המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
ממחזור 9 הוא על 5/20 (25%). שיפר את זה מעט במשחק האחרון, אבל הקליעה שלו מאוד לא יציבה.גל גל כתב:yarin150 כתב:Rampel כתב:החלפת 4 שחקנים - שמתוכם 3 באמת שייכים לרוטציה, כשמתוך השלושה אחד מהם יכניס לקופת המועדון בערך מיליון דולר - ממש לא פוגעת בבסיס הקיים. וגם אתה תסכים עם זה בהתחשב בזה שגם אתה החלפת שלושה זרים ואת שגב בסגל שרשמת למעלה.
אתה פשוט חושב שעדיף להשאיר את רול (עונה ראשונה ביורוליג עם 20% מחוץ לקשת - האחוזים הגרועים בקריירה שלו) על פני פראחוסקי (סנטר יורוליג מוכח שעושה עבודה סבירה עד עכשיו).
עזוב את הדיון על הכושר הנוכחי, על התרומה שכל אחד מהם יכול לתת ביחס לעמדה שלו, על הדחיפות שבחיזוק העמדה שלהם וכו'.. אין ספק שאפשר לשדרג את שתי העמדות, אבל בהתחשב בתקציב של מכבי, את מי לדעתך יהיה יותר קל להחליף? את פראחוסקי?! כנראה שאתה זה שחי בסרט..
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
לא שאני בעד רול
אבל הוא עם 40% אחוז מחוץ לקשת ובתחילתה עונה היה עם הרבה יותר
40.5%
ליתר דיוק
עזוב אין לי מושג מה יש לו נגד רול
לא יודע גם מאיפה הוא הביא את הנתון הזה
החציל האצטקי כתב:רול בן 31. הוא לא צעיר, אבל הניסיון שלו מדבר. הוא משחק עם המון בגרות ולוקח החלטות חכמות, ועושה בדיוק את הדברים שהוא יודע ולא מעבר.
זה מספיק בשביל להיות "סקורר משלים" במכבי, נאמר את זה ככה, אבל אם השאיפה היא להגיע גבוה יותר, כנראה שנכון יהיה להביא שחקן שיכול לתת טון יותר משמעותי בהתקפה.
קולשוב לא מביא את כל השקט שרול מביא למשחק. לרול יש יחס אסיסטים איבודים מצויין למשל, 2.7:1.1, כשקולשוב עושה 1.5:1.5.
העובדה שהוא קולע פחות משלשה למשחק, וההתקפה שלו נשענת יותר מדי על המיד-ריינג' ג'אמפר המצויין שלו (59% ל-2), קצת מוציאה מהעוקץ שלו.
קולשוב הוא מכונת ירייה מחוץ לקשת השלוש. הוא מרווח את המשחק עם 5 זריקות מחוץ לקשת במשחק, יותר מפי 2 ממייקל רול (שלוקח רק 2.2 לערב).
הוא גם ריבאונדר אפקטיבי יותר ופחות שחקן שתורם בהובלת הכדור ויצירת מצבים.
בעולם בלי מגבלות זרים מייקל רול הוא נכס שמכבי חייבת להשאיר.
אבל במצב שמכבי מתמודדת איתו, ועם ההזדמנות לצרף ווליום-שוטר כמו איגור, לצד הרצון לקדם את זוסמן, הנכון יותר יהיה לאתר סקנד גארד שיכול לקחת על עצמו קצת יותר במשחק אחד על אחד ולהגיע לטבעת, כשמסביב עוטפים אותו בקלעים שמרווחים את המגרש.
לשם הכדורסל הולך היום. נשים בצד את עניין הרגליים הטריות והיכולות בהגנה שאפשר רק לקוות שקולשוב מסוגל לתת.
החציל האצטקי כתב:השמות מתחילים לאזול, אז זה הזמן לתת בראש בסקאוטינג.
שימו עין על: אמידה בריימה, סנטר גנאי שסיים השנה את קריירת המכללות שלו בקונטיקט.
נתחיל מזה: הוא ענק.
2.07 מ' בלי נעליים (סבן פוטר לגיטימי), עם ידיים ענקיות של 230 ס"מ.
מדובר בסנטר שמתמחה בהגנה על הטבעת. 367 חסימות ב4 שנים ביוקון, ששקולות ל2.8 חסימות למשחק.
השילוב של קלילות רגליים (רק 105 ק"ג), אתלטיות וידיים ארוכות הופכות אותו למגן סופר ורסטילי, שמסוגל לשנות המון זריקות באזור הצבע וגם לחפות על חדירות וקליעות מבחוץ.
10 ריבאונדים פר 40 דקות בעונה האחרונה. לא קצב מטורף, אבל בהחלט ריבאונדר סולידי שעושה הרבה נזק גם בהתקפה.
פצצת אנרגיה. משחק עם המון האסל. היה מרכיב חשוב מהספסל של יוקון בעונת האליפות שלה ב2013/14 כפרשמן. עלה מהספסל ושינה מומנטום.
ורבלי, עם ראש על הכתפיים, ששימש כקפטן של ההאסקיז.
לא מוכשר מאוד התקפית. רק 7.6 נק' בעונה האחרונה, ו9.1 נק' בעונת השיא שלו כסופמור.
הפתיע לא מעט סקאוטים במחנה בפורטסמות' השנה כשסיפק 12.3 נקודות ב71% מהשדה ב22 דק', והראה שהוא כנראה שווה יותר ממה שהראה בקולג'.
בעיה נוספת שלו היא הנטייה להסתבך בעבירות.
בסך הכל, מדובר בשחקן מאוד מעניין. המימדים והכישורים שלו מזכירים לי קצת את דיאנדרה ג'ורדן.
בסה"כ, אם כבר הולכים לכיוון של גבוה יותר הגנתי-אתלטי, הייתי אומר שזו האופציה הכי טובה בשוק כרגע.
במקרה הרע אנחנו מדברים פה על ורסיית 2.12 של אלכס טיוס. שחקן שמאוד יהנה מלשחק עם הגארדים שלנו, שרק יעיפו אותו ללובים.
MTA2311 כתב:רק לפני שבועיים אמרת שנשבר לך הזין ממנו, אני באמת לא מצליח לעקוב כבר.
הוא שחקן סולידי וחביב. יכול להיות סבבה ל10-12 דקות בקבוצת יורוליג עמוקה. מכבי לא יכולה להרשות לעצמה לבנות לרוחב, וה אבסורד ששחקן כזה מקבל פה 25 דקות לערב. עם היכולת הבינונית בהתקפה עוד אפשר להשלים, אבל הוא לא שומר על שום דבר.
החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:רק לפני שבועיים אמרת שנשבר לך הזין ממנו, אני באמת לא מצליח לעקוב כבר.
הוא שחקן סולידי וחביב. יכול להיות סבבה ל10-12 דקות בקבוצת יורוליג עמוקה. מכבי לא יכולה להרשות לעצמה לבנות לרוחב, וה אבסורד ששחקן כזה מקבל פה 25 דקות לערב. עם היכולת הבינונית בהתקפה עוד אפשר להשלים, אבל הוא לא שומר על שום דבר.
אני מסכים איתך, וגם רשמתי את זה.
בשביל "לשרוד" את עונת המעבר הזאת הוא עושה עבודה גדולה, והרבה מזה בזכות הניסיון שלו וחוכמת המשחק שהוא מביא להתקפה.
הוא נכס חשוב בעונה הנוכחית, אבל להמשיך איתו יהיה ללכת על בינוניות, שזה משהו שאנחנו לא היינו רוצים- אבל לצערנו אפיין את מכבי בשנים האחרונות.
גל גל כתב:יש כמה שמות מאוד מעניינים ב גי ליג
Landry Nnoko - סנטר
DANIEL HAMILTON - סמול פורוורד
MILTON DOYLE - גארד
AMIL JEFFERSON - פורוורד
DARRUN HILLIARD = סמול פרוורד
הפייבוריט שלי הוא Anthony Brown שחקן בעמדות 2-3 קלעי טוב מעל 40% לאורך כל הקריירה שומר טוב ומתאים מאוד לנישה של ה D&3 גם נמצא בגיל המתאים בן 25 לא צעיר מידי ובדיו לפני הפריצה שחקן שמתאים מאוד ליורוליג
לדעתי שחקנים ששווה לעקוב אחריהם
דרך אגב מה עם הסלובני הזה שהפצית בקיץ האחרון פפרליץ משהו ? יכול להיות אחלה של שחקן
toja27 כתב:Rampel כתב:הוא גבוה מתומאס רק ב-2 ס"מ.. אני אגיד לך מה, אחרי בולדן, מאוד קורץ לי הרעיון של 4 גבוה ופיזי.. יד סבירה ל-3 זה בונוסtoja27 כתב:Rampel כתב:האמת שהוא יכול לשחק גם 3 ברמה טובה (הוא 3/4).toja27 כתב:הצעתי אותו כאן עוד כשסיים חוזה בססארי ובקיץ עזב למלאגה.
אני אישית מאוד מחבב אותו.
לדעתי, אם יגיע שחקן כמו קולשוב, אולי שווה להביא אותו לעמדה 3 כמחליף לרול בכלל (שמשחק הרבה גם ב-3 בגלל שאין שחקנים טבעיים לעמדה הזו). מה אתם אומרים?
בלי להתייחס עכשיו לקולושוב שאישית לא ממש מכיר את המשחק שלו, ג'ף ברוקס לדעתי בהחלט יכול להיחשב מועמד לגיטימי למכבי וכמו שאמרת הוא יכול לשחק גם ב 3 בהרכב מאוד גבוה( אם כי כ 4 הוא נראה לי מתאים יותר ליורוליג).
אבל עד אז יש עוד זמן.
בסדר גמור, אני לא מתנגד ל 3 גבוה, למען האמת באופן כללי אני אוהב את הרעיון של האפשרות להעמיד הרכבים גבוהים. מה שכן, אותו 3 עדיף שידע לקלוע מבחוץ כמו תומאס או לפחות שיהיה סוג של איום .אני מוצא שהעניין הזה חשוב מאוד לריווח ההתקפה .
אני אזכיר שוב את אנטוני גיל, שחקן עם יד מצויינת מבחוץ, איננטלגנט ואתלט טוב. נראה גם כבחור חיובי מחוץ למגרש.
"He's 6-5 with 6-5 wingspan. He's tough as nails. I don't know where we've been without him. He's kind of holding us together with us being as depleted as we've been in the frontcourt. He is playing half of his minutes at the four in this league, and he has had games where he has played better than others, but he has never had a game where you question his effort, and we've got a couple of guys like that, where they give it physically, everything that they've got."
החציל האצטקי כתב:אנקראם, אני מסכים איתך שצריך לקחת את ההחלטות בסוף העונה ובהסתמך על היכולת שהשחקנים הציגו לאורך העונה כולה ובעיקר במאני טיים, אבל באשכול הזה אנחנו מתרכזים בסקאוטינג ומחפשים את המועמדים שיוכלו לשדרג את הקבוצה שלנו בשנה הבאה, זו המטרה שלו, אז אל תכבה אותנו
למה המשכיות היא דבר קדוש כל כך?
ראית איך השנה באו 12 שחקנים חדשים לחלוטין והקבוצה נראית הרבה יותר טוב.
כשבאים שחקנים טובים, שנכנסים טוב לתוך סיסטם, זה לא כל כך משנה אם שיחקו בקבוצה 5 שנים או 5 דקות.
ברור שהמשכיות תאפשר לנו להנות מהפירות של ההשקעה בעונה הנוכחית, אבל הייתי שמח לראות אותה מגיעה מהנקודות החזקות שלנו העונה, ואני לא סופר את מייקל רול ככזה.
רול יחסית יציב, אבל בינוני. זה בדיוק המקום שבו צריך לחשוב על שדרוג. כנ"ל לגבי ארט וקיין. אתה לא יכול להגיד את הדברים האלה עם ג'קסון, קול, תומאס, למשל.
בולדן זה שחקן שהמשכיות יכולה לעזור להוציא ממנו יותר כי אתה רואה אותו מתקדם לאורך העונה ממשחק למשחק, כך שסביר לצפות את זה ממנו.
זה לא משהו שאתה רואה מרול, אז למה לצפות לזה? בטח כשהגיל ממש לא לטובתו.
כדי להגיע לטופ צריך יותר מללכת על בטוח ולהסתפק במועט. צריך לחשוב בגדול, לפעמים לקחת סיכונים, ולקוות שהם יצליחו.
ankram כתב:לגבי מה שמודגש , המשכיות היא דבר חשוב אבל כמובן לא קדוש , השנה יצא טוב , אבל זה לדעתי מבחינת "גם שעון טועה , מדייק פעמיים ביום" , קשה לצפות מקבוצה שתשנה את פניה כל עונה וכל הפיסות יתחברו.
לפחות ממה שאני חוויתי במהלך 40 שנותיי כאוהד , זה ששחקנים שנשארים במערכת (כמובן אם הם בעליי ערך) , נותנים תפוקה טובה יותר בשנה השנייה שלהם , בטח אם נשארים במערכת עוד שחקנים שמהווים שלד.
עכשיו כמובן שזה לא אומר שכל שחקן יש להשאיר , זה כפוף להרבה מובנים , אישיות , תרומה מקצועית וכו' , אבל אם השחקן נטמע היטב במערכת , והוא חבר טוב לחדר ההלבשה , והוא ממלא מספקר פונקציות במשחק , ויש לו כימיה עם השחקנים האחרים , יש לשקול היטב היטב , אם שווה להחליף אותו עבור שחקן אחר , שנראה טוב יותר בקבוצה אחרת (שיכולה להיות תפורה למידותיו) , ואסור לשכוח שכל שחקן שחדש שיגיע למכבי , יאלץ לעבור את הוייה דה לרוזה של הסתגלות לקבוצה , אלא אם מדובר בכוכב על (מה שלא יהיה).
עוד משהו , בקבוצה שהולכת על 7-8 זרים כמו מכבי , אבל אין לה תקציב של ריאל או צסק"א , עדיף להשקיע את השדרוג דווקא בעמדות מפתח קרי 1,3,5 , מאשר בשחקנים משלימים סטייל רול וקיין (מבלי לתת דיעה האם הם צריכים להשאר או לא) , שצריכים רק לתת את האקסטרה , אם זה בהגנה או בהתקפה.
אבל זאת דעתי , ייתכן ואני טועה.
MTA2311 כתב:רול וקיין תופסים מקומות של אותם שחקני מפתח שאתה מדבר עליהם, זאת בדיוק הנקודה
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], גל גל ו־16 אורחים