המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:הלפרין יכול לעשות את העבודה ברמה טובה. אם לאנגפורד נשאר, אז הלפרין יכול להתאים כי הוא יכול לשחק לידו וגפ לתת לו מנוחה בלי שהרמה תיפול יותר מדי.
אם מכבי יכולה היום להביא את יותם ב400-450K, אז למה צריך לחפש זר?
אתה הולך לסמוך על הלפרין במקום זר? באמת? אתה לא מכיר עדיין את הלפרין? אנחנו לא מכירים עדיין את הלפרין שניתן לו לקחת את המושכות רק בשביל שיזרוק אותן כשיתחילו להיות משחקים חשובים?
בתחילת העונה נתן כמה משחקים טובים, הכתירו אותו למלך הכדורסל הישראלי ומאז הוא בקושי קולע 4 נקודות למשחק..אני מעדיפה להמר על זר ב-450K ולא לסמוך על הלפרין..
יש לך בקבוצה 4 זרים בקו האחורי היום, שהלפרין שחקן טוב יותר משלושה מהם.
כמובן שאני לא רוצה שיותם יתפוס את מקומו של לאנגפורד. זה בחיים לא יעבוד.
אבל זה לא ש"זר" זה שם קוד לשחקן שנותן 20 נק' ו-10 אסיסטים באופן אוטומטי. זה רחוק מאוד מכך.
קודי כתב:אני דווקא חושב שהיכולת הרעה של יותם מרחיקה אותו ממכבי. ליותם יש אופציה שלו להארכת החוזה ברוסיה בעונה נוספת ולאור יכולתו אין הרבה סיכוי שמכבי תהיה מוכנה לשלם לו סכום משמעותי ולכן סביר הרבה יותר שהוא יעדיף להאריך את החוזה ברוסיה ולעשות כסף טוב לפחות עוד שנה. לאור יכולתו, אני בספק גדול אם מכבי תסכים לתת לו את מה שהיו מוכנים לשלם לו בקיץ האחרון, שהרי בתור ישראלי העלות שלו תהיה בסופו של דבר קרובה לזו של לנגפורד. אתם מכירים מאמן שפוי שהינ אפילו שוקל ברצינות לוותר על קית׳ בשביל יותם?
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:הלפרין יכול לעשות את העבודה ברמה טובה. אם לאנגפורד נשאר, אז הלפרין יכול להתאים כי הוא יכול לשחק לידו וגפ לתת לו מנוחה בלי שהרמה תיפול יותר מדי.
אתה הולך לסמוך על הלפרין במקום זר? באמת? אתה לא מכיר עדיין את הלפרין? אנחנו לא מכירים עדיין את הלפרין שניתן לו לקחת את המושכות רק בשביל שיזרוק אותן כשיתחילו להיות משחקים חשובים?
בתחילת העונה נתן כמה משחקים טובים, הכתירו אותו למלך הכדורסל הישראלי ומאז הוא בקושי קולע 4 נקודות למשחק..אני מעדיפה להמר על זר ב-450K ולא לסמוך על הלפרין..
אבל זה לא ש"זר" זה שם קוד לשחקן שנותן 20 נק' ו-10 אסיסטים באופן אוטומטי. זה רחוק מאוד מכך.
אני לא אמרתי שאני רוצה את מאלט בקבוצה או שאני רוצה את שייר בקבוצה..כן אמרתי שאני מעדיפה להמר על זר ב-450K שיוביל את הקבוצה ולא על הלפרין..
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:הלפרין יכול לעשות את העבודה ברמה טובה. אם לאנגפורד נשאר, אז הלפרין יכול להתאים כי הוא יכול לשחק לידו וגפ לתת לו מנוחה בלי שהרמה תיפול יותר מדי.
אני לא אמרתי שאני רוצה את מאלט בקבוצה או שאני רוצה את שייר בקבוצה..כן אמרתי שאני מעדיפה להמר על זר ב-450K שיוביל את הקבוצה ולא על הלפרין..
לא יותם ולא הזר ב450K הולך להוביל את הקבוצה. סמית' מוביל את הקבוצה? מאלט? פאפאס? ממש ממש לא. הם שחקנים משלימים.
ד"א, גם יוגב, פניני, בלו וג'יימס לא מובילים את הקבוצה. ישנם בסה"כ ארבעה שחקנים מובילים בקבוצה הזאת, ושניים מהם לא מתפקדים כבר תקופה.
אז בסה"כ להחליף 3 שחקנים משלימים בשחקן אחד שיביא את כל מה ששלושתם מביאים ביחד, זה לא עיסקה כזאת רעה.
MTA2311 כתב:יותם רצה לחזור הביתה כבר השנה, אבל זה לא התאפשר בגלל בעיות מס. אני מאמין שהעונה הבינונית, והחורף הרוסי הנורא יגרמו לו להסכים לקבל הצעה יחסית נמוכה ממכבי, משהו בין 400 ל500 אלף. אני גם ממש לא בטוח שספרטק ירצו אותו בכלל לעוד עונה.
MTA2311 כתב:זה כן בגלל המס, כי אם לא היו עושים לו בעיות הוא היה חותם הרבה קודם.
בקשר ליכולות, לי אף פעם לא הייתה בעיה עם מה שהוא מביא, ככה שזה שלא ראיתי אותו משחק בארץ זה לא ממש קשור. בתור שחקן משלים, כמו ליאור, הוא יכול להיות מצויין.
הוא צריך להיות גארד מחליף, כזה שנותן דקות גם בתור sg(כמחליף של לנגפורד בעז"ה), וגם דקות כpg מחליף.
אבל זה דיון מפגר, אני יודע מה הדעה שלך על יותם ואת יודעת את שלי.
Holiday_Armadillo כתב:
אני מצטערת אני לא שותפה לאופטימיות שלך בקשר ליכולות של הלפרין..לפי דעתי ייתן כלום ושום דבר..נקודות בליגה המקומית ולא יותר..אני מעיפה לשלם חצי מזה לאיזה ישראלי שלא יקבל דקות ולא יהיה לו מוניטין מאשר לשלם כפול לשחקן שהתקשורת תתבכיין למה הוא לא משחק(כי אולי הוא לא טוב?)וככה תפגע במי שבאמת צריך לשחק..MTA2311 כתב:יותם רצה לחזור הביתה כבר השנה, אבל זה לא התאפשר בגלל בעיות מס. אני מאמין שהעונה הבינונית, והחורף הרוסי הנורא יגרמו לו להסכים לקבל הצעה יחסית נמוכה ממכבי, משהו בין 400 ל500 אלף. אני גם ממש לא בטוח שספרטק ירצו אותו בכלל לעוד עונה.
בעיות מס?
כל הגורמים הכי בכירים במכבי אמרו שמס ההכנסה עמד לתת להלפרין את כל ההקלות שהוא ביקש בשביל שהוא יוכל לחזור לארץ והוא קיבל הצעה גבוהה מספרטק אז העדיף ללכת לשם תחת הרושם שמס ההכנסה דפק אותו..היה מחכה עוד יומיים והיה מקבל את האישורים..הוא העדיף ללכת להצעה גבוהה יותר וזה לגיטימי אבל הוא לא שיחק פה השנה בגללו, לא בגלל שום בעיות מס..זה היותם שהיה בתחילת הקריירה וזה היותם שיהיה בסוף..
אנשים לא ראו אותו כמה שנים טובות בארץ(משחק בארץ לא בטלוויזיה)אז שכחו כבר את כל מה שחשבו עליו..תאמינו לי שהכל יחזור תוך חודשיים מקסימום..
את יכולה לחשוב מה שאת רוצה על השחקן אבל את הדברים המקצועיים שהוא כבר נתן למכבי, הם כבר הרבה יותר מהשלישייה שציינתי.
הוא גם עושה את זה בנבחרת כבר הרבה מאוד שנים. זה לא איזה שחקן חדש שאנחנו לא מכירים, ואת העבודה ברמת יורוליג הוא כבר עשה הרבה מאוד שנים.
הוא ייתן למכבי קליעה שאמור לתת שייר, פיק אנד רול שאמור לתת פאפאס ועזרה בניהול המשחק שאמור לתת מאלט. אלה דברים שהוא עושה גם העונה,
למרות התקופה הלא טובה (עדיין מוביל את ספרטק באסיסטים).
אני לא הייתי רוצה שמכבי תהמר ותביא עוד זר. היא צריכה להביא עוד זר אחד לקו האחורי וזהו, וכדאי שזה יהיה שחקן טוב. כמו שאמרו כאן, לא צריך להביא גם מחליף
זר.
ולגבי המס. אני בטוח שגם את היית משחקת עם כמה מאות אלפי דולרים אם היו שלך, כמו שאת משחקת עם שלו. העניינים לא הסתדרו, וזה יכל ללכת לכאן או לכאן.
הייתה לו הצעה יפה נוספת, שגם חסכה לו בוודאות את הכסף של המס, וגם נתנה לו יותר ממה שמכבי יכלה לשלם, והוא העדיף לא לחכות, בשביל לא לפספס את ההצעה.
זה נעשה בכל מקום בשוק היום, החל ממהנדסים, כלכלנים, וסוכני ביטוח ועד לספורטאים מקצוענים כמובן.
Holiday_Armadillo כתב:את יכולה לחשוב מה שאת רוצה על השחקן אבל את הדברים המקצועיים שהוא כבר נתן למכבי, הם כבר הרבה יותר מהשלישייה שציינתי.
הוא גם עושה את זה בנבחרת כבר הרבה מאוד שנים. זה לא איזה שחקן חדש שאנחנו לא מכירים, ואת העבודה ברמת יורוליג הוא כבר עשה הרבה מאוד שנים.
הוא ייתן למכבי קליעה שאמור לתת שייר, פיק אנד רול שאמור לתת פאפאס ועזרה בניהול המשחק שאמור לתת מאלט. אלה דברים שהוא עושה גם העונה,
למרות התקופה הלא טובה (עדיין מוביל את ספרטק באסיסטים).
אני לא הייתי רוצה שמכבי תהמר ותביא עוד זר. היא צריכה להביא עוד זר אחד לקו האחורי וזהו, וכדאי שזה יהיה שחקן טוב. כמו שאמרו כאן, לא צריך להביא גם מחליף
זר.
ולגבי המס. אני בטוח שגם את היית משחקת עם כמה מאות אלפי דולרים אם היו שלך, כמו שאת משחקת עם שלו. העניינים לא הסתדרו, וזה יכל ללכת לכאן או לכאן.
הייתה לו הצעה יפה נוספת, שגם חסכה לו בוודאות את הכסף של המס, וגם נתנה לו יותר ממה שמכבי יכלה לשלם, והוא העדיף לא לחכות, בשביל לא לפספס את ההצעה.
זה נעשה בכל מקום בשוק היום, החל ממהנדסים, כלכלנים, וסוכני ביטוח ועד לספורטאים מקצוענים כמובן.
דבר ראשון, אני מעולם לא כעסתי על שחקן שהלך להצעה גדולה יותר כי אני מבינה שזה ביזנס..לנו האוהדים זה רומנטיקה אבל לשחקנים יש שנים ספורות לעשות כסף שיחזיק אותם וזה שהם הולכים להצעות יותר גבוהות זה יותר מבסדר..אני פשוט רוצה שאנשים יידעו שזה שהלפרין הלך זה לא כי מס ההכנסה סירב לו אלא בגלל שהוא קיבל הצעה יותר גבוהה..הוא ניסה למכור את הסיפור למכבי ופדרמן רתח על זה..
דבר שני,אם לאנגפורד נשאר אני חושבת שמכבי צריכה להביא רכז זר טוב(כמובן שאין הבטחה כזאת)ושהלפרין ואוחיון ימלאו את החלל..אני חשבתי שהתכוונת שלא צריך להביא רכז אם מביאים את הלפרין אז הייתה כאן כנראה איזשהי אי הבנה בינינו..
בכל מקרה,אני לא חושבת שהלפרין צריך לפתוח ביורוליג ואם אני הולכת על הקריטריונים שחשובים לי אז אני שמה גם את אוחיון לפני הלפרין ביורוליג..
jol9 כתב:חביב אורנג'ד כתב:חנו'ש כתב:שוב מורן רוט??
http://sports.walla.co.il/?w=//2517174
לפי מה שהבנתי ממה שכתוב כאן, הלפרין הוא האופציה הראשונה, לנדבסרג האופציה השניה ואילו מורן רוט רק האופציה השלישית.
אישית, אני מאמין שאחד (ולא יותר) מבין אילו יגיע ואני נוטה להאמין שזה יהיה הלפרין.
מורן רוט הוא שחקן טוב, אבל יש לנו את אוחיון ואין לורך בעוד רכז ישראלי לוחם.
הלפרין זה שחקן שונה לגמרי.
לדעתי לאור היכולת החלשה מאוד שלו, ולאור זה שהוא גם לא ממש מקבל דקות בתקופה האחרונה בספרטק, הוא יגיע למכבי, ואפילו לא בעבור שכר גבוה מדי.
yzafrir כתב:אני לא כל כך מבין למה זה צריך להיות או הלפרין או לאנדסברג ? מדובר פה בשלושה שחקנים תמורת שלושה . הלפרין , לאנדסברג , ורכז זר במקום מאלט , פאפאס , ושייר כשמבחינתי גם אפשר לוותר על אוחיון ....
אם בלו פורש וג'יימס ישוחרר אז מילאן ואליהו יתפסו את עמדה 4 ושני זרים על עמדות 5 (אני כבר לא יודע מה הסיכוי שספו והנדריקס ישארו...) .
עוד שני שחקנים לעמדה 3 פניני וזר
ועוד 5 על עמדות 1-2 כלאנדסברג יכול גם לתת דקות כ-3...
yzafrir כתב:מבחינה כלכלית מכבי לא יכולה לבנות היום סגל של 8 בכירים כך שאני לא מתחשב בהערכות הכלכליות של כמה פה בפורום .
אני מעדיף להאמין שמכבי יכולה להעמיד תקציב גדול יותר ממה שעשתה השנה והיו לכך כמה תקדימים בהיסטוריה של מכבי...
מבחינתי ג'יימס הוא השחקן ה-13 כך ששיחררו מחזיר אותנו לסגל של-12 כשלר כולם בו בכירים . לאנדסברג לא נחשב עדיין בכיר וגם אוחיון לא צריך להיות כזה עדיין...אפילו פניני לא שחקן בכיר .
yzafrir כתב:אני לא כל כך מבין למה זה צריך להיות או הלפרין או לאנדסברג ? מדובר פה בשלושה שחקנים תמורת שלושה . הלפרין , לאנדסברג , ורכז זר במקום מאלט , פאפאס , ושייר כשמבחינתי גם אפשר לוותר על אוחיון ....
jol9 כתב:קודי כתב:אני דווקא חושב שהיכולת הרעה של יותם מרחיקה אותו ממכבי. ליותם יש אופציה שלו להארכת החוזה ברוסיה בעונה נוספת ולאור יכולתו אין הרבה סיכוי שמכבי תהיה מוכנה לשלם לו סכום משמעותי ולכן סביר הרבה יותר שהוא יעדיף להאריך את החוזה ברוסיה ולעשות כסף טוב לפחות עוד שנה. לאור יכולתו, אני בספק גדול אם מכבי תסכים לתת לו את מה שהיו מוכנים לשלם לו בקיץ האחרון, שהרי בתור ישראלי העלות שלו תהיה בסופו של דבר קרובה לזו של לנגפורד. אתם מכירים מאמן שפוי שהינ אפילו שוקל ברצינות לוותר על קית׳ בשביל יותם?
ברור שלא.
ד"א, זה הסיכון שיותם לקח, ובעצם כל שחקן לוקח. עונה דפוקה, מורידה את המניות. זה לא חדש.
אני חושב שזה ביזנס טוב לשני הצדדים - חוזה ארוך טווח בסכום סביר הרבה יותר כמו 400K, זאת אחלה עיסקה.
זה לא אמור לבוא על חשבון לאנגפורד, אלא במקום פאפאס, שייר ומאלט שמרוויחים ביחד הרבה יותר מזה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־13 אורחים