם לא היה הצד החזק של ניקולה אגב...), אבל דווקא פיקנרול הוא בהחלט יודע לבצע, רק צריך מישהו שיבצע את זה איתו.
בכל מקרה, כל עוד מכבי תדע להעניש את היריבה כל פעם שתעשה דאבל טים על סופו, וכל עוד סופו ידע להעניש כשלא יעשו עליו דאבל טים, זה מספיק תרומה ממנו מבחינתי (למרות שלא הייתי מתנגדת אם היה לוקח קצת יותר ריבאונדים..)

אבל בעיניי ה''הענשה'' של מכבי כשעושים על סופו דאבל טים היא דבר ממש לא בטוח..
ראינו את ההבדל בקאחה לאבורל בין משחקי בית למשחקי החוץ..אם הם היו קולעים בחוץ כמו שהם קולעים בבית רוב הסיכויים שאף אחד לא היה מצליח לנצח אותם אבל בגלל שקולעים פחות טוב בחוץ אז בבית הם קרעו את כולם ובחוץ לא היה להם מה למכור..כשסופו זורק את כל המשחק שלו לטובת מסירה ומכבי בעצם צריכים להתפלל שכל העונה הקלעים יהיו בכושר טוב(והרי זה לא יקרה)אז אתה הולך על מצב שאם לא נכנסים הכדורים מחוץ לקשת אין למכבי מה להציע..

החציל האצטקי כתב:אני לא דואג לסופו.
הוא יגיע בזמן.

אני בספק אם הזמן הזה יהיה נגד המאמן שיודע לסגור אותו הכי טוב..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 10 מרץ 2012, 18:57

Holiday_Armadillo כתב:אני בספק אם הזמן הזה יהיה נגד המאמן שיודע לסגור אותו הכי טוב..

בדיוק בגלל זה. :thumbup
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 10 מרץ 2012, 18:59

Holiday_Armadillo כתב:
חנו'ש כתב:כרמל, כמה שחקנים את מכירה שיש להם מה למכור נגד הדאבל טים, מלבד מסירה לשחקן הפנוי?

אבל את באמת רוצה לשלם מליון דולר על שחקן שכל פעם שיקבל את הכדור יעשו עליו דאבל טים והוא בעצם הפך מסנטר לרכז?
כמה סנטרים את מכירה שיסיימו את המשחק עם יותר אסיסטים מנקודות,2-3 ריבאונדים,חור בהגנה וכולם יגידו ''העיקר שמסר! איזה יופי הוא מוסר!''..סופו ברגע שעושים עליו דאבל טים הוא לא כוח בצבע ובשביל זה הביאו אותו הנה..אני לא רוצה סנטר שירכז לי את המשחק(למעט ניקולה)אני רוצה סנטר שייקח ריבאונד התקפה מתחת לסלים וישחק פיק אנד רול..אם זה כבר יותר מדי לדרוש מסנטר אז ויתרתי..

מול דאבל טים, בדר"כ מוסרים ולא הולכים עם הראש בקיר. דווקא כשכן הולכים, אז זה רע. אם סופו מצליח להעניש את היריבה על כל דאבל טים, אז זה מעולה
וזה דווקא כן תכונה של סנטר טוב.

זה נכון שהמספרים שלו לא מספיק טובים, והוא צריך למצוא דרך לסיים משחקים עם יותר נקודות, אבל כרגע הוא נמצא באופן כללי בכושר לא מספיק טוב, ולכן אפשר להיות סה"כ מרוצים
מהמשחק שלו היום (במיוחד מהפתיחה עם בלו).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 10 מרץ 2012, 19:02

Holiday_Armadillo כתב:
חנו'ש כתב:זה נכון שריבאונד הוא לא הצד החזק של סופו (זה גם לא היה הצד החזק של ניקולה אגב...), אבל דווקא פיקנרול הוא בהחלט יודע לבצע, רק צריך מישהו שיבצע את זה איתו.

ראינו את ההבדל בקאחה לאבורל בין משחקי בית למשחקי החוץ..אם הם היו קולעים בחוץ כמו שהם קולעים בבית רוב הסיכויים שאף אחד לא היה מצליח לנצח אותם אבל בגלל שקולעים פחות טוב בחוץ אז בבית הם קרעו את כולם ובחוץ לא היה להם מה למכור..כשסופו זורק את כל המשחק שלו לטובת מסירה ומכבי בעצם צריכים להתפלל שכל העונה הקלעים יהיו בכושר טוב(והרי זה לא יקרה)אז אתה הולך על מצב שאם לא נכנסים הכדורים מחוץ לקשת אין למכבי מה להציע..

החציל האצטקי כתב:אני לא דואג לסופו.
הוא יגיע בזמן.

אני בספק אם הזמן הזה יהיה נגד המאמן שיודע לסגור אותו הכי טוב..

אל תשכחי ששני השחקנים הכי טובים בקבוצה בחודשיים האחרונים לא שיחקו היום. הנדריקס שיחק 7 דקות, ואחרי שדייויד ראה שהכל בסדר איתו, הוא נתן לו לנוח
ולאנג בכלל לא עלה.
בלי שניהם (וגם בלי אליהו שלא ממש נמצא בעניינים), למכבי אין הרבה פרט להנעת כדור יפה והרבה זריקות מבחוץ.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 10 מרץ 2012, 19:07

Holiday_Armadillo כתב:

לא כל המסירות של סופו הם החוצה לקלעים, אם השחקנים האחרים יחתכו לסל כמו שצריך הוא גם יודע לתת להם מסירות יפות.

אגב, שון ג'יימס חזר בול בזמן לשבוע העמוס ביותר רגע לפני ההצלבה כדי לתת סוף סוף קצת מנוחה להנדריקס.
עכשיו נראה לי שבאמת אפשר להרשות לעצמינו לא לרשום את הנדריקס למשחק ליגה הקרוב.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 מרץ 2012, 19:10

מספיק שכמה שלשות יכנסו, בשביל שמאמן ממוצע יירד מהדאבל טים. סופו צריך להראות בדקות הראשונות של המשחק שהוא יודע גם להוציא כדור החוצה, ואז הצבע יהיה יותר פתוח בשאר המשחק..
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 10 מרץ 2012, 19:12

חנו'ש כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

לא כל המסירות של סופו הם החוצה לקלעים, אם השחקנים האחרים יחתכו לסל כמו שצריך הוא גם יודע לתת להם מסירות יפות.

אגב, שון ג'יימס חזר בול בזמן לשבוע העמוס ביותר רגע לפני ההצלבה כדי לתת סוף סוף קצת מנוחה להנדריקס.
עכשיו נראה לי שבאמת אפשר להרשות לעצמינו לא לרשום את הנדריקס למשחק ליגה הקרוב.

נכון, בדיוק כמו שהוא מסר להנדריקס הפנוי מול בארסה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 מרץ 2012, 19:29

jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

מול דאבל טים, בדר"כ מוסרים ולא הולכים עם הראש בקיר. דווקא כשכן הולכים, אז זה רע. אם סופו מצליח להעניש את היריבה על כל דאבל טים, אז זה מעולה
וזה דווקא כן תכונה של סנטר טוב.

זה נכון שהמספרים שלו לא מספיק טובים, והוא צריך למצוא דרך לסיים משחקים עם יותר נקודות, אבל כרגע הוא נמצא באופן כללי בכושר לא מספיק טוב, ולכן אפשר להיות סה"כ מרוצים
מהמשחק שלו היום (במיוחד מהפתיחה עם בלו).

אבל אם אתה מוסר כל פעם שעושים עליך דאבל טים ועושים עליך דאבל טים כל הזמן אז בעצם ויתרת על תפקודך כסנטר והפכת להיות רכז..כי מאמנים יעדיפו ששלשות ינצחו אותם ולא סופו מתחת לסל..הראשון הרבה יום אסל יום בסל מאשר מהשני..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 10 מרץ 2012, 19:32

יש לסופו DNA מאוד ברור בתור שחקן כדורסל. הוא לא יהפך לניקולה או למג'יק ג'ונסון השמנמן כל כך מהר. הוא באנגר, וכזה הוא ישאר- גם אם נקודתית הוא קצת חסר בטחון כרגע.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], yon1 ו־17 אורחים