עונת המלפפונים התחילה ?? טייריס רייס מעומד....

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: עונת המלפפונים התחילה ?? טייריס רייס מעומד....

הודעהעל ידי Mta_atic » 19 מרץ 2012, 12:32

ממש מקווה שזה לא נכון.
יש כ"כ הרבה סנטרים אופציונאליים הרבה יותר מוכשרים מג'אואי.

ויתור על סופו הוא טעות פאטאלית.
שלא יהיה ספק - אני מת על הנדריקס והייתי בעד לפתוח לו את החוזה כבר בעונה הראשונה ולהאריך אותו,
אבל צריך להיות אמיתיים - להנדריקס אפשר למצוא מחליף דומה, לסופו לא.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 19 מרץ 2012, 12:36

יוסי22 כתב:אבל סופו בניגוד אליהם הוא מוכר מנויים בגלל הבאזז הסופר מוצדק שהוא מייצר , מה שכן למכבי כנראה לא תהיה בעיה למלא את ההיכל גם בלעדיו .

לגבי המשחקים מול ריאל והדמוגגיה- המשחק הראשון מול ריאל היה כשלאנגפורד היה טכנית בקבוצה , מעשית הוא ממש לא היה בקבוצה , זה בדיוק כמו הטיעון שפאפס חלש כי בלאט מספסל אותו או שסופו נתן טופ 16 חלש כי הוא פצוע , אי אפשר לבוא ולפשט את המצב בכזו רדידות כל פעם , כששחקן עוד לא משתלב /לא מקבל דקות/פצוע אז טכנית הוא בקבוצה , מעשית זה טיפשי לשפוט אותו ואת הקבוצה לפי המשחקים האלה.

ובניגוד להילה ולנבואות הזעם על מה שיקרה למכבי בלי פארמר , מכבי שרדה יפה מאוד כשרק הפציעה של סופו דופקת לה את הטופ 16 אבל היא עדיין מצליחה לעלות להצלבה .

בכל מקרה לאנגפורד ממש לא נופל מפארמר בתרומה למכבי , אני מאמין שנראה את זה בהצלבה כשסופו יבוא בכושר טוב , רק שבלאט ירד מהשטות של הנדריקס בחמישיה כי זה יגמור אותנו.

לגבי הילדותיות , אני מסכים שהוא קצת ילדותי והייתי מצפה משחקן מקצוען לקצת יותר בגרות אבל אם זו האופציה היחידה לקבל את הסנטר הטוב באירופה /טופ 3 אז זה שווה גם גננת צמודה , זה מה יש.

בכל מקרה כרגע זה בכלל לא קשור למצבי רוח והציפיה המפגרת שהוא אף פעם לא יהיה פצוע +העובדה שהוא לא עושה ניתוח כי מכבי לא רוצים שהוא יעשה ואחר כך עוד באים אליו בטענות היא די מאוסה בעיני.

וקודי - היכולת שלך לחזות מה יהיה עם סופו לפי שנים וחצי משחקים שבהם הוא לא עושה ניתוח לבקשת הקבוצה היא לא פחות ממופלאה , באמת כל הכבוד .

אין שום סיבה בעולם שהוא לא יחזור ליכולת שהביאה את מכבי לגמר היורוליג לפני שנה וחבל שבמכבי חולמים ולא מנצלים את התקופה הזו , אחרי זה הם יבכו שאין כסף למרות שזה בכלל לא קשור לכסף אלא להתנהלות חכמה .

מכבי גם לא הגיעה להצלבה ללא סופו כי היא הגיעה להצלבה דרך המקום השני בשלב הראשון שסופו היה הגורם מספר אחד להישג הזה (ופארמר השני ) .

השלב הראשון שייך לפארמר. עם כל הכבוד לסופו, בלי ג'ורדן, לא בטוח שהיינו עולים בכלל לטופ 16.

מצד אחד באמת שאי אפשר לחזות איך סופו יהיה כשהוא יהיה אחרי הניתוח המדובר. יכול להיות שהוא יחזור להיות מעולה, ויכול להיות שלא.
מה שחשוב מאוד להגיד, ומשום מה זה לא נאמר מספיק כאן, זה שלצידו של סופו, אי אפשר להסתפק בשחקן בינוני שעושה קצת מכות והגנה, כי גם כשסופו מצויין
ובכושר שיא, הוא עדיין משאיר 20 דקות פרקט למחליף שלו.
כלומר זהות המחליף והחובה שהוא יהיה שחקן מצויין, היא בעצם הוצאה שתלויה על הצוואר של סופו, ומחוייבת במציאות.

לכן ישנה חשיבות גדולה להחתים את הנדריקס. גם כי הוא יכול להיות עזר כנגדו של סופו, וגם כי במידה וסופו יעזוב, הוא יכול להיות ציוות עם סנטר אחר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 19 מרץ 2012, 13:17

יוסי22 כתב:
סופו לפי שנים וחצי משחקים שבהם הוא לא עושה ניתוח לבקשת הקבוצה היא לא פחות ממופלאה , באמת כל הכבוד .

שוב פעם דיבורים על הברך של סופו? לא נמאס?
אני לא רוצה לקלקל, אבל הפציעה בברכו של סופו היא לא כ"כ חמורה (אחרת הוא כבר ממזמן היה עושה את הניתוח) והוא גם סבל ממנה בעונה שעברה.
כמו כן, במו עיניינו אנו רואים שהפציעה לא מגבילה יותר מדי את סופו (אם בכלל); הוא נע בחופשיות על המגרש, לא איבד המהירות שלו ובכלל, ברמה הפיזית, הוא לא נראה שונה מאיך שהוא היה נראה בעונה שעברה. הנה, רק בשבוע שעבר ראינו את סופו משחק 20 דקות מלאות מול הכוכב האדום ואפילו מציג יכולת טובה.
גם אני מאוד רוצה להאמין שאם סופו יעבור את הניתוח בברך, המצב ישתפר פלאים וסופו יהפוך להיות שחקן יעיל ויציב, אבל שנינו יודעים שהבעיה היא לא בברך או לפחות לא רק בה.

חוץ מזה, אני באמת לא מבין מה כ"כ מופלא ביכולת שסופו מראה לאחרונה ביורוליג.
הוא מתקשה להגיע למצבי קליעה, נוטה לאבד ובריבאונד הוא בקושי קיים. אם זאת יכולת מופלאה, אני תוהה מה את חושב על יכולתו של הנדרקיס שכבר זמן רב משחק עם כתף פצועה, אך משום מה, כמעט ואף אחד לא מדבר על הפציעה שלו.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי Mta_atic » 19 מרץ 2012, 13:30

שחרור: מכבי ת"א במגעים עם האטשמאייר וג'סטין דולמן.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4204903,00.html
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי rc4991 » 19 מרץ 2012, 13:53

Mta_atic כתב:שחרור: מכבי ת"א במגעים עם האטשמאייר וג'סטין דולמן.

"במועדון קיבלו החלטה כי בעונה הבאה ינסו לחזור ולהחתים שחקנים קצת פחות ידועים, במטרה כמובן שיפרחו במדים הצהובים כפי שעשו בעבר אנתוני פארקר, ניקולה וויצ'יץ', דורון פרקינס, ג'רמי פארגו וכו', אך שמחירם יהיה נמוך יותר מהסכומים הנדרשים בשנים האחרונות באירופה."

רק זה חסר לנו :duh
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 19 מרץ 2012, 14:13

מה כאילו, עד היום מכבי החתימה רק כוכבי יורוליג ולא ידענו ? :o
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי rc4991 » 19 מרץ 2012, 14:42

יש הבדל בין כוכבי יורוליג לשחקנים לא ידועים,זה לא שאני מבקש את נבארו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 19 מרץ 2012, 14:56

Mta_atic כתב:שחרור: מכבי ת"א במגעים עם האטשמאייר וג'סטין דולמן.

אני מה-זה כועסת על עצמי..
כתבתי הודעה מה-זה ארוכה של דולמן בסקאוטינג בשביל להמליץ עליו ובסוף לא שלחתי כי פחדתי שיקטלו אותי..עכשיו אני סתם חכמה בדיעבד :nono
ד''א,דולמן ממש ממש לא סנטר אני לא יודעת מאיפה היא הקריצה את זה..במקרה הטוב הוא PF והוא אחלה של שחקן..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 19 מרץ 2012, 15:36

חביב אורנג'ד כתב:
יוסי22 כתב:
סופו לפי שנים וחצי משחקים שבהם הוא לא עושה ניתוח לבקשת הקבוצה היא לא פחות ממופלאה , באמת כל הכבוד .

שוב פעם דיבורים על הברך של סופו? לא נמאס?
אני לא רוצה לקלקל, אבל הפציעה בברכו של סופו היא לא כ"כ חמורה (אחרת הוא כבר ממזמן היה עושה את הניתוח) והוא גם סבל ממנה בעונה שעברה.
כמו כן, במו עיניינו אנו רואים שהפציעה לא מגבילה יותר מדי את סופו (אם בכלל); הוא נע בחופשיות על המגרש, לא איבד המהירות שלו ובכלל, ברמה הפיזית, הוא לא נראה שונה מאיך שהוא היה נראה בעונה שעברה. הנה, רק בשבוע שעבר ראינו את סופו משחק 20 דקות מלאות מול הכוכב האדום ואפילו מציג יכולת טובה.
גם אני מאוד רוצה להאמין שאם סופו יעבור את הניתוח בברך, המצב ישתפר פלאים וסופו יהפוך להיות שחקן יעיל ויציב, אבל שנינו יודעים שהבעיה היא לא בברך או לפחות לא רק בה.

חוץ מזה, אני באמת לא מבין מה כ"כ מופלא ביכולת שסופו מראה לאחרונה ביורוליג.
הוא מתקשה להגיע למצבי קליעה, נוטה לאבד ובריבאונד הוא בקושי קיים. אם זאת יכולת מופלאה, אני תוהה מה את חושב על יכולתו של הנדרקיס שכבר זמן רב משחק עם כתף פצועה, אך משום מה, כמעט ואף אחד לא מדבר על הפציעה שלו.

שוב בדיבורים על זה שהוא לא פצוע ורק משתתף בהצגה ? לא נמאס ?

סופו היה פצוע , זו עובדה .

סופו היה עצום עד שנפצע , גם כן עובדה .

זה נראה שהוא למד לשחק עם זה ולכן אני אופטימי לסדרה , את התשובות נקבל מחר .
יוסי22

הודעהעל ידי yzafrir » 19 מרץ 2012, 16:02

הזכרתי את דולמן כמה פעמים אבל הוא באמת לא סנטר . אני לא מבין איך הוא קשור לעניין ?? לא היה איכפת לי לקבל את חברו לקבוצה דאונס....
לגבי האטשמייר , פוטנציאל טוב מאוד אבל במקום מי ?? סופו או הנדריקס ??
אין לי בעיה אם ההנהלה רוצה להמר על שחקנים אבל שתצהיר מראש שזה ככה ושלא ינסו למקור לנו מעומדת לפיינלפור עוד מהקיץ
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 19 מרץ 2012, 16:22

yzafrir כתב:הזכרתי את דולמן כמה פעמים אבל הוא באמת לא סנטר . אני לא מבין איך הוא קשור לעניין ?? לא היה איכפת לי לקבל את חברו לקבוצה דאונס....
אין לי בעיה אם ההנהלה רוצה להמר על שחקנים אבל שתצהיר מראש שזה ככה ושלא ינסו למקור לנו מעומדת לפיינלפור עוד מהקיץ

אני אישית מפנטזת על עמדה 5 שבנויה מהטשמאייר והנדריקס..
בקשר לדולמן, בלאט רצה בקיץ את נכבאר לעמדה 3 שהוא 2.07 ככה שיכול להיות שבלאט רוצה את דולמן(שנמוך מנכבאר בכמה ס''מ)גם לעמדה 3..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 19 מרץ 2012, 16:31

Holiday_Armadillo כתב:
yzafrir כתב:הזכרתי את דולמן כמה פעמים אבל הוא באמת לא סנטר . אני לא מבין איך הוא קשור לעניין ?? לא היה איכפת לי לקבל את חברו לקבוצה דאונס....

בקשר לדולמן, בלאט רצה בקיץ את נכבאר לעמדה 3 שהוא 2.07 ככה שיכול להיות שבלאט רוצה את דולמן(שנמוך מנכבאר בכמה ס''מ)גם לעמדה 3..

לא עדיף מאריץ'-הטשמאייר או סופו-הטשמאייר
בנוגע לדולמן-אני לא מכיר את השחקן אבל הוא בטוח לא סנטר וגם בי עלתה המחשבה שאולי בלאט רוצה אותו כשלוש אבל אז זה מתנגש עם הדיווחים החוזרים על הישארותו של סמית'
בכל אופן מישהו יכול לכתוב על התכונות שלו ואלי גם להעלות סרטון נחמד?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 19 מרץ 2012, 16:40

rc4991 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

בנוגע לדולמן-אני לא מכיר את השחקן אבל הוא בטוח לא סנטר וגם בי עלתה המחשבה שאולי בלאט רוצה אותו כשלוש אבל אז זה מתנגש עם הדיווחים החוזרים על הישארותו של סמית'

אני אישית לא כל כך מחזיקה ממאריץ' ואם אני צריכה לבחור בין סופו להנדריקס אז אני הולכת על הנדריקס..כנראה סטייה אישית שלי :neutral
דולמן הוא SF(שבאירופה מתופקד לא פעם כ-PF ובעיניי זה לא נכון)ארוך עם יכולת קליעה מצויינת..בול סוג השחקן שהייתי בוחרת לעמדה 3 בקבוצה שלי..
ד''א,למרות שהשתמשתי במילה ''ארוך'' הוא ממש לא רזה..יש לו פלג גוף עליון די חזק לשחקן במידות שלו ושנמצא באירופה..בטח יותר חזק ובשרי מאידסון למשל..

מצטערת על האיכות אבל זה הסירטון היחידי שמצתי שמראה רק קטעים שלו..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 19 מרץ 2012, 16:50

Holiday_Armadillo כתב:
rc4991 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

אני אישית לא כל כך מחזיקה ממאריץ' ואם אני צריכה לבחור בין סופו להנדריקס אז אני הולכת על הנדריקס..כנראה סטייה אישית שלי :neutral
דולמן הוא SF(שבאירופה מתופקד לא פעם כ-PF ובעיניי זה לא נכון)ארוך עם יכולת קליעה מצויינת..בול סוג השחקן שהייתי בוחרת לעמדה 3 בקבוצה שלי..
ד''א,למרות שהשתמשתי במילה ''ארוך'' הוא ממש לא רזה..יש לו פלג גוף עליון די חזק לשחקן במידות שלו ושנמצא באירופה..בטח יותר חזק ובשרי מאידסון למשל..

מצטערת על האיכות אבל זה הסירטון היחידי שמצתי שמראה רק קטעים שלו..

הוא נראה לי שחקן מעט אפור וגם ראיתי עכשיו את הממוצעים שלו בכל הקריירה והם בינוניים
אם כבר שיביאו כבר את דאונס ויעשו אותי מאושר
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 19 מרץ 2012, 16:52

ההגיון אומר לי שאם דאונס יגיע הנה בסוף הוא יהיה אכזבה נוראית..שחקן שלא יצליח פתאום לשחק איך שכולם רצו ממנו..סתם חוק מרפי כזה..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 19 מרץ 2012, 16:59

Holiday_Armadillo כתב:

לפי מה שנראה, עמדה 3 כבר סגורה לחלוטין עם סמית ופניני. אם במכבי פועלים לפי הגיון מסויים אז לפי הפרסומים, סביר שהמטרה הראשונה היא קודם כל להשאיר את הנדריקס ולנגפורד, לאחר מכן להשאיר שחקנים פחות מובילים כמו בלו וסמית, ובסוף להחתים רכז ראשון ולהכריע בסוגיית סופו או סנטר זר אחר. אני חושב שזו גם הדרך הנכונה לבנות את הקבוצה לעונה הבאה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי felix_r » 19 מרץ 2012, 17:27

לפי דעתי אלה סתם שמועות שמטרתן ללחוץ על הנדריקס וסופו להתגמש בדרישותיהם
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Chen » 19 מרץ 2012, 17:39

Holiday_Armadillo כתב:ההגיון אומר לי שאם דאונס יגיע הנה בסוף הוא יהיה אכזבה נוראית..שחקן שלא יצליח פתאום לשחק איך שכולם רצו ממנו..סתם חוק מרפי כזה..

יש לנו כרגע משהו יותר טוב בעמדה 3?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 19 מרץ 2012, 17:44

Chen כתב:
Holiday_Armadillo כתב:ההגיון אומר לי שאם דאונס יגיע הנה בסוף הוא יהיה אכזבה נוראית..שחקן שלא יצליח פתאום לשחק איך שכולם רצו ממנו..סתם חוק מרפי כזה..

יש לנו כרגע משהו יותר טוב בעמדה 3?

אני אמרתי את זה?
אמרתי שאם דאונס יגיע אני חושבת שלפי חוק מרפי אנשים יתאכזבו ממנו..זה הכל..הוא גם בערך היחידי שלא הוזכר עד עכשיו כמועמד אז בכלל אין מה לדבר..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 19 מרץ 2012, 18:06

קודי כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

לפי מה שנראה, עמדה 3 כבר סגורה לחלוטין עם סמית ופניני. אם במכבי פועלים לפי הגיון מסויים אז לפי הפרסומים, סביר שהמטרה הראשונה היא קודם כל להשאיר את הנדריקס ולנגפורד, לאחר מכן להשאיר שחקנים פחות מובילים כמו בלו וסמית, ובסוף להחתים רכז ראשון ולהכריע בסוגיית סופו או סנטר זר אחר. אני חושב שזו גם הדרך הנכונה לבנות את הקבוצה לעונה הבאה.

כי כדאי להשאיר פה מטיל לבנים כמו סמית'???

חוץ מזה, אני באמת לא מבין. בלאט מתעקש לשחק עם סנטרים נמוכים? האטשמייר הוא 2.07 מ' או משהו בסגנון הזה. לא יותר גבוה מסופו ויש מצב שהסטנדינג ריץ' שלו גם נמוך יותר. מה הקטע??
שחף

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־12 אורחים