המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חנו'ש כתב:זה מעניין:
http://sports.walla.co.il/?w=/7/2520817
jol9 כתב:לא הבנתי איך סופו נותן תרומה גדולה מהנדריקס בהתקפה, אבל נעזוב את זה.
אתה נותן כל מיני דוגמאות נקודתיות, ומתעלם מהעיקר, והעיקר הוא שכשהנדריקס על המגרש, ההגנה של מכבי בצבע הרבה יותר חזקה.
אני לא מצפה ממנו לעצור כל שחקן וכל מהלך. זה לא יקרה.
אני מצפה ממנו לעלות רמה באגרסיביות, לחפות על שחקנים אחרים (וד"א הרבה סלים נקלעים עליו, כשהוא בא לעזור לאחרים וחוזר לשחקן שלו), לקחת ריבאונדים וגם לשים נקודות
על הלוח. אין ספק שגם בסדרה הזאת, הוא עושה את הדברים האלה.
לגבי מאריץ' - האמת שזה סתם ויכוח עקר. נכון להיום יחסי הכוחות ברורים. אני גם זוכר למאריץ' את חסד עונת פרטיזן, אבל לא סתם הוא נותן 2 עונות פח רצופות.
דווקא מאריץ' יכול להיות סנטר מחליף לא רע. סנטר מוביל, כמו שאתה אוהב להגיד, זה הימור גדול מדי.
asafb96 כתב:jol9 כתב:לא הבנתי איך סופו נותן תרומה גדולה מהנדריקס בהתקפה, אבל נעזוב את זה.
אתה נותן כל מיני דוגמאות נקודתיות, ומתעלם מהעיקר, והעיקר הוא שכשהנדריקס על המגרש, ההגנה של מכבי בצבע הרבה יותר חזקה.
אני לא מצפה ממנו לעצור כל שחקן וכל מהלך. זה לא יקרה.
אני מצפה ממנו לעלות רמה באגרסיביות, לחפות על שחקנים אחרים (וד"א הרבה סלים נקלעים עליו, כשהוא בא לעזור לאחרים וחוזר לשחקן שלו), לקחת ריבאונדים וגם לשים נקודות
על הלוח. אין ספק שגם בסדרה הזאת, הוא עושה את הדברים האלה.
לגבי מאריץ' - האמת שזה סתם ויכוח עקר. נכון להיום יחסי הכוחות ברורים. אני גם זוכר למאריץ' את חסד עונת פרטיזן, אבל לא סתם הוא נותן 2 עונות פח רצופות.
דווקא מאריץ' יכול להיות סנטר מחליף לא רע. סנטר מוביל, כמו שאתה אוהב להגיד, זה הימור גדול מדי.
סופו בסדרה הזאת בהחלט תורם יותר מהנדריקס מבחינה התקפית. בלי ספק בכלל.
לא אמרתי שסופו יותר טוב בהגנה או משהו. ממש לא. ברור שהנדריקס תורם יותר מסופו הגנתית, ואמרתי את זה. אבל עובדתית, מדברים עליו כאל עילוי הגנתי. בתכלס, הצבע של מכבי הוא טיילת, איתו או בלעדיו.
אתה יכול להמשיך ולנסות לייפות את המציאות כמה שבא לך, אבל בשורה התחתונה, הנדריקס לא טוב בסדרה הזאת עד עכשיו!
לגבי מאריץ'-יכול להיות שזה מיותר. אבל אתה לא יכול לומר שהוא נותן 2 עונות פח, כי הוא פשוט לא משחק. זה כמו להגיד שהחצי שנה הראשונה של הנדריקס במכבי הייתה פח. לטעמי, הוא שחקן יותר טוב מהנדריקס, זה הכל.
קודי כתב:דובי פיק וספורטנדו מצטטים את סוכנו של הנדריקס שטוען שהמו"מ בינו לבין מכבי התפוצץ ושהוא יחכה להצעות שיקבל בסוף העונה כדי להחליט איפה לשחק בעונה הבאה. בקיצור - מתחילים לבנות קבוצה מאפס בעונה הבאה.
NY boy כתב:http://www.sportando.net/eng/europe/israel/37147/richard-hendrix-breaks-down-negotiations-with-maccabi-tel-aviv.html
זה הלינק. על פי זה הסוכן שלו הוציע הודעה רשמית שהמו"מ יסתיים והם ישקלו הצעות רק בקיץ.
תרגום רש"י: הנדריקס קיבל הצעה יותר אטרקטיבית וככל הנראה סגר בקבוצה אחרת.
קודי כתב:לצערי בקיץ כולכם תתבדו, כשתראו שגם במיליון וחצי דולר לא תמצאו גבוה ברמה של הנדריקס. כל מה שהילדים פדרמן את רקנאטי היו צריכים לעשות הוא להשאיר כאן את הנדריקס ולנגפורד, מאחר שהיתר חתומים או לא רצויים, וגם את זה הם לא מצליחים. בלי שני אלה בלאט צריך שוב לבנות הכל מההתחלה, כשבקיץ הקרוב הוא יהיה מאוד עסוק עם המשחקים הקדם אולימפיים ולאחר מכן עם האולימפיאדה.
asafb96 כתב:קודי כתב:לצערי בקיץ כולכם תתבדו, כשתראו שגם במיליון וחצי דולר לא תמצאו גבוה ברמה של הנדריקס. כל מה שהילדים פדרמן את רקנאטי היו צריכים לעשות הוא להשאיר כאן את הנדריקס ולנגפורד, מאחר שהיתר חתומים או לא רצויים, וגם את זה הם לא מצליחים. בלי שני אלה בלאט צריך שוב לבנות הכל מההתחלה, כשבקיץ הקרוב הוא יהיה מאוד עסוק עם המשחקים הקדם אולימפיים ולאחר מכן עם האולימפיאדה.
אתה מדבר כאילו זה כזה פשוט להחתים את שניהם. נראה לך שה"ילדים של פדרמן ורקנאטי" לא רוצים שהם ישארו? הרי היה איתם מו"מ. מה לעשות, שהם מעדיפים לחכות לקיץ כדי לקבל פי 2 ממה שיקבלו ממכבי?
כל הזמן אתה באווירה כאילו הם עושים לך ולאוהדים דווקא. בכוונה. כאילו הם לא רוצים שהם ישארו, ושתהיה קבוצה חזקה.
קודי כתב:asafb96 כתב:קודי כתב:לצערי בקיץ כולכם תתבדו, כשתראו שגם במיליון וחצי דולר לא תמצאו גבוה ברמה של הנדריקס. כל מה שהילדים פדרמן את רקנאטי היו צריכים לעשות הוא להשאיר כאן את הנדריקס ולנגפורד, מאחר שהיתר חתומים או לא רצויים, וגם את זה הם לא מצליחים. בלי שני אלה בלאט צריך שוב לבנות הכל מההתחלה, כשבקיץ הקרוב הוא יהיה מאוד עסוק עם המשחקים הקדם אולימפיים ולאחר מכן עם האולימפיאדה.
אתה מדבר כאילו זה כזה פשוט להחתים את שניהם. נראה לך שה"ילדים של פדרמן ורקנאטי" לא רוצים שהם ישארו? הרי היה איתם מו"מ. מה לעשות, שהם מעדיפים לחכות לקיץ כדי לקבל פי 2 ממה שיקבלו ממכבי?
כל הזמן אתה באווירה כאילו הם עושים לך ולאוהדים דווקא. בכוונה. כאילו הם לא רוצים שהם ישארו, ושתהיה קבוצה חזקה.
פשוט זה לא, אבל ככל שתחכה המחיר שלהם יגדל. אין לי ספק שבמיליון דולר אתה משאיר כאן את שניהם ובקיץ גם במיליון וחצי אתה לא מצליח לעשות את זה. שיביאו תחליפים בחצי מחיר שבטח יביאו אותנו רחוק.
קודי כתב:asafb96 כתב:קודי כתב:לצערי בקיץ כולכם תתבדו, כשתראו שגם במיליון וחצי דולר לא תמצאו גבוה ברמה של הנדריקס. כל מה שהילדים פדרמן את רקנאטי היו צריכים לעשות הוא להשאיר כאן את הנדריקס ולנגפורד, מאחר שהיתר חתומים או לא רצויים, וגם את זה הם לא מצליחים. בלי שני אלה בלאט צריך שוב לבנות הכל מההתחלה, כשבקיץ הקרוב הוא יהיה מאוד עסוק עם המשחקים הקדם אולימפיים ולאחר מכן עם האולימפיאדה.
פשוט זה לא, אבל ככל שתחכה המחיר שלהם יגדל. אין לי ספק שבמיליון דולר אתה משאיר כאן את שניהם ובקיץ גם במיליון וחצי אתה לא מצליח לעשות את זה. שיביאו תחליפים בחצי מחיר שבטח יביאו אותנו רחוק.
orelzor כתב:שרמדיני + גארד בינוני > הנדריקס באותו תקציב.
חלאס כבר עם הנדריקס האוברייטד - שחקן הגנתי שלא יכול לעשות כלום מבחינה התקפית מול גבוהים נורמליים(לדוג' ברצלונה).
אני באמת חושב ששרמדיני הוא פוטנציאל עצום שחלקו כבר ממומש.
חנו'ש כתב:זה מעניין:
http://sports.walla.co.il/?w=/7/2520817
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־28 אורחים