עונת המלפפונים התחילה ?? טייריס רייס מעומד....

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: עונת המלפפונים התחילה ?? טייריס רייס מעומד....

הודעהעל ידי חנו'ש » 28 מרץ 2012, 18:45

תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 28 מרץ 2012, 18:58

חנו'ש כתב:זה מעניין:
http://sports.walla.co.il/?w=/7/2520817

אני מתאפקת לא לכתוב '' :clap2 :clap2 :clap2 :frightened :frightened :frightened :yahoo :yahoo :yahoo :dance3 :dance3 :dance3 ''
זה לא אומר שהוא יגיע אבל זה בהחלט תכנון בכיוון הנכון(לפי דעתי)..
נערך לאחרונה על ידי Holiday_Armadillo בתאריך 28 מרץ 2012, 20:22, נערך פעם אחת בסך הכל.
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 28 מרץ 2012, 19:06

jol9 כתב:לא הבנתי איך סופו נותן תרומה גדולה מהנדריקס בהתקפה, אבל נעזוב את זה.
אתה נותן כל מיני דוגמאות נקודתיות, ומתעלם מהעיקר, והעיקר הוא שכשהנדריקס על המגרש, ההגנה של מכבי בצבע הרבה יותר חזקה.
אני לא מצפה ממנו לעצור כל שחקן וכל מהלך. זה לא יקרה.
אני מצפה ממנו לעלות רמה באגרסיביות, לחפות על שחקנים אחרים (וד"א הרבה סלים נקלעים עליו, כשהוא בא לעזור לאחרים וחוזר לשחקן שלו), לקחת ריבאונדים וגם לשים נקודות
על הלוח. אין ספק שגם בסדרה הזאת, הוא עושה את הדברים האלה.

לגבי מאריץ' - האמת שזה סתם ויכוח עקר. נכון להיום יחסי הכוחות ברורים. אני גם זוכר למאריץ' את חסד עונת פרטיזן, אבל לא סתם הוא נותן 2 עונות פח רצופות.
דווקא מאריץ' יכול להיות סנטר מחליף לא רע. סנטר מוביל, כמו שאתה אוהב להגיד, זה הימור גדול מדי.

סופו בסדרה הזאת בהחלט תורם יותר מהנדריקס מבחינה התקפית. בלי ספק בכלל.
לא אמרתי שסופו יותר טוב בהגנה או משהו. ממש לא. ברור שהנדריקס תורם יותר מסופו הגנתית, ואמרתי את זה. אבל עובדתית, מדברים עליו כאל עילוי הגנתי. בתכלס, הצבע של מכבי הוא טיילת, איתו או בלעדיו.
אתה יכול להמשיך ולנסות לייפות את המציאות כמה שבא לך, אבל בשורה התחתונה, הנדריקס לא טוב בסדרה הזאת עד עכשיו!
לגבי מאריץ'-יכול להיות שזה מיותר. אבל אתה לא יכול לומר שהוא נותן 2 עונות פח, כי הוא פשוט לא משחק. זה כמו להגיד שהחצי שנה הראשונה של הנדריקס במכבי הייתה פח. לטעמי, הוא שחקן יותר טוב מהנדריקס, זה הכל.
asafb96

הודעהעל ידי jol9 » 28 מרץ 2012, 20:44

asafb96 כתב:
jol9 כתב:לא הבנתי איך סופו נותן תרומה גדולה מהנדריקס בהתקפה, אבל נעזוב את זה.
אתה נותן כל מיני דוגמאות נקודתיות, ומתעלם מהעיקר, והעיקר הוא שכשהנדריקס על המגרש, ההגנה של מכבי בצבע הרבה יותר חזקה.
אני לא מצפה ממנו לעצור כל שחקן וכל מהלך. זה לא יקרה.
אני מצפה ממנו לעלות רמה באגרסיביות, לחפות על שחקנים אחרים (וד"א הרבה סלים נקלעים עליו, כשהוא בא לעזור לאחרים וחוזר לשחקן שלו), לקחת ריבאונדים וגם לשים נקודות
על הלוח. אין ספק שגם בסדרה הזאת, הוא עושה את הדברים האלה.

לגבי מאריץ' - האמת שזה סתם ויכוח עקר. נכון להיום יחסי הכוחות ברורים. אני גם זוכר למאריץ' את חסד עונת פרטיזן, אבל לא סתם הוא נותן 2 עונות פח רצופות.
דווקא מאריץ' יכול להיות סנטר מחליף לא רע. סנטר מוביל, כמו שאתה אוהב להגיד, זה הימור גדול מדי.

סופו בסדרה הזאת בהחלט תורם יותר מהנדריקס מבחינה התקפית. בלי ספק בכלל.
לא אמרתי שסופו יותר טוב בהגנה או משהו. ממש לא. ברור שהנדריקס תורם יותר מסופו הגנתית, ואמרתי את זה. אבל עובדתית, מדברים עליו כאל עילוי הגנתי. בתכלס, הצבע של מכבי הוא טיילת, איתו או בלעדיו.
אתה יכול להמשיך ולנסות לייפות את המציאות כמה שבא לך, אבל בשורה התחתונה, הנדריקס לא טוב בסדרה הזאת עד עכשיו!
לגבי מאריץ'-יכול להיות שזה מיותר. אבל אתה לא יכול לומר שהוא נותן 2 עונות פח, כי הוא פשוט לא משחק. זה כמו להגיד שהחצי שנה הראשונה של הנדריקס במכבי הייתה פח. לטעמי, הוא שחקן יותר טוב מהנדריקס, זה הכל.

זה לא ממש מתקדם. נראה לי שזה יותר אג'נדה אישית מויכוח ענייני, אז נעזוב את זה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 28 מרץ 2012, 21:37

דובי פיק וספורטנדו מצטטים את סוכנו של הנדריקס שטוען שהמו"מ בינו לבין מכבי התפוצץ ושהוא יחכה להצעות שיקבל בסוף העונה כדי להחליט איפה לשחק בעונה הבאה. בקיצור - מתחילים לבנות קבוצה מאפס בעונה הבאה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי NY boy » 28 מרץ 2012, 21:45

http://www.sportando.net/eng/europe/isr ... -aviv.html

זה הלינק. על פי זה הסוכן שלו הוציע הודעה רשמית שהמו"מ יסתיים והם ישקלו הצעות רק בקיץ.

תרגום רש"י: הנדריקס קיבל הצעה יותר אטרקטיבית וככל הנראה סגר בקבוצה אחרת.
NY boy

הודעהעל ידי rc4991 » 28 מרץ 2012, 21:46

קודי כתב:דובי פיק וספורטנדו מצטטים את סוכנו של הנדריקס שטוען שהמו"מ בינו לבין מכבי התפוצץ ושהוא יחכה להצעות שיקבל בסוף העונה כדי להחליט איפה לשחק בעונה הבאה. בקיצור - מתחילים לבנות קבוצה מאפס בעונה הבאה.

בשורה משמחת אבל מהולה קצת בעצב
אין מה לעשות את הכסף שהוא רוצה הוא לא שווה ואפשר להביא שחקן אחר במקומו בפחות כסף שגם יכול להיות יותר טוב
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 28 מרץ 2012, 21:53

NY boy כתב:http://www.sportando.net/eng/europe/israel/37147/richard-hendrix-breaks-down-negotiations-with-maccabi-tel-aviv.html

זה הלינק. על פי זה הסוכן שלו הוציע הודעה רשמית שהמו"מ יסתיים והם ישקלו הצעות רק בקיץ.

תרגום רש"י: הנדריקס קיבל הצעה יותר אטרקטיבית וככל הנראה סגר בקבוצה אחרת.

אם זה מה יש אז זה מה יש..לא צריך טובות :nono
אין לי בעיה שמשא ומתן מסויים לא יצליח אבל לא צריך לסיים אותו בכזאת הפגנתיות..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 28 מרץ 2012, 22:02

כנראה שהוא באמת דרש יותר ממה שמכבי מסוגלת או מוכנה לשלם לו.
עכשיו בקיץ הכל יהיה תלוי כנראה בשאלה האם ההצעות נמטורפות שרצו בתקשורת אמיתיות או שהם סתם ספינים של הסוכן.
כי אם מדובר בספינים הנדריקס עוד יכול להגיע לקיץ ולגלות שאין לו ממש הצעות טובות בהרבה מאילו של מכבי ואולי בכל זאת יישאר.
אם מדובר בהצעות אמיתיות אז אפשר להתחיל להגיד לו יפה שלום.

אני רק מקווה שזה לא ישפיע לרעה על היכולת שלו עכשיו, אנחנו עוד צריכים אותו חד להמשך הסדרה...
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי NY boy » 28 מרץ 2012, 22:06

לא סביר לדעתי שהנדריקס היה מסיים את המו"מ ואף מודיע על זה רשמית בלי שיש לו משהו ביד כבר סגור. כמו במקרה מוריס בזמנו, הוא כנראה כבר סגר איפשהו.
NY boy

הודעהעל ידי קודי » 28 מרץ 2012, 22:08

לצערי בקיץ כולכם תתבדו, כשתראו שגם במיליון וחצי דולר לא תמצאו גבוה ברמה של הנדריקס. כל מה שהילדים פדרמן את רקנאטי היו צריכים לעשות הוא להשאיר כאן את הנדריקס ולנגפורד, מאחר שהיתר חתומים או לא רצויים, וגם את זה הם לא מצליחים. בלי שני אלה בלאט צריך שוב לבנות הכל מההתחלה, כשבקיץ הקרוב הוא יהיה מאוד עסוק עם המשחקים הקדם אולימפיים ולאחר מכן עם האולימפיאדה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי asafb96 » 28 מרץ 2012, 22:17

קודי כתב:לצערי בקיץ כולכם תתבדו, כשתראו שגם במיליון וחצי דולר לא תמצאו גבוה ברמה של הנדריקס. כל מה שהילדים פדרמן את רקנאטי היו צריכים לעשות הוא להשאיר כאן את הנדריקס ולנגפורד, מאחר שהיתר חתומים או לא רצויים, וגם את זה הם לא מצליחים. בלי שני אלה בלאט צריך שוב לבנות הכל מההתחלה, כשבקיץ הקרוב הוא יהיה מאוד עסוק עם המשחקים הקדם אולימפיים ולאחר מכן עם האולימפיאדה.

אתה מדבר כאילו זה כזה פשוט להחתים את שניהם. נראה לך שה"ילדים של פדרמן ורקנאטי" לא רוצים שהם ישארו? הרי היה איתם מו"מ. מה לעשות, שהם מעדיפים לחכות לקיץ כדי לקבל פי 2 ממה שיקבלו ממכבי?
כל הזמן אתה באווירה כאילו הם עושים לך ולאוהדים דווקא. בכוונה. כאילו הם לא רוצים שהם ישארו, ושתהיה קבוצה חזקה.
asafb96

הודעהעל ידי קודי » 28 מרץ 2012, 22:18

asafb96 כתב:
קודי כתב:לצערי בקיץ כולכם תתבדו, כשתראו שגם במיליון וחצי דולר לא תמצאו גבוה ברמה של הנדריקס. כל מה שהילדים פדרמן את רקנאטי היו צריכים לעשות הוא להשאיר כאן את הנדריקס ולנגפורד, מאחר שהיתר חתומים או לא רצויים, וגם את זה הם לא מצליחים. בלי שני אלה בלאט צריך שוב לבנות הכל מההתחלה, כשבקיץ הקרוב הוא יהיה מאוד עסוק עם המשחקים הקדם אולימפיים ולאחר מכן עם האולימפיאדה.

אתה מדבר כאילו זה כזה פשוט להחתים את שניהם. נראה לך שה"ילדים של פדרמן ורקנאטי" לא רוצים שהם ישארו? הרי היה איתם מו"מ. מה לעשות, שהם מעדיפים לחכות לקיץ כדי לקבל פי 2 ממה שיקבלו ממכבי?
כל הזמן אתה באווירה כאילו הם עושים לך ולאוהדים דווקא. בכוונה. כאילו הם לא רוצים שהם ישארו, ושתהיה קבוצה חזקה.

פשוט זה לא, אבל ככל שתחכה המחיר שלהם יגדל. אין לי ספק שבמיליון דולר אתה משאיר כאן את שניהם ובקיץ גם במיליון וחצי אתה לא מצליח לעשות את זה. שיביאו תחליפים בחצי מחיר שבטח יביאו אותנו רחוק.
קודי

הודעהעל ידי asafb96 » 28 מרץ 2012, 22:20

קודי כתב:
asafb96 כתב:

פשוט זה לא, אבל ככל שתחכה המחיר שלהם יגדל. אין לי ספק שבמיליון דולר אתה משאיר כאן את שניהם ובקיץ גם במיליון וחצי אתה לא מצליח לעשות את זה. שיביאו תחליפים בחצי מחיר שבטח יביאו אותנו רחוק.

אין לך ספק זה נחמד, אבל עובדה שלהנדריקס כבר הציעו 900 אלף דולר, והוא היה קרוב, וגם עם לאנגפורד היה מו"מ, אבל הם לא הסכימו.
כמו שאתה יודע שככל שהזמן יעבור המחיר שלהם יגדל, ובקיץ גם מיליון וחצי לא יספיק, גם הם יודעים את זה. ומה לעשות, שהם מעדיפים לקבל כסף, ולא לחתום כמה שיותר מהר במכבי כדי שתהיה מרוצה
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 28 מרץ 2012, 22:22

קודי כתב:
asafb96 כתב:

ושוב פעם אני חוזרת על המנטרה-עד כמה אתה חושב ששחקנים פראיירים?
אתה חושב שהם יחתמו על מליון דולר עכשיו כשהם יכולים לקבל כפול בקיץ? למה להגיד כל הזמן ''צריך להחתים אותם כבר עכשיו''..מי אמר שהם רוצים לחתום כבר עכשיו?
אפשר לנהל איתם משא ומתן שיתחיל עכשיו אבל הם ממש לא פראיירים..זה שתתחיל לדבר איתם באמצע העונה לא אומר שהם יחתמו..המשפט של ''אפשר להשאיר אותם פה במליון אבל בקיץ אי אפשר'' הוא טיפשי..לא יהיה להם יותר רצון לחתום עכשיו מאשר בקיץ שאתה תתפוס אותם באיזה טראנס חתימות מטורף שהם יחתמו על מה שבא להם בלי לחשוב קודם..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 28 מרץ 2012, 22:23

יובל-

בינתיים הם באמת מביאים אותנו רחוק גם אם פה קוברים אותם כל שנה מחדש ומעדיפים לייחס את ההישגים לניסים שעושה מאמן כזה או אחר ולשושלות שנוצרו יש מאין עם מזל.

בכל מקרה זה ממש לא הזמן עכשיו להתעסק בעונה הבאה , יש לנו משחק מחר על עליה לפיינל פור .

שגרינוולד יתעסק בשטויות הלא רלוונטיות האלו , הוא בטח חושב שככה הפאדיחה מספר מיליון שלו תעבור איכשהו מתחת לראדר.

ורק בהערת אגב הרי ברור שהכול יושפע מאיך שתיגמר העונה הזו , ככה שכרגע הכול ספוקלציות בגרוש ממוחו הקודח של כתב כזה או אחר.
יוסי22

הודעהעל ידי orelzor » 28 מרץ 2012, 22:26

שרמדיני + גארד בינוני > הנדריקס באותו תקציב.
חלאס כבר עם הנדריקס האוברייטד - שחקן הגנתי שלא יכול לעשות כלום מבחינה התקפית מול גבוהים נורמליים(לדוג' ברצלונה).
אני באמת חושב ששרמדיני הוא פוטנציאל עצום שחלקו כבר ממומש.
orelzor

הודעהעל ידי rc4991 » 28 מרץ 2012, 22:27

אני דווקא חושב שיש מספר מחליפים פוטנציאליים לעמדה הזאת ושכל אחד מהם יכול להיות אפילו יותר טוב מהנדריקס
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 28 מרץ 2012, 22:29

orelzor כתב:שרמדיני + גארד בינוני > הנדריקס באותו תקציב.
חלאס כבר עם הנדריקס האוברייטד - שחקן הגנתי שלא יכול לעשות כלום מבחינה התקפית מול גבוהים נורמליים(לדוג' ברצלונה).
אני באמת חושב ששרמדיני הוא פוטנציאל עצום שחלקו כבר ממומש.

אפשר להגיד הרבה דברים על הנדריקס אבל את המשחקים הכי טובים שלו הוא נותן מול הספרדיות כבר שנתיים ברציפות..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 29 מרץ 2012, 05:43

חנו'ש כתב:זה מעניין:
http://sports.walla.co.il/?w=/7/2520817

שרמאנדיני יכול להיות אחלה תחליף לסופו , אומנם לא נקבל ממנו חפירות ברמה של סופו ( אנחנו לא קבלני עפר...) אבל נקבל ממנו הרבה דברים שסופו לא נותן כמו ריבאונד קצת יותר טוב , הגנה קצת יותר טובה....
שרמאנדיני שחקן בעלייה בזמן שסופו די נמצא בשיא שלו וחלק מלהיות בשיא אצל סופו זה לסבול גם מחוסר יציבות מקצועית ונפשית ואני מאמין שאת זה לא נראה משארמנדיני...
לגבי המחיר שלו , לדעתי הוא מתקרב למליון +-......
לגבי מחליף להנדריקס במידה ויעזוב , הייתי שמח לראות פה את ראפא האטשמייר שנראה לי מספיק פיזי להשלים את הדקיקות היחסית של שארמן...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־34 אורחים