אדריאטית: מכבי נגד ק.ק זאגרב - שבת, 19:00, ספורט 5

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אדריאטית: מכבי נגד ק.ק זאגרב - שבת, 19:00, ספורט 5

הודעהעל ידי jol9 » 10 מרץ 2012, 21:58

asafb96 כתב:אני באמת מקווה שסופו ישאר, והלוואי וכל התקפה יביאו עליו דאבל טים אוטומטי. כמו שאירופה "למדה" את סופו, ומביאים עליו דאבל טים, מכבי "למדה" את אירופה, ושחקנים עושים תנועה למקומות חפושיים (לא רק לשלשות), וכמו שראינו מול בארסה, זה מתורגם לנקודות קלות.
הלוואי הלוואי וגם פאו יביאו דאבל טים. תנועה פשוטה לאיזור הצבע של השחקן החופשי וזה 2 קלילות.
כרמל, נראה לי שאת מתבלבלת. דאבל טים זה יתרון לקבוצה התקופת, לא לקבוצה המגנה, כי אם זה היה כך, כל העולם היה עושה דאבל טים אוטומטי. קבוצות עושות את זה על סופו כי אין ברירה, כי הוא ידרוס כל מה שזז. שמכבי יתרגלו את התנועה מתחת לסל, וסופו ימשיך למסור כדורים לשחקנים חופשיים, זה יתרוגם לנקודות סופר קלות
חוץ מזה, אני לא מבין איך שופטים את סופו פה על פי התקופה האחרונה, שברובה הוא היה פצועה, כמו את הנדריקס, ולא מה שהם עשו בשנה וחצי האחרונות. סופו לא עוגן התקפי? הצחקת אותי.
סופו זה אחד הסנטרים הדומיננטיים באירופה, אם לא הדומיננטי שבהם באיזור הצבע. גם אם יש לו תקופות פחות טובות. צריך להחתים אותו עכשיו, כי אם נחכה "לבחון את זה בקיץ", אנחנו רק נפסיד. אם הוא יהיה לא טוב, מכבי במילא תוותר עליו בקיץ. אם הוא יעשה סדרה גדולה מול פאו, אין לנו סיכוי להשאיר אותו. בהסתמך על מה שראינו מסופו, זה שחקן ששווה יותר ממיליון דולר. אם יצליחו להשאיר אותו בסכום הזה-פנטסטי. גם אם מחתימים אותו עכשיו, למרות שהוא לא בתקופה הכי טובה שלו.

אז אם תחתים אותו, והוא יהיה גרוע עד סוף העונה, וגם יתברר בסוף שהפציעה שלו חמורה יותר ממה שחשבו, מה יהיה אז?
גם לקטש היתה פציעה שהייתה אמורה להיות קלילה, ולבסוף גמרה לו את הקריירה...

מה נגיד אז?

צריך סבלנות בנושא הזה. סופו הוא לא שחקן שקבוצות כמו צסקא או בארסה יחתימו, ומול רוב הקבוצות האחרות, מכבי תוכל להתמודד עליו כלכלית.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 מרץ 2012, 21:58

Holiday_Armadillo כתב:
MTA2311 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
MTA2311 כתב:אפשר להגיד את זה על כל סנטר בעולם. כל מאמן יכול להחליט שהוא מעדיף שהקלעים מבחוץ ינצחו אותו, ולעשות דאבל טים על הסנטר.

אבל לא עושים את זה נכון?
מה לעשות שבמכבי אם יש דבר אחד בטוח זה סופו מתחת לסל..
אם יש לך את ריי אלן בקבוצה אז אתה יודע שהשלשות ייפלו אם תשאיר אותו פתוח..אם יש לך את יוגב אוחיון אז אתה מוכן להמר שהוא ינצח אותך ולא סופו..

אם אוברדוביץ' יחליט להסתכן בזה שמכבי ינצחו אותו מבחוץ, הוא יעשה גם דאבל טים על הנדריקס.

הנדריקס לא כזה נייח כמו סופו..

אז את אומרת שהוא יצליח להתמודד עם דאבל טים יותר טוב מסופו?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי asafb96 » 10 מרץ 2012, 22:00

Holiday_Armadillo כתב:
asafb96 כתב:אני באמת מקווה שסופו ישאר, והלוואי וכל התקפה יביאו עליו דאבל טים אוטומטי. כמו שאירופה "למדה" את סופו, ומביאים עליו דאבל טים, מכבי "למדה" את אירופה, ושחקנים עושים תנועה למקומות חפושיים (לא רק לשלשות), וכמו שראינו מול בארסה, זה מתורגם לנקודות קלות.
הלוואי הלוואי וגם פאו יביאו דאבל טים. תנועה פשוטה לאיזור הצבע של השחקן החופשי וזה 2 קלילות.
כרמל, נראה לי שאת מתבלבלת. דאבל טים זה יתרון לקבוצה התקופת, לא לקבוצה המגנה, כי אם זה היה כך, כל העולם היה עושה דאבל טים אוטומטי. קבוצות עושות את זה על סופו כי אין ברירה, כי הוא ידרוס כל מה שזז. שמכבי יתרגלו את התנועה מתחת לסל, וסופו ימשיך למסור כדורים לשחקנים חופשיים, זה יתרוגם לנקודות סופר קלות
חוץ מזה, אני לא מבין איך שופטים את סופו פה על פי התקופה האחרונה, שברובה הוא היה פצועה, כמו את הנדריקס, ולא מה שהם עשו בשנה וחצי האחרונות. סופו לא עוגן התקפי? הצחקת אותי.
סופו זה אחד הסנטרים הדומיננטיים באירופה, אם לא הדומיננטי שבהם באיזור הצבע. גם אם יש לו תקופות פחות טובות. צריך להחתים אותו עכשיו, כי אם נחכה "לבחון את זה בקיץ", אנחנו רק נפסיד. אם הוא יהיה לא טוב, מכבי במילא תוותר עליו בקיץ. אם הוא יעשה סדרה גדולה מול פאו, אין לנו סיכוי להשאיר אותו. בהסתמך על מה שראינו מסופו, זה שחקן ששווה יותר ממיליון דולר. אם יצליחו להשאיר אותו בסכום הזה-פנטסטי. גם אם מחתימים אותו עכשיו, למרות שהוא לא בתקופה הכי טובה שלו.

דאבל טים זה יתרון לקבוצה התוקפת רק בתנאי שהכדורים ייכנסו..מסירות של סופו החוצה זה לא נקודות בטוחות כמו סופו מתחת לסל..כדורסל הרבה פעמים זה משחק של הימור..מאמן יכול להגיד ''אני אהמר על להשאיר את הקלעים פתוחים, אם השלשות ינצחו אותי אז שינצחו אבל סופו לא ינצח אותי מתחת לסל''..

די בחייאת.. אז את מאשימה את סופו בזה שהקלעים לא טובים, או שהבנתי לא נכון?
ולמה את נדבקת ולא עוזבת את הקטע של השלשות? אי אפשר לעשות תנועה מתחת לסל כמו שהנדריקס עושה ולעשות 2 קלילות? ולמה את מקצינה עם אוחיון וזה שמכבי קבוצת קליעה חלשה? הרי עובדה היום שהשלשות נפלו, ולא בפעם הראשונה, וסופו סיים על 7 אסיסטים. ולמכבי יש עוד שחקנים חוץ מאוחיון, שיענישו
חוץ מזה, לפי השיטה שלך, אפשר לשתק כל סנטר בעולם. זה לא עובד ככה! מביאים על סופו דאבל טים כי הוא מסיים 2 קלילות באחד על אחד מול כל שחקן באירופה. כמו שאמרתי, אירופה "למדה" את זה, כמו שאת אומרת, אז גם מכבי "למדה" את הדאבל טים, ואנחנו רואים את סופו מחלק כדורים לזריקות נוחות שצוללות באחוזים גבוהים (כן, זה גם שלשות, אבל זה גם כדורים לדאנקים או לקרש-סל קלילים מתחת לסל).
asafb96

הודעהעל ידי jol9 » 10 מרץ 2012, 22:02

Holiday_Armadillo כתב:
MTA2311 כתב:אפשר להגיד את זה על כל סנטר בעולם. כל מאמן יכול להחליט שהוא מעדיף שהקלעים מבחוץ ינצחו אותו, ולעשות דאבל טים על הסנטר.

אבל לא עושים את זה נכון?
אם יש לך את ריי אלן בקבוצה אז אתה יודע שהשלשות ייפלו אם תשאיר אותו פתוח..אם יש לך את יוגב אוחיון אז אתה מוכן להמר שהוא ינצח אותך ולא סופו..
במיאמי תעשה דאבל טים על ווייד אז לברון ינצח,תעשה דאבל טים על לברון אז ווייד ינצח,תעשה דאבל טים על בוש אז השניים האחרים ינצחו את המשחק..זה לא ככה במכבי..במכבי יש מספר מאוד מצומצם של כלים התקפיים בטוחים וסופו אחד מהם..רוב הפעמים ההימורים יצליחו..

למכבי יש הרבה כלי נשק. למעשה, סופו הוא כלי נשק שנדחק הצידה לאחרונה בגלל הכושר הרע שלו. גם הנשק השני או השלישי הכי יעיל על הנייר (הגויאבות של ליאור) לא ממש
נופלות בזמן האחרון.
המצב הזה הכריח לייצר דברים חדשים שלא היו, ובסה"כ זה קרה. יש את ההוקים של הנדריקס, את ה-1 על 1 של לאנגפורד, את השלשות של הקלעים, את החדירות של אוחיון
וכמובן את חוכמת המשחק של פאפאס.
כל אלה מתחדדים כשעושים דאבל טים על סופו, ומפרים את האיזון ההגנתי. אז אמנם אין לנו ריי אלן, אבל יש לנו לא מעט כלים, שצריכים לדעת לנצל את הדאבל טים על סופו בצורה טובה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 10 מרץ 2012, 22:03

jol9 כתב:

אז אם תחתים אותו, והוא יהיה גרוע עד סוף העונה, וגם יתברר בסוף שהפציעה שלו חמורה יותר ממה שחשבו, מה יהיה אז?

מה נגיד אז?

צריך סבלנות בנושא הזה. סופו הוא לא שחקן שקבוצות כמו צסקא או בארסה יחתימו, ומול רוב הקבוצות האחרות, מכבי תוכל להתמודד עליו כלכלית.

קודם כל, הפציעה שלו קלילה. זה אפשר לומר בוודאות. מים בברך זה באמת כלום. הוא יעבור את זה בקיץ עם ניתוח טיק טק.
חוץ מזה, אני מעדיף לסמוך על השנה וחצי האחרונות, ולא על החודש שבו הוא היה פצוע. אם מישהו לפני הפציעה היה אומר שיש אפשרות להחתים את סופו בסכומים האלה פחות או יותר, אבל לא עושים את זה, היו צולים אותו חיי. אז מה השתנה? אז הוא פצוע, משחק פחות, וקצת פחות טוב. אז? אנחנו לא מכירים את סופו? אנחנו יודעים את האיכויות שלו, ולהחתים אותו היום ממש לא יהיה איזה הימור. עדיף מאשר לחכות לקיץ ואז הוא יברח לנו, או לוותר עליו כי הנדריקס יתפוס את עמדת הסנטר הראשון, וסופו פחות יבוא לידי ביטוי. ואז כמובן הוא יחתום במקום אחר, יבסס את מעמדו כאחד הסנטרים הטובים באירופה, יבוא לנוקיה, יפרק אותנו, וכולם יקללו את פדרמן על זה שהוא החליט לא להשאיר אותו במכבי
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 מרץ 2012, 22:05

MTA2311 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
MTA2311 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

אבל לא עושים את זה נכון?

אם אוברדוביץ' יחליט להסתכן בזה שמכבי ינצחו אותו מבחוץ, הוא יעשה גם דאבל טים על הנדריקס.

הנדריקס לא כזה נייח כמו סופו..

אז את אומרת שהוא יצליח להתמודד עם דאבל טים יותר טוב מסופו?

אני אומרת שאין סיבה לעשות עליו דאבל טים..כשסופו על המגרש מכבי הולכת רק לסופו, כשהנדריקס על המגרש המשחק שונה לחלוטין

די בחייאת.. אז את מאשימה את סופו בזה שהקלעים לא טובים, או שהבנתי לא נכון?
ולמה את נדבקת ולא עוזבת את הקטע של השלשות? אי אפשר לעשות תנועה מתחת לסל כמו שהנדריקס עושה ולעשות 2 קלילות? ולמה את מקצינה עם אוחיון וזה שמכבי קבוצת קליעה חלשה? הרי עובדה היום שהשלשות נפלו, ולא בפעם הראשונה, וסופו סיים על 7 אסיסטים. ולמכבי יש עוד שחקנים חוץ מאוחיון, שיענישו
חוץ מזה, לפי השיטה שלך, אפשר לשתק כל סנטר בעולם. זה לא עובד ככה! מביאים על סופו דאבל טים כי הוא מסיים 2 קלילות באחד על אחד מול כל שחקן באירופה. כמו שאמרתי, אירופה "למדה" את זה, כמו שאת אומרת, אז גם מכבי "למדה" את הדאבל טים, ואנחנו רואים את סופו מחלק כדורים לזריקות נוחות שצוללות באחוזים גבוהים (כן, זה גם שלשות, אבל זה גם כדורים לדאנקים או לקרש-סל קלילים מתחת לסל).

מאשימה את סופו? אני אומרת שזה המצב..סופו לא יכול לעשות שום דבר בצבע נגד דאבל טים אז הוא מוציא החוצה לקלעים..אם הכדורים נכנסים אז יופי אבל אם הם לא נכנסים אז נדפקנו..אני לא מאשימה אני פשוט לא מרוצה מזה שהסנטר שלנו הפך לרכז במקום שהוא יאכל את הצבע..

קודם כל, הפציעה שלו קלילה. זה אפשר לומר בוודאות. מים בברך זה באמת כלום. הוא יעבור את זה בקיץ עם ניתוח טיק טק.

לשחקן עם הגודל של סופו שום דבר לא ''קליל''..בטח לא פציעה בברך..יכול להיות שפה מתחילה השחיקה על הגוף שלו..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 10 מרץ 2012, 22:10

מאשימה את סופו? אני אומרת שזה המצב..סופו לא יכול לעשות שום דבר בצבע נגד דאבל טים אז הוא מוציא החוצה לקלעים..אם הכדורים נכנסים אז יופי אבל אם הם לא נכנסים אז נדפקנו..אני לא מאשימה אני פשוט לא מרוצה מזה שהסנטר שלנו הפך לרכז במקום שהוא יאכל את הצבע..

שוב, אז את מאשימה אותו שהוא לא מצליח לקלוע על דאבל טימס שמביאים עליו, או ששוב לא הבנתי? אני באמת לא מבין מה את דורשת. גם אם יבוא האווארד, ויקבל טריפל טים איך שהוא נוגע בכדור, ויסיים משחקים עם 2-3 זריקות מהשדה, אבל יחלק כדורים לקליעות חופשיות ולדאנקים חופשיים מתחת לסל, הוא גם לא יעיל מבחינתך? כי הרי לשיטתך הוא הפך לרכז...
הלוואי הלוואי וסופו ישאר, ומעכשיו עד סוף הקדנציה שלו במכבי הוא יקבל דאבל טים אוטומטי. הלוואי! זה פשוט נקודות קלילות מתחת לסל. וממש לא מעניין אותי איך הוא מוגדר.רכז, סנטר.. מה זה משנה? זה מביא נקודות קלות ויעילות
לשחקן עם הגודל של סופו שום דבר לא ''קליל''..בטח לא פציעה בברך..יכול להיות שפה מתחילה השחיקה על הגוף שלו..

קליל באבואה בואה קליל. זה לא שהוא איזה חייזר, הוא כולה שוקל יותר משחקנים אחרים. עזבי נו... זה פציעה ממש לא קשה, ועובדה שהוא מצליח לשחק איתה
asafb96

הודעהעל ידי jol9 » 10 מרץ 2012, 22:12

asafb96 כתב:
jol9 כתב:

מה נגיד אז?

חוץ מזה, אני מעדיף לסמוך על השנה וחצי האחרונות, ולא על החודש שבו הוא היה פצוע. אם מישהו לפני הפציעה היה אומר שיש אפשרות להחתים את סופו בסכומים האלה פחות או יותר, אבל לא עושים את זה, היו צולים אותו חיי. אז מה השתנה? אז הוא פצוע, משחק פחות, וקצת פחות טוב. אז? אנחנו לא מכירים את סופו? אנחנו יודעים את האיכויות שלו, ולהחתים אותו היום ממש לא יהיה איזה הימור. עדיף מאשר לחכות לקיץ ואז הוא יברח לנו, או לוותר עליו כי הנדריקס יתפוס את עמדת הסנטר הראשון, וסופו פחות יבוא לידי ביטוי. ואז כמובן הוא יחתום במקום אחר, יבסס את מעמדו כאחד הסנטרים הטובים באירופה, יבוא לנוקיה, יפרק אותנו, וכולם יקללו את פדרמן על זה שהוא החליט לא להשאיר אותו במכבי

הוא אמור לעבור ארתרוסקופיה. לא הליך מסובך אבל גם לא קליל. אי אפשר לדעת גם איך הוא יגיב לניתוח. גם לקטש היו ענייני סחוס, כנראה קצת יותר מורכב, אבל בכל זאת.

אין מה לעשות. אם שחקן לא מספק את הסחורה, המניות שלו יירדו, וההמשך שלו בקבוצה לא יהיה אוטומטי.
זה כמו שהיום כולם יגידו לך שחייבים להשאיר את לאנגפורד, בדיוק כמו שבעונה שעברה כולם היו תמימי דעים לגבי סופו.

אי אפשר להתעלם מזה שסופו, על כל האיכויות שלו, הוא שחקן שמביא עימו שק לא קטן של בעיות, גם מקצועיות וגם מנלטיות.
כשהוא משחק טוב, אז כל הבעיות יכולות להיות מטואטאות מתחת לשטיח, אבל כשהוא לא פוגע כבר תקופה ארוכה (אני לא מדבר על משחק אחד או שניים) אז זה שוב צף ועולה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 מרץ 2012, 22:15

asafb96 כתב:

שוב, אז את מאשימה אותו שהוא לא מצליח לקלוע על דאבל טימס שמביאים עליו, או ששוב לא הבנתי? אני באמת לא מבין מה את דורשת. גם אם יבוא האווארד, ויקבל טריפל טים איך שהוא נוגע בכדור, ויסיים משחקים עם 2-3 זריקות מהשדה, אבל יחלק כדורים לקליעות חופשיות ולדאנקים חופשיים מתחת לסל, הוא גם לא יעיל מבחינתך? כי הרי לשיטתך הוא הפך לרכז...
הלוואי הלוואי וסופו ישאר, ומעכשיו עד סוף הקדנציה שלו במכבי הוא יקבל דאבל טים אוטומטי. הלוואי! זה פשוט נקודות קלילות מתחת לסל. וממש לא מעניין אותי איך הוא מוגדר.רכז, סנטר.. מה זה משנה? זה מביא נקודות קלות ויעילות

קליל באבואה בואה קליל. זה לא שהוא איזה חייזר, הוא כולה שוקל יותר משחקנים אחרים. עזבי נו... זה פציעה ממש לא קשה, ועובדה שהוא מצליח לשחק איתה

אני לא מאשימה את סופו בזה שהוא לא מצליח לתפקד נגד דאבל טים ואני לא מאשימה אותו שהכדורים של השחקנים האחרים לא נכנסים כשהוא מוסר להם..אני פשוט אומרת שאני מעדיפה בלי כאב הראש הזה שמשתקים שחקן אחד בקבוצה..
אם יוכלו להראות במשחקים הבאים שנשארו לפני פאו שעושים שוב ושוב ושוב את מה שעשו היום עם סופו והקלעים וזה הולך טוב אז סבבה..אבל אם זה באמת יהיה יום אסל יום בסל שאם השלשות לא נכנסות אז אין לנו למה לשחק(כמו קאחה)אז עדיף ללכת על סגנון אחר של סנטר..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 מרץ 2012, 22:17

אני לא מבין אבל מה זה קשור לסגנון.. אם דאבל טים היה כל כך יעיל, היו עושים את זה על כל סנטר, כל התקפה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי asafb96 » 10 מרץ 2012, 22:18

jol9 כתב:
asafb96 כתב:
jol9 כתב:

מה נגיד אז?

הוא אמור לעבור ארתרוסקופיה. לא הליך מסובך אבל גם לא קליל. אי אפשר לדעת גם איך הוא יגיב לניתוח. גם לקטש היו ענייני סחוס, כנראה קצת יותר מורכב, אבל בכל זאת.

אין מה לעשות. אם שחקן לא מספק את הסחורה, המניות שלו יירדו, וההמשך שלו בקבוצה לא יהיה אוטומטי.
זה כמו שהיום כולם יגידו לך שחייבים להשאיר את לאנגפורד, בדיוק כמו שבעונה שעברה כולם היו תמימי דעים לגבי סופו.

אי אפשר להתעלם מזה שסופו, על כל האיכויות שלו, הוא שחקן שמביא עימו שק לא קטן של בעיות, גם מקצועיות וגם מנלטיות.
כשהוא משחק טוב, אז כל הבעיות יכולות להיות מטואטאות מתחת לשטיח, אבל כשהוא לא פוגע כבר תקופה ארוכה (אני לא מדבר על משחק אחד או שניים) אז זה שוב צף ועולה.

זה ממש לא מסובך, בטח לא כמו אצך קטש. את הפציעה הזאת עברו ים של שחקנים. זה ניתוח פשוט עם תקופת החלמה מאוד מאוד קצרה. גם לקובי אם אני לא טועה הייתה את הפציעה הזאת שנה שעברה, והוא סחב איתה בלי בעיות
סופו לא מספק את הסחורה בתקופה האחרונה בלבד, ויש לזה סיבות. זה ממש לא שהוא ממשיך לקבל את ה20 דקות שלו, מקבל כדורים, אבל לא פוגע. רחוק מכך. אם אתה מעדיף לקחת את החודש האחרון כאינדיקציה, לטעמי זה לא נכון. מכבי צריכה להסתכל מה הוא עשה בשנה וחצי האחרונות. בשנה וחצי הזאת, הוא תרם הרבה הרבה יותר מריץ', והראה שהוא שחקן ברמה אחרת. הוא אחד הסנטרים האיכותיים באירופה, ומלחכות לקיץ מכבי יכולה רק להפסיד. בין אם הפסד כלכלי, ובין אם להפסיד את כל השחקן
הבעיות שלו מינוריות לעומת היתרונות שלו. נכון, הוא בתקופה לא טובה, אבל רבאק, הבן אדם נבחר לחמישיית היורוליג שנה שעברה, הגיע לגמר היורוליג כאחד הברגים המרכזיים בקבוצה, תוך כדי שהוא מספק הצגות מול סנטרים ברמה הגבוה ביותר, ותוסיף לזה שהוא מת על הקבוצה, ובכל הזדמנות מדבר על כמה שהוא רוצה להישאר.
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 10 מרץ 2012, 22:24, נערך פעם אחת בסך הכל.
asafb96

הודעהעל ידי asafb96 » 10 מרץ 2012, 22:24

Holiday_Armadillo כתב:
asafb96 כתב:

אני לא מאשימה את סופו בזה שהוא לא מצליח לתפקד נגד דאבל טים ואני לא מאשימה אותו שהכדורים של השחקנים האחרים לא נכנסים כשהוא מוסר להם..אני פשוט אומרת שאני מעדיפה בלי כאב הראש הזה שמשתקים שחקן אחד בקבוצה..
אם יוכלו להראות במשחקים הבאים שנשארו לפני פאו שעושים שוב ושוב ושוב את מה שעשו היום עם סופו והקלעים וזה הולך טוב אז סבבה..אבל אם זה באמת יהיה יום אסל יום בסל שאם השלשות לא נכנסות אז אין לנו למה לשחק(כמו קאחה)אז עדיף ללכת על סגנון אחר של סנטר..

אבל את יכולה להסביר לי בדיוק, למה את נתפסת לשלות? הבנתי שאת לא אוהבת אותו, אבל לפחות תתייחסי להכל, ולא רק למה שנוח לך. ברור שלא כל יום הקלעים ימטירו שלשות כאילו אין מחר. אבל זה יכול להיות מתורגם לנקודות קלות מתחת לסל, כמו שהוא נתן להנדריקס מול בארסה.
סגנון אחר של סנטר? אז גם עליו יעשו דאבל טים כל פעם שהוא מקבל כדור (או שאת מדבר על סנטר כמו פישר שלא שמע על פוסט-אפ...), אם את חושבת שדאבל טים כזה יעיל.
כנראה שאת לא מבינה משהו, דאבל טים עושים במצבים של אין ברירה. אף מאמן לא רוצה לעשות דאבל טים, כי כולם יודעים שזה מתורגם לנקודות קלות, או לפחות לזריקות יותר נוחות מהרגיל. דאבל טים עושים על סנטרים דורסניים כמו סופו, שבאחד על אחד הם עושים 2 בלי בעיות, אז הם מעדיפים להמר, כמו שאת אומרת. אבל זה ממש לא יתרון לקבוצות היריבות. הם פשוט מקוות שמכבי לא יפגעו. אם בלאט יעבוד באימונים על חיתוכים לצבע לנקודות קלילות בכל פעם שיש דאבל טים, קבוצות ירדו מזה. ואנחנו כבר מתחילים לראות את מכבי מתרגמת את הדאבל טים הזה לנקודות קלות בשבועות האחרונים, ואת סופו מוצא שחקנים לזריקות מאוד נוחות (כן, גם אם זה אומר שהוא "רכז", כל עוד זה מביא נקודות קלות, זה יעיל)
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 מרץ 2012, 22:27

אני ''נתפסת'' לשלשות כי כרגע החלוקה במסירות של סופו זה 80% החוצה ו-20% לשחקן שלידו מתחת לסל..בגלל זה אני ''נתפסת'' לשלשות..ברגע שיוכיחו לי שהחלוקה הזאת משתנה אני אפסיק לדבר על ההימור של השלשות..

MTA2311 כתב:אני לא מבין אבל מה זה קשור לסגנון.. אם דאבל טים היה כל כך יעיל, היו עושים את זה על כל סנטר, כל התקפה.

כי סופו שחקן מאוד יעיל..אבל הוא מאוד יעיל בדבר מסויים..תסגור לו את זה וסגרת לו כמעט את כל המשחק..סנטרים אחרים לא כאלה מוגבלים..יש סנטרים שאתה מביא עליהם דאבל טים ברגע שמסובבים את הגב אז הם יקבלו את הכדור ויזרקו מחצי מרחק..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 10 מרץ 2012, 22:28

אסף,
זה לא שאני מתנגד לראות אותו בשנה הבאה במכבי. להיפך, אני אשמח אם הוא יישאר.
אבל הנושא שלו הוא לא טריוויאלי, בדיוק כמו הנושא של הנדריקס או של מצ'באן.
לכל אחד מהנושאים אפשר לתת טיעונים בעד ונגד, והמחיר של כל אחד מהם, הופך את כל זה להרבה יותר מסובך.

לא חסרות דוגמאות, לשחקנים שנתנו עונות שיא, ואז פתאום נעלמו. אפילו אצל סופו עצמו זה כבר קרה באולימפיאקוס, שאחרי עונה מצויינת, הוא נעלם, עד שמכבי לקחה אותו.

אי אפשר להתעלם מזה גם שהוא לא פוגע. בניגוד למה שאמרת, הוא כן זורק וכן מקבל כדורים, אבל האחוז שלו מהשדה בטופ 16, צנח ביותר מ-10% ביחס לשלב הבתים.
בעונה שעברה, הוא היה סביב ה-60% כל השנה, ולא היו לו צניחות כאלה חדות בשום שלב של העונה.

לגבי להפסיד את השחקן - אני לא חושב שהסיכון לזה כ"כ גדול. היווניות מחוץ למשחק, לטורקיה אני לא מאמין שהוא יילך , בארסה וצסקא סגורות,
ונשארות בעצם רק ריאל, קאחה וספרדיות אחרות. אמנם חלקן זקוקות לשחקן ציר, אבל איכשהו אני לא רואה את המלחמה הגדולה עליו, בטח לא אם לא ייראה שיפור ניכר
לקראת סוף העונה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 מרץ 2012, 22:31

יוני, ולמה שקבוצות כמו סיינה ומילאנו לא יקפצו עליו? אני לא יודע איפה מילאנו עומדת מבחינת החוזים של הגבוהים שלה לשנה הבאה, אבל סיינה צריכה שחקן כמו סופו, ואין לה בעיה לשלם לו מיליון יורו ואפילו יותר. לדעתי לא יהיו חסרות קבוצות שיזכרו מה סופו עשה במכבי ולאן הוא הוביל אותה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 10 מרץ 2012, 22:33

MTA2311 כתב:יוני, ולמה שקבוצות כמו סיינה ומילאנו לא יקפצו עליו? אני לא יודע איפה מילאנו עומדת מבחינת החוזים של הגבוהים שלה לשנה הבאה, אבל סיינה צריכה שחקן כמו סופו, ואין לה בעיה לשלם לו מיליון יורו ואפילו יותר. לדעתי לא יהיו חסרות קבוצות שיזכרו מה סופו עשה במכבי ולאן הוא הוביל אותה.

יכול להיות. באמת שכחתי את הכדורסל האיטלקי, שהיה די לא רלוונטי עד העונה הזאת.

תשמע, הסיכוי שהחתמה של סופו במליון + (לא יודע בדיוק כמה), תהיה החתמה מצויינת, הוא בערך כמו הסיכוי שזאת תהיה החתמה רעה שתגרום לנו לוותר על הנדריקס, ואולי אפילו על לאנגפורד.
אם מחתימים היום את לאנגפורד, אז מבחינתי שיילכו מחר ויחתימו את סופו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 10 מרץ 2012, 22:36

יוני-קודם כל, בטופ 16 הוא משחק 15 דקות, ועושה 6 נקודות ב48% מהשדה. נכון, זה רחוק משיאו, גם אם הוא משחק מעט דקות, אבל יחסית לשחקן פצוע, שנמצא בתקופה לא טובה, זה בהחלט מתקבל. להנדריקס לדוגמא, היו תקופות הרבה הרבה יותר חלשות. ובכל זאת, בגלל החודש האחרון הוא הפך לאליל, לעומת סופו שהיה כזה, אבל בגלל חודש שהוא פחות טוב, משחק פחות, ופצוע, הפך לשחקן שעזיבה שלו מתקבלת על הדעת. זה לא הגיוני בעניי.
לגבי הפסד השחקן-בעניי זה סיכון גדול. לא חסרות קבוצות שיקחו אותו אם הוא יהיה טוב. אם הוא לא יהיה טוב, יכול להיות שלא ירצו להמשיך איתו. אני רוצה שימשיך, לא משנה איך הוא יראה עד סוף העונה
asafb96

הודעהעל ידי חנו'ש » 10 מרץ 2012, 22:38

Holiday_Armadillo כתב:
asafb96 כתב:

אף קבוצה לא תגיע רחוק אם יש לה רק כלי התקפי אחד בקבוצה.
אם מכבי תבנה קבוצה שבה רק סופו יכול ליצור נקודות וכל השאר זה רק מקליעות שסופו מוסר שאולי ייכנסו ואולי לא, זה כבר בעיה של מכבי שפשוט בנתה קבוצה לא טובה, לא של סופו.
וזה באמת אפשר להגיד על כל סנטר שנביא, אפילו אם זה יהיה דוויט הווארד.
אחד הדברים הבסיסיים שכולנו מצפים שסנטר יידע לעשות זה פוסט אפ, ואת זה סופו עושה ברמה מצוינת, עכשיו רק צריך לתכנן בעזרת זה איך זה יביא לנקודות קלות לקבוצה, באיזו סוג הגנה שהיריבה תבחר, אבל זה גם תלוי בשחקנים שלצידו ולזה סופו כבר לא אחראי.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 מרץ 2012, 22:41

MTA2311 כתב:יוני, ולמה שקבוצות כמו סיינה ומילאנו לא יקפצו עליו? אני לא יודע איפה מילאנו עומדת מבחינת החוזים של הגבוהים שלה לשנה הבאה, אבל סיינה צריכה שחקן כמו סופו, ואין לה בעיה לשלם לו מיליון יורו ואפילו יותר. לדעתי לא יהיו חסרות קבוצות שיזכרו מה סופו עשה במכבי ולאן הוא הוביל אותה.

אני חושבת שאם מכבי רוצה סופו יישאר משתי סיבות..הראשונה היא שהוא רוצה והשנייה היא שיש למכבי אופציה עליו ככה שגם אם הוא עוזב הוא צריך לשלם 10% מהחוזה הבא שלו למכבי ואם הוא יעזוב ביותר ממליון זה לא יהיה כסף קטן..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 11 מרץ 2012, 07:40

asafb96 כתב:יוני-קודם כל, בטופ 16 הוא משחק 15 דקות, ועושה 6 נקודות ב48% מהשדה. נכון, זה רחוק משיאו, גם אם הוא משחק מעט דקות, אבל יחסית לשחקן פצוע, שנמצא בתקופה לא טובה, זה בהחלט מתקבל. להנדריקס לדוגמא, היו תקופות הרבה הרבה יותר חלשות. ובכל זאת, בגלל החודש האחרון הוא הפך לאליל, לעומת סופו שהיה כזה, אבל בגלל חודש שהוא פחות טוב, משחק פחות, ופצוע, הפך לשחקן שעזיבה שלו מתקבלת על הדעת. זה לא הגיוני בעניי.
לגבי הפסד השחקן-בעניי זה סיכון גדול. לא חסרות קבוצות שיקחו אותו אם הוא יהיה טוב. אם הוא לא יהיה טוב, יכול להיות שלא ירצו להמשיך איתו. אני רוצה שימשיך, לא משנה איך הוא יראה עד סוף העונה

אין מה לעשות, זה תמיד ככה, וגם GM גדולים בNBA לוקחים לפעמים שחקנים ונותנים להם חוזי מליונים ע"פ כמה משחקים טובים בפלייאוף או בסוף העונה.

אצל הנדריקס למשל, אתה לא יודע האם פתאום היכולת הזאת תיפסק, או שהוא ימשיך בדרכו למעלה. בינתיים זה נראה טוב מבחינתו והוא נמצא בעלייה תלולה.

זה באמת עניין לא פשוט, וכל דעה מנומקת כאן בעיני היא לגיטימית.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־14 אורחים