עונת המלפפונים התחילה ?? טייריס רייס מעומד....

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: עונת המלפפונים התחילה ?? טייריס רייס מעומד....

הודעהעל ידי asafb96 » 16 מרץ 2012, 19:38

תתפלאו, אבל הדשא של השכן לא תמיד ירוק יותר. הלפרין ממש לא יבוא כמו בקדנציה הקודמת כשחקן מוביל וככוכב בקוו האחורי, אלא שחקן שיעלה מהפסל, וככזה הוא יכול להיות טוב יותר כמעט מכל זר שמכבי תביא בסכום הזה. ראינו שחקן כמו סמית', שבא על תקן זר בכיר, אבל לא דומה לכלום.
לא צריך להעמיס יותר מדי זרים. SG זר מחליף, בנוסף ללאנגפורד זה סופר מיותר.
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 16 מרץ 2012, 19:42

jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
הלפרין יכול לעשות את העבודה ברמה טובה. אם לאנגפורד נשאר, אז הלפרין יכול להתאים כי הוא יכול לשחק לידו וגפ לתת לו מנוחה בלי שהרמה תיפול יותר מדי.
אם מכבי יכולה היום להביא את יותם ב400-450K, אז למה צריך לחפש זר?

אתה הולך לסמוך על הלפרין במקום זר? באמת? אתה לא מכיר עדיין את הלפרין? אנחנו לא מכירים עדיין את הלפרין שניתן לו לקחת את המושכות רק בשביל שיזרוק אותן כשיתחילו להיות משחקים חשובים?
בתחילת העונה נתן כמה משחקים טובים, הכתירו אותו למלך הכדורסל הישראלי ומאז הוא בקושי קולע 4 נקודות למשחק..אני מעדיפה להמר על זר ב-450K ולא לסמוך על הלפרין..

יש לך בקבוצה 4 זרים בקו האחורי היום, שהלפרין שחקן טוב יותר משלושה מהם.
כמובן שאני לא רוצה שיותם יתפוס את מקומו של לאנגפורד. זה בחיים לא יעבוד.
אבל זה לא ש"זר" זה שם קוד לשחקן שנותן 20 נק' ו-10 אסיסטים באופן אוטומטי. זה רחוק מאוד מכך.

אני לא אמרתי שאני רוצה את מאלט בקבוצה או שאני רוצה את שייר בקבוצה..כן אמרתי שאני מעדיפה להמר על זר ב-450K שיוביל את הקבוצה ולא על הלפרין..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 16 מרץ 2012, 19:47

אני דווקא חושב שהיכולת הרעה של יותם מרחיקה אותו ממכבי. ליותם יש אופציה שלו להארכת החוזה ברוסיה בעונה נוספת ולאור יכולתו אין הרבה סיכוי שמכבי תהיה מוכנה לשלם לו סכום משמעותי ולכן סביר הרבה יותר שהוא יעדיף להאריך את החוזה ברוסיה ולעשות כסף טוב לפחות עוד שנה. לאור יכולתו, אני בספק גדול אם מכבי תסכים לתת לו את מה שהיו מוכנים לשלם לו בקיץ האחרון, שהרי בתור ישראלי העלות שלו תהיה בסופו של דבר קרובה לזו של לנגפורד. אתם מכירים מאמן שפוי שהינ אפילו שוקל ברצינות לוותר על קית׳ בשביל יותם?
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 16 מרץ 2012, 20:35

קודי כתב:אני דווקא חושב שהיכולת הרעה של יותם מרחיקה אותו ממכבי. ליותם יש אופציה שלו להארכת החוזה ברוסיה בעונה נוספת ולאור יכולתו אין הרבה סיכוי שמכבי תהיה מוכנה לשלם לו סכום משמעותי ולכן סביר הרבה יותר שהוא יעדיף להאריך את החוזה ברוסיה ולעשות כסף טוב לפחות עוד שנה. לאור יכולתו, אני בספק גדול אם מכבי תסכים לתת לו את מה שהיו מוכנים לשלם לו בקיץ האחרון, שהרי בתור ישראלי העלות שלו תהיה בסופו של דבר קרובה לזו של לנגפורד. אתם מכירים מאמן שפוי שהינ אפילו שוקל ברצינות לוותר על קית׳ בשביל יותם?

ברור שלא.
ד"א, זה הסיכון שיותם לקח, ובעצם כל שחקן לוקח. עונה דפוקה, מורידה את המניות. זה לא חדש.
אני חושב שזה ביזנס טוב לשני הצדדים - חוזה ארוך טווח בסכום סביר הרבה יותר כמו 400K, זאת אחלה עיסקה.

זה לא אמור לבוא על חשבון לאנגפורד, אלא במקום פאפאס, שייר ומאלט שמרוויחים ביחד הרבה יותר מזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 16 מרץ 2012, 20:38

Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
הלפרין יכול לעשות את העבודה ברמה טובה. אם לאנגפורד נשאר, אז הלפרין יכול להתאים כי הוא יכול לשחק לידו וגפ לתת לו מנוחה בלי שהרמה תיפול יותר מדי.

אתה הולך לסמוך על הלפרין במקום זר? באמת? אתה לא מכיר עדיין את הלפרין? אנחנו לא מכירים עדיין את הלפרין שניתן לו לקחת את המושכות רק בשביל שיזרוק אותן כשיתחילו להיות משחקים חשובים?
בתחילת העונה נתן כמה משחקים טובים, הכתירו אותו למלך הכדורסל הישראלי ומאז הוא בקושי קולע 4 נקודות למשחק..אני מעדיפה להמר על זר ב-450K ולא לסמוך על הלפרין..

אבל זה לא ש"זר" זה שם קוד לשחקן שנותן 20 נק' ו-10 אסיסטים באופן אוטומטי. זה רחוק מאוד מכך.

אני לא אמרתי שאני רוצה את מאלט בקבוצה או שאני רוצה את שייר בקבוצה..כן אמרתי שאני מעדיפה להמר על זר ב-450K שיוביל את הקבוצה ולא על הלפרין..

לא יותם ולא הזר ב450K הולך להוביל את הקבוצה. סמית' מוביל את הקבוצה? מאלט? פאפאס? ממש ממש לא. הם שחקנים משלימים.
ד"א, גם יוגב, פניני, בלו וג'יימס לא מובילים את הקבוצה. ישנם בסה"כ ארבעה שחקנים מובילים בקבוצה הזאת, ושניים מהם לא מתפקדים כבר תקופה.

אז בסה"כ להחליף 3 שחקנים משלימים בשחקן אחד שיביא את כל מה ששלושתם מביאים ביחד, זה לא עיסקה כזאת רעה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 16 מרץ 2012, 20:43

יותם רצה לחזור הביתה כבר השנה, אבל זה לא התאפשר בגלל בעיות מס. אני מאמין שהעונה הבינונית, והחורף הרוסי הנורא יגרמו לו להסכים לקבל הצעה יחסית נמוכה ממכבי, משהו בין 400 ל500 אלף. אני גם ממש לא בטוח שספרטק ירצו אותו בכלל לעוד עונה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 16 מרץ 2012, 21:02

jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

לא יותם ולא הזר ב450K הולך להוביל את הקבוצה. סמית' מוביל את הקבוצה? מאלט? פאפאס? ממש ממש לא. הם שחקנים משלימים.
ד"א, גם יוגב, פניני, בלו וג'יימס לא מובילים את הקבוצה. ישנם בסה"כ ארבעה שחקנים מובילים בקבוצה הזאת, ושניים מהם לא מתפקדים כבר תקופה.

אז בסה"כ להחליף 3 שחקנים משלימים בשחקן אחד שיביא את כל מה ששלושתם מביאים ביחד, זה לא עיסקה כזאת רעה.

אני מצטערת אני לא שותפה לאופטימיות שלך בקשר ליכולות של הלפרין..לפי דעתי ייתן כלום ושום דבר..נקודות בליגה המקומית ולא יותר..אני מעיפה לשלם חצי מזה לאיזה ישראלי שלא יקבל דקות ולא יהיה לו מוניטין מאשר לשלם כפול לשחקן שהתקשורת תתבכיין למה הוא לא משחק(כי אולי הוא לא טוב?)וככה תפגע במי שבאמת צריך לשחק..

MTA2311 כתב:יותם רצה לחזור הביתה כבר השנה, אבל זה לא התאפשר בגלל בעיות מס. אני מאמין שהעונה הבינונית, והחורף הרוסי הנורא יגרמו לו להסכים לקבל הצעה יחסית נמוכה ממכבי, משהו בין 400 ל500 אלף. אני גם ממש לא בטוח שספרטק ירצו אותו בכלל לעוד עונה.

בעיות מס?
כל הגורמים הכי בכירים במכבי אמרו שמס ההכנסה עמד לתת להלפרין את כל ההקלות שהוא ביקש בשביל שהוא יוכל לחזור לארץ והוא קיבל הצעה גבוהה מספרטק אז העדיף ללכת לשם תחת הרושם שמס ההכנסה דפק אותו..היה מחכה עוד יומיים והיה מקבל את האישורים..הוא העדיף ללכת להצעה גבוהה יותר וזה לגיטימי אבל הוא לא שיחק פה השנה בגללו, לא בגלל שום בעיות מס..זה היותם שהיה בתחילת הקריירה וזה היותם שיהיה בסוף..
אנשים לא ראו אותו כמה שנים טובות בארץ(משחק בארץ לא בטלוויזיה)אז שכחו כבר את כל מה שחשבו עליו..תאמינו לי שהכל יחזור תוך חודשיים מקסימום..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 16 מרץ 2012, 21:15

זה כן בגלל המס, כי אם לא היו עושים לו בעיות הוא היה חותם הרבה קודם.
בקשר ליכולות, לי אף פעם לא הייתה בעיה עם מה שהוא מביא, ככה שזה שלא ראיתי אותו משחק בארץ זה לא ממש קשור. בתור שחקן משלים, כמו ליאור, הוא יכול להיות מצויין.
הוא צריך להיות גארד מחליף, כזה שנותן דקות גם בתור sg(כמחליף של לנגפורד בעז"ה), וגם דקות כpg מחליף.
אבל זה דיון מפגר, אני יודע מה הדעה שלך על יותם ואת יודעת את שלי.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 16 מרץ 2012, 21:17

MTA2311 כתב:זה כן בגלל המס, כי אם לא היו עושים לו בעיות הוא היה חותם הרבה קודם.
בקשר ליכולות, לי אף פעם לא הייתה בעיה עם מה שהוא מביא, ככה שזה שלא ראיתי אותו משחק בארץ זה לא ממש קשור. בתור שחקן משלים, כמו ליאור, הוא יכול להיות מצויין.
הוא צריך להיות גארד מחליף, כזה שנותן דקות גם בתור sg(כמחליף של לנגפורד בעז"ה), וגם דקות כpg מחליף.
אבל זה דיון מפגר, אני יודע מה הדעה שלך על יותם ואת יודעת את שלי.

INDEED..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 16 מרץ 2012, 21:50

Holiday_Armadillo כתב:

אני מצטערת אני לא שותפה לאופטימיות שלך בקשר ליכולות של הלפרין..לפי דעתי ייתן כלום ושום דבר..נקודות בליגה המקומית ולא יותר..אני מעיפה לשלם חצי מזה לאיזה ישראלי שלא יקבל דקות ולא יהיה לו מוניטין מאשר לשלם כפול לשחקן שהתקשורת תתבכיין למה הוא לא משחק(כי אולי הוא לא טוב?)וככה תפגע במי שבאמת צריך לשחק..

MTA2311 כתב:יותם רצה לחזור הביתה כבר השנה, אבל זה לא התאפשר בגלל בעיות מס. אני מאמין שהעונה הבינונית, והחורף הרוסי הנורא יגרמו לו להסכים לקבל הצעה יחסית נמוכה ממכבי, משהו בין 400 ל500 אלף. אני גם ממש לא בטוח שספרטק ירצו אותו בכלל לעוד עונה.

בעיות מס?
כל הגורמים הכי בכירים במכבי אמרו שמס ההכנסה עמד לתת להלפרין את כל ההקלות שהוא ביקש בשביל שהוא יוכל לחזור לארץ והוא קיבל הצעה גבוהה מספרטק אז העדיף ללכת לשם תחת הרושם שמס ההכנסה דפק אותו..היה מחכה עוד יומיים והיה מקבל את האישורים..הוא העדיף ללכת להצעה גבוהה יותר וזה לגיטימי אבל הוא לא שיחק פה השנה בגללו, לא בגלל שום בעיות מס..זה היותם שהיה בתחילת הקריירה וזה היותם שיהיה בסוף..
אנשים לא ראו אותו כמה שנים טובות בארץ(משחק בארץ לא בטלוויזיה)אז שכחו כבר את כל מה שחשבו עליו..תאמינו לי שהכל יחזור תוך חודשיים מקסימום..

את יכולה לחשוב מה שאת רוצה על השחקן אבל את הדברים המקצועיים שהוא כבר נתן למכבי, הם כבר הרבה יותר מהשלישייה שציינתי.
הוא גם עושה את זה בנבחרת כבר הרבה מאוד שנים. זה לא איזה שחקן חדש שאנחנו לא מכירים, ואת העבודה ברמת יורוליג הוא כבר עשה הרבה מאוד שנים.

הוא ייתן למכבי קליעה שאמור לתת שייר, פיק אנד רול שאמור לתת פאפאס ועזרה בניהול המשחק שאמור לתת מאלט. אלה דברים שהוא עושה גם העונה,
למרות התקופה הלא טובה (עדיין מוביל את ספרטק באסיסטים).

אני לא הייתי רוצה שמכבי תהמר ותביא עוד זר. היא צריכה להביא עוד זר אחד לקו האחורי וזהו, וכדאי שזה יהיה שחקן טוב. כמו שאמרו כאן, לא צריך להביא גם מחליף
זר.

ולגבי המס. אני בטוח שגם את היית משחקת עם כמה מאות אלפי דולרים אם היו שלך, כמו שאת משחקת עם שלו. העניינים לא הסתדרו, וזה יכל ללכת לכאן או לכאן.
הייתה לו הצעה יפה נוספת, שגם חסכה לו בוודאות את הכסף של המס, וגם נתנה לו יותר ממה שמכבי יכלה לשלם, והוא העדיף לא לחכות, בשביל לא לפספס את ההצעה.
זה נעשה בכל מקום בשוק היום, החל ממהנדסים, כלכלנים, וסוכני ביטוח ועד לספורטאים מקצוענים כמובן.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 16 מרץ 2012, 22:00

את יכולה לחשוב מה שאת רוצה על השחקן אבל את הדברים המקצועיים שהוא כבר נתן למכבי, הם כבר הרבה יותר מהשלישייה שציינתי.
הוא גם עושה את זה בנבחרת כבר הרבה מאוד שנים. זה לא איזה שחקן חדש שאנחנו לא מכירים, ואת העבודה ברמת יורוליג הוא כבר עשה הרבה מאוד שנים.

הוא ייתן למכבי קליעה שאמור לתת שייר, פיק אנד רול שאמור לתת פאפאס ועזרה בניהול המשחק שאמור לתת מאלט. אלה דברים שהוא עושה גם העונה,

אני לא הייתי רוצה שמכבי תהמר ותביא עוד זר. היא צריכה להביא עוד זר אחד לקו האחורי וזהו, וכדאי שזה יהיה שחקן טוב. כמו שאמרו כאן, לא צריך להביא גם מחליף
זר.

ולגבי המס. אני בטוח שגם את היית משחקת עם כמה מאות אלפי דולרים אם היו שלך, כמו שאת משחקת עם שלו. העניינים לא הסתדרו, וזה יכל ללכת לכאן או לכאן.
הייתה לו הצעה יפה נוספת, שגם חסכה לו בוודאות את הכסף של המס, וגם נתנה לו יותר ממה שמכבי יכלה לשלם, והוא העדיף לא לחכות, בשביל לא לפספס את ההצעה.
זה נעשה בכל מקום בשוק היום, החל ממהנדסים, כלכלנים, וסוכני ביטוח ועד לספורטאים מקצוענים כמובן.

דבר ראשון, אני מעולם לא כעסתי על שחקן שהלך להצעה גדולה יותר כי אני מבינה שזה ביזנס..לנו האוהדים זה רומנטיקה אבל לשחקנים יש שנים ספורות לעשות כסף שיחזיק אותם וזה שהם הולכים להצעות יותר גבוהות זה יותר מבסדר..אני פשוט רוצה שאנשים יידעו שזה שהלפרין הלך זה לא כי מס ההכנסה סירב לו אלא בגלל שהוא קיבל הצעה יותר גבוהה..הוא ניסה למכור את הסיפור למכבי ופדרמן רתח על זה..

דבר שני,אם לאנגפורד נשאר אני חושבת שמכבי צריכה להביא רכז זר טוב(כמובן שאין הבטחה כזאת)ושהלפרין ואוחיון ימלאו את החלל..אני חשבתי שהתכוונת שלא צריך להביא רכז אם מביאים את הלפרין אז הייתה כאן כנראה איזשהי אי הבנה בינינו..
בכל מקרה,אני לא חושבת שהלפרין צריך לפתוח ביורוליג ואם אני הולכת על הקריטריונים שחשובים לי אז אני שמה גם את אוחיון לפני הלפרין ביורוליג..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 16 מרץ 2012, 22:11

Holiday_Armadillo כתב:

זר.

דבר ראשון, אני מעולם לא כעסתי על שחקן שהלך להצעה גדולה יותר כי אני מבינה שזה ביזנס..לנו האוהדים זה רומנטיקה אבל לשחקנים יש שנים ספורות לעשות כסף שיחזיק אותם וזה שהם הולכים להצעות יותר גבוהות זה יותר מבסדר..אני פשוט רוצה שאנשים יידעו שזה שהלפרין הלך זה לא כי מס ההכנסה סירב לו אלא בגלל שהוא קיבל הצעה יותר גבוהה..הוא ניסה למכור את הסיפור למכבי ופדרמן רתח על זה..

דבר שני,אם לאנגפורד נשאר אני חושבת שמכבי צריכה להביא רכז זר טוב(כמובן שאין הבטחה כזאת)ושהלפרין ואוחיון ימלאו את החלל..אני חשבתי שהתכוונת שלא צריך להביא רכז אם מביאים את הלפרין אז הייתה כאן כנראה איזשהי אי הבנה בינינו..
בכל מקרה,אני לא חושבת שהלפרין צריך לפתוח ביורוליג ואם אני הולכת על הקריטריונים שחשובים לי אז אני שמה גם את אוחיון לפני הלפרין ביורוליג..

אני לא מכיר עובדות אחרות בענייני המס, חוץ מענייני המס. כל השאר בעיניי זאת ספקולציה.

לגבי עניין הזר - בגלל שלאנגפורד הוא 2 והוא השחקן הכי טוב בקבוצה, אז באמת הנושא של יותם קצת יותר בעייתי (ליותם, לא למכבי).
כלומר, אי אפשר לוותר על רכז, כי אחרת אנחנו שוב נהיה בלי רכז בכיר, ואי אפשר לוותר על שלוש (תיאורטית, לדעתי אפשר, אבל זה כנראה לא יקרה) כי אין למכבי 3 טבעי
שיוכל לפתוח בחמישייה, והמניות של פניני ירדו מאוד השנה.
זה הופך את יותם כשחקן שהוא לא מאסט, למרות שלדעתי זה יכול לעבוד יפה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 17 מרץ 2012, 12:56

jol9 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:
חנו'ש כתב:שוב מורן רוט??
http://sports.walla.co.il/?w=//2517174

לפי מה שהבנתי ממה שכתוב כאן, הלפרין הוא האופציה הראשונה, לנדבסרג האופציה השניה ואילו מורן רוט רק האופציה השלישית.
אישית, אני מאמין שאחד (ולא יותר) מבין אילו יגיע ואני נוטה להאמין שזה יהיה הלפרין.

מורן רוט הוא שחקן טוב, אבל יש לנו את אוחיון ואין לורך בעוד רכז ישראלי לוחם.
הלפרין זה שחקן שונה לגמרי.
לדעתי לאור היכולת החלשה מאוד שלו, ולאור זה שהוא גם לא ממש מקבל דקות בתקופה האחרונה בספרטק, הוא יגיע למכבי, ואפילו לא בעבור שכר גבוה מדי.

אני מאמין שהלפרין יצטרף, הרבה בגלל שהוא כבר היה חתום בקיץ במכבי ונראה ששני הצדדים מעוניינים שהוא יהיה כאן בעונה הבאה.
בניגוד לשמות אחרים שנזרקים באוויר, הבאתו של הלפרין נראת די סבירה והיא בהחלט אינה בגדר ספקולציה.

כמו שאני רואה את הדברים, אם הלפרין באמת יחזור ומכבי גם תממש את האופציה על לנגפורד, אני לא רואה מקום לעוד גארד ישראלי.
עמדות הגארד כנראה יאוישו ע"י רכז זר, לנגפורד, הלפרין ויוגב אוחיון. אין צורך בעוד גארד, לא ישראלי ולא זר.

בנוגע למה שנאמר כאן על רוט, אני חושב שבהחלט מדובר בשחקן טוב.
אמנם למכבי יש כבר את יוגב ולרוט כנראה שאין מקום בסגל, אבל בכל זאת מדובר באחד הרכזים הישראלים הטובים ביותר כיום.
רק לפני כמה שנים הוא ניצח שלוש פעמים בעונה אחת את סגנית אלופת אירופה ובכל אחד ממשחקים אילו הוא הציג יכולת טובה.
אם אוחיון לא היה במכבי, הייתי מאוד רוצה לראות כאן את רוט במקומו.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי yzafrir » 17 מרץ 2012, 13:14

אני לא כל כך מבין למה זה צריך להיות או הלפרין או לאנדסברג ? מדובר פה בשלושה שחקנים תמורת שלושה . הלפרין , לאנדסברג , ורכז זר במקום מאלט , פאפאס , ושייר כשמבחינתי גם אפשר לוותר על אוחיון ....
אם בלו פורש וג'יימס ישוחרר אז מילאן ואליהו יתפסו את עמדה 4 ושני זרים על עמדות 5 (אני כבר לא יודע מה הסיכוי שספו והנדריקס ישארו...) .
עוד שני שחקנים לעמדה 3 פניני וזר
ועוד 5 על עמדות 1-2 כלאנדסברג יכול גם לתת דקות כ-3...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי asafb96 » 17 מרץ 2012, 13:17

yzafrir כתב:אני לא כל כך מבין למה זה צריך להיות או הלפרין או לאנדסברג ? מדובר פה בשלושה שחקנים תמורת שלושה . הלפרין , לאנדסברג , ורכז זר במקום מאלט , פאפאס , ושייר כשמבחינתי גם אפשר לוותר על אוחיון ....
אם בלו פורש וג'יימס ישוחרר אז מילאן ואליהו יתפסו את עמדה 4 ושני זרים על עמדות 5 (אני כבר לא יודע מה הסיכוי שספו והנדריקס ישארו...) .
עוד שני שחקנים לעמדה 3 פניני וזר
ועוד 5 על עמדות 1-2 כלאנדסברג יכול גם לתת דקות כ-3...

זה לא צריך להיות 3 במקום 3, כי שנה הבאה לא יהיה אדריאטית. הסגל של מכבי כרגע מונה 13 שחקנים, אם נחליף שחקן בשחקן, נישאר עם 13 שחקנים-מאוד מאוד מיותר. זאת בנייה טיפשית לרוחב. עדיף להשקיע באיכות ולא בכמות
אז גם אם נשחרר את אוחיון כמו שאתה רוצה (וזה לא יקרה), נישאר עם 12 שחקנים בכירים, שכל אחד מהם רוצה לקבל דקות. מאוד מאוד מיותר, וגם לא נראה אפשרי מבחינה כלכלית (בהנחה שאתה רוצה רכז וSF נורמלי)
asafb96

הודעהעל ידי yzafrir » 17 מרץ 2012, 13:27

מבחינה כלכלית מכבי לא יכולה לבנות היום סגל של 8 בכירים כך שאני לא מתחשב בהערכות הכלכליות של כמה פה בפורום .
אני מעדיף להאמין שמכבי יכולה להעמיד תקציב גדול יותר ממה שעשתה השנה והיו לכך כמה תקדימים בהיסטוריה של מכבי...

מבחינתי ג'יימס הוא השחקן ה-13 כך ששיחררו מחזיר אותנו לסגל של-12 כשלר כולם בו בכירים . לאנדסברג לא נחשב עדיין בכיר וגם אוחיון לא צריך להיות כזה עדיין...אפילו פניני לא שחקן בכיר .
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי asafb96 » 17 מרץ 2012, 13:50

yzafrir כתב:מבחינה כלכלית מכבי לא יכולה לבנות היום סגל של 8 בכירים כך שאני לא מתחשב בהערכות הכלכליות של כמה פה בפורום .
אני מעדיף להאמין שמכבי יכולה להעמיד תקציב גדול יותר ממה שעשתה השנה והיו לכך כמה תקדימים בהיסטוריה של מכבי...

מבחינתי ג'יימס הוא השחקן ה-13 כך ששיחררו מחזיר אותנו לסגל של-12 כשלר כולם בו בכירים . לאנדסברג לא נחשב עדיין בכיר וגם אוחיון לא צריך להיות כזה עדיין...אפילו פניני לא שחקן בכיר .

אבל אתה משחרר את ג'יימס ומחזיר את מאצ'בן, כך שזה עדיין 13 שחקנים.
חוץ מזה, גם 12 יותר מדי. וכן, לאנדסברג שחקן בכיר, וגם אוחיון וגם פניני. שחקן בכיר לא צריך להיות שחקן של 30 דקות. אבל כל השחקנים בסגל, אולי אולי למעט בורשטיין, הם שחקנים שאם יבואו/ישארו, זה בשביל לשחק ביורוליג. לא נערי פוסטר כמו זלמנסון או שטיין. בלאט יתחיל עם חילופים חברתיים, ושחקנים יהיו ממורמרים. אני מאוד מאוד מתקשה לראות איך מכבי מחלקת דקות בין 7 שחקנים לא זולים, שיבואו כדי לשחק ולא להתייבש, בעמדות 1-3 בלבד. חוץ מזה, מכבי לא הולכת להביא 6-7 זרים, שכח מזה. שנה הבאה עוזבים את האדריאטית, ויש לך 4 זרים שישחקו בליגה. להושיב כל שבוע 2-3 שחקנים בחוץ יפגע מאוד בקבוצה, וסתם יעשה סלט. בלאט יצטרך לעשות כל 3 דקות חילוף בשביל לשמור על כולם מרוצים, וזה רק יפגע בקבוצה. רכז זר, אוחיון, הלפרין, לאנגפורד, לנדסברג (במידה ויגיע), פניני וקצת מבלו במידה ולא יפרוש, סוגרים את זה יופי, ואם אתה שואל אותי גם זה קצת קצת יותר מדי. לא צריך להעמיס עם עוד זר שסתם יבזבז כסף ויעמיס עוד על הסגל
asafb96

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 17 מרץ 2012, 13:55

yzafrir כתב:אני לא כל כך מבין למה זה צריך להיות או הלפרין או לאנדסברג ? מדובר פה בשלושה שחקנים תמורת שלושה . הלפרין , לאנדסברג , ורכז זר במקום מאלט , פאפאס , ושייר כשמבחינתי גם אפשר לוותר על אוחיון ....

קודם כל, למכבי בעונה הבאה יהיה סגל קצר יותר.
אם מכבי באמת תשתתף רק בשתי מסגרות, אין שום צורך להחזיק ב 13 שחקנים בכירים בסגל. אני בספק מאוד גדול אם מכבי תרשה לעצמה שוב לא לרשום מדי משחק שחקן אחד (או יותר).
המקום בו מכבי תקצץ שחקן, יהיה ככל הנראה בקו האחורי שהרי, גם ככה אין צורך בחמישה גארדים ובקו הקדמי לא צפוי שינוי בכמות השחקנים. אני לא זוכר ולא מכיר שום קבוצה שיש לה רוטציה של יותר מארבעה גארדים בכירים שכל אחד מהם זוכה לכמות נכבדת של דקות וגם נותן תפוקה משמעותית ושומר על יציבות.
ארבעה גארדים זה לא רק מספיק, אלא גם רצוי.

דבר שני, אוחיון לא יעזוב.
הוא כרגע הגארד הישראלי הטוב ביותר של מכבי, הוא חתום לעוד שתי עונות וגם ככה במכבי די חוששים מלשחרר שחקן ישראלי.

דבר שלישי, שלושה שחקנים על העמדה מספר 3 (ועוד כשאחנו לא כוללים כאן את בורשטיין), זה הרבה יותר מדי. במצב כזה, באופן די ודאי, אחד מן השחקנים בעמדה זו יפגע וכמעט שלא יזכה לדקות.

דבר רביעי, אם רוצים לראות כאן גם את הלפרין, גם רכז איכותי, גם את לנגפורד וגם שחקן איכותי בעמדה מס' 3, צריכים הרבה כסף וזריקה של עוד 600-700 אלף דולר (ברוטו) על לנדסברג, יכולה לפגוע ביכולת התקצבית של הקבוצה ולבוא על-חשבון איכות השחקנים הזרים בעמדות 1-3. צריכים גם לזכור שאם הנדריקס וסופו נשארים, מכבי תצטרך לשלם להם עוד לא מעט כסף.

לדעתי, הדרך היחידה בה מכבי תביא גם את הלפרין וגם גארד ישראלי בכיר נוסף, היא אם מכבי תוותר על בורשטיין, אבל זה לא יקרה.
עוד אפשרות, שנראת לי אפילו פחות סבירה, היא שמכבי תוותר על זר בעמדה מס' 3 ומהלך כזה עשוי להביא לכאן את לנדסברג, אבל שוב, לא נראה שזה יקרה.

לסיכום, אין צורך, אין מקום ואין יותר מדי כסף בכדי לראות כאן גם את הלפרין וגם את לנדסברג. אם קונספט בניית הקבוצה יראה אחרת מכפי שהוא מסתמן עכשיו, אז בהחלט יתכנו שינויים, אבל נכון לעכשיו אני לא רואה את זה קורה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי שחף » 17 מרץ 2012, 14:05

jol9 כתב:
קודי כתב:אני דווקא חושב שהיכולת הרעה של יותם מרחיקה אותו ממכבי. ליותם יש אופציה שלו להארכת החוזה ברוסיה בעונה נוספת ולאור יכולתו אין הרבה סיכוי שמכבי תהיה מוכנה לשלם לו סכום משמעותי ולכן סביר הרבה יותר שהוא יעדיף להאריך את החוזה ברוסיה ולעשות כסף טוב לפחות עוד שנה. לאור יכולתו, אני בספק גדול אם מכבי תסכים לתת לו את מה שהיו מוכנים לשלם לו בקיץ האחרון, שהרי בתור ישראלי העלות שלו תהיה בסופו של דבר קרובה לזו של לנגפורד. אתם מכירים מאמן שפוי שהינ אפילו שוקל ברצינות לוותר על קית׳ בשביל יותם?

ברור שלא.
ד"א, זה הסיכון שיותם לקח, ובעצם כל שחקן לוקח. עונה דפוקה, מורידה את המניות. זה לא חדש.
אני חושב שזה ביזנס טוב לשני הצדדים - חוזה ארוך טווח בסכום סביר הרבה יותר כמו 400K, זאת אחלה עיסקה.

זה לא אמור לבוא על חשבון לאנגפורד, אלא במקום פאפאס, שייר ומאלט שמרוויחים ביחד הרבה יותר מזה.

ומאיזה כסף תביא בדיוק רכז?
שחף

הודעהעל ידי yzafrir » 17 מרץ 2012, 14:30

חביב , כהרגלך בקודש כאשר אתה רוצה להדגים ששחקן הוא יקר אתה נוקב בסכום ברוטו ( כך גם אתה עושה עם בורשטיין )
לאנדסברג לא יקבל במכבי יותר מ-250K נטו ומכיוון שהוא עולה חדש הוא לא משלם מס כמו ישראלי...
לגבי אוחיון , זה שהוא הגארד הכי טוב של מכבי העונה זו תעודת עניות לעונה הזאת . אם הלפרין מגיע אז אין בו צורך כי זו הייתה התוכנית המקורית לעונה הזאת ואוחיון היה ברירת מחדל...
לגבי מילאן אם בלו נישאר אז אין בו צורך אבל אם בלו פורש אז מילאן יוכל סוף סוף לשחק בעמדה הטיבעית שלו ובאמת לבוא לידי ביטוי במכבי .
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־18 אורחים