אדריאטית: מכבי נגד ק.ק זאגרב - שבת, 19:00, ספורט 5

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אדריאטית: מכבי נגד ק.ק זאגרב - שבת, 19:00, ספורט 5

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 מרץ 2012, 19:34

החציל האצטקי כתב:יש לסופו DNA מאוד ברור בתור שחקן כדורסל. הוא לא יהפך לניקולה או למג'יק ג'ונסון השמנמן כל כך מהר. הוא באנגר, וכזה הוא ישאר- גם אם נקודתית הוא קצת חסר בטחון כרגע.

נראה בסופו של דבר מי צודק אבל אני חושבת שזה לא קשור לרצון שלו למסור או לא..אני חושבת שזה חד משמעית אי היכולת שלו לתפקד נגד הגנות מסויימות,על אחת כמה וכמה אחת כל כך פשוטה כמו דאבל טים ובגלל זה הוא מוסר..לא בגלל חוסר ביטחון..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 10 מרץ 2012, 19:38

Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
חנו'ש כתב:כרמל, כמה שחקנים את מכירה שיש להם מה למכור נגד הדאבל טים, מלבד מסירה לשחקן הפנוי?
מה בדיוק את מצפה שסופו יעשה? ינסה לחפור בכוח על הדאבל טים?

אבל את באמת רוצה לשלם מליון דולר על שחקן שכל פעם שיקבל את הכדור יעשו עליו דאבל טים והוא בעצם הפך מסנטר לרכז?
כמה סנטרים את מכירה שיסיימו את המשחק עם יותר אסיסטים מנקודות,2-3 ריבאונדים,חור בהגנה וכולם יגידו ''העיקר שמסר! איזה יופי הוא מוסר!''..סופו ברגע שעושים עליו דאבל טים הוא לא כוח בצבע ובשביל זה הביאו אותו הנה..אני לא רוצה סנטר שירכז לי את המשחק(למעט ניקולה)אני רוצה סנטר שייקח ריבאונד התקפה מתחת לסלים וישחק פיק אנד רול..אם זה כבר יותר מדי לדרוש מסנטר אז ויתרתי..

מול דאבל טים, בדר"כ מוסרים ולא הולכים עם הראש בקיר. דווקא כשכן הולכים, אז זה רע. אם סופו מצליח להעניש את היריבה על כל דאבל טים, אז זה מעולה
וזה דווקא כן תכונה של סנטר טוב.

זה נכון שהמספרים שלו לא מספיק טובים, והוא צריך למצוא דרך לסיים משחקים עם יותר נקודות, אבל כרגע הוא נמצא באופן כללי בכושר לא מספיק טוב, ולכן אפשר להיות סה"כ מרוצים
מהמשחק שלו היום (במיוחד מהפתיחה עם בלו).

אבל אם אתה מוסר כל פעם שעושים עליך דאבל טים ועושים עליך דאבל טים כל הזמן אז בעצם ויתרת על תפקודך כסנטר והפכת להיות רכז..כי מאמנים יעדיפו ששלשות ינצחו אותם ולא סופו מתחת לסל..הראשון הרבה יום אסל יום בסל מאשר מהשני..

למה את נעולה על השלשות? ראית את המשחק מול בארסה? כל פעם שיש דאבל טים, צריך לעשות תנועה מתחת לסל. הנדריקס עשה את זה פנטסטי, ונשאר לדאקנים חופשיים. זה צריך כל הזמן, וזה יהיה סופר יעיל. אני רוצה לראות איזה מאמן ימשיך להביא דאבל טים שכל פעם השחקנים של מכבי נשארים לקרש סל
חוץ מזה, מה זה התלונות האלה? מה את מצפה שהוא יעשה? אז אם כל הקבוצות יעשו דאבל טים וטריפל טים על האווארד והוא ימסור, אז זה מוריד מהיכולת שלו?
את סופו אנחנו רואים שנה וחצי, ואנחנו יודעים בדיוק מה היכולות שלו.יביאו דאבל טים? או שישאר שחקן לקרש סל, או שישאר קלעי בחוץ חופשי לגמרי. לא יביאו דאבל טים? סופו יסיים ב2 קלילות.
asafb96

הודעהעל ידי חנו'ש » 10 מרץ 2012, 19:41

Holiday_Armadillo כתב:
החציל האצטקי כתב:יש לסופו DNA מאוד ברור בתור שחקן כדורסל. הוא לא יהפך לניקולה או למג'יק ג'ונסון השמנמן כל כך מהר. הוא באנגר, וכזה הוא ישאר- גם אם נקודתית הוא קצת חסר בטחון כרגע.

נראה בסופו של דבר מי צודק אבל אני חושבת שזה לא קשור לרצון שלו למסור או לא..אני חושבת שזה חד משמעית אי היכולת שלו לתפקד נגד הגנות מסויימות,על אחת כמה וכמה אחת כל כך פשוטה כמו דאבל טים ובגלל זה הוא מוסר..לא בגלל חוסר ביטחון..

ושוב אני שואלת, מה בדיוק את מצפה שהוא יעשה??
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 מרץ 2012, 19:42

asafb96 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
חנו'ש כתב:כרמל, כמה שחקנים את מכירה שיש להם מה למכור נגד הדאבל טים, מלבד מסירה לשחקן הפנוי?

אבל את באמת רוצה לשלם מליון דולר על שחקן שכל פעם שיקבל את הכדור יעשו עליו דאבל טים והוא בעצם הפך מסנטר לרכז?
כמה סנטרים את מכירה שיסיימו את המשחק עם יותר אסיסטים מנקודות,2-3 ריבאונדים,חור בהגנה וכולם יגידו ''העיקר שמסר! איזה יופי הוא מוסר!''..סופו ברגע שעושים עליו דאבל טים הוא לא כוח בצבע ובשביל זה הביאו אותו הנה..אני לא רוצה סנטר שירכז לי את המשחק(למעט ניקולה)אני רוצה סנטר שייקח ריבאונד התקפה מתחת לסלים וישחק פיק אנד רול..אם זה כבר יותר מדי לדרוש מסנטר אז ויתרתי..

מול דאבל טים, בדר"כ מוסרים ולא הולכים עם הראש בקיר. דווקא כשכן הולכים, אז זה רע. אם סופו מצליח להעניש את היריבה על כל דאבל טים, אז זה מעולה

זה נכון שהמספרים שלו לא מספיק טובים, והוא צריך למצוא דרך לסיים משחקים עם יותר נקודות, אבל כרגע הוא נמצא באופן כללי בכושר לא מספיק טוב, ולכן אפשר להיות סה"כ מרוצים

אבל אם אתה מוסר כל פעם שעושים עליך דאבל טים ועושים עליך דאבל טים כל הזמן אז בעצם ויתרת על תפקודך כסנטר והפכת להיות רכז..כי מאמנים יעדיפו ששלשות ינצחו אותם ולא סופו מתחת לסל..הראשון הרבה יום אסל יום בסל מאשר מהשני..

למה את נעולה על השלשות? ראית את המשחק מול בארסה? כל פעם שיש דאבל טים, צריך לעשות תנועה מתחת לסל. הנדריקס עשה את זה פנטסטי, ונשאר לדאקנים חופשיים. זה צריך כל הזמן, וזה יהיה סופר יעיל. אני רוצה לראות איזה מאמן ימשיך להביא דאבל טים שכל פעם השחקנים של מכבי נשארים לקרש סל
חוץ מזה, מה זה התלונות האלה? מה את מצפה שהוא יעשה? אז אם כל הקבוצות יעשו דאבל טים וטריפל טים על האווארד והוא ימסור, אז זה מוריד מהיכולת שלו?
את סופו אנחנו רואים שנה וחצי, ואנחנו יודעים בדיוק מה היכולות שלו.יביאו דאבל טים? או שישאר שחקן לקרש סל, או שישאר קלעי בחוץ חופשי לגמרי. לא יביאו דאבל טים? סופו יסיים ב2 קלילות.

אין לי תלונות,זה המצב כרגע וזה מה שיהיה עד סוף העונה..אני פשוט לא חושבת שצריך לשלם מליון דולר לסנטר שלא יעשה כלום חוץ מלמסור שנה הבאה..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 10 מרץ 2012, 19:46

Holiday_Armadillo כתב:אין לי תלונות,זה המצב כרגע וזה מה שיהיה עד סוף העונה..אני פשוט לא חושבת שצריך לשלם מליון דולר לסנטר שלא יעשה כלום חוץ מלמסור שנה הבאה.

אני לא מבין, את חושבת שאירופה "למדה" את סופו, בזה שהעונה החליטו לעשות עליו דאבל טים?
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 מרץ 2012, 19:50

החציל האצטקי כתב:
Holiday_Armadillo כתב:אין לי תלונות,זה המצב כרגע וזה מה שיהיה עד סוף העונה..אני פשוט לא חושבת שצריך לשלם מליון דולר לסנטר שלא יעשה כלום חוץ מלמסור שנה הבאה.

אני לא מבין, את חושבת שאירופה "למדה" את סופו, בזה שהעונה החליטו לעשות עליו דאבל טים?

כן..כל קבוצה מעכשיו תשים עליו דאבל טים ותעדיף שמכבי תנצח עם כל שחקן אחר חוץ מסופו..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 10 מרץ 2012, 19:56

זה רעיון נחמד, רק שאת הדאבל טים סופו מקבל בערך מ2005. תשאלי את ניקולה ובאסטון.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 מרץ 2012, 19:59

השנה זה באופן הרבה יותר רציף וקבוע..אפילו יותר מאשר מלפני שנה..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 10 מרץ 2012, 20:13

Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

יש כל מיני דרכים להתמודד עם דאבל טים, אבל הדרך הכי יעילה היא הנעת כדור. אני לא זוכר את הגבוהים הכי גדולים שראיתי בNBA, כמו חאכים, קארל מאלון, שאק, יואינג וכו', הולכים
עם הראש בקיר על הדאבל טים. להיפך, גדולה של סופרסטאר נמדדת ביכולת שלו גם למסור לשחקנים הפנויים ברגע שמביאים עליהם עזרה, וכל אחד מהם עשה את זה מצויין.

אני הסכמתי שסופו חייב למצוא דרכים לקלוע יותר נקודות. אחד הדברים זה רי-פוסט, ואצל סופו זה כלי נשק מצויין, כי יש לו מלא כוח ונפח בשביל לדחוף את השומר שלו פנימה.
אפשר לברוח לכיוון ההפוך מהדאבל טים, אבל הבעיה אצל סופו שהוא כבד מדי בשביל זה, יש עוד דרכים.
לטעמי הדרך שרואים לאחרונה מסופו, היא הדרך הכי טובה בשביל הקבוצה. הייתי רוצה לראות גם עוד קצת ריפוסטים.
צריך לקחת בחשבון שהכושר ההתקפי הלא טוב של סופו בזמן האחרון, פוגע בו ביכולת לצבור נקודות ועבירות, וצריך לחכות שזה יעבור, ולקוות שזה יקרה מהר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 מרץ 2012, 20:24

אם הצוות של מכבי באמת באמת מרגיש שאפשר לשנות את צורת המשחק של סופו שהוא יהיה אפקטיבי לא רק בדרך אחת במשחק אז בכיף שישאירו אותו..אם נתקענו עם הדאבל טים-מסירה החוצה לכל העונה הבאה בשווי של מליון דולר אז מבחינתי לא תודה..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 10 מרץ 2012, 20:32

Holiday_Armadillo כתב:אם הצוות של מכבי באמת באמת מרגיש שאפשר לשנות את צורת המשחק של סופו שהוא יהיה אפקטיבי לא רק בדרך אחת במשחק אז בכיף שישאירו אותו..אם נתקענו עם הדאבל טים-מסירה החוצה לכל העונה הבאה בשווי של מליון דולר אז מבחינתי לא תודה..

כרמל, זה פשטני מדי.
אנחנו מכירים את סופו כבר הרבה שנים, ומכירים מאוד מקרוב כמעט שנתיים.

מליון דולר משלמים לשחקן שהוא עוגן בהתקפה, שאפשר באמצעותו להשיג המון נקודות בצבע, שיש לו נוכחות דומיננטית בצבע וכו'.

אני כבר אמרתי שלדעתי העניין של סופו צריך להיבחן שוב בקיץ. אני מאמין שמכבי תוכל להשאיר אותו אם תרצה, ולא צריכה להזדרז יתר על המידה בשביל להחתים אותו כבר עכשיו.
אם הוא יחזור ליכולת טובה, או אפילו ייראה שהוא בדרך לשם, אז הכיוון צריך להיות חיובי, אבל אם לא, אז בהתחשב גם בניתוח שהוא יצטרך לעשות, אז יכול להיות שצריך לחתוך.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 מרץ 2012, 20:37

jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:אם הצוות של מכבי באמת באמת מרגיש שאפשר לשנות את צורת המשחק של סופו שהוא יהיה אפקטיבי לא רק בדרך אחת במשחק אז בכיף שישאירו אותו..אם נתקענו עם הדאבל טים-מסירה החוצה לכל העונה הבאה בשווי של מליון דולר אז מבחינתי לא תודה..

כרמל, זה פשטני מדי.

מליון דולר משלמים לשחקן שהוא עוגן בהתקפה, שאפשר באמצעותו להשיג המון נקודות בצבע, שיש לו נוכחות דומיננטית בצבע וכו'.

אני כבר אמרתי שלדעתי העניין של סופו צריך להיבחן שוב בקיץ. אני מאמין שמכבי תוכל להשאיר אותו אם תרצה, ולא צריכה להזדרז יתר על המידה בשביל להחתים אותו כבר עכשיו.
אם הוא יחזור ליכולת טובה, או אפילו ייראה שהוא בדרך לשם, אז הכיוון צריך להיות חיובי, אבל אם לא, אז בהתחשב גם בניתוח שהוא יצטרך לעשות, אז יכול להיות שצריך לחתוך.

אבל סופו הוא כרגע לא שחקן שהוא עוגן בהתקפה, שאפשר באמצעותו להשיג המון נקודות בצבע, שיש לו נוכחות דומיננטית בצבע וכו'..סופו כרגע שחקן שנכנס לצבע רק בשביל להוציא כדור החוצה..
אני יודעת שאנחנו מכירים את סופו כבר הרבה שנים אבל אל תשכח שבאולי' הוא היה גימיק ותו לא..היה נכנס לאיזה 8 דקות,נותן את הדקות הדומיננטיות שלו ויורד לספסל..ההכנה נעשתה סביב הסנטרים הראשונים של הקבוצה ולאו דווקא סופו..בגלל זה כשהוא הגיע למכבי לא ממש ידעו איך לאכול אותו..הוא היה מפלצת שפתאום התגלתה כיותר מגימיק וכשחקן שבאמת מפלצת בצבע..לקח לאירופה שנה אבל נפל האסימון שסופו כאן בשביל להישאר וצריך לתכנן את הגנת הדאבל טים בשביל לעצור אותו..אבל ברגע שזה התחיל לקרות סופו פשוט הפך למחלק כדורים ולא לכוח בצבע..
כמו שאמרתי,אם מכבי מרגישים שאפשר בשנה הבאה להחזיר את סופו לסנטר שחי בצבע ולא לסנטר שמחלק כדורים לקלעים אז בכיף שיישאר..אבל לא שיישאר על תקן של דאבל טים-מסירה לשחקן אחר..על זה לא משלמים מליון דולר..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 10 מרץ 2012, 21:14

Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:

כרמל, זה פשטני מדי.

אבל סופו הוא כרגע לא שחקן שהוא עוגן בהתקפה, שאפשר באמצעותו להשיג המון נקודות בצבע, שיש לו נוכחות דומיננטית בצבע וכו'..סופו כרגע שחקן שנכנס לצבע רק בשביל להוציא כדור החוצה..
אני יודעת שאנחנו מכירים את סופו כבר הרבה שנים אבל אל תשכח שבאולי' הוא היה גימיק ותו לא..היה נכנס לאיזה 8 דקות,נותן את הדקות הדומיננטיות שלו ויורד לספסל..ההכנה נעשתה סביב הסנטרים הראשונים של הקבוצה ולאו דווקא סופו..בגלל זה כשהוא הגיע למכבי לא ממש ידעו איך לאכול אותו..הוא היה מפלצת שפתאום התגלתה כיותר מגימיק וכשחקן שבאמת מפלצת בצבע..לקח לאירופה שנה אבל נפל האסימון שסופו כאן בשביל להישאר וצריך לתכנן את הגנת הדאבל טים בשביל לעצור אותו..אבל ברגע שזה התחיל לקרות סופו פשוט הפך למחלק כדורים ולא לכוח בצבע..
כמו שאמרתי,אם מכבי מרגישים שאפשר בשנה הבאה להחזיר את סופו לסנטר שחי בצבע ולא לסנטר שמחלק כדורים לקלעים אז בכיף שיישאר..אבל לא שיישאר על תקן של דאבל טים-מסירה לשחקן אחר..על זה לא משלמים מליון דולר..

בשביל שבכלל יהיה מצב של דאבל טים ומסירה, צריך שיהיה שווה להביא עליך דאבל טים. נכון להיום אין הרבה שחקנים כאלה באירופה, וסופו הוא אחד מהם.

בנוסף, לדעתי המצב הנוכחי הוא שיפור ביחס למה שהיה בחודש האחרון. זה לא שהוא שכח לשחק כדורסל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 מרץ 2012, 21:16

ההבדל היחידי בין מה שקורה היום לבין מה שהלך לפני חודש זה לפי דעתי הצוות המקצועי שקלט שכל העונה הולך להיות דאבל טים על סופו ופשוט נתנו הוראות מפורטות לבלו בעיקר ולקלעים בכללי לעשות תנועה כשבסופו של דבר הם יהיו מול העיניים של סופו בשביל שהוא לא יצטרך להסתבך עם המסירות יותר מדי..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 10 מרץ 2012, 21:39

אני באמת מקווה שסופו ישאר, והלוואי וכל התקפה יביאו עליו דאבל טים אוטומטי. כמו שאירופה "למדה" את סופו, ומביאים עליו דאבל טים, מכבי "למדה" את אירופה, ושחקנים עושים תנועה למקומות חפושיים (לא רק לשלשות), וכמו שראינו מול בארסה, זה מתורגם לנקודות קלות.
הלוואי הלוואי וגם פאו יביאו דאבל טים. תנועה פשוטה לאיזור הצבע של השחקן החופשי וזה 2 קלילות.
כרמל, נראה לי שאת מתבלבלת. דאבל טים זה יתרון לקבוצה התקופת, לא לקבוצה המגנה, כי אם זה היה כך, כל העולם היה עושה דאבל טים אוטומטי. קבוצות עושות את זה על סופו כי אין ברירה, כי הוא ידרוס כל מה שזז. שמכבי יתרגלו את התנועה מתחת לסל, וסופו ימשיך למסור כדורים לשחקנים חופשיים, זה יתרוגם לנקודות סופר קלות
חוץ מזה, אני לא מבין איך שופטים את סופו פה על פי התקופה האחרונה, שברובה הוא היה פצועה, כמו את הנדריקס, ולא מה שהם עשו בשנה וחצי האחרונות. סופו לא עוגן התקפי? הצחקת אותי.
סופו זה אחד הסנטרים הדומיננטיים באירופה, אם לא הדומיננטי שבהם באיזור הצבע. גם אם יש לו תקופות פחות טובות. צריך להחתים אותו עכשיו, כי אם נחכה "לבחון את זה בקיץ", אנחנו רק נפסיד. אם הוא יהיה לא טוב, מכבי במילא תוותר עליו בקיץ. אם הוא יעשה סדרה גדולה מול פאו, אין לנו סיכוי להשאיר אותו. בהסתמך על מה שראינו מסופו, זה שחקן ששווה יותר ממיליון דולר. אם יצליחו להשאיר אותו בסכום הזה-פנטסטי. גם אם מחתימים אותו עכשיו, למרות שהוא לא בתקופה הכי טובה שלו.
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 מרץ 2012, 21:48

asafb96 כתב:אני באמת מקווה שסופו ישאר, והלוואי וכל התקפה יביאו עליו דאבל טים אוטומטי. כמו שאירופה "למדה" את סופו, ומביאים עליו דאבל טים, מכבי "למדה" את אירופה, ושחקנים עושים תנועה למקומות חפושיים (לא רק לשלשות), וכמו שראינו מול בארסה, זה מתורגם לנקודות קלות.
הלוואי הלוואי וגם פאו יביאו דאבל טים. תנועה פשוטה לאיזור הצבע של השחקן החופשי וזה 2 קלילות.
כרמל, נראה לי שאת מתבלבלת. דאבל טים זה יתרון לקבוצה התקופת, לא לקבוצה המגנה, כי אם זה היה כך, כל העולם היה עושה דאבל טים אוטומטי. קבוצות עושות את זה על סופו כי אין ברירה, כי הוא ידרוס כל מה שזז. שמכבי יתרגלו את התנועה מתחת לסל, וסופו ימשיך למסור כדורים לשחקנים חופשיים, זה יתרוגם לנקודות סופר קלות
חוץ מזה, אני לא מבין איך שופטים את סופו פה על פי התקופה האחרונה, שברובה הוא היה פצועה, כמו את הנדריקס, ולא מה שהם עשו בשנה וחצי האחרונות. סופו לא עוגן התקפי? הצחקת אותי.
סופו זה אחד הסנטרים הדומיננטיים באירופה, אם לא הדומיננטי שבהם באיזור הצבע. גם אם יש לו תקופות פחות טובות. צריך להחתים אותו עכשיו, כי אם נחכה "לבחון את זה בקיץ", אנחנו רק נפסיד. אם הוא יהיה לא טוב, מכבי במילא תוותר עליו בקיץ. אם הוא יעשה סדרה גדולה מול פאו, אין לנו סיכוי להשאיר אותו. בהסתמך על מה שראינו מסופו, זה שחקן ששווה יותר ממיליון דולר. אם יצליחו להשאיר אותו בסכום הזה-פנטסטי. גם אם מחתימים אותו עכשיו, למרות שהוא לא בתקופה הכי טובה שלו.

דאבל טים זה יתרון לקבוצה התוקפת רק בתנאי שהכדורים ייכנסו..מסירות של סופו החוצה זה לא נקודות בטוחות כמו סופו מתחת לסל..כדורסל הרבה פעמים זה משחק של הימור..מאמן יכול להגיד ''אני אהמר על להשאיר את הקלעים פתוחים, אם השלשות ינצחו אותי אז שינצחו אבל סופו לא ינצח אותי מתחת לסל''..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 מרץ 2012, 21:52

אפשר להגיד את זה על כל סנטר בעולם. כל מאמן יכול להחליט שהוא מעדיף שהקלעים מבחוץ ינצחו אותו, ולעשות דאבל טים על הסנטר.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 מרץ 2012, 21:53

MTA2311 כתב:אפשר להגיד את זה על כל סנטר בעולם. כל מאמן יכול להחליט שהוא מעדיף שהקלעים מבחוץ ינצחו אותו, ולעשות דאבל טים על הסנטר.

אבל לא עושים את זה נכון?
מה לעשות שבמכבי אם יש דבר אחד בטוח זה סופו מתחת לסל..
אם יש לך את ריי אלן בקבוצה אז אתה יודע שהשלשות ייפלו אם תשאיר אותו פתוח..אם יש לך את יוגב אוחיון אז אתה מוכן להמר שהוא ינצח אותך ולא סופו..
במיאמי תעשה דאבל טים על ווייד אז לברון ינצח,תעשה דאבל טים על לברון אז ווייד ינצח,תעשה דאבל טים על בוש אז השניים האחרים ינצחו את המשחק..זה לא ככה במכבי..במכבי יש מספר מאוד מצומצם של כלים התקפיים בטוחים וסופו אחד מהם..רוב הפעמים ההימורים יצליחו..
נערך לאחרונה על ידי Holiday_Armadillo בתאריך 10 מרץ 2012, 21:55, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 מרץ 2012, 21:55

Holiday_Armadillo כתב:
MTA2311 כתב:אפשר להגיד את זה על כל סנטר בעולם. כל מאמן יכול להחליט שהוא מעדיף שהקלעים מבחוץ ינצחו אותו, ולעשות דאבל טים על הסנטר.

אבל לא עושים את זה נכון?
אם יש לך את ריי אלן בקבוצה אז אתה יודע שהשלשות ייפלו אם תשאיר אותו פתוח..אם יש לך את יוגב אוחיון אז אתה מוכן להמר שהוא ינצח אותך ולא סופו..

אם אוברדוביץ' יחליט להסתכן בזה שמכבי ינצחו אותו מבחוץ, הוא יעשה גם דאבל טים על הנדריקס.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 מרץ 2012, 21:56

MTA2311 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

אבל לא עושים את זה נכון?

אם אוברדוביץ' יחליט להסתכן בזה שמכבי ינצחו אותו מבחוץ, הוא יעשה גם דאבל טים על הנדריקס.

הנדריקס לא כזה נייח כמו סופו..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עידן ו־3 אורחים