מלפפונים מוקדמים, שרמדיני מועמד

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים מוקדמים

הודעהעל ידי מכביסט » 16 אפריל 2012, 08:53

הלפרין הוא לא רכז,מעולם לא היה ולעולם לא יהיה!!!!
ברגע שיתנו לו לתפקד ככזה זה יהיה אסון קולוסאלי.
בכל הקבוצות שהוא שיחק בהם כולל הנבחרת וקבוצתו הנוכחית הוא מעולם לא תופקד כרכז אלא כסקנד גארד בלבד.
לגבי שרמדיני במידה והוא באמת מגיע אז כנראה שאנחנו נפרדים מהנדריקס או מלנגפורד.
עם מגבלות התקציב שיש כרגע סגל שיש בו גם את שרמדיני,גם ריצ'י ולנגפורד עם חוזים משודרגים ועוד רכז איכותי נראה לי תסריט מאוד דמיוני אלא אם כן מוותרים על רכז ונותנים לאוחיון את המושכות בתור רכז מוביל.
לגבי שרמדיני עצמו אני לא חושב שהוא החתמה כ"כ טובה אלא אם כן ריצ' יעזוב ויחזירו את מצ'באן או יביאו מישהו אחר שהוא מאסיבי עם גיוון התקפי.
לדעתי קו קדמי עם הנדריקס ושרמדיני הוא די חלש כמעט בכל המובנים,
הוא יהיה די חלש ומוגבל מבחינה התקפית,גם מבחינה מאסיבית הוא יהיה די חלש כי שרמדיני הוא די דחליל מבחינת מבנה גוף ובשר,גם הגנתית הוא לא יהיה איזה עילוי והחמור ביותר יהיה בעניין של משחק הפוסט-אפ עם הגב לסל,באלמנט הזה הצמד הזה יהיה גרוע והכי חלש ביבשת כי שניהם לא יודעים מה זה לשחק בפוסט-אפ עם הגב לסל וזה יהרוג אותנו בהתקפות עומדות ומסודרות ובעיקר נגד הקבוצות הגדולות,אף אחד מהם לא מסוגל לקנות סל בהתקפה עומדת ובמצב כזה אנחנו לא נעבור את ה-60 נקודות למשחק ושוב נצטרך לפתח תלות בשחקן אחד כמו שהיה עם אלן אנדרסון ולקום וליפול עליו,הפעם בתפקיד של אנדרסון זה יהיה לנגפורד ככל הנראה כי הוא היחידי שמסוגל לקנות סל בהתקפות מסודרות.
מכביסט

הודעהעל ידי yarinsaky » 16 אפריל 2012, 08:54

מדוע עדיין ? אולי כבר לא ?
אוחיון התגלה כאחלה רכז , הפתיע אותי מאוד. אולי באיכויות של הלפרין הוא עדיין טוב יותר, אבל זה לא אומר בהכרח שהייתי רוצה שהוא יחליף אותו כרכז ראשי במכבי.

לא בטוח שההרכב הזה יתקדם צעד אחד מעבר לשנה הנוכחית.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי jol9 » 16 אפריל 2012, 08:57

er79 כתב:אארון ג'קסון שחקן חופשי, הייתי הולך עליו הרבה לפני פרקינס. פרקינס הוא תואם אוחיון, מכבי לא צריכה אחד כזה.

שוב. הכל עניין של הכרותינו עם הנפשות הפועלות. פרקינס הוא יקיר המערכת וחשוב יותר יקיר המאמן.
במידה ומחירו יהיה סביר, הוא יהיה כאן לדעתי, עוד לפני שיסגרו אפילו עם לאנגפורד.

כל מה שאתה אומר נכון - הוא דומה בסגנונו יותר לאוחיון, אין לו קליעה טובה, והוא אפילו פחות משלים לדעתי את לאנגפורד, אבל אני פשוט מתנתק מכל ההערכות המקצועיות האלה
ומדבר יותר על מה שנראה לי שהגיוני שיקרה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי uriweis » 16 אפריל 2012, 08:57

גם אני חושב שמכבי תחזיר את פרקינס. קו אחורי שיכלול את לנגפורד, אוחיון, פרקינס, בורשטיין ואחד מבין לנדסברג או יותם.
כשאוחיון, פרקינס וסמית' על המגרש מכבי תוכל לנסות ולשחזר את הלחץ על כל המגרש מהעונה הקודמת, שהלם מאוד את פארגו- פרקינס- אידסון.
לגבי הקו הקדמי, כנראה שסופו לא יישאר. לטעמי פספסנו אותו העונה. הנדריקס וג'יימס ישארו לדעתי,וטוב שכך.
uriweis

הודעהעל ידי er79 » 16 אפריל 2012, 08:59

שוב. הכל עניין של הכרותינו עם הנפשות הפועלות. פרקינס הוא יקיר המערכת וחשוב יותר יקיר המאמן.

כל מה שאתה אומר נכון - הוא דומה בסגנונו יותר לאוחיון, אין לו קליעה טובה, והוא אפילו פחות משלים לדעתי את לאנגפורד, אבל אני פשוט מתנתק מכל ההערכות המקצועיות האלה

אני מקבל את דבריך, אבל דווקא יש לי תחושה שפרקינס לא יחזור למכבי. בלאט הבין העונה שהקבומה משוועת לגארד התקפי, בלי שום קשר ליותם. אני מאמין שנארה פה רכז עם יכולות התקפיות לצד אוחיון, ואת יותם ליד סקנד גארד נוסף, אני מקווה שזה יהיה לנגפורד.
er79

הודעהעל ידי yarinsaky » 16 אפריל 2012, 09:01

אכן, פרקינס בריא כנראה חוזר למכבי. אפשר להבין את זה גם ממה שמזרחי אמר. אבל נראה קודם שהוא באמת 100 אחוז בריא, כי זה די טריקי.
לפעמים זה נראה טוב ברמה מסויימת ופחות טוב ברמה של מכבי.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי חנו'ש » 16 אפריל 2012, 09:04

לא הבנתי למה במידה שבלו עוזב, יהיה צורך להחליף אותו ב-2 ישראלים??
כמות הישראלים שיש כיום למכבי היא בהחלט מספקת (בטח כשצריך אותה באמת רק לכ-2 משחקים בעונה...).
אם בלו עוזב, אז בהחלט יש צורך למלא את מקומו בישראלי בכיר אחר ואז האופציה המועדפת היא ללא ספק הלפרין.
אם בלו יישאר, אפשר יהיה לנסות להחתים את הלפרין, אבל זה יהיה כל כך קריטי.

גם אם הלפרין יבוא, לא הבנתי מה הבעיה הגדולה שיהיו 4 גארדים - רכז זר, אוחיון, לאנגפורד (או גארד זר אחר במידה ויעזוב) והלפרין, כאשר בורשטיין משמש גארד חמישי בעיקר לליגה.
כל עמדה הרי צריכה לפחות 2 שחקנים שיאיישו אותה, ואני לא רואה מצב שבו הלפרין לא יראה דקות במקרה כזה (אלא אם כן הוא יהיה בתקופה רעה).
סגל שפוי בעיניי יראה כך:
רכז זר, אוחיון
לאנגפורד (או גארד אחר), הלפרין, בורשטיין
סמית', פניני
אליהו, בלו/מאצ'בן
ו-2 סנטרים מאלה שהוזכרו (שרמנדיני, הנדריקס, מאריץ וכ'ו)
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 16 אפריל 2012, 09:05

קודי כתב:יוני - התרחיש שאתה מתאר הוא בהחלט סביר אבל הוא מפחיד אותי מאוד, כי אז האיכות של הקו האחורי תרד פלאים ושוב תהיה כאן בניה לרוחב. אם לא מגיע לכאן איזה בו מקלאב או גארד טופ יורוליג אחר, אין שום סיבה לוותר על לנגפורד גם במידה שהוא דורש מיליון דולר או קצת יותר. אחרת שוב במקום שחקן אחד נפלא יהיו כאן שלושה בינוניים.

הכל מתבסס על ההיסטוריה של הקבוצה בשנים האחרונות, ועל ההיכרות עם הנפשות הפועלות.
אין ויכוח שעדיף לוותר על עוד שחקן בסגל ובכסף הזה להשאיר את לאנגפורד ולהחתים אותו לעוד 3 עונות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 16 אפריל 2012, 09:07

חנו'ש כתב:לא הבנתי למה במידה שבלו עוזב, יהיה צורך להחליף אותו ב-2 ישראלים??
כמות הישראלים שיש כיום למכבי היא בהחלט מספקת (בטח כשצריך אותה באמת רק לכ-2 משחקים בעונה...).
אם בלו עוזב, אז בהחלט יש צורך למלא את מקומו בישראלי בכיר אחר ואז האופציה המועדפת היא ללא ספק הלפרין.
אם בלו יישאר, אפשר יהיה לנסות להחתים את הלפרין, אבל זה יהיה כל כך קריטי.

גם אם הלפרין יבוא, לא הבנתי מה הבעיה הגדולה שיהיו 4 גארדים - רכז זר, אוחיון, לאנגפורד (או גארד זר אחר במידה ויעזוב) והלפרין, כאשר בורשטיין משמש גארד חמישי בעיקר לליגה.
כל עמדה הרי צריכה לפחות 2 שחקנים שיאיישו אותה, ואני לא רואה מצב שבו הלפרין לא יראה דקות במקרה כזה (אלא אם כן הוא יהיה בתקופה רעה).
סגל שפוי בעיניי יראה כך:
רכז זר, אוחיון
לאנגפורד (או גארד אחר), הלפרין, בורשטיין
סמית', פניני
אליהו, בלו/מאצ'בן
ו-2 סנטרים מאלה שהוזכרו (שרמנדיני, הנדריקס, מאריץ וכ'ו)

צודקת לגמרי.
מכבי לא תוותר על שני גארדים זרים לפחות. בטח לא בלאט שאוהב אותם אמריקאיים ולוחצים.
אם זה יהיה לאנגפורד או מישהוא אחר ורכז זר או קומבו גארד.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי jol9 » 16 אפריל 2012, 09:07

er79 כתב:

אני מקבל את דבריך, אבל דווקא יש לי תחושה שפרקינס לא יחזור למכבי. בלאט הבין העונה שהקבומה משוועת לגארד התקפי, בלי שום קשר ליותם. אני מאמין שנארה פה רכז עם יכולות התקפיות לצד אוחיון, ואת יותם ליד סקנד גארד נוסף, אני מקווה שזה יהיה לנגפורד.

אתה לא תראה כאן גם את לאנגפורד, גם את יותם וגם עוד רכז טוב וידוע. אם הרכז לא יהיה פרקינס, אז לדעתי זה יהיה איזשהו הימור ב250-300K.
רכז מוביל ובכיר נראה כאן רק אם לאנגפורד לא ימשיך.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 16 אפריל 2012, 09:15

יוני, אני לא הצעתי קבוצה עם תקציב בלתי שפוי. אז נכון שלנגפורד והנדריקס צפויים לקבל שדרוג, אבל שרמדיני בעונתו הראשונה (על פי הפרסומים לפחות) ישתכר פחות מסופו. תוסיף לזה את השאלתו של ג'יימס, שחרורם של פאפאס ומאלט, וככל הנראה פרישתו של בלו (מצ'באן כבר מקבל משכורת ממכבי) + רכז כמו אארון ג'קסון שעדיין לא מתקרב למועדון המליון להערכתי, ויש לך קבוצה עם תקציב שפוי:
1. ג'קסון (אני מעריך סדר גודל של 700-800 אלף דולר), אוחיון (סדר גודל של 300-350 עד כמה שזכור לי)
2. לנגפורד (קרוב למליון), הלפרין (בין 500-600).
3. סמית (500), פניני (400-500)
4. אליהו (קרוב למליון עד כמה שזכור לי), מצ'באן (לא זוכר את פרטי השכר שלו במדויק).
5. הנדריקס (קרוב למליון), שרמדיני (650).

מדובר בתקציב שחקנים, בחישוב עם מצ'באן, שלא יקר מ-8 מליון דולר להערכתי, לא הייתי קורא לזה תקציב בלתי שפוי.
er79

הודעהעל ידי er79 » 16 אפריל 2012, 09:17

סליחה, שכחתי גם את בורשטיין, ועדיין אנחנו לא עוברים את ה-8 מליון לדעתי.
er79

הודעהעל ידי קודי » 16 אפריל 2012, 09:20

חנו'ש - למה צריך 2 מחליפים ישראלים לבלו? כי בעונה הבאה מכבי לא תהיה בליגה האדריאטית (מישהו חושב אחרת?) והיא לא תוכל להחזיק 7 זרים אלא לכל היותר 5 או בתרחיש קיצוני 6. בהתחשב בכך שבלו יפרוש זה אומר לפחות 3 זרים בעמדות 4-5 (אם ג'יימס ישאר זה כבר 4 זרים). תוסיפו לזה גם את סמית' ולנגפורד ואנחנו כבר ב-5-6. אל תשכחי שבארץ מותר לשתף 4 זרים, כך שכל שבוע יהיה שחקן או שניים שלא ישותפו.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי חנו'ש » 16 אפריל 2012, 09:23

קודי כתב:חנו'ש - למה צריך 2 מחליפים ישראלים לבלו? כי בעונה הבאה מכבי לא תהיה בליגה האדריאטית (מישהו חושב אחרת?) והיא לא תוכל להחזיק 7 זרים אלא לכל היותר 5 או בתרחיש קיצוני 6. בהתחשב בכך שבלו יפרוש זה אומר לפחות 3 זרים בעמדות 4-5 (אם ג'יימס ישאר זה כבר 4 זרים). תוסיפו לזה גם את סמית' ולנגפורד ואנחנו כבר ב-5-6. אל תשכחי שבארץ מותר לשתף 4 זרים, כך שכל שבוע יהיה שחקן או שניים שלא ישותפו.

ובסגל שהצעתי יש 6 זרים, אפשר להתמודד עם זה, ואתה יודע מה, כבר התמודדנו עם זה בעבר (עונת 2006).
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי קודי » 16 אפריל 2012, 09:27

חנו'ש כתב:
קודי כתב:חנו'ש - למה צריך 2 מחליפים ישראלים לבלו? כי בעונה הבאה מכבי לא תהיה בליגה האדריאטית (מישהו חושב אחרת?) והיא לא תוכל להחזיק 7 זרים אלא לכל היותר 5 או בתרחיש קיצוני 6. בהתחשב בכך שבלו יפרוש זה אומר לפחות 3 זרים בעמדות 4-5 (אם ג'יימס ישאר זה כבר 4 זרים). תוסיפו לזה גם את סמית' ולנגפורד ואנחנו כבר ב-5-6. אל תשכחי שבארץ מותר לשתף 4 זרים, כך שכל שבוע יהיה שחקן או שניים שלא ישותפו.

ובסגל שהצעתי יש 6 זרים, אפשר להתמודד עם זה, ואתה יודע מה, כבר התמודדנו עם זה בעבר (עונת 2006).

לא נראה לי שבלאט יוותר על גבוה חמישי (ג'יימס), כי במשחקים נגד הגדולות והחזקות שחקן כזה נחוץ ולכן נגיע לשישה זרים בלי גארד זר שני. לדעתי פדרמן בכלל ילחץ על בלאט לרדת ל-5 זרים.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי חנו'ש » 16 אפריל 2012, 09:29

קודי כתב:
חנו'ש כתב:

לא נראה לי שבלאט יוותר על גבוה חמישי (ג'יימס), כי במשחקים נגד הגדולות והחזקות שחקן כזה נחוץ ולכן נגיע לשישה זרים בלי גארד זר שני. לדעתי פדרמן בכלל ילחץ על בלאט לרדת ל-5 זרים.

עדיף לעשות את הוויתורים בשחקנים לא משמעותיים כמו סנטר שלישי, מאשר בשחקנים קריטיים כמו רכז זר!!
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yarinsaky » 16 אפריל 2012, 09:30

מה יש לנו לספור כך כך את ליגת קופל ? אז שני זרים ישבו על הספסל כל משחק, לא כזה ביג דיל.

לדעתי יהיו שני זרים בקו האחורי, סמית', הנדריקס או מחליף שלו, עוד שני גבוהים זרים ( סה"כ שלושה גבוהים זרים זה חובה ). אין בישראל היום גבוה אחד לרפואה או מתאזרח, בטח אם בלו הולך.
נערך לאחרונה על ידי yarinsaky בתאריך 16 אפריל 2012, 09:31, נערך פעם אחת בסך הכל.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי קודי » 16 אפריל 2012, 09:31

חנו'ש כתב:
קודי כתב:
חנו'ש כתב:

עדיף לעשות את הוויתורים בשחקנים לא משמעותיים כמו סנטר שלישי, מאשר בשחקנים קריטיים כמו רכז זר!!

אני לא חושב שזה ממש משנה, כי מדובר על שחקנים של 200-300 אלף דולר ואני לא רואה במחירים האלה רכז זר שתורם משהו.
קודי

הודעהעל ידי חנו'ש » 16 אפריל 2012, 09:35

אז אני חושבת שההשקעה על הרכז הזר צריכה להיות הרבה יותר גבוהה, ואת המימון לזה אפשר להשיג מה-300 אלף שלא צריך לשים על סנטר שלישי.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yarinsaky » 16 אפריל 2012, 09:36

קודי כתב:
חנו'ש כתב:

שילחץ, מזרחי כבר אמר שהוא לא כל כך מבין בכדורסל אלא יותר בכספים.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־13 אורחים