המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
יוסי22 כתב:אבל סופו בניגוד אליהם הוא מוכר מנויים בגלל הבאזז הסופר מוצדק שהוא מייצר , מה שכן למכבי כנראה לא תהיה בעיה למלא את ההיכל גם בלעדיו .
לגבי המשחקים מול ריאל והדמוגגיה- המשחק הראשון מול ריאל היה כשלאנגפורד היה טכנית בקבוצה , מעשית הוא ממש לא היה בקבוצה , זה בדיוק כמו הטיעון שפאפס חלש כי בלאט מספסל אותו או שסופו נתן טופ 16 חלש כי הוא פצוע , אי אפשר לבוא ולפשט את המצב בכזו רדידות כל פעם , כששחקן עוד לא משתלב /לא מקבל דקות/פצוע אז טכנית הוא בקבוצה , מעשית זה טיפשי לשפוט אותו ואת הקבוצה לפי המשחקים האלה.
ובניגוד להילה ולנבואות הזעם על מה שיקרה למכבי בלי פארמר , מכבי שרדה יפה מאוד כשרק הפציעה של סופו דופקת לה את הטופ 16 אבל היא עדיין מצליחה לעלות להצלבה .
בכל מקרה לאנגפורד ממש לא נופל מפארמר בתרומה למכבי , אני מאמין שנראה את זה בהצלבה כשסופו יבוא בכושר טוב , רק שבלאט ירד מהשטות של הנדריקס בחמישיה כי זה יגמור אותנו.
לגבי הילדותיות , אני מסכים שהוא קצת ילדותי והייתי מצפה משחקן מקצוען לקצת יותר בגרות אבל אם זו האופציה היחידה לקבל את הסנטר הטוב באירופה /טופ 3 אז זה שווה גם גננת צמודה , זה מה יש.
בכל מקרה כרגע זה בכלל לא קשור למצבי רוח והציפיה המפגרת שהוא אף פעם לא יהיה פצוע +העובדה שהוא לא עושה ניתוח כי מכבי לא רוצים שהוא יעשה ואחר כך עוד באים אליו בטענות היא די מאוסה בעיני.
וקודי - היכולת שלך לחזות מה יהיה עם סופו לפי שנים וחצי משחקים שבהם הוא לא עושה ניתוח לבקשת הקבוצה היא לא פחות ממופלאה , באמת כל הכבוד .
אין שום סיבה בעולם שהוא לא יחזור ליכולת שהביאה את מכבי לגמר היורוליג לפני שנה וחבל שבמכבי חולמים ולא מנצלים את התקופה הזו , אחרי זה הם יבכו שאין כסף למרות שזה בכלל לא קשור לכסף אלא להתנהלות חכמה .
מכבי גם לא הגיעה להצלבה ללא סופו כי היא הגיעה להצלבה דרך המקום השני בשלב הראשון שסופו היה הגורם מספר אחד להישג הזה (ופארמר השני ) .
יוסי22 כתב:
סופו לפי שנים וחצי משחקים שבהם הוא לא עושה ניתוח לבקשת הקבוצה היא לא פחות ממופלאה , באמת כל הכבוד .
Mta_atic כתב:שחרור: מכבי ת"א במגעים עם האטשמאייר וג'סטין דולמן.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4204903,00.html
Mta_atic כתב:שחרור: מכבי ת"א במגעים עם האטשמאייר וג'סטין דולמן.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4204903,00.html
חביב אורנג'ד כתב:יוסי22 כתב:
סופו לפי שנים וחצי משחקים שבהם הוא לא עושה ניתוח לבקשת הקבוצה היא לא פחות ממופלאה , באמת כל הכבוד .
שוב פעם דיבורים על הברך של סופו? לא נמאס?
אני לא רוצה לקלקל, אבל הפציעה בברכו של סופו היא לא כ"כ חמורה (אחרת הוא כבר ממזמן היה עושה את הניתוח) והוא גם סבל ממנה בעונה שעברה.
כמו כן, במו עיניינו אנו רואים שהפציעה לא מגבילה יותר מדי את סופו (אם בכלל); הוא נע בחופשיות על המגרש, לא איבד המהירות שלו ובכלל, ברמה הפיזית, הוא לא נראה שונה מאיך שהוא היה נראה בעונה שעברה. הנה, רק בשבוע שעבר ראינו את סופו משחק 20 דקות מלאות מול הכוכב האדום ואפילו מציג יכולת טובה.
גם אני מאוד רוצה להאמין שאם סופו יעבור את הניתוח בברך, המצב ישתפר פלאים וסופו יהפוך להיות שחקן יעיל ויציב, אבל שנינו יודעים שהבעיה היא לא בברך או לפחות לא רק בה.
חוץ מזה, אני באמת לא מבין מה כ"כ מופלא ביכולת שסופו מראה לאחרונה ביורוליג.
הוא מתקשה להגיע למצבי קליעה, נוטה לאבד ובריבאונד הוא בקושי קיים. אם זאת יכולת מופלאה, אני תוהה מה את חושב על יכולתו של הנדרקיס שכבר זמן רב משחק עם כתף פצועה, אך משום מה, כמעט ואף אחד לא מדבר על הפציעה שלו.
yzafrir כתב:הזכרתי את דולמן כמה פעמים אבל הוא באמת לא סנטר . אני לא מבין איך הוא קשור לעניין ?? לא היה איכפת לי לקבל את חברו לקבוצה דאונס....
לגבי האטשמייר , פוטנציאל טוב מאוד אבל במקום מי ?? סופו או הנדריקס ??
אין לי בעיה אם ההנהלה רוצה להמר על שחקנים אבל שתצהיר מראש שזה ככה ושלא ינסו למקור לנו מעומדת לפיינלפור עוד מהקיץ
Holiday_Armadillo כתב:yzafrir כתב:הזכרתי את דולמן כמה פעמים אבל הוא באמת לא סנטר . אני לא מבין איך הוא קשור לעניין ?? לא היה איכפת לי לקבל את חברו לקבוצה דאונס....
אין לי בעיה אם ההנהלה רוצה להמר על שחקנים אבל שתצהיר מראש שזה ככה ושלא ינסו למקור לנו מעומדת לפיינלפור עוד מהקיץ
אני אישית מפנטזת על עמדה 5 שבנויה מהטשמאייר והנדריקס..
בקשר לדולמן, בלאט רצה בקיץ את נכבאר לעמדה 3 שהוא 2.07 ככה שיכול להיות שבלאט רוצה את דולמן(שנמוך מנכבאר בכמה ס''מ)גם לעמדה 3..
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yzafrir כתב:הזכרתי את דולמן כמה פעמים אבל הוא באמת לא סנטר . אני לא מבין איך הוא קשור לעניין ?? לא היה איכפת לי לקבל את חברו לקבוצה דאונס....
בקשר לדולמן, בלאט רצה בקיץ את נכבאר לעמדה 3 שהוא 2.07 ככה שיכול להיות שבלאט רוצה את דולמן(שנמוך מנכבאר בכמה ס''מ)גם לעמדה 3..
לא עדיף מאריץ'-הטשמאייר או סופו-הטשמאייר
בנוגע לדולמן-אני לא מכיר את השחקן אבל הוא בטוח לא סנטר וגם בי עלתה המחשבה שאולי בלאט רוצה אותו כשלוש אבל אז זה מתנגש עם הדיווחים החוזרים על הישארותו של סמית'
בכל אופן מישהו יכול לכתוב על התכונות שלו ואלי גם להעלות סרטון נחמד?
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yzafrir כתב:הזכרתי את דולמן כמה פעמים אבל הוא באמת לא סנטר . אני לא מבין איך הוא קשור לעניין ?? לא היה איכפת לי לקבל את חברו לקבוצה דאונס....
לא עדיף מאריץ'-הטשמאייר או סופו-הטשמאייר
בנוגע לדולמן-אני לא מכיר את השחקן אבל הוא בטוח לא סנטר וגם בי עלתה המחשבה שאולי בלאט רוצה אותו כשלוש אבל אז זה מתנגש עם הדיווחים החוזרים על הישארותו של סמית'
בכל אופן מישהו יכול לכתוב על התכונות שלו ואלי גם להעלות סרטון נחמד?
אני אישית לא כל כך מחזיקה ממאריץ' ואם אני צריכה לבחור בין סופו להנדריקס אז אני הולכת על הנדריקס..כנראה סטייה אישית שלי![]()
דולמן הוא SF(שבאירופה מתופקד לא פעם כ-PF ובעיניי זה לא נכון)ארוך עם יכולת קליעה מצויינת..בול סוג השחקן שהייתי בוחרת לעמדה 3 בקבוצה שלי..
ד''א,למרות שהשתמשתי במילה ''ארוך'' הוא ממש לא רזה..יש לו פלג גוף עליון די חזק לשחקן במידות שלו ושנמצא באירופה..בטח יותר חזק ובשרי מאידסון למשל..
מצטערת על האיכות אבל זה הסירטון היחידי שמצתי שמראה רק קטעים שלו..
Holiday_Armadillo כתב:yzafrir כתב:הזכרתי את דולמן כמה פעמים אבל הוא באמת לא סנטר . אני לא מבין איך הוא קשור לעניין ?? לא היה איכפת לי לקבל את חברו לקבוצה דאונס....
Holiday_Armadillo כתב:ההגיון אומר לי שאם דאונס יגיע הנה בסוף הוא יהיה אכזבה נוראית..שחקן שלא יצליח פתאום לשחק איך שכולם רצו ממנו..סתם חוק מרפי כזה..
Chen כתב:Holiday_Armadillo כתב:ההגיון אומר לי שאם דאונס יגיע הנה בסוף הוא יהיה אכזבה נוראית..שחקן שלא יצליח פתאום לשחק איך שכולם רצו ממנו..סתם חוק מרפי כזה..
יש לנו כרגע משהו יותר טוב בעמדה 3?
קודי כתב:Holiday_Armadillo כתב:yzafrir כתב:הזכרתי את דולמן כמה פעמים אבל הוא באמת לא סנטר . אני לא מבין איך הוא קשור לעניין ?? לא היה איכפת לי לקבל את חברו לקבוצה דאונס....
לפי מה שנראה, עמדה 3 כבר סגורה לחלוטין עם סמית ופניני. אם במכבי פועלים לפי הגיון מסויים אז לפי הפרסומים, סביר שהמטרה הראשונה היא קודם כל להשאיר את הנדריקס ולנגפורד, לאחר מכן להשאיר שחקנים פחות מובילים כמו בלו וסמית, ובסוף להחתים רכז ראשון ולהכריע בסוגיית סופו או סנטר זר אחר. אני חושב שזו גם הדרך הנכונה לבנות את הקבוצה לעונה הבאה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־11 אורחים