ת׳רד המלפפונים V9

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת׳רד המלפפונים V9- דיאנדרה קיין על סף חתימה

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 24 יולי 2017, 01:34

אחדשיודע כתב:
החציל האצטקי כתב:
אחדשיודע כתב:
החציל האצטקי כתב:אני שמח שזה משעשע אתכם שאני לא מקובע לדעה שלי מלפני חודשיים או חצי שנה, ומתאים אותה לפי ההתפתחויות בשוק ובבניית הקבוצה.

זה בסדר גמור, פשוט נראה לי שקצת יותר מידי עפת על ההחתמה הזאת מהרגע שפורסמה.
בעיניי מכבי חוזרת על הטעויות שלה מהעונות האחרונות עם ההחתמה הזאת. לאו דווקא בגלל קיין, אלא בגלל אופן הבנייה.

אני "עף עליה" כי כמעט איבדתי תקווה וחשבתי שדיברתולומאו יהיה הרכז המחליף שלנו.
אני רוצה להאמין שמכבי תביא גם את קיין, גם את מקריי וגם גבוה איכותי, ושהיא מבינה שהיא צריכה את הדברים האלה כדי לחזור לטופ.

אז על סמך ניסיון העבר, אני לא חושב שנקבל גם וגם וגם (רכז מחליף, מקריי וגבוה איכתי). ובכל מקרה, קודם היה נכון להתמקד בשני שחקני החמישייה ורק אח"כ לעבור לספסל.

אני רוצה לקוות שכן. הקיץ השנה לא שגרתי בשום צורה, ולפחות אחד ממקבלי ההחלטות מגיע מהNBA, עם הבנה של איך קבוצה רצינית צריכה להבנות.

אני רואה את קיין כאחד שיכול לשחק גם בהרכב של שלושה גארדים בעמדה 3, נאמר, ליד ג'קסון ודיברתולומאו, בהרכבי סופר-סמול בול.
בעיניי, צריך שחקן כזה בסגל, וזה לא צריך לבוא על חשבון גבוה וגארד. אם כבר, היה ראוי לוותר על החתמות תמוהות כמו של כהן ורול.
נערך לאחרונה על ידי החציל האצטקי בתאריך 24 יולי 2017, 01:36, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי אחדשיודע » 24 יולי 2017, 01:36

בוא נראה. אם ההחתמה הזאת תגיע ע"ח שחקן כמו מקריי או גבוה איכותי, היא רעה.
אם לא, בסדר. בסוף נשפוט לפי השורה התחתונה.
אחדשיודע

הודעהעל ידי שועל » 24 יולי 2017, 01:41

לא רואה שום צורך בהחתמה הזו, גם אם הוא מגיע כמחליף (מה שנראה לא הגיוני לחלוטין) זה יותר מידיי שחקנים מחליפים בינוניים בעמדה אחת, וזה ללא ספק בא על חשבון משהו אחר, או שחקן בעמדה אחרת או איכות של שחקן בעמדה אחרת. אותו סיפור כמו עם סילי (שגם את ההחתמה שלו חציל מאוד אהב בזמנו).
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי arie85 » 24 יולי 2017, 01:42

אני חושב שרול הולך להפתיע, מספיק שרואים את יחס האסיסטים-איבודים המעולה שלו בשביל להבין שהוא שחקן חכם ולא מעורך מספיק
arie85

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 24 יולי 2017, 01:43

שועל כתב:לא רואה שום צורך בהחתמה הזו, גם אם הוא מגיע כמחליף (מה שנראה לא הגיוני לחלוטין) זה יותר מידיי שחקנים מחליפים בינוניים בעמדה אחת, וזה ללא ספק בא על חשבון משהו אחר, או שחקן בעמדה אחרת או איכות של שחקן בעמדה אחרת. אותו סיפור כמו עם סילי (שגם את ההחתמה שלו חציל מאוד אהב בזמנו).

סילי לא התאים לשחק לא עם גאודלוק ולא עם ווימס. כן התאים למקל/אוחיון אבל זה לא שווה רמת טופ יורוליג.
בדיעבד, אם הקבוצה הייתה מביאה רכז זר מצויין במקום גאודלוק, ונותנת לווימס ולסילי את המקום בעמדה 2, ולא תוקעת את סילי כ1, הוא היה יכול להתברר כחתיכה מוצלחת הרבה יותר.
לא יכולתי להגיד את זה בזמן שחתם, כי גאודלוק נחת רק מאוחר יותר (ובעיניי היה החתמה לא טובה).

קיין מתאים לג'קסון, דיברתולומאו, רול. יתאים גם לשחקן מהסוג של מקריי.
נערך לאחרונה על ידי החציל האצטקי בתאריך 24 יולי 2017, 01:48, נערך 2 פעמים בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי שועל » 24 יולי 2017, 01:46

החציל האצטקי כתב:
שועל כתב:לא רואה שום צורך בהחתמה הזו, גם אם הוא מגיע כמחליף (מה שנראה לא הגיוני לחלוטין) זה יותר מידיי שחקנים מחליפים בינוניים בעמדה אחת, וזה ללא ספק בא על חשבון משהו אחר, או שחקן בעמדה אחרת או איכות של שחקן בעמדה אחרת. אותו סיפור כמו עם סילי (שגם את ההחתמה שלו חציל מאוד אהב בזמנו).

סילי לא התאים לשחק לא עם גאודלוק ולא עם ווימס. כן התאים למקל/אוחיון אבל זה לא שווה רמת טופ יורוליג.

קיין מתאים לג'קסון, דיברתולומאו, רול. יתאים גם לשחקן מהסוג של מקריי.

אם היה לי כוח הייתי מחפש את מה שכתבת על סילי.
בכל מקרה, סילי התאים לשחק עם ווימס, גם עם גאודלוק במידת מה, וגם קיין לא מוביל כדור מי יודע מה, לא בטוח שיותר טוב מסילי.
לא רואה שום טעם בהחתמה שלו.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי גל גל » 24 יולי 2017, 01:50

קיין מוביל יותר טוב מסילי
מכבי 2025
קלארק בלאט בורג
ווקר,יוקו,דיבה
לאמב,בורנל,לביא
הורד,ליף,ריימן
בראון,באסי,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 24 יולי 2017, 01:52

סילי, עם כל זה שהוא שחקן בינוני שלא השאיר חותם (חוץ מעל טוז'ה*), מילא את התפקיד שלו במכבי השנה על הצד הטוב ביותר. זה שהקבוצה הייתה מחורבנת (ולטעמי לפחות הוא גם היה חסר אופי), זה סיפור אחר.
נערך לאחרונה על ידי החציל האצטקי בתאריך 24 יולי 2017, 01:53, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי שועל » 24 יולי 2017, 01:53

גל גל כתב:קיין מוביל יותר טוב מסילי

אני לא בטוח בכלל. גם אם כן, זו לא הנקודה, אם מכבי תחתים קומבו או רכז נוסף לא צריך עוד מוביל כדור, יהיו שני מובילי כדור פלוס דיב'.

צריך איזון בסגל.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי שועל » 24 יולי 2017, 01:54

החציל האצטקי כתב:סילי, עם כל זה שהוא שחקן בינוני שלא השאיר חותם (חוץ מעל טוז'ה*), מילא את התפקיד שלו במכבי השנה על הצד הטוב ביותר. זה שהקבוצה הייתה מחורבנת (ולטעמי לפחות הוא גם היה חסר אופי), זה סיפור אחר.

הוא היה לגמרי חלק מהעונה המחורבנת.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי אחדשיודע » 24 יולי 2017, 01:56

החציל האצטקי כתב:סילי, עם כל זה שהוא שחקן בינוני שלא השאיר חותם (חוץ מעל טוז'ה*), מילא את התפקיד שלו במכבי השנה על הצד הטוב ביותר. זה שהקבוצה הייתה מחורבנת (ולטעמי לפחות הוא גם היה חסר אופי), זה סיפור אחר.

מה מכבי הייתה צריכה יותר? סנטר ראשון איכותי, או שחקן מחליף (איכותי) בעמדה 2? רכז שהוא לא מקל/אוחיון או שחקן מחליף בעמדה 2? שחקן נוסף לעמדה 4 או מחליף לעמדה 2? סילי שחקן חמוד, אבל הוא אחד התסמינים של הבנייה העקומה של מכבי בעונה שעברה.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 24 יולי 2017, 01:57, נערך פעם אחת בסך הכל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 24 יולי 2017, 01:56

שועל כתב:

היו עוד אלף סיבות אמיתיות מאשר הרול פלייר היחיד בערך שאשכרה בא לעבוד.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי שועל » 24 יולי 2017, 01:58

החציל האצטקי כתב:
שועל כתב:

לא יודע על מה אתה מדבר. הוא היה חלש, חלש אופי ואדיש.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי toja27 » 24 יולי 2017, 02:00

~o) ~o) ~o)
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 24 יולי 2017, 02:01

אחדשיודע כתב:

מה מכבי הייתה צריכה יותר? סנטר ראשון איכותי, או שחקן מחליף איכותי בעמדה 2? רכז שהוא לא מקל/אוחיון או שחקן מחליף בעמדה 2?
סילי שחקן חמוד, אבל הוא אחד התסמינים של הבנייה העקומה של מכבי בעונה שעברה.

על זה אני חד משמעית מסכים. היא הייתה צריכה סנטר איכותי, והייתה צריכה רכז איכותי, ובעיניי גם בק-אפ סנטר איכותי (שיכלה להביא במקום אייברסון).

אבל זה כבר קרה. הרכבת הזו עברה. זה לא שהקבוצה הזאת בונה עכשיו מאפס. כמה שחקנים חתמו, 7? אז השמיני (שכנראה יגיע במחיר סביר) לא יהרוס הכל.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי אחדשיודע » 24 יולי 2017, 02:04

אם הרכז המחליף יגיע על חשבון גבוה, או ע"ח איכות השחקנים האחרים שיגיעו - אז זו החתמה רעה.
אם לא, אז כמו שאמרתי - בסדר.
אחדשיודע

הודעהעל ידי toja27 » 24 יולי 2017, 02:04

שועל כתב:
החציל האצטקי כתב:
שועל כתב:

רק האחרון רק חצי נכון וזה אני אומר כי היו לו כמה משחקים שהיה נראה אאוט . מעבר לזה עשה את תקפידו בצורה טובה מאוד והיה שחקן שקלע לא פעם ולא פעמיים שלושה ברגעים קריטיים. לא יודע מה בינו וחולשת אופי.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי A_P_18 » 24 יולי 2017, 02:11

אחדשיודע כתב:אם הרכז המחליף יגיע על חשבון גבוה, או ע"ח איכות השחקנים האחרים שיגיעו - אז זו החתמה רעה.

איך הופכים שחקן של 30 דקות בממוצע למשחק בכל מקום שהיה לשחקן מחליף ?
שחקן שנהג להוביל פתאום יהפוך להיות אופציה שלישית, כזה שמשחק רק בשביל שהכוכבים ינוחו , זה יכול לקרות בכלל ?
סמל אישי של המשתמש
A_P_18

הודעהעל ידי שועל » 24 יולי 2017, 02:11

toja27 כתב:
שועל כתב:
החציל האצטקי כתב:
שועל כתב:

רק האחרון רק חצי נכון וזה אני אומר כי היו לו כמה משחקים שהיה נראה אאוט . מעבר לזה עשה את תקפידו בצורה טובה מאוד והיה שחקן שקלע לא פעם ולא פעמיים שלושה ברגעים קריטיים. לא יודע מה בינו וחולשת אופי.

אנחנו לא נסכים על זה ולא בפעם הראשונה.

מה שכן, אחרי חיפוש קצר קיבלתי אין ספור תוצאות שחציל מדבר בהן במהלך העונה ובסיום העונה בצורה נחרצת נגד סילי, אז קח את זה בפרופורציות.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי אחדשיודע » 24 יולי 2017, 02:13

A_P_18 כתב:
אחדשיודע כתב:אם הרכז המחליף יגיע על חשבון גבוה, או ע"ח איכות השחקנים האחרים שיגיעו - אז זו החתמה רעה.

איך הופכים שחקן של 30 דקות בממוצע למשחק בכל מקום שהיה לשחקן מחליף ?
שחקן שנהג להוביל פתאום יהפוך להיות אופציה שלישית, כזה שמשחק רק בשביל שהכוכבים ינוחו , זה יכול לקרות בכלל ?

יכול, אבל בכלל לא בטוח שזה יקרה. אני זורם עם התרחישים שהועלו פה.
אחדשיודע

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־32 אורחים