הצלבה, משחק 4 , פנאתינייקוס נגד מכבי, חמישי 21:00 ערוץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הצלבה, משחק 4 , פנאתינייקוס נגד מכבי, חמישי 21:00 ערוץ 1

הודעהעל ידי yzafrir » 29 מרץ 2012, 23:46

יוסי , סופו תלוי רק בקבוצה שלו אבל לא כל סנטר הוא כזה . והנדריקס הוא דוגמא טובה לכך כי את רוב הנקודות שלו הוא עושה ממהלכים של ריבאונד התקפה או פיק אנדרול....בכלל לאורך ההיסטוריה של מכבי סופו הוא אחד הסנטרים הכי פחות מגוונים אם מסתכלים על כל החבילה .
לפישר היה חצי מרחק קטלני ופיק אנדרול טוב מאוד יחד עם חסימות וריבאונד . לניקולה היה ?? הכל !!! (חוץ מקצת הגנה ואולי ריב') וכו וכו וכו....לסופו יש רק את משחק החפירות , אומנם זה ברמה הכי גבוהה שיש אבל זה מאוד מגביל את המשחק של הקבוצה . וכנראה שכבר התחילו ללמוד את השטיק הזה של מכבי ....

לגבי שאראס , שלא תבין לא נכון אני מאוד אוהב אותו על מה שהוא תרם למכבי ועשה בכדורסל אבל אני גם מציאותי ומבין שהוא בן 36 !!!! והוא לא באותה יכולת שהיה פעם , ואני מסתכל לאורך כל העונה....
אבל אם אתה שואל אותי אם הייתי רוצה את שאראס במקום פאפאס אז ברור שכן ולו רק בגלל ההכרות שלו עם המערכת והמאמן אבל באופן כללי אני לא חושב שזה רעיון טוב להביא שחקנים בגילים ( ולא משנה כמה ההיסטוריה שלהם גדולה .) שנימצאים בירידה בקריירה .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי LIAV10 » 30 מרץ 2012, 00:50

לא ראיתי את המשחק, אפשר סיכום כללי בבקשה??
כמעט הרגתי מישהו כשראיתי שהפסדנו..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי where is the love? » 30 מרץ 2012, 05:41

חברים וחברות תודה רבה למכבי , תודה לאלוהים ניסינו ועשו את מה שאפשר, כל הכבוד הקבוצה נלחמה.
לגבי חמישי הבא יהיה מה שיהיה , לפחות הלחץ ירד.
כל הכבוד גם לעידוד שהיה היום חבל שהאוהדים שהלכו בסוף מוציאים שם רע לכולנו.
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי orelzor » 30 מרץ 2012, 07:44

אגב זה באמת מוכח שליאור יכול לעשות מה שהוא עשה במשחק האחרון בכל משחק, ליאור שחקן מוכשר נורא התקפית ובמשחקים חשובים זה נראה שהוא גם מתעורר הגנתית.
למה לא לתת לו דקות נורמליות כל משחק לשם שינוי?
ולמה אתם אומרים שיוגב אוחיון היה רע?
הבן אדם לקח ריבאונים כמו קווין לאב( :laugh3 ) ועשה חדירות יפות יחד עם הגנה טובה.
orelzor

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 30 מרץ 2012, 10:56

בעיניי, המשחק הוכרע בגלל דבר שמלווה את מכבי לאורך כל העונה - חוסר יציבות.
פעם שחקנים כמו בלו וסופו יכולים לתת משחק מצויין ופעם הם יכולים להעלם, פעם ב... פאפאלוקאס יכול לתת משחק טוב אך ברוב הפעמים, הוא חלש.
בנוגע להמשך הסדרה, אני ממש לא בטוח שהסיפור נגמר. הכל תלוי איזו מכבי נראה.

בנוגע לניהול המשחק של בלאט, אותי פחות מטריד היבוש לא אוחיון על הספסל ברבע האחרון.
יותר מטריד אותי עודף הקרדיט שמקבל בורשטיין ע"ח מאלט. אם מאלט טוב לרבע ררביעי במשחק של אתמול, למה הוא לא טוב למשחק השלישי או לשלבים מוקמדים יותר במשחק אתמול?
אם בורשטיין נראה כמו כלום ושום דבר במהלך העונה הזו, מדוע שדוקא עכשיו יהפוך לשחקן טוב?
באמת שלא ברור לי המצב הזה. גם מאלט וגם פאפאלוקאס יכולים לתת יותר מבורשטיין.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 30 מרץ 2012, 11:02

חביב אורנג'ד כתב:בעיניי, המשחק הוכרע בגלל דבר שמלווה את מכבי לאורך כל העונה - חוסר יציבות.
פעם שחקנים כמו בלו וסופו יכולים לתת משחק מצויין ופעם הם יכולים להעלם, פעם ב... פאפאלוקאס יכול לתת משחק טוב אך ברוב הפעמים, הוא חלש.
בנוגע להמשך הסדרה, אני ממש לא בטוח שהסיפור נגמר. הכל תלוי איזו מכבי נראה.

בנוגע לניהול המשחק של בלאט, אותי פחות מטריד היבוש לא אוחיון על הספסל ברבע האחרון.
יותר מטריד אותי עודף הקרדיט שמקבל בורשטיין ע"ח מאלט. אם מאלט טוב לרבע ררביעי במשחק של אתמול, למה הוא לא טוב למשחק השלישי או לשלבים מוקמדים יותר במשחק אתמול?
אם בורשטיין נראה כמו כלום ושום דבר במהלך העונה הזו, מדוע שדוקא עכשיו יהפוך לשחקן טוב?
באמת שלא ברור לי המצב הזה. גם מאלט וגם פאפאלוקאס יכולים לתת יותר מבורשטיין.

אני חושב שהחשיבה עם בורשטיין היתה הגנתית, היה צריך גארד גבוה בניסיונות לעצור את דיא' וקלאטיס.
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי jol9 » 30 מרץ 2012, 11:35

האמת שטל נתן שלשה יפה אתמול מאסיסט של ליאור.
אני חושב שהטעות הכי גדולה אתמול של בלאט היה מיעוט הדקות של ליאור. אמנם הוא שיחק 23 דקות, אבל תכלס זה דקות ברוטו, כי בכל פעם שהוא יוצא ונכנס,
הוא צריך דקה או שתיים בשביל להתאפס.
אתמול הוא היה השחקן הכי טוב בקבוצה, ובכל זאת שיחק הרבה פחות מסמית' ולאנגפורד שהיו השחקנים השני והשלישי של מכבי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 30 מרץ 2012, 11:52

שחף כתב:בדיוק נזכרתי היום שתמיד יש מכבי בסדרת הצלבה כזו או אחרת לפני ליל הסדר. בדרך כלל זה נגמר בניצחון, אולי בכל זאת להיות אופטימיים?

הזכרת לי את ליל הסדר של 2006, ערב לפני המשחק השלישי והמכריע מול אולי' ולי כבר היו כרטיסי טיסה לפראג ביד.
זה היה שבוע קשה.... :heat
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי קובי » 30 מרץ 2012, 15:13

מארבעת המשחקים שראינו עד כה, בולטת העובדה שפאו משחקת הרבה יותר טוב באואקה. מנגד, מכבי הייתה חלשה במשחק הראשון ובמשחק שיא בשני.
שני המשחקים ביד אליהו בלטו בחולשתן של שתי היריבות. הארטילריה של פאו לא תפקדה מבחוץ, כפי שקרה ביוון ומכבי מנגד גילתה בינוניות במשחק ההתקפי.
עוד בולטת העובדה, שכאשר מכבי משחקת ללא רכז משחק טבעי, קרי אוחיון, או פאפאלוקאס, היא נגררת למשחק התקפה שבלוני, מסורבל וצפוי, בו לנגפורד מתקיף מול חמישה ירוקים.
6 הדקות האחרונות במשחק, בו בלאט הלך עם מאלט ולאחר מכן עם לאנגפורד ב-1, כאילו והחזירו את מכבי אחורה, לימי הטופ 16 האפרוריים העונה ולמשחק המשפיל הראשון בסדרת ההצלבה.

דווקא עכשיו, בניגוד לחלקים גדולים בשאר העונה, יש למכבי רכז שנמצא בכושר של טופ יורוליג ומציג יכולת פשוט פנטסטית. קוראים לו יוגב אוחיון. הוא נותן הגנה, אינטנסיביות, ניהול משחק נהדר, קליעה לא רעה מבחוץ וחדירות טובות. זה מה שיש ועם זה ננצח.
לאנגפורד בעמדה 1, כנגד ההגנה המתואמת והמנוסה של השועל הסרבי מועדת לכשלון חרוץ. אפשר לנסות את מאלט כנשק מבחוץ בעמדה 2. לעומת זאת, בעמדה 1, הוא פשוט מכדרר עד החצי ומעביר ללאנגפורד. ניהול משחק אין.

בנוגע לקו הפנים - ליאור אליהו במשחק התקפי טוב שלו, מזה הרבה זמן, אבל מנגד כל היתר פשוט קפואים וכשסופו(0 !!!), ג'יימס(2) והנדריקס(7) קולעים ביחד פחות מ-10 נקודות, דיוויד בלו לא מקבל מרווח שמירה. מכבי פיתחה תלות התקפית גדולה בבלו בסדרה הזו וההפסד הכואב של אתמול מגיע, כשבלו עם נקודת מדד אחת ו-0 -7 מהשדה.
אין יותר שפנים בכובע ? מה עם איזה תרגיל חסימה מדורגת לשחרור קלעי. כזה שלא ראינו ממכבי כל העונה ?

מקווה שפאו יתמידו ביכולת הבינונית שגילו בשני המשחקים האחרונים ביד אליהו. דבר שביום טוב של מכבי, יגרום לעלייה של הקבוצה בצהוב לפיינל פור.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי קובי » 30 מרץ 2012, 16:21

אגב, המשחק הבא ביום רביעי או חמישי?
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי asafb96 » 30 מרץ 2012, 16:29

קובי כתב:אגב, המשחק הבא ביום רביעי או חמישי?

כנראה חמישי
מחר יש משחק ליגה, והמשחק שאמור היה להיות ביום ראשון נגד אשקלון נדחה
asafb96

הודעהעל ידי קובי » 30 מרץ 2012, 16:35

אז מה הסיפור שאמרו בשידור שאולי זה רביעי ?
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 30 מרץ 2012, 16:38

asafb96 כתב:
קובי כתב:אגב, המשחק הבא ביום רביעי או חמישי?

כנראה חמישי
מחר יש משחק ליגה, והמשחק שאמור היה להיות ביום ראשון נגד אשקלון נדחה

אתה בטוח? כי זה המייל שנשלח אתמול מהמנהלת אחרי המשחק של מכבי מול פאו
תזכורת:
בעקבות תוצאת המשחק של מכבי אלקטרה ת"א בסדרת הפלייאוף ביורוליג, המשחק מול עירוני אלדן אשקלון יתקיים ביום ראשון הקרוב בשעה 19:00 בהיכל נוקיה.

עריכה:
עכשיו ראיתי את הכתבה בספורט5..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי kubachrick » 30 מרץ 2012, 18:17

אני לא מתרשם מאוחיון.
הוא מכניס את המשחק למומנטום,אבל יכולת ריכוז המשחק אצלו לא זורמת בדם.
הוא מכניס את משחק ההתקפה של מכבי לסדר יחסי,אבל לא ממש יוצר לחבריו לקבוצה יתרון התקפי על פני היריבה,לדוגמא:לא תראו אותו
מבצע פיק אנד רול כמו שצריך או חודר ומוציא על קו השלוש,ארסנל ריכוז המשחק שלו מסתכם במסירות רוחביות על קו השלוש או מסירה לאליהו ולסופו פנימה.
זה לא רכז שצריך לבנות עליו ברמות הגבוהות למרות התשורה היחסית שהוא סיפק בסדרה הזו.
כשאני מסתכל על דיאמנטידיס,שמבצע מהלכי החוצה פנימה מופלאים,ומארגן פיק אנד רול עם באטיסט בחסד עליו - קשה לי לחשוב על אוחיון כעל רכז מחונן.

כמו שאמר פליקס:ההגנה של מכבי היא פשוט שערוריה.
זה כבר הפך לנוהג שלאנגפורד שומר על באטיסט ?? לא היה לי ברור עד עכשיו שלאנגפורד כל כך מוכשר כדי לשמור על שחקן שגבוה ממנו בראש.
הגנת החילופים הזו היא דרעק שלא עובדת בקבוצה הזו ויוצרת כל כך הרבה מצבים טובים לקבוצה היריבה,אם זה במשחק הגבוהים שפשוט נשארים עם שחקן נמוך ששומר עליהם או בשמירה רפויה על קשת השלוש.
עכשיו שלא נדבר על זריקות השלוש של מכבי וזאת בהמשך למה שהדגשתי לגבי אוחיון.
מכבי לא בונה מצבי לקליעה משלוש באופן מחפיר,אין רכז שחודר ומוציא החוצה והקבוצה פשוט לא קולעת לשלוש.
איך אפשר לנצח משחק בלי לקלוע משלוש,רק מכבי השנה כנראה מספקת רגעים נדירים כאלה;במשחקים השני והשלישי.
kubachrick

הודעהעל ידי Assaf M » 30 מרץ 2012, 18:32

אני לא מבין את החילופים האוטומטיים האלה שמכבי עושה בהגנה. ובכלל, למה לא לשמור אזורית לוחצת כמו במשחק השני ????
Assaf M

הודעהעל ידי jol9 » 30 מרץ 2012, 20:10

kubachrick כתב:אני לא מתרשם מאוחיון.
הוא מכניס את משחק ההתקפה של מכבי לסדר יחסי,אבל לא ממש יוצר לחבריו לקבוצה יתרון התקפי על פני היריבה,לדוגמא:לא תראו אותו
מבצע פיק אנד רול כמו שצריך או חודר ומוציא על קו השלוש,ארסנל ריכוז המשחק שלו מסתכם במסירות רוחביות על קו השלוש או מסירה לאליהו ולסופו פנימה.
זה לא רכז שצריך לבנות עליו ברמות הגבוהות למרות התשורה היחסית שהוא סיפק בסדרה הזו.
כשאני מסתכל על דיאמנטידיס,שמבצע מהלכי החוצה פנימה מופלאים,ומארגן פיק אנד רול עם באטיסט בחסד עליו - קשה לי לחשוב על אוחיון כעל רכז מחונן.

זה כבר הפך לנוהג שלאנגפורד שומר על באטיסט ?? לא היה לי ברור עד עכשיו שלאנגפורד כל כך מוכשר כדי לשמור על שחקן שגבוה ממנו בראש.
הגנת החילופים הזו היא דרעק שלא עובדת בקבוצה הזו ויוצרת כל כך הרבה מצבים טובים לקבוצה היריבה,אם זה במשחק הגבוהים שפשוט נשארים עם שחקן נמוך ששומר עליהם או בשמירה רפויה על קשת השלוש.
מכבי לא בונה מצבי לקליעה משלוש באופן מחפיר,אין רכז שחודר ומוציא החוצה והקבוצה פשוט לא קולעת לשלוש.
איך אפשר לנצח משחק בלי לקלוע משלוש,רק מכבי השנה כנראה מספקת רגעים נדירים כאלה;במשחקים השני והשלישי.

האמת שכשאני חושב על סטוקטון, אז דיאמנטידיס פתאום נראה קטן על ידו... כאילו דה.
מה ההגיון בלהשוות את אוחיון לDD? הרי מכבי לא תביא רכז ברמה של DD, והאמת אין שום רכז ברמה שלו באירופה היום חוץ ממקאלב ואולי אולי תאודוסיץ'.
אוחיון עושה עבודה נהדרת כל העונה, ובמיוחד בסדרה הזאת, וזה לא קשור לזה שיש לו עוד הרבה מה לשפר.

ד"א זה לא נכון שהוא לא חודר ומוסר, כי הוא כן עושה את זה ועושה את זה מצויין. חלק לא קטן מהאסיסטים שלו, מגיעים כתוצאה מחדירה מצויינת לסל (דבר שהוא עושה לא פחות טוב
היום מכמעט שום רכז באירופה) והוצאה לקלעי שמתפנה בפינה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 30 מרץ 2012, 20:35

jol9 כתב:
kubachrick כתב:אני לא מתרשם מאוחיון.

האמת שכשאני חושב על סטוקטון, אז דיאמנטידיס פתאום נראה קטן על ידו... כאילו דה.
מה ההגיון בלהשוות את אוחיון לDD? הרי מכבי לא תביא רכז ברמה של DD, והאמת אין שום רכז ברמה שלו באירופה היום חוץ ממקאלב ואולי אולי תאודוסיץ'.
אוחיון עושה עבודה נהדרת כל העונה, ובמיוחד בסדרה הזאת, וזה לא קשור לזה שיש לו עוד הרבה מה לשפר.

ד"א זה לא נכון שהוא לא חודר ומוסר, כי הוא כן עושה את זה ועושה את זה מצויין. חלק לא קטן מהאסיסטים שלו, מגיעים כתוצאה מחדירה מצויינת לסל (דבר שהוא עושה לא פחות טוב
היום מכמעט שום רכז באירופה) והוצאה לקלעי שמתפנה בפינה.

בלי קשר הייתי שמחה לראות יותר תרגילים כאלה בעונה הבאה..
יש משחקים שלפעמים נראה כאילו להוציא מים מהסלע יותר קל מלעשות נקודות כי אין ממש תרגיל לקלעי..דבר שנראה כאילו כל הקבוצות עושות רק את זה נגד מכבי אז אני בטוחה שאפשר לסדר משהו..יהיה הרבה יותר קל לסמית' ופניני לקלוע אם יהיה להם תרגילים ולא יד בפנים..לא כל השחקנים כמו בלו שיכולים לקחת צעד אחורה ולזרוק ל-6 נקודות..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 31 מרץ 2012, 12:42

פניני לא פוגע השנה גם כשהוא חופשי, את באמת רוצה להריץ לו גם תרגיל?
שחף

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 31 מרץ 2012, 14:16

שחף כתב:פניני לא פוגע השנה גם כשהוא חופשי, את באמת רוצה להריץ לו גם תרגיל?

כן..
הוא לא עמד על אחוזים נפלאים לפני שנה בטעות..
בשנה הבאה צריך יותר תרגילים בשביל לוודא שהקלעים של הקבוצה מקבלים את המצבים הנוחים ביותר לקליעה ולא יצטרכו לזרוק ממצבים לא נוחים שאולי יכניסו אותם ל''משבר''..הרי משבר נוצר מזה שאתה לא פוגע אז אפשר למקסם את האפשרות שהכדור כן ייכנס..אם הוא לא ייכנס גם אחרי זה אז אפשר להגיד שזה כבר בעיה שלו אבל אין שום דבר רע בתרגילי קלעים..כל קבוצה צריכה שיהיה לה לפחות שניים..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Allan Turing » 31 מרץ 2012, 14:27

Holiday_Armadillo כתב:
שחף כתב:פניני לא פוגע השנה גם כשהוא חופשי, את באמת רוצה להריץ לו גם תרגיל?

כן..
הוא לא עמד על אחוזים נפלאים לפני שנה בטעות..
בשנה הבאה צריך יותר תרגילים בשביל לוודא שהקלעים של הקבוצה מקבלים את המצבים הנוחים ביותר לקליעה ולא יצטרכו לזרוק ממצבים לא נוחים שאולי יכניסו אותם ל''משבר''..הרי משבר נוצר מזה שאתה לא פוגע אז אפשר למקסם את האפשרות שהכדור כן ייכנס..אם הוא לא ייכנס גם אחרי זה אז אפשר להגיד שזה כבר בעיה שלו אבל אין שום דבר רע בתרגילי קלעים..כל קבוצה צריכה שיהיה לה לפחות שניים..

בינתיים העמודה הסטטיסטית שפניני חזק בה היא אירבולים.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: עידן ו־30 אורחים