jol9 כתב:asafb96 כתב:jol9 כתב:asafb96 כתב:אני באמת מקווה שסופו ישאר, והלוואי וכל התקפה יביאו עליו דאבל טים אוטומטי. כמו שאירופה "למדה" את סופו, ומביאים עליו דאבל טים, מכבי "למדה" את אירופה, ושחקנים עושים תנועה למקומות חפושיים (לא רק לשלשות), וכמו שראינו מול בארסה, זה מתורגם לנקודות קלות.
הלוואי הלוואי וגם פאו יביאו דאבל טים. תנועה פשוטה לאיזור הצבע של השחקן החופשי וזה 2 קלילות.
כרמל, נראה לי שאת מתבלבלת. דאבל טים זה יתרון לקבוצה התקופת, לא לקבוצה המגנה, כי אם זה היה כך, כל העולם היה עושה דאבל טים אוטומטי. קבוצות עושות את זה על סופו כי אין ברירה, כי הוא ידרוס כל מה שזז. שמכבי יתרגלו את התנועה מתחת לסל, וסופו ימשיך למסור כדורים לשחקנים חופשיים, זה יתרוגם לנקודות סופר קלות
חוץ מזה, אני לא מבין איך שופטים את סופו פה על פי התקופה האחרונה, שברובה הוא היה פצועה, כמו את הנדריקס, ולא מה שהם עשו בשנה וחצי האחרונות. סופו לא עוגן התקפי? הצחקת אותי.
סופו זה אחד הסנטרים הדומיננטיים באירופה, אם לא הדומיננטי שבהם באיזור הצבע. גם אם יש לו תקופות פחות טובות. צריך להחתים אותו עכשיו, כי אם נחכה "לבחון את זה בקיץ", אנחנו רק נפסיד. אם הוא יהיה לא טוב, מכבי במילא תוותר עליו בקיץ. אם הוא יעשה סדרה גדולה מול פאו, אין לנו סיכוי להשאיר אותו. בהסתמך על מה שראינו מסופו, זה שחקן ששווה יותר ממיליון דולר. אם יצליחו להשאיר אותו בסכום הזה-פנטסטי. גם אם מחתימים אותו עכשיו, למרות שהוא לא בתקופה הכי טובה שלו.
אז אם תחתים אותו, והוא יהיה גרוע עד סוף העונה, וגם יתברר בסוף שהפציעה שלו חמורה יותר ממה שחשבו, מה יהיה אז?
גם לקטש היתה פציעה שהייתה אמורה להיות קלילה, ולבסוף גמרה לו את הקריירה...
מה נגיד אז?
צריך סבלנות בנושא הזה. סופו הוא לא שחקן שקבוצות כמו צסקא או בארסה יחתימו, ומול רוב הקבוצות האחרות, מכבי תוכל להתמודד עליו כלכלית.
קודם כל, הפציעה שלו קלילה. זה אפשר לומר בוודאות. מים בברך זה באמת כלום. הוא יעבור את זה בקיץ עם ניתוח טיק טק.
חוץ מזה, אני מעדיף לסמוך על השנה וחצי האחרונות, ולא על החודש שבו הוא היה פצוע. אם מישהו לפני הפציעה היה אומר שיש אפשרות להחתים את סופו בסכומים האלה פחות או יותר, אבל לא עושים את זה, היו צולים אותו חיי. אז מה השתנה? אז הוא פצוע, משחק פחות, וקצת פחות טוב. אז? אנחנו לא מכירים את סופו? אנחנו יודעים את האיכויות שלו, ולהחתים אותו היום ממש לא יהיה איזה הימור. עדיף מאשר לחכות לקיץ ואז הוא יברח לנו, או לוותר עליו כי הנדריקס יתפוס את עמדת הסנטר הראשון, וסופו פחות יבוא לידי ביטוי. ואז כמובן הוא יחתום במקום אחר, יבסס את מעמדו כאחד הסנטרים הטובים באירופה, יבוא לנוקיה, יפרק אותנו, וכולם יקללו את פדרמן על זה שהוא החליט לא להשאיר אותו במכבי
הוא אמור לעבור ארתרוסקופיה. לא הליך מסובך אבל גם לא קליל. אי אפשר לדעת גם איך הוא יגיב לניתוח. גם לקטש היו ענייני סחוס, כנראה קצת יותר מורכב, אבל בכל זאת.
אין מה לעשות. אם שחקן לא מספק את הסחורה, המניות שלו יירדו, וההמשך שלו בקבוצה לא יהיה אוטומטי.
זה כמו שהיום כולם יגידו לך שחייבים להשאיר את לאנגפורד, בדיוק כמו שבעונה שעברה כולם היו תמימי דעים לגבי סופו.
אי אפשר להתעלם מזה שסופו, על כל האיכויות שלו, הוא שחקן שמביא עימו שק לא קטן של בעיות, גם מקצועיות וגם מנלטיות.
כשהוא משחק טוב, אז כל הבעיות יכולות להיות מטואטאות מתחת לשטיח, אבל כשהוא לא פוגע כבר תקופה ארוכה (אני לא מדבר על משחק אחד או שניים) אז זה שוב צף ועולה.
זה ממש לא מסובך, בטח לא כמו אצך קטש. את הפציעה הזאת עברו ים של שחקנים. זה ניתוח פשוט עם תקופת החלמה מאוד מאוד קצרה. גם לקובי אם אני לא טועה הייתה את הפציעה הזאת שנה שעברה, והוא סחב איתה בלי בעיות
סופו לא מספק את הסחורה בתקופה האחרונה בלבד, ויש לזה סיבות. זה ממש לא שהוא ממשיך לקבל את ה20 דקות שלו, מקבל כדורים, אבל לא פוגע. רחוק מכך. אם אתה מעדיף לקחת את החודש האחרון כאינדיקציה, לטעמי זה לא נכון. מכבי צריכה להסתכל מה הוא עשה בשנה וחצי האחרונות. בשנה וחצי הזאת, הוא תרם הרבה הרבה יותר מריץ', והראה שהוא שחקן ברמה אחרת. הוא אחד הסנטרים האיכותיים באירופה, ומלחכות לקיץ מכבי יכולה רק להפסיד. בין אם הפסד כלכלי, ובין אם להפסיד את כל השחקן
הבעיות שלו מינוריות לעומת היתרונות שלו. נכון, הוא בתקופה לא טובה, אבל רבאק, הבן אדם נבחר לחמישיית היורוליג שנה שעברה, הגיע לגמר היורוליג כאחד הברגים המרכזיים בקבוצה, תוך כדי שהוא מספק הצגות מול סנטרים ברמה הגבוה ביותר, ותוסיף לזה שהוא מת על הקבוצה, ובכל הזדמנות מדבר על כמה שהוא רוצה להישאר.