24 יולי 2017, 01:34
אחדשיודע כתב:החציל האצטקי כתב:אחדשיודע כתב:החציל האצטקי כתב:אני שמח שזה משעשע אתכם שאני לא מקובע לדעה שלי מלפני חודשיים או חצי שנה, ומתאים אותה לפי ההתפתחויות בשוק ובבניית הקבוצה.
זה בסדר גמור, פשוט נראה לי שקצת יותר מידי עפת על ההחתמה הזאת מהרגע שפורסמה.
בעיניי מכבי חוזרת על הטעויות שלה מהעונות האחרונות עם ההחתמה הזאת. לאו דווקא בגלל קיין, אלא בגלל אופן הבנייה.
אני "עף עליה" כי כמעט איבדתי תקווה וחשבתי שדיברתולומאו יהיה הרכז המחליף שלנו.
אני רוצה להאמין שמכבי תביא גם את קיין, גם את מקריי וגם גבוה איכותי, ושהיא מבינה שהיא צריכה את הדברים האלה כדי לחזור לטופ.
אז על סמך ניסיון העבר, אני לא חושב שנקבל גם וגם וגם (רכז מחליף, מקריי וגבוה איכתי). ובכל מקרה, קודם היה נכון להתמקד בשני שחקני החמישייה ורק אח"כ לעבור לספסל.
24 יולי 2017, 01:36
24 יולי 2017, 01:41
24 יולי 2017, 01:42
24 יולי 2017, 01:43
שועל כתב:לא רואה שום צורך בהחתמה הזו, גם אם הוא מגיע כמחליף (מה שנראה לא הגיוני לחלוטין) זה יותר מידיי שחקנים מחליפים בינוניים בעמדה אחת, וזה ללא ספק בא על חשבון משהו אחר, או שחקן בעמדה אחרת או איכות של שחקן בעמדה אחרת. אותו סיפור כמו עם סילי (שגם את ההחתמה שלו חציל מאוד אהב בזמנו).
24 יולי 2017, 01:46
החציל האצטקי כתב:שועל כתב:לא רואה שום צורך בהחתמה הזו, גם אם הוא מגיע כמחליף (מה שנראה לא הגיוני לחלוטין) זה יותר מידיי שחקנים מחליפים בינוניים בעמדה אחת, וזה ללא ספק בא על חשבון משהו אחר, או שחקן בעמדה אחרת או איכות של שחקן בעמדה אחרת. אותו סיפור כמו עם סילי (שגם את ההחתמה שלו חציל מאוד אהב בזמנו).
סילי לא התאים לשחק לא עם גאודלוק ולא עם ווימס. כן התאים למקל/אוחיון אבל זה לא שווה רמת טופ יורוליג.
קיין מתאים לג'קסון, דיברתולומאו, רול. יתאים גם לשחקן מהסוג של מקריי.
24 יולי 2017, 01:50
24 יולי 2017, 01:52
24 יולי 2017, 01:53
גל גל כתב:קיין מוביל יותר טוב מסילי
24 יולי 2017, 01:54
החציל האצטקי כתב:סילי, עם כל זה שהוא שחקן בינוני שלא השאיר חותם (חוץ מעל טוז'ה*), מילא את התפקיד שלו במכבי השנה על הצד הטוב ביותר. זה שהקבוצה הייתה מחורבנת (ולטעמי לפחות הוא גם היה חסר אופי), זה סיפור אחר.
24 יולי 2017, 01:56
החציל האצטקי כתב:סילי, עם כל זה שהוא שחקן בינוני שלא השאיר חותם (חוץ מעל טוז'ה*), מילא את התפקיד שלו במכבי השנה על הצד הטוב ביותר. זה שהקבוצה הייתה מחורבנת (ולטעמי לפחות הוא גם היה חסר אופי), זה סיפור אחר.
24 יולי 2017, 01:56
שועל כתב:החציל האצטקי כתב:סילי, עם כל זה שהוא שחקן בינוני שלא השאיר חותם (חוץ מעל טוז'ה*), מילא את התפקיד שלו במכבי השנה על הצד הטוב ביותר. זה שהקבוצה הייתה מחורבנת (ולטעמי לפחות הוא גם היה חסר אופי), זה סיפור אחר.
הוא היה לגמרי חלק מהעונה המחורבנת.
24 יולי 2017, 01:58
החציל האצטקי כתב:שועל כתב:החציל האצטקי כתב:סילי, עם כל זה שהוא שחקן בינוני שלא השאיר חותם (חוץ מעל טוז'ה*), מילא את התפקיד שלו במכבי השנה על הצד הטוב ביותר. זה שהקבוצה הייתה מחורבנת (ולטעמי לפחות הוא גם היה חסר אופי), זה סיפור אחר.
היו עוד אלף סיבות אמיתיות מאשר הרול פלייר היחיד בערך שאשכרה בא לעבוד.
24 יולי 2017, 02:00
24 יולי 2017, 02:01
אחדשיודע כתב:החציל האצטקי כתב:סילי, עם כל זה שהוא שחקן בינוני שלא השאיר חותם (חוץ מעל טוז'ה*), מילא את התפקיד שלו במכבי השנה על הצד הטוב ביותר. זה שהקבוצה הייתה מחורבנת (ולטעמי לפחות הוא גם היה חסר אופי), זה סיפור אחר.
מה מכבי הייתה צריכה יותר? סנטר ראשון איכותי, או שחקן מחליף איכותי בעמדה 2? רכז שהוא לא מקל/אוחיון או שחקן מחליף בעמדה 2?
סילי שחקן חמוד, אבל הוא אחד התסמינים של הבנייה העקומה של מכבי בעונה שעברה.
24 יולי 2017, 02:04
24 יולי 2017, 02:04
שועל כתב:החציל האצטקי כתב:שועל כתב:החציל האצטקי כתב:סילי, עם כל זה שהוא שחקן בינוני שלא השאיר חותם (חוץ מעל טוז'ה*), מילא את התפקיד שלו במכבי השנה על הצד הטוב ביותר. זה שהקבוצה הייתה מחורבנת (ולטעמי לפחות הוא גם היה חסר אופי), זה סיפור אחר.
לא יודע על מה אתה מדבר. הוא היה חלש, חלש אופי ואדיש.
24 יולי 2017, 02:11
אחדשיודע כתב:אם הרכז המחליף יגיע על חשבון גבוה, או ע"ח איכות השחקנים האחרים שיגיעו - אז זו החתמה רעה.
אם לא, אז כמו שאמרתי - בסדר.
24 יולי 2017, 02:11
toja27 כתב:שועל כתב:החציל האצטקי כתב:שועל כתב:החציל האצטקי כתב:סילי, עם כל זה שהוא שחקן בינוני שלא השאיר חותם (חוץ מעל טוז'ה*), מילא את התפקיד שלו במכבי השנה על הצד הטוב ביותר. זה שהקבוצה הייתה מחורבנת (ולטעמי לפחות הוא גם היה חסר אופי), זה סיפור אחר.
לא יודע על מה אתה מדבר. הוא היה חלש, חלש אופי ואדיש.
רק האחרון רק חצי נכון וזה אני אומר כי היו לו כמה משחקים שהיה נראה אאוט . מעבר לזה עשה את תקפידו בצורה טובה מאוד והיה שחקן שקלע לא פעם ולא פעמיים שלושה ברגעים קריטיים. לא יודע מה בינו וחולשת אופי.
24 יולי 2017, 02:13
A_P_18 כתב:אחדשיודע כתב:אם הרכז המחליף יגיע על חשבון גבוה, או ע"ח איכות השחקנים האחרים שיגיעו - אז זו החתמה רעה.
אם לא, אז כמו שאמרתי - בסדר.
איך הופכים שחקן של 30 דקות בממוצע למשחק בכל מקום שהיה לשחקן מחליף ?
שחקן שנהג להוביל פתאום יהפוך להיות אופציה שלישית, כזה שמשחק רק בשביל שהכוכבים ינוחו , זה יכול לקרות בכלל ?