עונת המלפפונים התחילה ?? טייריס רייס מעומד....

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: עונת המלפפונים התחילה ?? טייריס רייס מעומד....

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 19 מרץ 2012, 18:27

שחף כתב:
קודי כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
yzafrir כתב:הזכרתי את דולמן כמה פעמים אבל הוא באמת לא סנטר . אני לא מבין איך הוא קשור לעניין ?? לא היה איכפת לי לקבל את חברו לקבוצה דאונס....
לגבי האטשמייר , פוטנציאל טוב מאוד אבל במקום מי ?? סופו או הנדריקס ??
אין לי בעיה אם ההנהלה רוצה להמר על שחקנים אבל שתצהיר מראש שזה ככה ושלא ינסו למקור לנו מעומדת לפיינלפור עוד מהקיץ

אני אישית מפנטזת על עמדה 5 שבנויה מהטשמאייר והנדריקס..
בקשר לדולמן, בלאט רצה בקיץ את נכבאר לעמדה 3 שהוא 2.07 ככה שיכול להיות שבלאט רוצה את דולמן(שנמוך מנכבאר בכמה ס''מ)גם לעמדה 3..

לפי מה שנראה, עמדה 3 כבר סגורה לחלוטין עם סמית ופניני. אם במכבי פועלים לפי הגיון מסויים אז לפי הפרסומים, סביר שהמטרה הראשונה היא קודם כל להשאיר את הנדריקס ולנגפורד, לאחר מכן להשאיר שחקנים פחות מובילים כמו בלו וסמית, ובסוף להחתים רכז ראשון ולהכריע בסוגיית סופו או סנטר זר אחר. אני חושב שזו גם הדרך הנכונה לבנות את הקבוצה לעונה הבאה.

כי כדאי להשאיר פה מטיל לבנים כמו סמית'???

חוץ מזה, אני באמת לא מבין. בלאט מתעקש לשחק עם סנטרים נמוכים? האטשמייר הוא 2.07 מ' או משהו בסגנון הזה. לא יותר גבוה מסופו ויש מצב שהסטנדינג ריץ' שלו גם נמוך יותר. מה הקטע??

תשמע, הציעו לבלאט שני סנטרים 2.15 ששוקלים 150 קילו אבל הוא החליט שלא..הלך דווקא על סנטרים נמוכים..
נו באמת..מה זה ''בלאט מתעקש לשחק עם סנטרים נמוכים''? אין כמעט גבוהים איכותיים בשוק ואם הם מעל 2.10 אז או שהם מקבלים מליוני יורו באירופה או שהם ב-NBA..אני מעדיפה 2.08 בשרי ולא 2.13 חוטי..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 19 מרץ 2012, 18:29

Holiday_Armadillo כתב:
שחף כתב:
קודי כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
yzafrir כתב:הזכרתי את דולמן כמה פעמים אבל הוא באמת לא סנטר . אני לא מבין איך הוא קשור לעניין ?? לא היה איכפת לי לקבל את חברו לקבוצה דאונס....
אין לי בעיה אם ההנהלה רוצה להמר על שחקנים אבל שתצהיר מראש שזה ככה ושלא ינסו למקור לנו מעומדת לפיינלפור עוד מהקיץ

בקשר לדולמן, בלאט רצה בקיץ את נכבאר לעמדה 3 שהוא 2.07 ככה שיכול להיות שבלאט רוצה את דולמן(שנמוך מנכבאר בכמה ס''מ)גם לעמדה 3..

לפי מה שנראה, עמדה 3 כבר סגורה לחלוטין עם סמית ופניני. אם במכבי פועלים לפי הגיון מסויים אז לפי הפרסומים, סביר שהמטרה הראשונה היא קודם כל להשאיר את הנדריקס ולנגפורד, לאחר מכן להשאיר שחקנים פחות מובילים כמו בלו וסמית, ובסוף להחתים רכז ראשון ולהכריע בסוגיית סופו או סנטר זר אחר. אני חושב שזו גם הדרך הנכונה לבנות את הקבוצה לעונה הבאה.

חוץ מזה, אני באמת לא מבין. בלאט מתעקש לשחק עם סנטרים נמוכים? האטשמייר הוא 2.07 מ' או משהו בסגנון הזה. לא יותר גבוה מסופו ויש מצב שהסטנדינג ריץ' שלו גם נמוך יותר. מה הקטע??

תשמע, הציעו לבלאט שני סנטרים 2.15 ששוקלים 150 קילו אבל הוא החליט שלא..הלך דווקא על סנטרים נמוכים..
נו באמת..מה זה ''בלאט מתעקש לשחק עם סנטרים נמוכים''? אין כמעט גבוהים איכותיים בשוק ואם הם מעל 2.10 אז או שהם מקבלים מליוני יורו באירופה או שהם ב-NBA..אני מעדיפה 2.08 בשרי ולא 2.13 חוטי..

מי אלו השניים האלה?
שחף

הודעהעל ידי קודי » 19 מרץ 2012, 18:31

שחף כתב:
קודי כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

לא יודע, ז'ליקו כבר שולט באירופה עשור שלם עם סנטר שגבוה מהנדריקס בס"מ אחד בלבד, ואל תספרו לי שבאטיסט הוא פאוור פורוורד או משהו כזה כי הוא סנטר לכל דבר. לא חושב שמכבי תמצא באירופה גבוה ברמה של הנדריקס גם במיליון וחצי דולר. אם הנדריקס היה 2.10 או אפילו 2.08 הוא בוודאי היה מככב ב-NBA. מעבר לכך, מדובר בשחקן בן 25 שיש לו עוד אפסייד משמעותי. אז לוותר על שחקן ברמה הגבוהה ביותר, בעל אופי נהדר שגם השתלב כאן מצויין בשביל איזה ברזילאי עלום שם שנתן עונה אחת טובה אחרי כמה עונות בינוניות?
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי שחף » 19 מרץ 2012, 18:34

בוא נדייק כאן: באטיסט משחק סנטר במשרה מלאה משך שנתיים בערך. ב-2009 היה לפאו את פקוביץ', ובשנים שלפני זה שיחקו כ-5 צאראצריס ותומאשביץ'. חוץ מזה, אתה רואה פה 4 באורך ובאתלטיות של פוטסיס(2.09 מ')? אני לא. לא אמרתי שהייתי מוותר על הנדריקס בתמורה לברזילאי, רק שאני ממש לא מתלהב מהרעיון של קו קדמי עם שניהם.
שחף

הודעהעל ידי yzafrir » 19 מרץ 2012, 18:42

דולמן הוא PF שמשחק רק בעמדה הזאת בשנים האחרונות , הובלת כדור שלו היא ברמה נמוכה מידי בשביל לשחק SF , היא אפילו פחות טוב משל אליהו .
באירופה הוא לא יכול לשחק SF . בכל מקרה השם שלו זה נראה הנפצה של יעל שחרור , היא פשוט ראתה את הסטט' ואת הגובה שלו והחליטה לכתוב אותו בתור סנטר ...
לגבי האטשמייר , הוא כבר הוזכר כמעומד וכנראה שלגביו זה יותר רלוונטי .
2.08 זה לא מספיק גבוהה לסנטר ?? נו באמת....הבחור הזה הוא סוס רציני ולא מפחד ממגע , הוא יכול להיות סנטר אדיר ברמת יורוליג רק שהוא סוג של הימור כמו שהנדריקס היה בעונה הראשונה שלו פה .
כנראה שאנחנו פשוט צריכים להשלים עם זה ששנה הבאה מכבי הולכת להמר על שחקנים ולי אישית אין בעיה עם זה רק שרמת הציפיות בהתאם .
מה שכן להביא שחקנים מהליגה הספרדית זה הימור יחסית מושכל כי הרמה שם גבוהה מאוד .
כרמל , איזה מזל שאני לא מאמין בחוקי מרפי . על כל שחקן אפשר לאגיד את זה אבל אמונות לחוד ויכולת מקצועית לחוד וממה שראיתי עד עכשיו ממנו (שזה כל המשחקים שלו בליגה הספרדית מאז שהגיע לקבוצה ) מדובר באחלה שחקן .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Mta_atic » 19 מרץ 2012, 18:46

felix_r כתב:לפי דעתי אלה סתם שמועות שמטרתן ללחוץ על הנדריקס וסופו להתגמש בדרישותיהם

ללחוץ? ברצינות?
השניים האלה יכולים בקלות לקבל פי 1.5 יותר כסף מאשר מכבי מציעה להם,
אז אם כבר הלחץ הוא על מכבי.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 19 מרץ 2012, 18:51

Mta_atic כתב:
felix_r כתב:לפי דעתי אלה סתם שמועות שמטרתן ללחוץ על הנדריקס וסופו להתגמש בדרישותיהם

ללחוץ? ברצינות?
השניים האלה יכולים בקלות לקבל פי 1.5 יותר כסף מאשר מכבי מציעה להם,
אז אם כבר הלחץ הוא על מכבי.

באמת? ואתה ראית בעיניים שלך את ההצעות האלה ? כל השמועות שאתה שומע על התעניינות של בארסה וצסקא, ממש אבל ממש לא בטוח שנכונות. זה בקלות יכול להיות משחק של הסוכן של הנדריקס. ככה זה תמיד, כשמכבי רוצה להחתים מישהו, הסוכן של השחקן מייד מתחיל להפיץ שמועות על מועדונים אחרים על מנת ללחוץ על מכבי.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 19 מרץ 2012, 18:55

yzafrir כתב:דולמן הוא PF שמשחק רק בעמדה הזאת בשנים האחרונות , הובלת כדור שלו היא ברמה נמוכה מידי בשביל לשחק SF , היא אפילו פחות טוב משל אליהו .
באירופה הוא לא יכול לשחק SF . בכל מקרה השם שלו זה נראה הנפצה של יעל שחרור , היא פשוט ראתה את הסטט' ואת הגובה שלו והחליטה לכתוב אותו בתור סנטר ...
לגבי האטשמייר , הוא כבר הוזכר כמעומד וכנראה שלגביו זה יותר רלוונטי .
2.08 זה לא מספיק גבוהה לסנטר ?? נו באמת....הבחור הזה הוא סוס רציני ולא מפחד ממגע , הוא יכול להיות סנטר אדיר ברמת יורוליג רק שהוא סוג של הימור כמו שהנדריקס היה בעונה הראשונה שלו פה .
כנראה שאנחנו פשוט צריכים להשלים עם זה ששנה הבאה מכבי הולכת להמר על שחקנים ולי אישית אין בעיה עם זה רק שרמת הציפיות בהתאם .
מה שכן להביא שחקנים מהליגה הספרדית זה הימור יחסית מושכל כי הרמה שם גבוהה מאוד .
כרמל , איזה מזל שאני לא מאמין בחוקי מרפי . על כל שחקן אפשר לאגיד את זה אבל אמונות לחוד ויכולת מקצועית לחוד וממה שראיתי עד עכשיו ממנו (שזה כל המשחקים שלו בליגה הספרדית מאז שהגיע לקבוצה ) מדובר באחלה שחקן .

דבר ראשון, הובלת הכדור של אליהו לעמדה 4 היא ברמה גבוהה מהממוצע לשחקן בעמדה PF אז אי אפשר לתת אותו כדוגמה..
דבר שני, כמו שאמרתי, דולמן הוא SF באמריקה אבל PF באירופה ואני אישית לא הייתי שמה אותו בעמדה הזאת(PF)מבחינה התקפית אבל מבחינה הגנתית הוא לא יכול לשמור על מספרי 3 ובגלל זה הוא משחק בעמדה הזאת..
דבר שלישי, אני לא יכולה שלא להאמין בחוק מרפי..אימלל אותי יותר מדי פעמים :nono
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 19 מרץ 2012, 18:57

דולמן הזה נראה לי שחקן בסגנון יאסייטיס אבל פחות יפה :laugh2
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yzafrir » 19 מרץ 2012, 19:05

דולמן ממש לא מתאים לשחק 4 באירופה , לא התקפית ולא הגנתית . אני צפיתי בכמעט בכל המשחקים של הקבוצה שלו העונה (בגלל דאונס) ומאוד התרשמתי ממנו אבל הוא PF ואני ממש לא רואה אותו משחק 3 באירופה . זה יראה רע מאוד אם ינסו לשחק איתו בעמדה הזאת . רע אפילו מסמית'
לגבי אליהו , ל-4 יש לו הובלת כדור מצויינת אבל ל-3 הוא לא מספיק טוב ובגלל זה הוא באירופה ולא בNBA . וזה גם הסיבה שכספי שכמעט אותו גובה כמו אליהו משחק 3 ב -NBA כי הוא יודע להוריד כדור לריצפה ברמה טובה...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 19 מרץ 2012, 19:07

yzafrir כתב:דולמן ממש לא מתאים לשחק 4 באירופה , לא התקפית ולא הגנתית . אני צפיתי בכמעט בכל המשחקים של הקבוצה שלו העונה (בגלל דאונס) ומאוד התרשמתי ממנו אבל הוא PF ואני ממש לא רואה אותו משחק 3 באירופה . זה יראה רע מאוד אם ינסו לשחק איתו בעמדה הזאת . רע אפילו מסמית'
לגבי אליהו , ל-4 יש לו הובלת כדור מצויינת אבל ל-3 הוא לא מספיק טוב ובגלל זה הוא באירופה ולא בNBA . וזה גם הסיבה שכספי שכמעט אותו גובה כמו אליהו משחק 3 ב -NBA כי הוא יודע להוריד כדור לריצפה ברמה טובה...

אני בספק אם הסיבה שבגללה ליאור לא ב-NBA זה הובלת הכדור שלו..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 19 מרץ 2012, 19:11

סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yzafrir » 19 מרץ 2012, 19:13

Holiday_Armadillo כתב:
yzafrir כתב:דולמן ממש לא מתאים לשחק 4 באירופה , לא התקפית ולא הגנתית . אני צפיתי בכמעט בכל המשחקים של הקבוצה שלו העונה (בגלל דאונס) ומאוד התרשמתי ממנו אבל הוא PF ואני ממש לא רואה אותו משחק 3 באירופה . זה יראה רע מאוד אם ינסו לשחק איתו בעמדה הזאת . רע אפילו מסמית'

הובלת הכדור שלו לעמדה 3 בNBA לא מספיק טובה ובשביל לשחק שם 4 הוא לא מספיק פיזי....תצרפי לזה את טווח הקליע שלו מבחוץ ותביני למה הוא פה ולא שם....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 19 מרץ 2012, 19:15

yzafrir כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

הובלת הכדור שלו לעמדה 3 בNBA לא מספיק טובה ובשביל לשחק שם 4 הוא לא מספיק פיזי....תצרפי לזה את טווח הקליע שלו מבחוץ ותביני למה הוא פה ולא שם....

אני מסכימה עם זה שהוא לא מספיק פיזי ושאין לו קליעה ובגלל זה הוא לא ב-NBA אבל אני לא מסכימה בקשר להובלת הכדור..לפי דעתי הובלת הכדור שלו יותר טובה ופחות מסורבלת משל כספי..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 19 מרץ 2012, 19:20

ממש לא מסכים איתך בנושא הזה , כספי מוביל כדור הרבה יותר טוב מאליהו ....

נקודה שרציתי לציין בלי קשר , הליגה הספרדית מוצפת בשחקנים מצויינים בעמדה 4 , אם לציין כמה אז יש את באניץ' , איבנוב , טלאפלא , דולמן , קאנר מדלי , פרילאנד.....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי rc4991 » 19 מרץ 2012, 20:22

yzafrir כתב:ממש לא מסכים איתך בנושא הזה , כספי מוביל כדור הרבה יותר טוב מאליהו ....

נקודה שרציתי לציין בלי קשר , הליגה הספרדית מוצפת בשחקנים מצויינים בעמדה 4 , אם לציין כמה אז יש את באניץ' , איבנוב , טלאפלא , דולמן , קאנר מדלי , פרילאנד.....

גם פאנקו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 20 מרץ 2012, 05:19

rc4991 כתב:
yzafrir כתב:ממש לא מסכים איתך בנושא הזה , כספי מוביל כדור הרבה יותר טוב מאליהו ....

גם פאנקו

הוא כלול בשלוש נקודות..... :D
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי EulGam05 » 20 מרץ 2012, 07:35

לדעתי הובלת הכדור של ליאור היא בסדר גמור וזאת אחת הסיבות השוליות לכך שהוא לא ב-NBA (לואל דנג למשל בתחילת הקריירה שלו היה מאבד כדור כמעט כל פעם שהוא לקח יותר מ-3 הקפצות וזה עדיין לא הפריע לו להיות אחלה שחקן בעמדה 3 ביחס לליגה). הסיבה העיקרית היא שאין לו יכולת קליעה בכלל וכתוצאה מכך אין לו בעצם עמדה ב-NBA - הוא לא מספיק פיזי לעמדה 4 ואין לו יכולת קליעה בשביל לשחק בעמדה 3. זה לא משהו שהיה משתנה אם לליאור הייתה יכולת הובלת כדור טובה יותר, אני לא מצליח לחשוב כרגע על אף שחקן בעמדה 3 ב-NBA שלא מסוגל לקלוע לפחות מחצי מרחק.
EulGam05

הודעהעל ידי er79 » 20 מרץ 2012, 09:35

אליהו היה בעבר sf וקלעי שלשות לא רע בכלל. הוא זנח את העמדה ואת אלמנט הקליעה, לאו דווקא באשמתו, אבל הוא בהחלט יכול לשפר את הקליעה שלו בחזרה, הוא כבר הראה שיש לו את היכולת והפוטנציאל לכך. הכל מתחיל בראש. מבחינת הגנה - זה כבר סרט אחר, אבל גם פה לדעתי זה רק עניין של רצון ומוטיבציה.
er79

הודעהעל ידי yzafrir » 20 מרץ 2012, 11:06

er79 כתב:אליהו היה בעבר sf וקלעי שלשות לא רע בכלל. הוא זנח את העמדה ואת אלמנט הקליעה, לאו דווקא באשמתו, אבל הוא בהחלט יכול לשפר את הקליעה שלו בחזרה, הוא כבר הראה שיש לו את היכולת והפוטנציאל לכך. הכל מתחיל בראש. מבחינת הגנה - זה כבר סרט אחר, אבל גם פה לדעתי זה רק עניין של רצון ומוטיבציה.

מתי בעבר הוא שיחק SF ?? אולי בנוער וגם זה אני לא בטוח (יותר נכון בטוח שלא )
אבל אם לחזור לנושא אז דולמן באירופה הוא PF ולא יוכל לתפקד כ SF בגלל הובלת כדור בינונית לתפקיד של SF . ולכן נראה לי שהשם שלו מצוץ מהאצבע...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־13 אורחים