שחף כתב:קודי כתב:Holiday_Armadillo כתב:yzafrir כתב:הזכרתי את דולמן כמה פעמים אבל הוא באמת לא סנטר . אני לא מבין איך הוא קשור לעניין ?? לא היה איכפת לי לקבל את חברו לקבוצה דאונס....
לגבי האטשמייר , פוטנציאל טוב מאוד אבל במקום מי ?? סופו או הנדריקס ??
אין לי בעיה אם ההנהלה רוצה להמר על שחקנים אבל שתצהיר מראש שזה ככה ושלא ינסו למקור לנו מעומדת לפיינלפור עוד מהקיץ
אני אישית מפנטזת על עמדה 5 שבנויה מהטשמאייר והנדריקס..
בקשר לדולמן, בלאט רצה בקיץ את נכבאר לעמדה 3 שהוא 2.07 ככה שיכול להיות שבלאט רוצה את דולמן(שנמוך מנכבאר בכמה ס''מ)גם לעמדה 3..
לפי מה שנראה, עמדה 3 כבר סגורה לחלוטין עם סמית ופניני. אם במכבי פועלים לפי הגיון מסויים אז לפי הפרסומים, סביר שהמטרה הראשונה היא קודם כל להשאיר את הנדריקס ולנגפורד, לאחר מכן להשאיר שחקנים פחות מובילים כמו בלו וסמית, ובסוף להחתים רכז ראשון ולהכריע בסוגיית סופו או סנטר זר אחר. אני חושב שזו גם הדרך הנכונה לבנות את הקבוצה לעונה הבאה.
כי כדאי להשאיר פה מטיל לבנים כמו סמית'???
חוץ מזה, אני באמת לא מבין. בלאט מתעקש לשחק עם סנטרים נמוכים? האטשמייר הוא 2.07 מ' או משהו בסגנון הזה. לא יותר גבוה מסופו ויש מצב שהסטנדינג ריץ' שלו גם נמוך יותר. מה הקטע??
תשמע, הציעו לבלאט שני סנטרים 2.15 ששוקלים 150 קילו אבל הוא החליט שלא..הלך דווקא על סנטרים נמוכים..
נו באמת..מה זה ''בלאט מתעקש לשחק עם סנטרים נמוכים''? אין כמעט גבוהים איכותיים בשוק ואם הם מעל 2.10 אז או שהם מקבלים מליוני יורו באירופה או שהם ב-NBA..אני מעדיפה 2.08 בשרי ולא 2.13 חוטי..