Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:כרמל, כמה שחקנים את מכירה שיש להם מה למכור נגד הדאבל טים, מלבד מסירה לשחקן הפנוי?
מה בדיוק את מצפה שסופו יעשה? ינסה לחפור בכוח על הדאבל טים?
אבל את באמת רוצה לשלם מליון דולר על שחקן שכל פעם שיקבל את הכדור יעשו עליו דאבל טים והוא בעצם הפך מסנטר לרכז?
כמה סנטרים את מכירה שיסיימו את המשחק עם יותר אסיסטים מנקודות,2-3 ריבאונדים,חור בהגנה וכולם יגידו ''העיקר שמסר! איזה יופי הוא מוסר!''..סופו ברגע שעושים עליו דאבל טים הוא לא כוח בצבע ובשביל זה הביאו אותו הנה..אני לא רוצה סנטר שירכז לי את המשחק(למעט ניקולה)אני רוצה סנטר שייקח ריבאונד התקפה מתחת לסלים וישחק פיק אנד רול..אם זה כבר יותר מדי לדרוש מסנטר אז ויתרתי..
מול דאבל טים, בדר"כ מוסרים ולא הולכים עם הראש בקיר. דווקא כשכן הולכים, אז זה רע. אם סופו מצליח להעניש את היריבה על כל דאבל טים, אז זה מעולה
וזה דווקא כן תכונה של סנטר טוב.
זה נכון שהמספרים שלו לא מספיק טובים, והוא צריך למצוא דרך לסיים משחקים עם יותר נקודות, אבל כרגע הוא נמצא באופן כללי בכושר לא מספיק טוב, ולכן אפשר להיות סה"כ מרוצים
מהמשחק שלו היום (במיוחד מהפתיחה עם בלו).
אבל אם אתה מוסר כל פעם שעושים עליך דאבל טים ועושים עליך דאבל טים כל הזמן אז בעצם ויתרת על תפקודך כסנטר והפכת להיות רכז..כי מאמנים יעדיפו ששלשות ינצחו אותם ולא סופו מתחת לסל..הראשון הרבה יום אסל יום בסל מאשר מהשני..
יש כל מיני דרכים להתמודד עם דאבל טים, אבל הדרך הכי יעילה היא הנעת כדור. אני לא זוכר את הגבוהים הכי גדולים שראיתי בNBA, כמו חאכים, קארל מאלון, שאק, יואינג וכו', הולכים
עם הראש בקיר על הדאבל טים. להיפך, גדולה של סופרסטאר נמדדת ביכולת שלו גם למסור לשחקנים הפנויים ברגע שמביאים עליהם עזרה, וכל אחד מהם עשה את זה מצויין.
אני הסכמתי שסופו חייב למצוא דרכים לקלוע יותר נקודות. אחד הדברים זה רי-פוסט, ואצל סופו זה כלי נשק מצויין, כי יש לו מלא כוח ונפח בשביל לדחוף את השומר שלו פנימה.
אפשר לברוח לכיוון ההפוך מהדאבל טים, אבל הבעיה אצל סופו שהוא כבד מדי בשביל זה, יש עוד דרכים.
לטעמי הדרך שרואים לאחרונה מסופו, היא הדרך הכי טובה בשביל הקבוצה. הייתי רוצה לראות גם עוד קצת ריפוסטים.
צריך לקחת בחשבון שהכושר ההתקפי הלא טוב של סופו בזמן האחרון, פוגע בו ביכולת לצבור נקודות ועבירות, וצריך לחכות שזה יעבור, ולקוות שזה יקרה מהר.