עונת המלפפונים התחילה ?? טייריס רייס מעומד....

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: עונת המלפפונים התחילה ?? טייריס רייס מעומד....

הודעהעל ידי misha » 19 מרץ 2012, 06:38

אני בספק גדול אם במכבי בכלל מסתכלים לכיוונו. בעונה שעברה הוא היה בינוני לגמרי במקרה הטוב, אז אני מתקשה לראות שנביא אותו אחרי עונה עלובה כמו השנה.

EulGam05 כתב:פרמאר שחקן מעולה, מעבר לכך שכשהוא היה פה הוא הוביל את מכבי כמעט בכל הקטגוריות (נק', אס', ריב' וחט') כמו שצפריר ציין, הוא גם קלע באחוזים נהדרים מכל הטווחים והוא גם הפעיל מצוין את סופו. גם ב-NBA העונה הוא קולע באחוזים נהדרים מכל הטווחים ולמעשה הוא אחד השחקנים היעילים בליגה. הבעיה שלו שם היא שהוא משחק מאחורי דרון וויליאמס ולכן הוא מקבל רק 20 דקות למשחק וגם בהן הוא משחק בעמדה 2 חצי מהזמן.

+1. הוא שחקן על באירופה. אם היה נשאר לכל העונה, היינו רואים את זה אפילו יותר ככל שהיה מסתגל יותר לסגנון המשחק.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי מכביסט » 19 מרץ 2012, 07:51

במידה וסופו באמת לא נשאר חס וחלילה
אני מבטל את המנוי שלי.
מכביסט

הודעהעל ידי קודי » 19 מרץ 2012, 07:54

מכביסט כתב:במידה וסופו באמת לא נשאר חס וחלילה
אני מבטל את המנוי שלי.

אני בטוח שיהיו מספיק מנויים גם עם סופו יעזוב. מכבי הגיעה להישגים לפניו ותגיע אליהם גם אחריו. אגב, אותם הדברים אמורים לגבי כל השחקנים, כולל הנדריקס ולנגפורד (שאני מת שישארו).
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי מכביסט » 19 מרץ 2012, 08:00

קודי כתב:
אני מבטל את המנוי שלי.

אני בטוח שיהיו מספיק מנויים גם עם סופו יעזוב. מכבי הגיעה להישגים לפניו ותגיע אליהם גם אחריו. אגב, אותם הדברים אמורים לגבי כל השחקנים, כולל הנדריקס ולנגפורד (שאני מת שישארו).

בלי סנטר דומיננטי אין לנו סיכוי לכלום
אתה בעצמך אמרת שכדי לעבור את פאו אנחנו צריכים את סופו במיטבו אחרת אין לנו שום סיכוי
אז עם הנדריקס כסנטר מוביל ביחד עם הבריון האוסטרלי שכל קשר בינו לבין כדורסל הוא מקרי ביותר יש לנו סיכוי להגיע למשהו????
I DON'T THINK SO!!!!
מכביסט

הודעהעל ידי קודי » 19 מרץ 2012, 08:06

מכביסט כתב:
קודי כתב:
אני מבטל את המנוי שלי.

אתה בעצמך אמרת שכדי לעבור את פאו אנחנו צריכים את סופו במיטבו אחרת אין לנו שום סיכוי
אז עם הנדריקס כסנטר מוביל ביחד עם הבריון האוסטרלי שכל קשר בינו לבין כדורסל הוא מקרי ביותר יש לנו סיכוי להגיע למשהו????
I DON'T THINK SO!!!!

אבל כנראה שאין יותר, ואני בספק אם יהיה, את סופו במיטבו ולכן זה אולי הרצון של כולנו אבל משהו שקורה פעם בכמה שנים. העונה מכבי הגיעה לרבע הגמר היורוליג ולמקום הראשון באדריאטית ובליגה, בלי סנטר דומיננטי. אני עדיין חושב שצריך סנטר טוב לצד הנדריקס ולא ממש משתגע על הבריון האוסטרלי אבל בעניין הזה אני סומך על בלאט (שהוא אותו בלאט שכבר שנתיים שוכב על הגדר בשביל שלא ישחררו את הנדריקס ועכשיו כולם מבינים למה).
צריך גם לראות את המכלול של הסגל - אם אפשר להשאיר גם את הנדריקס, גם את לנגפורד ועדיין להשאיר את סופו זה נהדר. אבל לוותר על אחד משני הראשונים בשביל שחקן שבמקרה הטוב נותן לך 15 דקות טובות וגם זה לא לאורך כל העונה ושמצריך תחזוקה נפשית אינסופית נראה לי לא חכם.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי יוסי22 » 19 מרץ 2012, 08:08

אבל סופו בניגוד אליהם הוא מוכר מנויים בגלל הבאזז הסופר מוצדק שהוא מייצר , מה שכן למכבי כנראה לא תהיה בעיה למלא את ההיכל גם בלעדיו .

לגבי המשחקים מול ריאל והדמוגגיה- המשחק הראשון מול ריאל היה כשלאנגפורד היה טכנית בקבוצה , מעשית הוא ממש לא היה בקבוצה , זה בדיוק כמו הטיעון שפאפס חלש כי בלאט מספסל אותו או שסופו נתן טופ 16 חלש כי הוא פצוע , אי אפשר לבוא ולפשט את המצב בכזו רדידות כל פעם , כששחקן עוד לא משתלב /לא מקבל דקות/פצוע אז טכנית הוא בקבוצה , מעשית זה טיפשי לשפוט אותו ואת הקבוצה לפי המשחקים האלה.

ובניגוד להילה ולנבואות הזעם על מה שיקרה למכבי בלי פארמר , מכבי שרדה יפה מאוד כשרק הפציעה של סופו דופקת לה את הטופ 16 אבל היא עדיין מצליחה לעלות להצלבה .

בכל מקרה לאנגפורד ממש לא נופל מפארמר בתרומה למכבי , אני מאמין שנראה את זה בהצלבה כשסופו יבוא בכושר טוב , רק שבלאט ירד מהשטות של הנדריקס בחמישיה כי זה יגמור אותנו.

לגבי הילדותיות , אני מסכים שהוא קצת ילדותי והייתי מצפה משחקן מקצוען לקצת יותר בגרות אבל אם זו האופציה היחידה לקבל את הסנטר הטוב באירופה /טופ 3 אז זה שווה גם גננת צמודה , זה מה יש.

בכל מקרה כרגע זה בכלל לא קשור למצבי רוח והציפיה המפגרת שהוא אף פעם לא יהיה פצוע +העובדה שהוא לא עושה ניתוח כי מכבי לא רוצים שהוא יעשה ואחר כך עוד באים אליו בטענות היא די מאוסה בעיני.

וקודי - היכולת שלך לחזות מה יהיה עם סופו לפי שנים וחצי משחקים שבהם הוא לא עושה ניתוח לבקשת הקבוצה היא לא פחות ממופלאה , באמת כל הכבוד .

אין שום סיבה בעולם שהוא לא יחזור ליכולת שהביאה את מכבי לגמר היורוליג לפני שנה וחבל שבמכבי חולמים ולא מנצלים את התקופה הזו , אחרי זה הם יבכו שאין כסף למרות שזה בכלל לא קשור לכסף אלא להתנהלות חכמה .

מכבי גם לא הגיעה להצלבה ללא סופו כי היא הגיעה להצלבה דרך המקום השני בשלב הראשון שסופו היה הגורם מספר אחד להישג הזה (ופארמר השני ) .
נערך לאחרונה על ידי יוסי22 בתאריך 19 מרץ 2012, 08:12, נערך פעם אחת בסך הכל.
יוסי22

הודעהעל ידי yarinsaky » 19 מרץ 2012, 08:09

נו, באמת. מכבי הצליחה בחיים בלי סופו לפני שסופו בכלל נולד, אפשר לחשוב שרק הוא קיים בעולם.
גם אני אוהב אותו וחושב שהוא שחקן מעולה כשהוא מפוקס ( אך לא יציב וילדותי , אחרת היה בנ.ב.א ), אבל מכבי לא תתמוטט ביום שיעזוב, והמינויים ימכרו.

אין רק מודל אחד של סנטר בעולם.

וד"א, הוא ממש , אבל ממש לא הסנטר הטוב באירופה.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי מכביסט » 19 מרץ 2012, 08:16

קודי כתב:
מכביסט כתב:
קודי כתב:
אני מבטל את המנוי שלי.

I DON'T THINK SO!!!!

אבל כנראה שאין יותר, ואני בספק אם יהיה, את סופו במיטבו ולכן זה אולי הרצון של כולנו אבל משהו שקורה פעם בכמה שנים. העונה מכבי הגיעה לרבע הגמר היורוליג ולמקום הראשון באדריאטית ובליגה, בלי סנטר דומיננטי. אני עדיין חושב שצריך סנטר טוב לצד הנדריקס ולא ממש משתגע על הבריון האוסטרלי אבל בעניין הזה אני סומך על בלאט (שהוא אותו בלאט שכבר שנתיים שוכב על הגדר בשביל שלא ישחררו את הנדריקס ועכשיו כולם מבינים למה).
צריך גם לראות את המכלול של הסגל - אם אפשר להשאיר גם את הנדריקס, גם את לנגפורד ועדיין להשאיר את סופו זה נהדר. אבל לוותר על אחד משני הראשונים בשביל שחקן שבמקרה הטוב נותן לך 15 דקות טובות וגם זה לא לאורך כל העונה ושמצריך תחזוקה נפשית אינסופית נראה לי לא חכם.

האמת שאני מעדיף את ה-15 דקות של סופו מאשר את ה-30 דקות של הנדריקס.
עם הנדריקס כסנטר מוביל לא נגיע לשום מקום עם כל הכבוד לו.
במידה וסופו באמת עוזב ובנוסף גם יוותרו על מצ'באן אז באמת יהיה אפשר להכריז על עונה פיננסית כי במקרה כזה מצבת הגבוהים שלנו שהייתה אחת הטובות ביבשת תהפוך לאחת מהחלשות ביותר ביורוליג,
לפי איך שהעניינים נראים כרגע בעונה הבאה נקבל חמישיה שמורכבת מפרקינס,לנגפורד,סמית,אליהו והנדריקס שזאת חמישיה מאוד אפורה,מאוד שבלונית,שתשחק כדורסל משעמם ומכוער בלי שום ברק ושום יצירתיות ושהשחקן היחיד שיוצר בה זה לנגפורד שהוא גם היחידי בה שיכול לקנות סל בהתקפה עומדת ואז כל המשחק שלנו יהיה מבוסס על האחד על אחד שלו,ואז כל ההתקפה שלנו תקום ותיפול עליו כמו שהיה עם אלן אנדרסון לפני שנתיים.
נערך לאחרונה על ידי מכביסט בתאריך 19 מרץ 2012, 08:18, נערך פעם אחת בסך הכל.
מכביסט

הודעהעל ידי יוסי22 » 19 מרץ 2012, 08:17

yarinsaky כתב:נו, באמת. מכבי הצליחה בחיים בלי סופו לפני שסופו בכלל נולד, אפשר לחשוב שרק הוא קיים בעולם.
גם אני אוהב אותו וחושב שהוא שחקן מעולה כשהוא מפוקס ( אך לא יציב וילדותי , אחרת היה בנ.ב.א), אבל מכבי לא תתמוטט ביום שיעזוב, והמינויים ימכרו.

ברור שמכבי הצליחה , אני לא מחוזי השחורות הסדרתיים בניגוד לכמה גולשים אחרים אבל ברור לי שמכבי תתקשה מאוד בלעדיו וזה חבל כי הוא נמצא למכבי ביד .

תזכר ב"סנטרים" שעברו פה בשנים האחרונות ותבין למה חשוב לשמור עליו , דרך אגב גם על שארס /באסטון אמרו שמכבי תמצא להם תחליפים וכל הביטחון המופרז ליכולות הקוסמיות של מכבי שמתלווה לזה , לא תמיד כל כך פשוט למצוא תחליפים לשחקנים הטובים ביותר ביבשת ,בעיקר עם תקציב כמו של מכבי.

ושוב הילדותיות שלו זה המפתח לזה שמכבי בכלל יכולים לחלום עליו , שווה למכבי לאכול את זה בשביל לשמור את האופציה להיות קבוצה גדולה , אם כי עושה רושם שכמה אנשים בהנהלה קצת זנחו את החלום הזה .
יוסי22

הודעהעל ידי yzafrir » 19 מרץ 2012, 08:24

יוסי22 כתב:אבל סופו בניגוד אליהם הוא מוכר מנויים בגלל הבאזז הסופר מוצדק שהוא מייצר , מה שכן למכבי כנראה לא תהיה בעיה למלא את ההיכל גם בלעדיו .

לגבי המשחקים מול ריאל והדמוגגיה- המשחק הראשון מול ריאל היה כשלאנגפורד היה טכנית בקבוצה , מעשית הוא ממש לא היה בקבוצה , זה בדיוק כמו הטיעון שפאפס חלש כי בלאט מספסל אותו או שסופו נתן טופ 16 חלש כי הוא פצוע , אי אפשר לבוא ולפשט את המצב בכזו רדידות כל פעם , כששחקן עוד לא משתלב /לא מקבל דקות/פצוע אז טכנית הוא בקבוצה , מעשית זה טיפשי לשפוט אותו ואת הקבוצה לפי המשחקים האלה.

ובניגוד להילה ולנבואות הזעם על מה שיקרה למכבי בלי פארמר , מכבי שרדה יפה מאוד כשרק הפציעה של סופו דופקת לה את הטופ 16 אבל היא עדיין מצליחה לעלות להצלבה .

בכל מקרה לאנגפורד ממש לא נופל מפארמר בתרומה למכבי , אני מאמין שנראה את זה בהצלבה כשסופו יבוא בכושר טוב , רק שבלאט ירד מהשטות של הנדריקס בחמישיה כי זה יגמור אותנו.

לגבי הילדותיות , אני מסכים שהוא קצת ילדותי והייתי מצפה משחקן מקצוען לקצת יותר בגרות אבל אם זו האופציה היחידה לקבל את הסנטר הטוב באירופה /טופ 3 אז זה שווה גם גננת צמודה , זה מה יש.

בכל מקרה כרגע זה בכלל לא קשור למצבי רוח והציפיה המפגרת שהוא אף פעם לא יהיה פצוע +העובדה שהוא לא עושה ניתוח כי מכבי לא רוצים שהוא יעשה ואחר כך עוד באים אליו בטענות היא די מאוסה בעיני.

וקודי - היכולת שלך לחזות מה יהיה עם סופו לפי שנים וחצי משחקים שבהם הוא לא עושה ניתוח לבקשת הקבוצה היא לא פחות ממופלאה , באמת כל הכבוד .

אין שום סיבה בעולם שהוא לא יחזור ליכולת שהביאה את מכבי לגמר היורוליג לפני שנה וחבל שבמכבי חולמים ולא מנצלים את התקופה הזו , אחרי זה הם יבכו שאין כסף למרות שזה בכלל לא קשור לכסף אלא להתנהלות חכמה .

מכבי גם לא הגיעה להצלבה ללא סופו כי היא הגיעה להצלבה דרך המקום השני בשלב הראשון שסופו היה הגורם מספר אחד להישג הזה (ופארמר השני ) .

עזוב אותך מהשטות הזאת שחקן שמוכר מנויים , אפילו דיויד פדרמן הבין כבר שגם אם יביא לפה בחזרה את ג'ייסון וויליאמס+סימנוס בחיזוק של קאמינגס , הוא ימכור את כל המנויים . אישית אני יכול לאגיד לך שיש עונות שחידשתי את המנוי פשוט כדי לשמור על המקום שלי בהיכל למרות שלא אהבתי את הסגל שניבנה .
מכבי נראתה זוועה בטופ 16 והייתה צריכה למזל ואולי גם קצת לשופטים שנתנו עברה לנאברו שנייה לסיום נגד קאנטו....חוץ מיזה שרוב נבועות הזעם על מכבי היו בשלב הראשון של העונה כשלאנגפורד רק הגיע והיה נראה זוועה . ברור שעכשיו כשהוא נראה טוב אז הקבוצה משחקת טוב יותר אבל בין זה לבין לעבור את פאו המרחק גדול מאוד ואם תבדוק אז רובינו הימרנו על עלייה להצלבה ללא יתרון ביתיות ובנתיים זה נראה נכון .
ואגב מכבי הגיעה למקום השני בשלב הראשון בזכות פארמר הרבה יותר מאשר בזכות סופו שמראה חוסר יציבות כבר מתחילת העונה .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קודי » 19 מרץ 2012, 08:27

יוסי, סופו ממש לא עזר למכבי להגיע העונה לרבע הגמר. הוא אולי נתן שלב ראשון לא רע, אבל בטופ 16 הוא יותר הזיק מאשר סייע ומי שהעלו את מכבי שלב היו אך ורק הנדריקס ולנגפורד.
קודי

הודעהעל ידי יוסי22 » 19 מרץ 2012, 08:33

אבל זה בדיוק העניין , לוקחים פה שחקן שרק הגיע ולא השתלב כשברור שזה ענין של זמן ושוחטים אותו כאילו אין מחר ואף אחד אפילו לא מנסה ללמוד מזה להבא לחכות קצת עם הקטילות .

למעשה קרה בדיוק מה שהיה צפוי , פארמר עזב ולאנגפורד נכנס לתפקיד השחקן המרכזי בקו האחורי כשפאפס ואוחיון ממלאים את הוואקום שפארמר השאיר ושוב החולשה בטופ 16 היא נטו העובדה שמכבי הסתמכה על הנדריקס כסנטר מוביל , הקו האחורי היה בסדר גמור.

המקרה של לאנגפורד הוא מקרה קלאסי של חוסר סבלנות מאוס ביותר כשסופו אפילו במצב טוב יותר כי הוא כבר הוכיח את עצמו במכבי וקשה שלא לתלות את זה בפציעה אבל לאף אחד אין סבלנות.
נערך לאחרונה על ידי יוסי22 בתאריך 19 מרץ 2012, 08:39, נערך פעם אחת בסך הכל.
יוסי22

הודעהעל ידי יוסי22 » 19 מרץ 2012, 08:38

קודי כתב:יוסי, סופו ממש לא עזר למכבי להגיע העונה לרבע הגמר. הוא אולי נתן שלב ראשון לא רע, אבל בטופ 16 הוא יותר הזיק מאשר סייע ומי שהעלו את מכבי שלב היו אך ורק הנדריקס ולנגפורד.

הוא לא נתן "שלב ראשון לא רע" אלא שלב ראשון מצוין והיה דומיננטי לא פחות מפארמר שכולם נהנו להלל כדי שיהיה אפשר לשקוע במחשבות יאוש על הרגע שהוא יעזוב.

למעט שני המשחקים הראשונים שבהם הוא עוד לא נכנס לעונה ויצא בעבירות + משחק אחד שהוא היה חולה (נגד שרלואה ) , הוא נתן שלב ראשון פנטסטי בעיקר במשחקים הקובעים ( ריאל , מילאנו ופילזן בבית , פילזן בחוץ) מה שהביא את מכבי למקום השני בשלב הראשון , זו הסיבה שמכבי בהצלבה ובטח לא ה"הצגות" בטום 16 (אם כי היה למכבי משחק אחד גדול , בקובנה ) .
יוסי22

הודעהעל ידי yarinsaky » 19 מרץ 2012, 08:38

יוסי22 כתב:
yarinsaky כתב:נו, באמת. מכבי הצליחה בחיים בלי סופו לפני שסופו בכלל נולד, אפשר לחשוב שרק הוא קיים בעולם.
גם אני אוהב אותו וחושב שהוא שחקן מעולה כשהוא מפוקס ( אך לא יציב וילדותי , אחרת היה בנ.ב.א), אבל מכבי לא תתמוטט ביום שיעזוב, והמינויים ימכרו.

ברור שמכבי הצליחה , אני לא מחוזי השחורות הסדרתיים בניגוד לכמה גולשים אחרים אבל ברור לי שמכבי תתקשה מאוד בלעדיו וזה חבל כי הוא נמצא למכבי ביד .

תזכר ב"סנטרים" שעברו פה בשנים האחרונות ותבין למה חשוב לשמור עליו , דרך אגב גם על שארס /באסטון אמרו שמכבי תמצא להם תחליפים וכל הביטחון המופרז ליכולות הקוסמיות של מכבי שמתלווה לזה , לא תמיד כל כך פשוט למצוא תחליפים לשחקנים הטובים ביותר ביבשת ,בעיקר עם תקציב כמו של מכבי.

ושוב הילדותיות שלו זה המפתח לזה שמכבי בכלל יכולים לחלום עליו , שווה למכבי לאכול את זה בשביל לשמור את האופציה להיות קבוצה גדולה , אם כי עושה רושם שכמה אנשים בהנהלה קצת זנחו את החלום הזה .

שמע, בסך הכול מכבי , מאז פירוק השושלת הגדולה , לא ממש מצליחה לחזור למעמד של קבוצה גדולה שבאמת מאיימת על התואר. מכבי עושה כל מיני קומבינציות, מחליפה כל שנה שחקנים, אבל ממש לא מצליחה ליצור את ההרכב המאוזן ( קו קדמי ואחורי ברמה דומה ) שיתן לנו קבוצה שמשחקת כדורסל נהדר ומאיימת על התואר.

מכבי היא קבוצה כזאת שתמשיך כנראה להתנודד בין הצלבה לפינלפור. עם הגרלה טובה וכושר נקודתי טוב נגיע לפיינילפור, כמו בשנה שעברה, השנה כנראה שזה לא יקרה ( הלוואי שרובנו טועים ).

אני לא משוכנע ב 100 אחוז שדווקא סופו הוא זה צריך לבנות סביבו את הקבוצה הגדולה הבאה.

יש לי 2 הסתייגויות לגביו - באחת כבר דשנו, וזו חוסר היציבות ובכך שהוא פוגש שחקנים גבוהים וחזקים הוא די נעלם. ראינו את זה מול ברצלונה.

ההסתיגות השנייה היא סגנון המשחק. עם סופו הכול נראה מאוד שבלוני , שחקנים לומדים להכניס לו כדורים אבל המשחק של מכבי חסר תנועה ולא מספיק חכם. נראה שכולם מחכים שהוא יטחן שוב ושוב , כשזה הולך מה טוב, כשזה לא הולך, מכבי בבעייה.
זה סגנון משחק איטי שמשחק לידי קבוצות טובות ועמוקות ממכבי, כמו ברצלונה ופאו.
תזכור שמכבי הפתיעה את אירופה כשהיו לה שחקנים מהירים ואתלטים ששיחקו גם חכם, סטייל השושלת של מקדונלד - האפמן - נדב.

אז אולי בשביל זה מכבי הביאה את בלאט, שיתחיל לפרוע שטרות בעניין גילוי שחקנים .

עם כל מה שאמרתי, ברור לי שבתקציב שמכבי מביאה שחקנים יש סיכוי טוב מאוד שהמחליף של סופו יהיה הרבה פחות טוב, אני לא נאיבי . השחקנים שהחליפו את ניקו לפניו היו באמת הרבה פחות טובים.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי yzafrir » 19 מרץ 2012, 08:39

יוסי , או שאתה רואה מכבי אחרת או שאין לי הסבר אחר למה שאתה אומר....
אין מה לעשות אבל מכבי של הטופ 16 משחק הרבה פחות טוב מאשר בשלב הראשון וזה לא בגלל החולשה של סופו כי הנדריקס משלים את החסר הזה די טוב . זה אך ורק בגלל שאין בעל בית על המגרש ....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי יוסי22 » 19 מרץ 2012, 08:45

טוב , מה שתגיד .

הנדריקס הוא שחקן מחליף נהדר , כשהוא עולה בחמישיה וסופו מושבת אתה מקבל שחקן ספסל כשחקן מוביל וכלום על הספסל , אם זה לא פוגע בקבוצה אני לא יודע מה כן.

ואגב , המחמאות לבלאט הן נחמדות אבל רוב הגולשים פה (לא אלו שצרחו שון ג'יימס לא פחות טוב ממנו , שוב תסמונת ה"דשא של השכן" הפופולארית ) הבינו שהוא שחקן נהדר שצריך להשאיר .

המחמאות הן אולי רק על זה שהוא עמד מול חסרי המושג מהדור הצעיר שכנראה לא מבינים מה הם עושים.
יוסי22

הודעהעל ידי yarinsaky » 19 מרץ 2012, 08:52

יוסי, באמת נהנת מהעונה הנוכחית ? אני לא זוכר משחק אחד , אולי חוץ מריאל בבית בשלב המוקדם, שיזכר מעבר לשנה הנוכחית. משחקים משנת 2000 אני זוכר עד היום.
אז גם מכבי הזאת גם תתפרק, ? שווין. ממש לא אזיל דמעה אם זה יקרה. בעיניי גם לדרך ולסגנון יש משמעות, בטח כשאתה לא הכי חזק ומוכשר באירופה.
לפחות בשנה שעברה הייתה דרך מסויימת וסגנון, גם אם לא הכי יפה לעין רוב הזמן. השנה במחינתי מדובר על פיהוק אחד גדול ומשחקים שניצחנו כאילו מתוך חובה, אף ניצחון ממש גדול על קבוצה גדולה.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי מכביסט » 19 מרץ 2012, 08:55

yarinsaky כתב:יוסי, באמת נהנת מהעונה הנוכחית ? אני לא זוכר משחק אחד , אולי חוץ מריאל בבית בשלב המוקדם, שיזכר מעבר לשנה הנוכחית. משחקים משנת 2000 אני זוכר עד היום.
אז גם מכבי הזאת גם תתפרק, ? שווין. ממש לא אזיל דמעה אם זה יקרה. בעיניי גם לדרך ולסגנון יש משמעות, בטח כשאתה לא הכי חזק ומוכשר באירופה.
לפחות בשנה שעברה הייתה דרך מסויימת וסגנון, גם אם לא הכי יפה לעין רוב הזמן. השנה במחינתי מדובר על פיהוק אחד גדול ומשחקים שניצחנו כאילו מתוך חובה, אף ניצחון ממש גדול על קבוצה גדולה.

לפי מה שמסתמן כרגע גם מהקבוצה של העונה הבאה אתה תפהק פיהוק אחד גדול ואולי אפילו יותר גדול.
מכביסט

הודעהעל ידי yarinsaky » 19 מרץ 2012, 08:58

יש סיכוי גדול שזה יקרה, עד שיקרה לנו הנס של תחילת שנות ה 2000 . לפעמים צריך לחכות כמה שנים טובות לדברים טובים. אף אחד לא הבטיח לנו גן של שושנים.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי yzafrir » 19 מרץ 2012, 10:50

yarinsaky כתב:יש סיכוי גדול שזה יקרה, עד שיקרה לנו הנס של תחילת שנות ה 2000 . לפעמים צריך לחכות כמה שנים טובות לדברים טובים. אף אחד לא הבטיח לנו גן של שושנים.

גם כל הרעיון של המשכיות נגנז . הדבר היחיד שאולי נראה בו המשכיות זה החתמה של ישראלים לטווח ארוך אבל הם לא השחקנים המובילים בקבוצה אלא רק המשלימים ...
לגבי הזרים זה כבר כמה שנים רצוף שמכבי לא מצליחה להשאיר את הזרים הטובים שלה לאחר סיום החוזה שלהם....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־42 אורחים