המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:rc4991 כתב:יש למכבי השבוע משחק ליגה?
נגד בני השרון. החמישייה צריכה לכלול את טל, פניני, מאלט, ליאור וג'יימס. זלמנסון שחקן שישי.
סופו, ריצ', סמית' ולאנג צריכים לא להירשם למשחק.
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:rc4991 כתב:יש למכבי השבוע משחק ליגה?
נגד בני השרון. החמישייה צריכה לכלול את טל, פניני, מאלט, ליאור וג'יימס. זלמנסון שחקן שישי.
סופו, ריצ', סמית' ולאנג צריכים לא להירשם למשחק.
אני הייתי נותנת להם ניצחון טכני מצידי..
NY boy כתב:החשש מפציעה צריך להיות השיקול העיקרי במשחק המיותר הזה. מספיק נקע בקרסול של סמית או לאנגפורד בשביל לגמור את הסידרה לטובת פנאתנייקוס. לא צריך איזה פציעה גומרת עונה, מספיק נקע בקרסול, מתיחה, או פציעה קטנה וחסרת משמעות.
אני הייתי רושם את פפא, מאלט, ג'יימס ולאנגפורד, ונותן לפפא ומאלט לשחק 30-35 דקות כל אחד למידה ונצטרך אותם במשחק הבא.
jol9 כתב:יוסי22 כתב:יוני- סופו שיחק היום 8 דקות , שישרוף את המגרש ושיקבל הוראה מבלאט להיות 25 דקות על המגרש בלי עבירה , שיתחיל לתרגל.
די, עזוב אותו. אתה באמת רוצה להסתכן בפציעה שלו מול פחי הזבל של בני השרון? אליהו לבד מספיק בשביל לנצח, וגם אם לא, למי איכפת.
felix_r כתב:jol9 כתב:יוסי22 כתב:יוני- סופו שיחק היום 8 דקות , שישרוף את המגרש ושיקבל הוראה מבלאט להיות 25 דקות על המגרש בלי עבירה , שיתחיל לתרגל.
די, עזוב אותו. אתה באמת רוצה להסתכן בפציעה שלו מול פחי הזבל של בני השרון? אליהו לבד מספיק בשביל לנצח, וגם אם לא, למי איכפת.
מה שעיצבן אותי היום באופו קיצוני, זה העבירות שהשופטים המציאו לסופו! זה פשוט הטריף אותי. הוא עשה רק את העבירה הראשונה והחמישית. כל ה 3 באמצע הוא אפילו לא היה קרוב לעבירה. מזל שזה לא עלה לנו במשחק, כאשר גם הנדריקס יצא ב 5 עבירות.
jol9 כתב:NY boy כתב:החשש מפציעה צריך להיות השיקול העיקרי במשחק המיותר הזה. מספיק נקע בקרסול של סמית או לאנגפורד בשביל לגמור את הסידרה לטובת פנאתנייקוס. לא צריך איזה פציעה גומרת עונה, מספיק נקע בקרסול, מתיחה, או פציעה קטנה וחסרת משמעות.
אני הייתי רושם את פפא, מאלט, ג'יימס ולאנגפורד, ונותן לפפא ומאלט לשחק 30-35 דקות כל אחד למידה ונצטרך אותם במשחק הבא.
למה פאפאס? בשביל מה יש את בורשטיין ושטיין?
חנו'ש כתב:עכשיו הכל ברור, 2 דקות לסוף היה 78-77 למכבי....
Refs allowed too many fouls from Maccabi and let them stay in the game
felix_r כתב:בדקתי לעומק את הסטטיסטיקה, וממנה עולה נתון מדהים, שמבסס את הטענות הקשות שלנו נגד השופטים!
שימו לב:
פאו לקחה 32 זריקות לשלוש ורק 29 לשתים.
מכבי לקחה רק 13 זריקות לשלוש ו 57 לשתים.
כל הגיון של כדורסל אומר, שמי שמשחק יותר בצבע ובחדירות (הזריקות לשתים), הוא זה שאמור לסחוט יותר עבירות.
אז כמה זריקות עונשין קיבלה מכבי מהשופטים? 16. וכמה פאו קיבלה? 33 !!!
פשוט בזיון. אם מכבי היתה מפסידה, זה היה שוד לאור היום.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־13 אורחים