27 יולי 2017, 16:02
אחדשיודע כתב:er79 כתב:אחדשיודע כתב:בוא, אף אחד לא משלה את עצמו. אני לא בונה על זה שאבי שיעשה סקאוטינג מוצלח, שפדרמן שיפתח את הכיס או שוויצ'יץ' ייקח את ההחלטה המקצועית הנכונה. אני אפילו די בטוח שזה לא יקרה (כמו שזה לא קרה גם בחלקים מסוימים בקיץ הזה). אבל אני גם לא מוכן לבחור בין אופציות גרועות או לנסות להיכנס לראש של מישהו, אלא מציע את מה שלדעתי הכי נכון עבור הקבוצה במצב הנוכחי - בהינתן שלא נשאר הרבה כסף (שזה רע מאוד, אבל צפוי לפי ההתנהלות של הקבוצה).
אז מה אתה אומר בעצם? שאתה מעדיף שלא יגיע אף סנטר ולהתבסס על הסגל הקיים פלוס מקריי, או להמתין לדצמבר שהם יבינו בפעם המליון שטעו ויביאו איזה אוננוקו שחוץ משכר שיקבל לא יתרום שום דבר, לרוב יותר יזיק מיתרום. כי זה די ברור שלא תהיה אופציה ג
שוב - כל מה שאני אומר הוא שעדיף (בהרבה) להמר ב-200-300 אלף דולר מאשר להשקיע על "בטוח" בעוד שחקן סגל בינוני, שלא ייתן לך כלום. אף אחד לא אמר שחייבים לחכות חודש דצמבר או חודש מרץ. אתה יכול לנסות לאתר שם מעניין יותר במהלך הקיץ (ועל הדרך לפתוח קצת יותר את הכיס, נניח לכיוון החצי מיליון הדולר) או לחכות למשל לשחקנים ממחנות ה-NBA שמסתיימים באוקטובר - נתיב שלא מעט קבוצות אירופאיות בוחרות בו כדי להתחזק בשחקנים טובים וזולים.
27 יולי 2017, 16:04
27 יולי 2017, 16:06
החציל האצטקי כתב:A_P_18 כתב:החציל האצטקי כתב:D-MO עשה איזה 400,000$ בשנה שעברה.
אם יש מישהו שפחות יחפש כסף, ויותר יחפש הישגים, מעמד ואופציה להתבלט- אפשר לדבר עליו ברצינות.
מחזיק בהצעה מסין לפי הדיווחים האחרונים.
לפי ההתרשמות שלי, הוא דווקא יעדיף לשחק באירופה. ליטאים זה עם עם גאווה, ואני לא רואה אותו רץ מהר אחרי הכסף הסיני. כבר הייתה לו הזדמנות לעשות את זה.
מה שכן, אם ירצו אותו, יצטרכו להציע לו משהו יותר מכובד מה-600,000$ ברוטו שעשה השנה בפליקנס.
27 יולי 2017, 16:07
27 יולי 2017, 16:08
אחדשיודע כתב:הוא פצוע כרוני כעיקרון. בעיות גב.
27 יולי 2017, 16:09
אחדשיודע כתב:למה אין זמן למחנות? אנחנו מדברים פה על פחות משבוע אחרי המחזור הראשון ביורוליג, בואו לא נעשה מזה הרבה יותר ממה שזה.
ברור שעדיף מראש בשחקן איכותי ומוכח. רק שאין כזה ב-200/300 אלף דולר, צריך לפתוח את הכיס.
27 יולי 2017, 16:10
27 יולי 2017, 16:12
27 יולי 2017, 16:13
27 יולי 2017, 16:16
Naor116 כתב:יש מלא שמות בגרושים מרשל פלאמלי אח של הפלאמליס בנבא יבוא בשביל 400 אלף אם יציעו לו
27 יולי 2017, 16:16
27 יולי 2017, 16:18
אחדשיודע כתב:er79 כתב:אחדשיודע כתב:בוא, אף אחד לא משלה את עצמו. אני לא בונה על זה שאבי שיעשה סקאוטינג מוצלח, שפדרמן שיפתח את הכיס או שוויצ'יץ' ייקח את ההחלטה המקצועית הנכונה. אני אפילו די בטוח שזה לא יקרה (כמו שזה לא קרה גם בחלקים מסוימים בקיץ הזה). אבל אני גם לא מוכן לבחור בין אופציות גרועות או לנסות להיכנס לראש של מישהו, אלא מציע את מה שלדעתי הכי נכון עבור הקבוצה במצב הנוכחי - בהינתן שלא נשאר הרבה כסף (שזה רע מאוד, אבל צפוי לפי ההתנהלות של הקבוצה).
אז מה אתה אומר בעצם? שאתה מעדיף שלא יגיע אף סנטר ולהתבסס על הסגל הקיים פלוס מקריי, או להמתין לדצמבר שהם יבינו בפעם המליון שטעו ויביאו איזה אוננוקו שחוץ משכר שיקבל לא יתרום שום דבר, לרוב יותר יזיק מיתרום. כי זה די ברור שלא תהיה אופציה ג
שוב - כל מה שאני אומר הוא שעדיף (בהרבה) להמר ב-200-300 אלף דולר מאשר להשקיע את אותו סכום על "בטוח" בעוד שחקן סגל בינוני, שלא ייתן לך כלום. אף אחד לא אמר שחייבים לחכות חודש דצמבר או חודש מרץ. אתה יכול לנסות לאתר שם מעניין יותר במהלך הקיץ (ועל הדרך לפתוח קצת יותר את הכיס, נניח לכיוון החצי מיליון הדולר) או לחכות למשל לשחקנים ממחנות ה-NBA שמסתיימים באוקטובר - נתיב שלא מעט קבוצות אירופאיות בוחרות בו כדי להתחזק בשחקנים טובים וזולים.
27 יולי 2017, 16:22
27 יולי 2017, 19:15
27 יולי 2017, 19:17
bigi כתב:רואה כבר את העסקה עם מקריי נופלת על שטויות
הוא דורש ארטיק שוקו בננה מכבי מוכנה רק שוקו שוקו
27 יולי 2017, 19:19
שוקו-שוקו הרבה יותר טוב משוקו-בננהbigi כתב:רואה כבר את העסקה עם מקריי נופלת על שטויות
27 יולי 2017, 19:25
Holiday_Armadillo כתב:שוקו-שוקו הרבה יותר טוב משוקו-בננהbigi כתב:רואה כבר את העסקה עם מקריי נופלת על שטויות
אני לא רוצה שחקן של שוקו-בננה בקבוצה שלי
יש דבר כזה?my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:שוקו-שוקו הרבה יותר טוב משוקו-בננהbigi כתב:רואה כבר את העסקה עם מקריי נופלת על שטויות
רק שוקו-מוקה
27 יולי 2017, 19:28
Holiday_Armadillo כתב:יש דבר כזה?my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:שוקו-שוקו הרבה יותר טוב משוקו-בננהbigi כתב:רואה כבר את העסקה עם מקריי נופלת על שטויות
רק שוקו-מוקה