המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חביב אורנג'ד כתב:בעיניי, המשחק הוכרע בגלל דבר שמלווה את מכבי לאורך כל העונה - חוסר יציבות.
פעם שחקנים כמו בלו וסופו יכולים לתת משחק מצויין ופעם הם יכולים להעלם, פעם ב... פאפאלוקאס יכול לתת משחק טוב אך ברוב הפעמים, הוא חלש.
בנוגע להמשך הסדרה, אני ממש לא בטוח שהסיפור נגמר. הכל תלוי איזו מכבי נראה.
בנוגע לניהול המשחק של בלאט, אותי פחות מטריד היבוש לא אוחיון על הספסל ברבע האחרון.
יותר מטריד אותי עודף הקרדיט שמקבל בורשטיין ע"ח מאלט. אם מאלט טוב לרבע ררביעי במשחק של אתמול, למה הוא לא טוב למשחק השלישי או לשלבים מוקמדים יותר במשחק אתמול?
אם בורשטיין נראה כמו כלום ושום דבר במהלך העונה הזו, מדוע שדוקא עכשיו יהפוך לשחקן טוב?
באמת שלא ברור לי המצב הזה. גם מאלט וגם פאפאלוקאס יכולים לתת יותר מבורשטיין.
שחף כתב:בדיוק נזכרתי היום שתמיד יש מכבי בסדרת הצלבה כזו או אחרת לפני ליל הסדר. בדרך כלל זה נגמר בניצחון, אולי בכל זאת להיות אופטימיים?
קובי כתב:אגב, המשחק הבא ביום רביעי או חמישי?
asafb96 כתב:קובי כתב:אגב, המשחק הבא ביום רביעי או חמישי?
כנראה חמישי
מחר יש משחק ליגה, והמשחק שאמור היה להיות ביום ראשון נגד אשקלון נדחה
תזכורת:
בעקבות תוצאת המשחק של מכבי אלקטרה ת"א בסדרת הפלייאוף ביורוליג, המשחק מול עירוני אלדן אשקלון יתקיים ביום ראשון הקרוב בשעה 19:00 בהיכל נוקיה.
kubachrick כתב:אני לא מתרשם מאוחיון.
הוא מכניס את המשחק למומנטום,אבל יכולת ריכוז המשחק אצלו לא זורמת בדם.
הוא מכניס את משחק ההתקפה של מכבי לסדר יחסי,אבל לא ממש יוצר לחבריו לקבוצה יתרון התקפי על פני היריבה,לדוגמא:לא תראו אותו
מבצע פיק אנד רול כמו שצריך או חודר ומוציא על קו השלוש,ארסנל ריכוז המשחק שלו מסתכם במסירות רוחביות על קו השלוש או מסירה לאליהו ולסופו פנימה.
זה לא רכז שצריך לבנות עליו ברמות הגבוהות למרות התשורה היחסית שהוא סיפק בסדרה הזו.
כשאני מסתכל על דיאמנטידיס,שמבצע מהלכי החוצה פנימה מופלאים,ומארגן פיק אנד רול עם באטיסט בחסד עליו - קשה לי לחשוב על אוחיון כעל רכז מחונן.
כמו שאמר פליקס:ההגנה של מכבי היא פשוט שערוריה.
זה כבר הפך לנוהג שלאנגפורד שומר על באטיסט ?? לא היה לי ברור עד עכשיו שלאנגפורד כל כך מוכשר כדי לשמור על שחקן שגבוה ממנו בראש.
הגנת החילופים הזו היא דרעק שלא עובדת בקבוצה הזו ויוצרת כל כך הרבה מצבים טובים לקבוצה היריבה,אם זה במשחק הגבוהים שפשוט נשארים עם שחקן נמוך ששומר עליהם או בשמירה רפויה על קשת השלוש.
עכשיו שלא נדבר על זריקות השלוש של מכבי וזאת בהמשך למה שהדגשתי לגבי אוחיון.
מכבי לא בונה מצבי לקליעה משלוש באופן מחפיר,אין רכז שחודר ומוציא החוצה והקבוצה פשוט לא קולעת לשלוש.
איך אפשר לנצח משחק בלי לקלוע משלוש,רק מכבי השנה כנראה מספקת רגעים נדירים כאלה;במשחקים השני והשלישי.
jol9 כתב:kubachrick כתב:אני לא מתרשם מאוחיון.
הוא מכניס את המשחק למומנטום,אבל יכולת ריכוז המשחק אצלו לא זורמת בדם.
הוא מכניס את משחק ההתקפה של מכבי לסדר יחסי,אבל לא ממש יוצר לחבריו לקבוצה יתרון התקפי על פני היריבה,לדוגמא:לא תראו אותו
מבצע פיק אנד רול כמו שצריך או חודר ומוציא על קו השלוש,ארסנל ריכוז המשחק שלו מסתכם במסירות רוחביות על קו השלוש או מסירה לאליהו ולסופו פנימה.
זה לא רכז שצריך לבנות עליו ברמות הגבוהות למרות התשורה היחסית שהוא סיפק בסדרה הזו.
כשאני מסתכל על דיאמנטידיס,שמבצע מהלכי החוצה פנימה מופלאים,ומארגן פיק אנד רול עם באטיסט בחסד עליו - קשה לי לחשוב על אוחיון כעל רכז מחונן.
כמו שאמר פליקס:ההגנה של מכבי היא פשוט שערוריה.
זה כבר הפך לנוהג שלאנגפורד שומר על באטיסט ?? לא היה לי ברור עד עכשיו שלאנגפורד כל כך מוכשר כדי לשמור על שחקן שגבוה ממנו בראש.
הגנת החילופים הזו היא דרעק שלא עובדת בקבוצה הזו ויוצרת כל כך הרבה מצבים טובים לקבוצה היריבה,אם זה במשחק הגבוהים שפשוט נשארים עם שחקן נמוך ששומר עליהם או בשמירה רפויה על קשת השלוש.
עכשיו שלא נדבר על זריקות השלוש של מכבי וזאת בהמשך למה שהדגשתי לגבי אוחיון.
מכבי לא בונה מצבי לקליעה משלוש באופן מחפיר,אין רכז שחודר ומוציא החוצה והקבוצה פשוט לא קולעת לשלוש.
איך אפשר לנצח משחק בלי לקלוע משלוש,רק מכבי השנה כנראה מספקת רגעים נדירים כאלה;במשחקים השני והשלישי.
האמת שכשאני חושב על סטוקטון, אז דיאמנטידיס פתאום נראה קטן על ידו... כאילו דה.
מה ההגיון בלהשוות את אוחיון לDD? הרי מכבי לא תביא רכז ברמה של DD, והאמת אין שום רכז ברמה שלו באירופה היום חוץ ממקאלב ואולי אולי תאודוסיץ'.
אוחיון עושה עבודה נהדרת כל העונה, ובמיוחד בסדרה הזאת, וזה לא קשור לזה שיש לו עוד הרבה מה לשפר.
ד"א זה לא נכון שהוא לא חודר ומוסר, כי הוא כן עושה את זה ועושה את זה מצויין. חלק לא קטן מהאסיסטים שלו, מגיעים כתוצאה מחדירה מצויינת לסל (דבר שהוא עושה לא פחות טוב
היום מכמעט שום רכז באירופה) והוצאה לקלעי שמתפנה בפינה.
שחף כתב:פניני לא פוגע השנה גם כשהוא חופשי, את באמת רוצה להריץ לו גם תרגיל?
Holiday_Armadillo כתב:שחף כתב:פניני לא פוגע השנה גם כשהוא חופשי, את באמת רוצה להריץ לו גם תרגיל?
כן..
הוא לא עמד על אחוזים נפלאים לפני שנה בטעות..
בשנה הבאה צריך יותר תרגילים בשביל לוודא שהקלעים של הקבוצה מקבלים את המצבים הנוחים ביותר לקליעה ולא יצטרכו לזרוק ממצבים לא נוחים שאולי יכניסו אותם ל''משבר''..הרי משבר נוצר מזה שאתה לא פוגע אז אפשר למקסם את האפשרות שהכדור כן ייכנס..אם הוא לא ייכנס גם אחרי זה אז אפשר להגיד שזה כבר בעיה שלו אבל אין שום דבר רע בתרגילי קלעים..כל קבוצה צריכה שיהיה לה לפחות שניים..
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־11 אורחים