הדוצ'ה קופל ממשיך להשתלח במכבי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הדוצ'ה קופל ממשיך להשתלח במכבי

הודעהעל ידי jol9 » 29 מאי 2011, 06:03

Mta_atic כתב:אם מכבי הייתה יכולה לפרוש מהליגה היא היתה עושה זאת כבר העונה.
חוקי היורוליג הם שמאפשרים לאבנר קופל לתפוס אותנו בביצים ולומר ככל העולה על רוחו.

כרגע אין מה לפעול דרך היורוליג, מספיק עשינו להם כאב ראש עם הפיינל פור,
ולכן גם אני מסכים שצריך מרווח זמן.

לגבי התקשורת תרשה לי לסייג:
א. לא כולם נגד מכבי, יש שיודעים לפרגן לה והעונה ראינו את זה לא פעם.
ב. אלה שדואגים לפתוח את הפה המסריח שלהם על הקבוצה, יעשו את זה בכל מקרה כי מבחינתם מכבי היא הסדין האדום של הליגה ושל הכדורסל הישראלי, לכן הדבר האחרון שצריך לעשות זה להתחשב בדעתם.
ג. לגבי אוהדים וספונסרים - אני חושב שיש תמימות דעים אצל האוהדים בדבר פרישה מהליגה. ראינו את זה בפיינל פור ובהפגנות המחאה למיניהם נגד קופל.
מכבי היא פצצת פרסום ורייטינג ותישאר כזו כל עוד יהיה ניהול נכון.
ד. התקשורת יכולה לדבר עד מחר. כל עוד הקבוצה מראה אופי, רוח, נחישות ומשחקים יפים, יהיה לה רייטינג ואוהדים ימשיכו למלא את היציעים (גם בתקופה השערורייתית של מוני ופיני, ההיכל היה מלא ואנשים נדבקו למסכי הטלויזיה בכל משחק של מכבי).
מהבחינה הזאת התקשורת רק תעזור מפני שלדעתי ככל שהופכים משהו לשנוי במחלוקת כך גורמים לו להיות במרכז הבמה וליותר אנשים להימשך אליו.
אז מבחינתי - שהכלבים ימשיכו לנבוח ושהשיירה תעבור.

הכוונה בלפעול מול היורוליג, היא שצריך להתחיל את הפעילות. כלומר, זה לא איזה לחץ מסיבי על היורוליג, אלא הצגת בעיה וציפייה לפתרון, כאשר ליורוליג יש מספיק זמן לדון, לבדוק ולהחליט.

לגבי שאר הדברים שרשמת:
1 - לא אמרתי שצריך להתחשב בתקשורת, אלא באוהדים שמושפעים ממנה ויש לא מעט כאלה
2 - בסעיף ג אתה מדבר על תמימות דעים, אבל שוב, הכוונה שלי היא לא לאוהדים כמונו, שנמצאים בכל הפרטים ויודעים את כל מה שקורה, אלא במרבית האוהדים
שהם אוהדים שמגיחים להם פעם בכמה זמן שמכבי נראית טוב ואין סביבה בעיות. אתה יודע כמה פעמים שמעתי אנשים בעבודה אומרים לי את המילים "לגיון זרים"? אתה יודע כמה דיברו
על ההצגות של פיני במדיסון סקוור גארדן?
3 - כמו שאמרת, כל עוד מכבי תיראה טוב ותנצח, כל השאר לא חשוב. זה אומר מצד אחד שיש כאן חלון לפעולה, ואני ממש לא נגדה. רק שהדברים ייעשו בצורה חכמה ומחושבת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 29 מאי 2011, 06:05

Holiday_Armadillo כתב:רק שאלה אחת,ואני מקווה שיש פה אנשים שיש להם תשובה לזה..
כמה זמן עוד מכבי צריכים לספוג?
קודם פיינל פור
עכשיו הגבלת זרים
קנס לפני שנה על זה שהכרוז לא היה אובייקטיבי במשחק מספר 5 נגד בני השרון..שהכרוז ש-ל-נ-ו לא היה אובייקטיבי!!
השתלחות בבוסים של מכבי על זה שהקהל החליט להגיד לקופל לא לבכות..
התעלמות מוחלטת משירי נאצה חמורים ביותר שמבוצעים ע''י אוהדי קבוצות אחרות,שתהיה שואה למכבי,ששמעון מזרחי יתאבד..זה לא שומעים אבל את מה שאומרים לקופל כן?
בלאט מקבל 15,000 שקל קנס על רמיזה שהשופטים לא בסדר,שון ג'יימס,לי ניילון ואקוניס כמעט מחטיפים מכות לשופטים אבל מה המנהלת עושה? מציעה לא לשבץ את השופט בפיינל פור
עכשיו גם מנסים לעשות הכל בשביל לסכל את המעבר של מכבי לאדריאטית,כי לא עשינו את זה לפי החוקים,כי אי אפשר לשנות משחקים,כי לא ייתחשבו בנו

אז כמה זמן עוד מכבי יצטרכו להגיד ''די''? מתי זה יהיה ''אם קופל ימשיך להגזים?'' מה יהיה המעשה הנורא מכל שיגרום למכבי להפסיק לחטוף כאפות?
אני באמת שואלת-איפה הגבול של מכבי? כי כרגע נראה כאילו בועטים למכבי בראש והם אומרים תודה ומבקשים עוד..לא מפסיקים לנבוח אבל נשיכות עד עכשיו אין..
כל ההתנהלות המוגזמת הזאת כבר מטריפה את האוהדים אבל אין שום צעדים..די כבר עם הבזיון הזה!!

את צודקת, וזה כנראה יקרה מתישהו. בינתיים קופל מוציא קצת קיטור, זה לא כזה נורא.

אני מניח שכשהשעה תגיע, מכבי לא תהסס לפעול, חשוב רק שהכל יהיה מסודר לפני (כלומר שלא יהיו פתאום הפתעות תקנוניות כאלה או אחרות).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי itai7 » 29 מאי 2011, 12:41

itai7

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 29 מאי 2011, 12:54

וואו..שמעון מזרחי הוא באמת המלך..
זה היה הדבר הכי גאוני שקראתי מזה הרבה זמן
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 29 מאי 2011, 13:01

למי שרוצה להנות מריב בין מזרחי לקופל שבו כמובן מזרחי מנצח:
http://sports.walla.co.il/?w=//1827698
הוא פשוט תוקף אותו בנקודות הרגישות שלו בכלל מה קופל חושב שהוא יגבור על מזרחי העורך דין?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי gili_n » 29 מאי 2011, 13:05

מסכן, הוא נעלב אוייי :fuck

שלא יבלבל את המוח, אף אחד לא קילל אותו או משהו אחר. זו היתה מחאה לגיטימית ביותר. די לצביעות :evil
gili_n

הודעהעל ידי חנו'ש » 29 מאי 2011, 13:20

אני לא הייתי שם ואין לי מושג מה היה, ואם אכן היו נאצות ואלימות מילולית כלפי קופל ואנשי המנהלת זה בהחלט לא ראוי וזה בהחלט לא הדרך!!
אבל השלט שהונף בחצי הגמר ושירים כמו "הפיינל פור הוא ביזיון" או הקנטות כמו "קופל אל תבכה" ובטח שריקות בוז לקופל, אין בהם שום אלימות מילולית או אחרת.
בעיניי זה בהחלט כלול במחאה לגיטימית לחלוטין, ואפילו קצת חבל לי ששמעון שיתף פעולה עם קופל והנחה להוריד את השלט שהיה לגיטימי וראוי ולא היה בו שום רמז לאלימות.

קופל הולך ליפול ואין לי ספק, בגלל שהאידיוט פתח מלחמה ב-2 חזיתות שלא כדאי היה לפתוח בהם:
1. עם מכבי - ובאמת שלא צריך להבין יותר מידי בהיסטוריה בשביל לדעת שעם מכבי ועם שמעון לא כדאי להילחם ולפי העצבים מצד שמעון וקופל, זה נשמע כמו מלחמה.
2. עם האוהדים - הרי חוק מספר 1 בשיווק הוא שהלקוח תמיד צודק, ובמקרה של קופל הלקוח הוא האוהד הפשוט, לו הוא מנסה למכור את המוצר הכושל שלו. קופל חייב לדעת מי קהל היעד שלו, והוא יכול להתכחש לזה עד מחר, אבל חלק הארי של אוהדי הכדורסל בארץ הם אוהדי מכבי, והדבר האחרון שהוא צריך לעשות זה לפתוח עם מי שאמורים להיות הלקוחות שלו במלחמה.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 29 מאי 2011, 13:25

חנו'ש כתב:קופל הולך ליפול ואין לי ספק, בגלל שהאידיוט פתח מלחמה ב-2 חזיתות שלא כדאי היה לפתוח בהם:
1. עם מכבי - ובאמת שלא צריך להבין יותר מידי בהיסטוריה בשביל לדעת שעם מכבי ועם שמעון לא כדאי להילחם ולפי העצבים מצד שמעון וקופל, זה נשמע כמו מלחמה.
2. עם האוהדים - הרי חוק מספר 1 בשיווק הוא שהלקוח תמיד צודק, ובמקרה של קופל הלקוח הוא האוהד הפשוט, לו הוא מנסה למכור את המוצר הכושל שלו. קופל חייב לדעת מי קהל היעד שלו, והוא יכול להתכחש לזה עד מחר, אבל חלק הארי של אוהדי הכדורסל בארץ הם אוהדי מכבי, והדבר האחרון שהוא צריך לעשות זה לפתוח עם מי שאמורים להיות הלקוחות שלו במלחמה.

אילו בדיוק הדברים שרציתי לכתוב.
בכלל, נראה שקופל נתון לסחטנות של ראשי כמה קבוצות (כמו אוחיון למשל) ומהאוהדים בכלל לא אכפת לו.
כעת, כשהוא פתח חזית מול אוהדי מכבי ובנוסף, ארגוני אוהדים של קבוצות אחרות התאחדו כנגד הפיינל-פור, נראה שהוא הנחית על עצמו מהלומה ממנה יהיה לו קשה מאוד להתאושש.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי חנו'ש » 29 מאי 2011, 13:30

חביב אורנג'ד כתב:
חנו'ש כתב:קופל הולך ליפול ואין לי ספק, בגלל שהאידיוט פתח מלחמה ב-2 חזיתות שלא כדאי היה לפתוח בהם:

אילו בדיוק הדברים שרציתי לכתוב.
בכלל, נראה שקופל נתון לסחטנות של ראשי כמה קבוצות (כמו אוחיון למשל) ומהאוהדים בכלל לא אכפת לו.
כעת, כשהוא פתח חזית מול אוהדי מכבי ובנוסף, ארגוני אוהדים של קבוצות אחרות התאחדו כנגד הפיינל-פור, נראה שהוא הנחית על עצמו מהלומה ממנה יהיה לו קשה מאוד להתאושש.

אני מאוד מקווה שבעונה הבאה אוהדי מכבי והפועל יממשו את האיום שלהם ולא יגיעו לביזיון שלו.

אגב, נראה כאילו גליל וראשיה החליטו להצטרף לצד של קופל במלחמה הזו, ואני מאוד אשמח אם במלחמה כמו במלחמה מכבי לא תנקף אפילו אצבע במידה והם ינסו להתמודד גם שנה הבאה במוקדמות היורוליג.
במקום ללכת יד ביד עם מכבי ולהשתמש בקשרים ובכבוד שיש לה ביורוליג ולהיעזר בזה כדי להכניס קבוצה ישראלית נוספת למפעל, מחליטים להתנגח בה, אז אם זה ככה מכבי חייבת להפסיק לעזור לקבוצות האחרות בארץ שרוצות להיעזר בקשרים של מכבי, ומי שהולך נגדה מכבי צריכה להשיב מלחמה ולהתנגד לצירוף קבוצה ישראלית נוספת למפעל!!
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 29 מאי 2011, 13:32

חנו'ש כתב:אני לא הייתי שם ואין לי מושג מה היה, ואם אכן היו נאצות ואלימות מילולית כלפי קופל ואנשי המנהלת זה בהחלט לא ראוי וזה בהחלט לא הדרך!!
אבל השלט שהונף בחצי הגמר ושירים כמו "הפיינל פור הוא ביזיון" או הקנטות כמו "קופל אל תבכה" ובטח שריקות בוז לקופל, אין בהם שום אלימות מילולית או אחרת.
בעיניי זה בהחלט כלול במחאה לגיטימית לחלוטין, ואפילו קצת חבל לי ששמעון שיתף פעולה עם קופל והנחה להוריד את השלט שהיה לגיטימי וראוי ולא היה בו שום רמז לאלימות.

קופל הולך ליפול ואין לי ספק, בגלל שהאידיוט פתח מלחמה ב-2 חזיתות שלא כדאי היה לפתוח בהם:

היה לי תג תקשורת לאוהל ה-VIP
רוב הזמן הייתי קרובה לכניסה הראשית
לא הייתה שם שום התקהלות מי יודע מה,בטח לא כמו שהם מנסים להוציא את זה שמישהו כמעט חטף שם מכות או משהו..
גם אם קיללו..דבר ראשון זה היה מחוץ להיכל,דבר שני-אתם אנשים בעמדות כוח בכדורסל הישראלי,אתם יודעים שיהיה סביבכם קונצנזוס? שמישהו ילקק לכם את התחת? באיזה עולם הם חיים בדיוק? ועוד כשהגוף הזה שנקרא ''המנהלת'' עושה צעדים כל כך בוטים נגד קבוצה מסויימת..לא יזרקו לכם כמה הערות פה ושם? אז קיללו אתכם קצת,תורידו את הראש ולכו לרכב..מה,אתם נחתכים פיזית כל פעם שאתם שומעים ''יא מלקלק אשל''? לא,הם פשוט דרמה קווין,ההגדרה המלאה של דרמה קווין..

עאלק ''אנחנו מאוכזבים שהאוהדים קראו קריאות גנאי מול הקהלים האחרים''...כאילו הקהל השני מורכב מילדים בני 3 מהגן של חווה..
זה אותו קהל שצעק חצי שעה לפני ''שמעון מזרחי תתאבד כבר''..אז מה אם הקהל של מכבי צעק את זה מול הקהלים האחרים?

''מכבי תל אביב פתחה בקמפיין מאד אלים ולא ספורטיבי נגד המנהלת וראשיה בנושא של המשך הפיינל פור''---באמת? אלים? כמו זה שפיצצו שחקן של מכבי במלחה במכות אמיתיות? או אלים כמו זה שלא נשאר כסא אחד לישיבה בהדר יוסף אחרי הסוויפ? או אולי אלים כמו האוהדים שכל כך מגיע להם לפי קופל להיות בליגת העל למרות שהם כמעט פיצצו במכות שופט..
מעניין שהוא גם מדברת על ''אי ספורטיביות''..
באירוע לא ספורטיבי נערך עוד אירוע ''לא ספורטיבי''..SHOCKING

צריך להגיד את האמת-קופל הוא ואגינה גדולה ומהלכת..זה הכל..
HE'S A F***** PUSSY
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי אבי » 29 מאי 2011, 13:37

itai7 כתב:http://sports.walla.co.il/?w=//1827698

אז קופל חושב שהאוהדים "נשלחו" ע"י מישהו למחות כנגד המנהלת.
רק דיקטטור כמו גנרליסימו קופל יכול להתייחס למחאה צודקת וכנה כמו זאת של אוהדי מכבי בפיינל 4 כמשהו שאורגן מלמעלה. הוא לא יכול לקלוט שאנשים יכולים לחשוב בעצמם. אוהדי מכבי מבינים שהשיטה שבה מוכרעת אליפות היא שיטה מעוותת שנועדה לדפוק את מכבי. הם לא צריכים ששמעון מזרחי יגיד להם את זה.
סמל אישי של המשתמש
אבי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 29 מאי 2011, 13:39

אבי כתב:

רק דיקטטור כמו גנרליסימו קופל יכול להתייחס למחאה צודקת וכנה כמו זאת של אוהדי מכבי בפיינל 4 כמשהו שאורגן מלמעלה. הוא לא יכול לקלוט שאנשים יכולים לחשוב בעצמם. אוהדי מכבי מבינים שהשיטה שבה מוכרעת אליפות היא שיטה מעוותת שנועדה לדפוק את מכבי. הם לא צריכים ששמעון מזרחי יגיד להם את זה.

דיברתי עם ידיד שלי,הוא לא אוהד הפועל,גם לא מכבי..פשוט אוהד כדורסל(ובגלל זה הוא נגד מכבי)..אז הוא אומר לי ''אבל הייתה הצבעה על הפיינל פור,זה לא היה עובר רק כי קופל רוצה,אנשים הצביעו''..אוי הנאיביות
כל מה שקופל רוצה עובר במנהלת..שם זה כאילו דמוקרטיה אבל לא באמת..
בגלל זה קופל חושב אותו דבר על מכבי..שהם פשוט עושים את מה שההנהלה רוצה ולא מה שהאוהדים רוצים
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 29 מאי 2011, 13:50

Holiday_Armadillo כתב:
אבי כתב:

דיברתי עם ידיד שלי,הוא לא אוהד הפועל,גם לא מכבי..פשוט אוהד כדורסל(ובגלל זה הוא נגד מכבי)..אז הוא אומר לי ''אבל הייתה הצבעה על הפיינל פור,זה לא היה עובר רק כי קופל רוצה,אנשים הצביעו''..אוי הנאיביות
כל מה שקופל רוצה עובר במנהלת..שם זה כאילו דמוקרטיה אבל לא באמת..
בגלל זה קופל חושב אותו דבר על מכבי..שהם פשוט עושים את מה שההנהלה רוצה ולא מה שהאוהדים רוצים

גם אם היתה הצבעה ואפילו אם מכבי הצביעה בעד השיטה בזמנו, זה לא אומר שלאוהדים אסור למחות בצורה לגיטימית כנגד זה.
גם השלטון בארץ נבחר בצורה דמוקרטית ועדיין לכל אזרח מותר למחות ולהפגין נגד החלטות שנלקחות ע"י הממשלה אפילו אם אותו אזרח הצביע למפלגה השלטת.
זה נקרא דמוקרטיה!!
כנראה שלא לימדו את קופל את משמעות המילה הזו...
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי מקובי » 29 מאי 2011, 13:52

ביום חמישי נשארתי בהיכל עד 1:00 בלילה עם החבר'ה של הגייט.
לא היה שום אלימות פיזית, קיבלנו את השחקנים בשירים, ושרנו שירים נגד השיטה. ה"קללות" הכי גדולות ששמעתם זה קופל מת, ו"יש גביע יש צלחת תנו לקופל לנשק לי את התחת".

בכל מקרה- זכות המחאה זוהי זכות לגיטימית.בטח אחרי ששילמנו הרבה כסף כדי להיות בהופעה הזו ובטח ובטח שאנו לא נוהגים באלימות. הניסיון להפוך אותנו לקהל אלים לא יעבוד.

אוהדי מכבי לא מכירים את אנשי המנהלת, לגבי קופל- הבנתי שביקשו ממנו שיצא מיציאה אחרת כדי שלא יהיה בלאגן.
מקובי

הודעהעל ידי חנו'ש » 29 מאי 2011, 13:57

בלי קשר לקופל, אני לגמרי נגד קריאות מוות לאנשים.
הקנטות כאלה ואחרות זה סבבה לגמרי, אבל לא ראוי ולא צריך להשתמש במילה "מוות" על כל הטיותיה בספורט.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי אבי » 29 מאי 2011, 14:03

ההצבעות ה'דמוקרטיות' במנהלת דומות ל-9 זאבים וכבשה אחת שמצביעים על מי יהיה ארוחת הצהרים.
סמל אישי של המשתמש
אבי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 29 מאי 2011, 14:28

מקובי כתב:ביום חמישי נשארתי בהיכל עד 1:00 בלילה עם החבר'ה של הגייט.
לא היה שום אלימות פיזית, קיבלנו את השחקנים בשירים, ושרנו שירים נגד השיטה. ה"קללות" הכי גדולות ששמעתם זה קופל מת, ו"יש גביע יש צלחת תנו לקופל לנשק לי את התחת".

בכל מקרה- זכות המחאה זוהי זכות לגיטימית.בטח אחרי ששילמנו הרבה כסף כדי להיות בהופעה הזו ובטח ובטח שאנו לא נוהגים באלימות. הניסיון להפוך אותנו לקהל אלים לא יעבוד.

אוהדי מכבי לא מכירים את אנשי המנהלת, לגבי קופל- הבנתי שביקשו ממנו שיצא מיציאה אחרת כדי שלא יהיה בלאגן.

אוהדי הפועל ת''א מתרצים את השיר שלהם ב''שיהיה שואה למכבי'' בזה שהם לא מתכוונים שואה שואה,אלא ''חורבן'',ומילה אחרת לחורבן זה שואה..
אז שמכבי יגידו שהם לא התכוונו שקופל מת מת,פשוט שהשיטה שלו הלכה לעזאזל..
אם ראש המנהלת מבין רק קומבינות אז ככה צריך לדבר איתו
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 29 מאי 2011, 14:56

חנו'ש כתב:בלי קשר לקופל, אני לגמרי נגד קריאות מוות לאנשים.
הקנטות כאלה ואחרות זה סבבה לגמרי, אבל לא ראוי ולא צריך להשתמש במילה "מוות" על כל הטיותיה בספורט.

זה פשוט מיותר וטיפשי להשתמש באיחולי מוות ואם אכן היו קריאות כאלו זה מצדיק את המחאה של קופל.

למה האוהדים לא יכלים למחות נגד האקט הבלתי ספורטיבי הזה באופן לגיטימי בלי לרדת לרמה של החברים מאוסישקין?

ובלי קשר מכבי צריכים לפרוש מהליגה כמה שיותר מהר , כבר כמעט שנתיים אני מחכה שההנהלה תעשה צעד בכיוון וסוף סוף אפשר לראות את הזחילה האיטית לפרישה מהליגה.
יוסי22

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 29 מאי 2011, 14:59

יוסי22 כתב:
חנו'ש כתב:בלי קשר לקופל, אני לגמרי נגד קריאות מוות לאנשים.

זה פשוט מיותר וטיפשי להשתמש באיחולי מוות ואם אכן היו קריאות כאלו זה מצדיק את המחאה של קופל.

למה האוהדים לא יכלים למחות נגד האקט הבלתי ספורטיבי הזה באופן לגיטימי בלי לרדת לרמה של החברים מאוסישקין?

ובלי קשר מכבי צריכים לפרוש מהליגה כמה שיותר מהר , כבר כמעט שנתיים אני מחכה שההנהלה תעשה צעד בכיוון וסוף סוף אפשר לראות את הזחילה האיטית לפרישה מהליגה.

הייתי במשחק,אני בטוחה שעוד אנשים פה היו במשחק
השיר של קופל עם ה''מוות'' והכל לא היה צריך לקרות,אבל בוודאות,מליון אחוז,זה היה קומץ כל כך קטן..זה לא משהו שסחף את הקהל..
ילדים קטנים התחילו לשיר את זה כי הם חושבים שזה מגניב..
אף אחד לא נסחף אחרי זה ובטח ובטח שאי אפשר להפיל את זה על כל הקהל של מכבי
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 29 מאי 2011, 19:46

קופל ירד מהפסים לגמרי.

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 00746.html
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מרסר ו־26 אורחים