הצלבה, משחק 2: פנאתינייקוס נגד מכבי - חמישי, 21:00, ערוץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הצלבה, משחק 2: פנאתינייקוס נגד מכבי - חמישי, 21:00, ערוץ

הודעהעל ידי jol9 » 22 מרץ 2012, 22:51

ד"א לגבי לאנגפורד. הסתכלתי עכשיו על הסטטיסטיקה שלו.
ב-11 המשחקים האחרונים, שזה מהפסד החוץ המביך מול ריאל, לאנגפורד ירד מדו ספרתי רק פעם אחת (מול אפס - קלע 7).

בטופ 16 הוא קלע 15, קטף 4 ומסר 2.5 ובהצלבה בינתיים הוא עושה 19, 3, 2.

רק שימשיך ככה, למרות שזה בטח לא יעזור לנו להשאיר אותו כאן.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 מרץ 2012, 22:52

jol9 כתב:
rc4991 כתב:יש למכבי השבוע משחק ליגה?

נגד בני השרון. החמישייה צריכה לכלול את טל, פניני, מאלט, ליאור וג'יימס. זלמנסון שחקן שישי.
סופו, ריצ', סמית' ולאנג צריכים לא להירשם למשחק.

אני הייתי נותנת להם ניצחון טכני מצידי..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי NY boy » 22 מרץ 2012, 22:54

החשש מפציעה צריך להיות השיקול העיקרי במשחק המיותר הזה. מספיק נקע בקרסול של סמית או לאנגפורד בשביל לגמור את הסידרה לטובת פנאתנייקוס. לא צריך איזה פציעה גומרת עונה, מספיק נקע בקרסול, מתיחה, או פציעה קטנה וחסרת משמעות.

אני הייתי רושם את פפא, מאלט, ג'יימס ולאנגפורד, ונותן לפפא ומאלט לשחק 30-35 דקות כל אחד למידה ונצטרך אותם במשחק הבא.
NY boy

הודעהעל ידי jol9 » 22 מרץ 2012, 22:54

Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:
rc4991 כתב:יש למכבי השבוע משחק ליגה?

נגד בני השרון. החמישייה צריכה לכלול את טל, פניני, מאלט, ליאור וג'יימס. זלמנסון שחקן שישי.
סופו, ריצ', סמית' ולאנג צריכים לא להירשם למשחק.

אני הייתי נותנת להם ניצחון טכני מצידי..

אשכרה...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 22 מרץ 2012, 22:56

למה ניצחון טכני? אי אפשר "להשבית" את ההיכל ליום אחד כמו הטיסה של אחת הקבוצות הסרביות לפה בוטלה "באופן מפתיע"?
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 22 מרץ 2012, 22:57

NY boy כתב:החשש מפציעה צריך להיות השיקול העיקרי במשחק המיותר הזה. מספיק נקע בקרסול של סמית או לאנגפורד בשביל לגמור את הסידרה לטובת פנאתנייקוס. לא צריך איזה פציעה גומרת עונה, מספיק נקע בקרסול, מתיחה, או פציעה קטנה וחסרת משמעות.

אני הייתי רושם את פפא, מאלט, ג'יימס ולאנגפורד, ונותן לפפא ומאלט לשחק 30-35 דקות כל אחד למידה ונצטרך אותם במשחק הבא.

למה פאפאס? בשביל מה יש את בורשטיין ושטיין?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 22 מרץ 2012, 22:59

את מאלט אולי הייתי מנסה להריץ. ליוגב יהיה קשה לשחזר את ההופעה של היום ומכבי תצטרך נקודות מעמדה 1.
שחף

הודעהעל ידי עלמה צהובה » 22 מרץ 2012, 22:59

אני רק חושבת לי איך דברים משתנים.
איך פעם שאראס שיחק אצלנו מול פאפאס ואילו היום זה הפוך.
מישהו שהיה כל כך מזוהה עם מכבי ומישהו שהיה מזוהה כל כך עם הכדורסל הייווני ואח"כ צסק"א.
מצחיק.

לילה טוב
ככה יוצאים מהקבר בסטייל !
סמל אישי של המשתמש
עלמה צהובה

הודעהעל ידי felix_r » 22 מרץ 2012, 23:01

jol9 כתב:
יוסי22 כתב:יוני- סופו שיחק היום 8 דקות , שישרוף את המגרש ושיקבל הוראה מבלאט להיות 25 דקות על המגרש בלי עבירה , שיתחיל לתרגל.

די, עזוב אותו. אתה באמת רוצה להסתכן בפציעה שלו מול פחי הזבל של בני השרון? אליהו לבד מספיק בשביל לנצח, וגם אם לא, למי איכפת.

מה שעיצבן אותי היום באופו קיצוני, זה העבירות שהשופטים המציאו לסופו! זה פשוט הטריף אותי. הוא עשה רק את העבירה הראשונה והחמישית. כל ה 3 באמצע הוא אפילו לא היה קרוב לעבירה. מזל שזה לא עלה לנו במשחק, כאשר גם הנדריקס יצא ב 5 עבירות.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 22 מרץ 2012, 23:04

felix_r כתב:
jol9 כתב:
יוסי22 כתב:יוני- סופו שיחק היום 8 דקות , שישרוף את המגרש ושיקבל הוראה מבלאט להיות 25 דקות על המגרש בלי עבירה , שיתחיל לתרגל.

די, עזוב אותו. אתה באמת רוצה להסתכן בפציעה שלו מול פחי הזבל של בני השרון? אליהו לבד מספיק בשביל לנצח, וגם אם לא, למי איכפת.

מה שעיצבן אותי היום באופו קיצוני, זה העבירות שהשופטים המציאו לסופו! זה פשוט הטריף אותי. הוא עשה רק את העבירה הראשונה והחמישית. כל ה 3 באמצע הוא אפילו לא היה קרוב לעבירה. מזל שזה לא עלה לנו במשחק, כאשר גם הנדריקס יצא ב 5 עבירות.

נכון. לא סתם הייתי בקריז על השיפוט היום.
תהיו אובייקטיבים, ותנו לשחקנים לשחק ולנצח. משחק האיזונים והפנקסנות, מחרפן אותי, וזה גם לא ספורטיבי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי NY boy » 22 מרץ 2012, 23:05

jol9 כתב:
NY boy כתב:החשש מפציעה צריך להיות השיקול העיקרי במשחק המיותר הזה. מספיק נקע בקרסול של סמית או לאנגפורד בשביל לגמור את הסידרה לטובת פנאתנייקוס. לא צריך איזה פציעה גומרת עונה, מספיק נקע בקרסול, מתיחה, או פציעה קטנה וחסרת משמעות.

למה פאפאס? בשביל מה יש את בורשטיין ושטיין?

שיקבל כמות דקות משמעותית להחזרת הביטחון. למרות כמה התקפות טובות פפא עדיין לא משחקן יותר מידי דקות ולא משחק בצורה סדירה. הזדמנות טובה לתת לו 30+ דקות במשחק, להחזרת הביטחון והאנרגיות, למידה ונצטרך אותו במשחק בשלישי.

דרך אגב, אם הבנתי נכון המשחק בזיסמן (על פי אתר המנהלת, אלא אם כן זאת טעות). מסכנים מהאוקאה ביוון ישר לזיסמן... באמת מתאים יותר לתת לזלמנסון לשחק.
NY boy

הודעהעל ידי חנו'ש » 22 מרץ 2012, 23:10

עכשיו הכל ברור, 2 דקות לסוף היה 78-77 למכבי....
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 22 מרץ 2012, 23:12

משחק ענק! השיפור בריבאונד ובמלחמה עשה את ההבדל
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי felix_r » 22 מרץ 2012, 23:13

חנו'ש כתב:עכשיו הכל ברור, 2 דקות לסוף היה 78-77 למכבי....

לא שמתי לב לזה. חבל. אם היתי רואה, היתי נרגע :)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Sabonis » 22 מרץ 2012, 23:19

פעם חמישית בערך שאני רואה את התקציר, ועדיין מתרגש.

התבוסה לפני יומיים רק עושה את הניצחון הזה יותר מתוק.
אין כמו להגיע עם הגב לקיר.
Sabonis

הודעהעל ידי MTA2311 » 22 מרץ 2012, 23:41

אני לא חושב שיש פה מישהו שחייב הסברים. הביקורת אחרי התבוסה המשפילה הייתה במקום, לא זכור לי שנאמר פה איזה משהו שלא הלם את הרגע. מועדון בסדר גודל של מכבי, לא אמור להיראות ככה במשחק כזה, ולכן הביקורת הייתה מוצדקת. גם על בלאט וגם על השחקנים.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 מרץ 2012, 23:49

זווית אוהד פאו
Refs allowed too many fouls from Maccabi and let them stay in the game

REALLY?
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 22 מרץ 2012, 23:57

בדקתי לעומק את הסטטיסטיקה, וממנה עולה נתון מדהים, שמבסס את הטענות הקשות שלנו נגד השופטים!
שימו לב:

פאו לקחה 32 זריקות לשלוש ורק 29 לשתים.
מכבי לקחה רק 13 זריקות לשלוש ו 57 לשתים.

כל הגיון של כדורסל אומר, שמי שמשחק יותר בצבע ובחדירות (הזריקות לשתים), הוא זה שאמור לסחוט יותר עבירות.
אז כמה זריקות עונשין קיבלה מכבי מהשופטים? 16. וכמה פאו קיבלה? 33 !!!
פשוט בזיון. אם מכבי היתה מפסידה, זה היה שוד לאור היום.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי BIG sofo » 23 מרץ 2012, 00:07

felix_r כתב:בדקתי לעומק את הסטטיסטיקה, וממנה עולה נתון מדהים, שמבסס את הטענות הקשות שלנו נגד השופטים!
שימו לב:

פאו לקחה 32 זריקות לשלוש ורק 29 לשתים.
מכבי לקחה רק 13 זריקות לשלוש ו 57 לשתים.

כל הגיון של כדורסל אומר, שמי שמשחק יותר בצבע ובחדירות (הזריקות לשתים), הוא זה שאמור לסחוט יותר עבירות.
אז כמה זריקות עונשין קיבלה מכבי מהשופטים? 16. וכמה פאו קיבלה? 33 !!!
פשוט בזיון. אם מכבי היתה מפסידה, זה היה שוד לאור היום.

מה הקשר? חלק מהזריקות עונשין של פאו הגיעו אחרי העבירה הקבוצתית ה-5 (כל פאול = 2 זריקות עונשין). הבנת?
BIG sofo

הודעהעל ידי קובי » 23 מרץ 2012, 00:13

WOW !

אוקיי, אחרי שנרגעתי (1:30 בלילה) - סיכום שלי:

קודם כל, משחק פשוט ענק. אחד מהטובים שיצא לי לראות ואז נזכרתי מתי בפעם האחרונה צרחתי כמו פסיכי בדרמה שכזאת... בדיוק לפני כשנה, באותו המעמד, באותו שלב ובאותו משחק מספר 2, עם הסל המנצח של פארגו על הפנים של לנגדון והמחצית הראשונה המטורפת של סופו.
תשמעו... פאו פשוט קבוצה נהדרת. ממש לתפארת. מתואמת להפליא, גרעין שחקנים חכם ומאמן שמנצל ומתזמן בתבונה את הסגל שלו עד הסוף.
אבל היום, ידה של מכבי הייתה על העליונה. זה היה עניין של כבוד ספורטיבי. להילחם על הכבוד שאבד לו ביום שלישי. כבוד של שחקנים, כבוד של מאמן והכי חשוב - כבוד של מועדון.

אז ככה: המצטיין של המשחק, בלי שום ספק בעיניי - יוגב אוחיון. נתן פשוט משחק טופ יורוליג ענק בעמדת הפוינט והשכיח לחלוטין את החוסר המשווע של מכבי ברכז העונה.
הוא עשה הכל - ניהל את המשחק להפליא, שמר טוב, מסר טוב וכפי שעשה בתקופה האחרונה, הלך יותר ויותר לסל, דפק 2 צ'אקות מבחוץ וסיים עם 15 סופר מכובדות, נגד קבוצת הגנה רצחנית.
אחריו, חייבים לציין את דיוויד בלו, שהוא פשוט ווינר ענק. תמיד היה כזה ואף פעם לא פחד לקחת זריקות מכירעות וגם להפוך אותן לגדולות. במו ידיו הביא למכבי את הנצחון בהארכה.
לכל אורך המשחק, חייבים לתת כאן קרדיט ענק לקית' לאנגפורד שלקח המון אחריות ועשה סלים גדולים וגם לדווין סמית' שהגיע לסדרה הזו חד בהרבה ממה שהציג לאורך כל העונה.

קטע שריגש, אך גם מתח אותי במיוחד במשחק הזה, היה 3-4 הדקות האחרונות ברבע הרביעי. יוגב יורד מהמגרש עם 4 עבירות, פאפאס עולה ושאראס לוקח את המשחק יותר ויותר על כתפיו.
אלו היו פשוט דקות מתוך סצינה בהצגה, או מהסרטים. שני המטאדורים הללו, בשלהי הקריירה שלהם, פשוט לקחו הכל על כתפיהם העייפות, אך המנוסות. האחד בצהוב, השני בירוק. זה היה פשוט מדהים. לפנתיאון.
בדקות הללו, פאפאס היה כ"כ טוב והשרה כ"כ הרבה בטחון, עד שבלאט "לא יכל" להחזיר את ה-MVP של המשחק למגרש.
זה היה נראה כאילו מכבי החתימה את ת'יאו בדיוק ל-3 הדקות האלו ופאפאלוקאס מצידו פרע את החוב ולא נשאר חייב.
שאראס מנגד, לא ריחם על האקסית ופשוט תקע חרב בליבה פעם אחר פעם... במשחק הזה וגם בקודמו, ממש היה קשה לי לזהות את יאסי-K המזדקן. הוא נראה פשוט בשיאו ועם העובדה הזו, הנצחון של מכבי רק הופך לגדול בהרבה.

אחרי שהתרגשנו, נחזור שוב למכביסטים: שון ג'יימס היה פשוט נפלא היום - עלה כברירת מחדל וכשעלה למגרש, תוך דקות ספורות, הוא עלה על קודמיו, סופו והנרריקס, עם תצוגת הגנה, ריבאונד והמפתיע מכל - התקפה נהדרת. הדקות שלו בשילוב עם הנדריקס היו גם הן נהדרות.
ריצ' לא נתן משחק גדול, אבל השאיר הכל על המגרש עם לחימה בלתי מתפשרת ו-5 עבירות.
סופו - משהו החמיץ לי איתו במשחק הזה. זה היה נראה כאילו סופו יכל לסיים עם 20+ נקודות הערב. הוא היה חד מאוד בקצת יותר מ-10 הדקות בהן שיחק, כולל דאנק מפלצתי שהשאיר אותי בהלם. החמרת שיפוט ב-3 מתוך 5 העבירות ועוד 2 לא מחוייבות למציאות והוא חזר לספסל. אחרי נצחון, קשה לצאת לא מרוצים, אבל במהלך המשחק, פחדתי שאיכשהו זה ידפוק את הכל.
ליאור אליהו, כמו במשחק הראשון, פתח לא רע, אבל כנראה שבקרבות האגרסיביים עם היווונים, בלו מתאים יותר ולמעשה דיוויד העביר את ליאור לקצה הספסל, קצת לפני מאלט, טל ופניני.

מילים אחרונות לדיוויד בלאט, שהשמצתי אותו כהוגן ביום שלישי (ולא מתחרט על זה אגב - מה שמגיע-מגיע (: ). אני מוריד את הכובע מכל הלב. הוא עשה מהפך מחשבתי ב-48 השעות שעברו, קיצר את הרוטציה, שיחק לאורך כל 45 הדקות עם רכז טבעי (ועם מאלט כ-1 לדקות ספורות) ועצר מומנטום של פלוס 7 ליוונים בזמן. תיזמוני החילופים שלו היו מצויינים וניהול המשחק היה באמת טוב.
גם ההליכה לסמית' (הלא נכונה כאופציה ראשונה, לדעתי) בסיום המשחק, נבעה לטעמי רק בגלל המיס מאץ' (שלא נוצל) שהיה לדווין על מול באטיסט.

לגבי המשך הסדרה - אני חושב שרחוקה היא הדרך לאיסטנבול. פאו היא קבוצה מנוסה מאוד ונראית בכושר פנטסטי. מכבי תצטרך להיות בשיאה, כדי לנצח את שני המשחקים הבאים ביד אליהו, כדי לא לחזור עם הגב אל הקיר לאואקה העויין למשחק חמישי.

כן ירבו משחקים כאלה ואני באמת מקווה שהנצחון הזה יהיה שווה לנו פיינל פור :worship :worship :worship
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, felix_r, Google [Bot] ו־10 אורחים