המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חנו'ש כתב:קשה לי לראות את מכבי מצליחה לנצח את פאו פעמיים ברצף בהיכל, מצד שני אני לא רואה את פאו מנצחת את מכבי פעמיים ברצף בנוקיה.
בקיצור, נתראה שוב באתונה??
קודי כתב:חנו'ש כתב:קשה לי לראות את מכבי מצליחה לנצח את פאו פעמיים ברצף בהיכל, מצד שני אני לא רואה את פאו מנצחת את מכבי פעמיים ברצף בנוקיה.
בקיצור, נתראה שוב באתונה??
זה התרחיש הסביר וההגיוני, אבל כאן באמת שהכל יכול לקרות. אני חושב שמשחק המפתח לכל הסדרה הוא היום, מאחר שנצחון של מכבי יביא אותה ביום חמישי למשחק ביתי על עליה לפיינל פור, משחק שקשה להאמין שהיא תפסיד. מצד שני, נצחון יווני היום יוריד מהם לחץ ומעביר את ההכרעה במקרה הגרוע מבחינתם לאתונה.
Ido_Maccabi כתב:אני לא זוכר מי, אבל מישהו כתב שאחד הדברים שיכולים לדפוק אותנו אחרי המשחק האחרון זה שופטים יותר גרועים מאלה שהיו, אם זה אפשרי.
ג'ורדי ברתומיאו החליט לבדוק את העניין, והתוצאה: לאמוניקה, שופט טורקי ושופט קטאלוני.
Ido_Maccabi כתב:אני לא זוכר מי, אבל מישהו כתב שאחד הדברים שיכולים לדפוק אותנו אחרי המשחק האחרון זה שופטים יותר גרועים מאלה שהיו, אם זה אפשרי.
ג'ורדי ברתומיאו החליט לבדוק את העניין, והתוצאה: לאמוניקה, שופט טורקי ושופט קטאלוני.
Holiday_Armadillo כתב:Ido_Maccabi כתב:אני לא זוכר מי, אבל מישהו כתב שאחד הדברים שיכולים לדפוק אותנו אחרי המשחק האחרון זה שופטים יותר גרועים מאלה שהיו, אם זה אפשרי.
שופט קטאלוני-בארסה הדוחה לפני שנה ע''י פאו
שופט טורקי-כבר היה לנו אחד והוא היה בסדר גמור
לאמוניקה-שאלוהים יעזור לנו
yarinsaky כתב:שאראס צריך לקבל היום את הכבוד המגיע לו ממכבי ומהאוהדים, גדול הרכזים שהיו לנו ואחד הגדולים בכל הזמנים באירופה.
אני משוכנע שזה יקרה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־6 אורחים