המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
קובי כתב:חתם
Holiday_Armadillo כתב:הוא לא שחקן נוראי כמו שמנסים להגיד פה, אבל זאת לא החתמה שאפשר להצדיק במצב הסגל הנוכחי
החציל האצטקי כתב:מה קורה עם הסנטר בעל השורשים היהודיים?
ג׳ורדן היל?
טיילר זלר?
קריס קרדשיאן?
Mitelka כתב:אני באמת תוהה כמה אנשים ראו את קובאן שנה שעברה. ג'ונס היה פנטסטי. יתרה מזאת - הוא עמד יפה מאוד עם כל קבוצות ה"יורוליג" שפגש - חימקי, צסק"א או ולנסיה. הוא לא רך בכלל, הוא מאוד כישרוני וקולע טוב מאוד ותתפלאו חסר טאלנט בקבוצה הזו מאוד. רול ותומאס, משעור וטיוס, ואפילו קול הם לא בדיוק הטאלנטים הגדולים שיצברו נקודות בכל מגרש בביטחון מלא. ג'ונס שחקן. מבחינתי חייבים שחקן פנים שבכל יום יתן מספרים וג'ונס הוא כזה.
שאלת ההתאמה חשובה ובהחלט בתקציב גדול יותר אני חושב שהוא היה צריךתלהיות 4 5 והיינו צריכים עוד סנטר טוב+- והסגל היה נהדר. אני קצת מפחד מבולדן וכהן (ותומאס?) ב4 אז 4 5 כמו ג'ונס זה משהו שאני אוהב. אבל בסך הכל עם כל קיצוצי התקציב והאופציות הסבירות שהולכות ל2 מיליון דולר בעונה בסין (באס) ג'ונס זו אופציה טובה.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
החציל האצטקי כתב:
ג׳ורדן היל?
ולנסיה בשנה שעברה לא הייתה קבוצת יורליג. היא הייתה קבוצה טופ 8 ביורוליג. שאל את ריאל מדריד.שועל כתב:Mitelka כתב:אני באמת תוהה כמה אנשים ראו את קובאן שנה שעברה. ג'ונס היה פנטסטי. יתרה מזאת - הוא עמד יפה מאוד עם כל קבוצות ה"יורוליג" שפגש - חימקי, צסק"א או ולנסיה. הוא לא רך בכלל, הוא מאוד כישרוני וקולע טוב מאוד ותתפלאו חסר טאלנט בקבוצה הזו מאוד. רול ותומאס, משעור וטיוס, ואפילו קול הם לא בדיוק הטאלנטים הגדולים שיצברו נקודות בכל מגרש בביטחון מלא. ג'ונס שחקן. מבחינתי חייבים שחקן פנים שבכל יום יתן מספרים וג'ונס הוא כזה.
שאלת ההתאמה חשובה ובהחלט בתקציב גדול יותר אני חושב שהוא היה צריךתלהיות 4 5 והיינו צריכים עוד סנטר טוב+- והסגל היה נהדר. אני קצת מפחד מבולדן וכהן (ותומאס?) ב4 אז 4 5 כמו ג'ונס זה משהו שאני אוהב. אבל בסך הכל עם כל קיצוצי התקציב והאופציות הסבירות שהולכות ל2 מיליון דולר בעונה בסין (באס) ג'ונס זו אופציה טובה.
חימקי וולנסיה לא היו קבוצות יורוליג.
הנתונים הסטטיסטיים (11 נק' ביורוקאפ) והפיזיים שלו מאוד ברורים, ואפילו בסרטוני ההיילייטס שבדרך כלל מוציאים שחקנים טוב יותר ממה שהם לא רואים אצלו שום תכונה התקפית או הגנתית מעניינת.
Mitelka כתב:ולנסיה בשנה שעברה לא הייתה קבוצת יורליג. היא הייתה קבוצה טופ 8 ביורוליג. שאל את ריאל מדריד.שועל כתב:Mitelka כתב:אני באמת תוהה כמה אנשים ראו את קובאן שנה שעברה. ג'ונס היה פנטסטי. יתרה מזאת - הוא עמד יפה מאוד עם כל קבוצות ה"יורוליג" שפגש - חימקי, צסק"א או ולנסיה. הוא לא רך בכלל, הוא מאוד כישרוני וקולע טוב מאוד ותתפלאו חסר טאלנט בקבוצה הזו מאוד. רול ותומאס, משעור וטיוס, ואפילו קול הם לא בדיוק הטאלנטים הגדולים שיצברו נקודות בכל מגרש בביטחון מלא. ג'ונס שחקן. מבחינתי חייבים שחקן פנים שבכל יום יתן מספרים וג'ונס הוא כזה.
הנתונים הסטטיסטיים (11 נק' ביורוקאפ) והפיזיים שלו מאוד ברורים, ואפילו בסרטוני ההיילייטס שבדרך כלל מוציאים שחקנים טוב יותר ממה שהם לא רואים אצלו שום תכונה התקפית או הגנתית מעניינת.
ולנסיה בשנה שעברה לא הייתה קבוצת יורליג. היא הייתה קבוצה טופ 8 ביורוליג. שאל את ריאל מדריד.Mitelka כתב:שועל כתב:Mitelka כתב:אני באמת תוהה כמה אנשים ראו את קובאן שנה שעברה. ג'ונס היה פנטסטי. יתרה מזאת - הוא עמד יפה מאוד עם כל קבוצות ה"יורוליג" שפגש - חימקי, צסק"א או ולנסיה. הוא לא רך בכלל, הוא מאוד כישרוני וקולע טוב מאוד ותתפלאו חסר טאלנט בקבוצה הזו מאוד. רול ותומאס, משעור וטיוס, ואפילו קול הם לא בדיוק הטאלנטים הגדולים שיצברו נקודות בכל מגרש בביטחון מלא. ג'ונס שחקן. מבחינתי חייבים שחקן פנים שבכל יום יתן מספרים וג'ונס הוא כזה.
שועל כתב:Mitelka כתב:ולנסיה בשנה שעברה לא הייתה קבוצת יורליג. היא הייתה קבוצה טופ 8 ביורוליג. שאל את ריאל מדריד.שועל כתב:Mitelka כתב:אני באמת תוהה כמה אנשים ראו את קובאן שנה שעברה. ג'ונס היה פנטסטי. יתרה מזאת - הוא עמד יפה מאוד עם כל קבוצות ה"יורוליג" שפגש - חימקי, צסק"א או ולנסיה. הוא לא רך בכלל, הוא מאוד כישרוני וקולע טוב מאוד ותתפלאו חסר טאלנט בקבוצה הזו מאוד. רול ותומאס, משעור וטיוס, ואפילו קול הם לא בדיוק הטאלנטים הגדולים שיצברו נקודות בכל מגרש בביטחון מלא. ג'ונס שחקן. מבחינתי חייבים שחקן פנים שבכל יום יתן מספרים וג'ונס הוא כזה.
לא חושב שזה מדויק (כי אם נתחיל עם השוואות האלו, אז מלאגה קבוצה יותר טוב מריאל, כי היא ניצחה את וולנסיה בסדרה).
וגם אם כן, הוא נתן מולם משחק אחד חלש מאוד ומשחק אחד טוב, לא משהו שאפשר להסיק ממנו משהו.
argof כתב:Mitelka כתב:שועל כתב:Mitelka כתב:אני באמת תוהה כמה אנשים ראו את קובאן שנה שעברה. ג'ונס היה פנטסטי. יתרה מזאת - הוא עמד יפה מאוד עם כל קבוצות ה"יורוליג" שפגש - חימקי, צסק"א או ולנסיה. הוא לא רך בכלל, הוא מאוד כישרוני וקולע טוב מאוד ותתפלאו חסר טאלנט בקבוצה הזו מאוד. רול ותומאס, משעור וטיוס, ואפילו קול הם לא בדיוק הטאלנטים הגדולים שיצברו נקודות בכל מגרש בביטחון מלא. ג'ונס שחקן. מבחינתי חייבים שחקן פנים שבכל יום יתן מספרים וג'ונס הוא כזה.
ולנסיה בשנה שעברה לא הייתה קבוצת יורליג. היא הייתה קבוצה טופ 8 ביורוליג. שאל את ריאל מדריד.
Well said
שועל כתב:החציל האצטקי כתב:
ג׳ורדן היל?
מה איתו ואיך זה שהוא לא מוצא קבוצה בNBA?
שחקן הגנה לא משהו למיטב זכרוני, אבל כן שחקן התקפה טוב.
moring1 כתב:לא הבנתי עדיין מדוע הדיון על ג׳ונס ממשיך, הרי זה לא שפתאום שועל יכתוב ״צודק שיניתי את דעתי״.
והטענות בסך הכל חוזרות על עצמן.
אחדשיודע כתב:argof כתב:Mitelka כתב:שועל כתב:Mitelka כתב:אני באמת תוהה כמה אנשים ראו את קובאן שנה שעברה. ג'ונס היה פנטסטי. יתרה מזאת - הוא עמד יפה מאוד עם כל קבוצות ה"יורוליג" שפגש - חימקי, צסק"א או ולנסיה. הוא לא רך בכלל, הוא מאוד כישרוני וקולע טוב מאוד ותתפלאו חסר טאלנט בקבוצה הזו מאוד. רול ותומאס, משעור וטיוס, ואפילו קול הם לא בדיוק הטאלנטים הגדולים שיצברו נקודות בכל מגרש בביטחון מלא. ג'ונס שחקן. מבחינתי חייבים שחקן פנים שבכל יום יתן מספרים וג'ונס הוא כזה.
ולנסיה בשנה שעברה לא הייתה קבוצת יורליג. היא הייתה קבוצה טופ 8 ביורוליג. שאל את ריאל מדריד.
Well said
נראה לי שאתם קצת חוטאים לאמת בהערכה הזאת. ולנסיה סיפקה עונה מצוינת בזירה המקומית, אבל היא בעיקר ניצלה את העובדה שקבוצות היורוליג הספרדיות הגיעו עם הלשון בחוץ לישורת האחרונה של העונה (ובאופן כללי, סבלו לאורך כל העונה כתוצאה מהעומס). ריאל שיחקה 13 משחקים יותר באירופה ובאסקוניה 10. אני בספק אם ולנסיה הייתה מסוגלת להיכנס לשמינייה הראשונה של אירופה בעונה שעברה.שועל כתב:החציל האצטקי כתב:
ג׳ורדן היל?
מה איתו ואיך זה שהוא לא מוצא קבוצה בNBA?
שחקן הגנה לא משהו למיטב זכרוני, אבל כן שחקן התקפה טוב.
האמת שאין לי מושג איך החזיק כל כך הרבה שנים בליגה. שחקן NBA רע.
moring1 כתב:לא הבנתי עדיין מדוע הדיון על ג׳ונס ממשיך, הרי זה לא שפתאום שועל יכתוב ״צודק שיניתי את דעתי״.
חתם?קובי כתב:moring1 כתב:לא הבנתי עדיין מדוע הדיון על ג׳ונס ממשיך, הרי זה לא שפתאום שועל יכתוב ״צודק שיניתי את דעתי״.
שועל צילצל אליי ואמר ששינה דעתו.
פרסום ראשון.
Holiday_Armadillo כתב:חתם?קובי כתב:moring1 כתב:לא הבנתי עדיין מדוע הדיון על ג׳ונס ממשיך, הרי זה לא שפתאום שועל יכתוב ״צודק שיניתי את דעתי״.
שועל צילצל אליי ואמר ששינה דעתו.
פרסום ראשון.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־13 אורחים