פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
27 מרץ 2012, 09:05
מבחינת מכבי , הסדרה הזאת תוכרע על הדברים הלא צפויים כמו ההופעה של אוחיון וג'יימס או שפניני פתאום יתחיל לפגוע אחרי שלא עשה את זה בכל העונה או שפאפאס גם יתחיל לפגוע מבחוץ.....
הדברים הרגילים של מכבי כמו סופו או לאנגפורד לבד לא יכריעו את המשחק . הם חייבים התעלות של שחקנים אחרים מול קבוצה טובה ממך...
27 מרץ 2012, 09:36
קשה לי לראות את מכבי מצליחה לנצח את פאו פעמיים ברצף בהיכל, מצד שני אני לא רואה את פאו מנצחת את מכבי פעמיים ברצף בנוקיה.
בקיצור, נתראה שוב באתונה??
27 מרץ 2012, 09:46
חנו'ש כתב:קשה לי לראות את מכבי מצליחה לנצח את פאו פעמיים ברצף בהיכל, מצד שני אני לא רואה את פאו מנצחת את מכבי פעמיים ברצף בנוקיה.

זה התרחיש הסביר וההגיוני, אבל כאן באמת שהכל יכול לקרות. אני חושב שמשחק המפתח לכל הסדרה הוא היום, מאחר שנצחון של מכבי יביא אותה ביום חמישי למשחק ביתי על עליה לפיינל פור, משחק שקשה להאמין שהיא תפסיד. מצד שני, נצחון יווני היום יוריד מהם לחץ ומעביר את ההכרעה במקרה הגרוע מבחינתם לאתונה.
27 מרץ 2012, 09:47
קודי כתב:חנו'ש כתב:קשה לי לראות את מכבי מצליחה לנצח את פאו פעמיים ברצף בהיכל, מצד שני אני לא רואה את פאו מנצחת את מכבי פעמיים ברצף בנוקיה.

זה התרחיש הסביר וההגיוני, אבל כאן באמת שהכל יכול לקרות. אני חושב שמשחק המפתח לכל הסדרה הוא היום, מאחר שנצחון של מכבי יביא אותה ביום חמישי למשחק ביתי על עליה לפיינל פור, משחק שקשה להאמין שהיא תפסיד. מצד שני, נצחון יווני היום יוריד מהם לחץ ומעביר את ההכרעה במקרה הגרוע מבחינתם לאתונה.
גם אני חושב שהמנצח היום לוקח את הסדרה.
27 מרץ 2012, 09:57
ואני חושב שהמנצחת היום מנצחת היום ועולה ל 2-1 בסדרה , זה מספיק לי גם בלי הביטחון שלקחנו את הסדרה.
מכבי חייבים לנתק את המשחק היום משאר המשחקים ולהתמקד פר משחק , זה יעשה את העבודה של השחקנים הרבה יותר קלה כשמדובר במשחק אחד בהיכל נגד פאו.
לטעמי דווקא משחק טוב של סופו ואליהו כן יספיק גם בלי התעלות של שחקנים פחות מרכזיים , מכבי היתה זקוקה להתעלות של שחקני המשנה כי שחקני המפתח לא שיחקו מספיק דקות/לא באו לידי ביטוי.
החשש שלי הוא ממשחק כמו נגד ברצלונה שהלך לכיוון קרב חפירות שמבטל את הייתרון העצום שנותן ההיכל למכבי , ככה שהייתי מחפף קצת בהגנה כדי ללכת לכיוון ההתקפי שיכניס את הקהל למשחק ויהפוך את הניצחון של פאו לכמעט בלתי אפשרי.
27 מרץ 2012, 10:55
לדעתי, מי שלוקח את המשחק היום, לוקח את הסידרה כולה.
אם מכבי מנצחת היום, פאו תהיה בלחץ עצום במשחק הרביעי ומכבי בעזרת הקהל והבטחון העצמי תקח גם את המשחק הזה.
אם מכבי תפסיד היום, היא תגיע למשחק הרביעי במצב רוח ירוד, והכל יהיה הפוך מהתסריט הראשון.
27 מרץ 2012, 14:13
טירוף
27 מרץ 2012, 14:34
המשחק היום הולך להיות סופר קשה לא רק בגלל היריבה הגדולה שתעמוד מולנו, אלא מכבי תצטרך גם לשחק נגד הלחץ ונגד עצמה באיזשהו מקום בגלל הנטייה שלה לפתוח משחקים בהילוך ראשון.
נגד פאו אתה חייב להיות במשחק מהדקה הראשונה אחרת הם פשוט יברחו לך ולרדוף אחריהם כל המשחק זה אף פעם לא מומלץ..
אם להיות ריאליים אני לא חושב שמכבי תהיה מסוגלת לנצח את שני המשחקים בהיכל, המשמעות של זה תהיה לנצח את פאו שלושה משחקים רצוף וזה משהו שנגד אובראדוביץ' הוא פשוט בלתי אפשרי..
בגלל זה, חשוב מאד לעשות הכל בשביל לנצח את המשחק הזה!!! פאו תהיה עם הגב לקיר במקרה כזה, היא תהיה חייבת לנצח את שני המשחקים האחרונים בשביל לעלות וקשה לכל קבוצה לא משנה סדר גודלה להשיג מטרה שכזו.. מכבי תוכל להתרכז במשחק אחד ולא משנה אם זה בהיכל או ביוון, זה בהחלט יהיה אפשרי.
נצחון ירוק הערב יעלה את פאו לפיינל פור, פשוט מאד.
27 מרץ 2012, 14:44
אני לא זוכר מי, אבל מישהו כתב שאחד הדברים שיכולים לדפוק אותנו אחרי המשחק האחרון זה שופטים יותר גרועים מאלה שהיו, אם זה אפשרי.
ג'ורדי ברתומיאו החליט לבדוק את העניין, והתוצאה: לאמוניקה, שופט טורקי ושופט קטאלוני.
27 מרץ 2012, 15:52
Ido_Maccabi כתב:אני לא זוכר מי, אבל מישהו כתב שאחד הדברים שיכולים לדפוק אותנו אחרי המשחק האחרון זה שופטים יותר גרועים מאלה שהיו, אם זה אפשרי.
ג'ורדי ברתומיאו החליט לבדוק את העניין, והתוצאה: לאמוניקה, שופט טורקי ושופט קטאלוני.
27 מרץ 2012, 16:15
אני עדיין חושב שלמוניקה הוא דווקא רעיון לא רע במשחק נגד ז'ליקו.
27 מרץ 2012, 16:28
Ido_Maccabi כתב:אני לא זוכר מי, אבל מישהו כתב שאחד הדברים שיכולים לדפוק אותנו אחרי המשחק האחרון זה שופטים יותר גרועים מאלה שהיו, אם זה אפשרי.
שופט קטאלוני-בארסה הדוחה לפני שנה ע''י פאו
שופט טורקי-כבר היה לנו אחד והוא היה בסדר גמור
לאמוניקה-שאלוהים יעזור לנו
27 מרץ 2012, 16:34
Holiday_Armadillo כתב:Ido_Maccabi כתב:אני לא זוכר מי, אבל מישהו כתב שאחד הדברים שיכולים לדפוק אותנו אחרי המשחק האחרון זה שופטים יותר גרועים מאלה שהיו, אם זה אפשרי.
שופט קטאלוני-בארסה הדוחה לפני שנה ע''י פאו
שופט טורקי-כבר היה לנו אחד והוא היה בסדר גמור
לאמוניקה-שאלוהים יעזור לנו
יש לזה פיתרון. פשוט אלי דריקס ודרק שארפ צריכים להיות חייכניים במיוחד כשהם רואים אותו בחדר ההלבשה ויהיה בסדר.
27 מרץ 2012, 16:38
אולי זה דווקא יהיה יתרון.
פניני גם צריך לנסות לעצבן בזהירות את באטיסט או שחקן אחר ואם הוא יאכל את הפיתיון לאמוניקה יעניש אותו(זה נשמע ממש כמו גן ילדים

)
27 מרץ 2012, 16:46
שאראס צריך לקבל היום את הכבוד המגיע לו ממכבי ומהאוהדים, גדול הרכזים שהיו לנו ואחד הגדולים בכל הזמנים באירופה.
אני משוכנע שזה יקרה.
27 מרץ 2012, 17:07
yarinsaky כתב:שאראס צריך לקבל היום את הכבוד המגיע לו ממכבי ומהאוהדים, גדול הרכזים שהיו לנו ואחד הגדולים בכל הזמנים באירופה.
אני משוכנע שזה יקרה.
לפני המשחק יהיה מאוד מרגש והאוהדים של מכבי יודעים לכבד שחקנים גדולים שלא שיחקו במועדון אז על אחת כמה וכמה כאלה שכן..אחרי שריקת הפתיחה זה יהיה סיפור שונה כבר..
27 מרץ 2012, 18:12
yalla maccabi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
27 מרץ 2012, 18:24
שיהיה בהצלחה
27 מרץ 2012, 18:47
איך שאראס עמד לו שם עם הראש למטה, כמעט התחבא מאחורי הגב של אחד מחבריו לקבוצה...
זה בטח סופר מוזר ומרגש בשבילו לחזור למכבי היום, אחרי כל כך הרבה זמן ואחרי שחווה כאן
ללא ספק, שנתיים מאד מסעירות.
חלק מהקהל מחא כפיים כשהציגו את השחקנים. כמה הייתי רוצה שהוא יהיה חלק מהצהובים...
אני חושבת שמכבי היא הקבוצה היחידה שמכבדת את שחקניה לשעבר בזר פרחים.
שיהיה לנו בהצלחה !!!!!
יאאללה מכבי!