המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:אארון ג'קסון שחקן חופשי, הייתי הולך עליו הרבה לפני פרקינס. פרקינס הוא תואם אוחיון, מכבי לא צריכה אחד כזה.
שוב. הכל עניין של הכרותינו עם הנפשות הפועלות. פרקינס הוא יקיר המערכת וחשוב יותר יקיר המאמן.
במידה ומחירו יהיה סביר, הוא יהיה כאן לדעתי, עוד לפני שיסגרו אפילו עם לאנגפורד.
כל מה שאתה אומר נכון - הוא דומה בסגנונו יותר לאוחיון, אין לו קליעה טובה, והוא אפילו פחות משלים לדעתי את לאנגפורד, אבל אני פשוט מתנתק מכל ההערכות המקצועיות האלה
ומדבר יותר על מה שנראה לי שהגיוני שיקרה.
קודי כתב:יוני - התרחיש שאתה מתאר הוא בהחלט סביר אבל הוא מפחיד אותי מאוד, כי אז האיכות של הקו האחורי תרד פלאים ושוב תהיה כאן בניה לרוחב. אם לא מגיע לכאן איזה בו מקלאב או גארד טופ יורוליג אחר, אין שום סיבה לוותר על לנגפורד גם במידה שהוא דורש מיליון דולר או קצת יותר. אחרת שוב במקום שחקן אחד נפלא יהיו כאן שלושה בינוניים.
חנו'ש כתב:לא הבנתי למה במידה שבלו עוזב, יהיה צורך להחליף אותו ב-2 ישראלים??
כמות הישראלים שיש כיום למכבי היא בהחלט מספקת (בטח כשצריך אותה באמת רק לכ-2 משחקים בעונה...).
אם בלו עוזב, אז בהחלט יש צורך למלא את מקומו בישראלי בכיר אחר ואז האופציה המועדפת היא ללא ספק הלפרין.
אם בלו יישאר, אפשר יהיה לנסות להחתים את הלפרין, אבל זה יהיה כל כך קריטי.
גם אם הלפרין יבוא, לא הבנתי מה הבעיה הגדולה שיהיו 4 גארדים - רכז זר, אוחיון, לאנגפורד (או גארד זר אחר במידה ויעזוב) והלפרין, כאשר בורשטיין משמש גארד חמישי בעיקר לליגה.
כל עמדה הרי צריכה לפחות 2 שחקנים שיאיישו אותה, ואני לא רואה מצב שבו הלפרין לא יראה דקות במקרה כזה (אלא אם כן הוא יהיה בתקופה רעה).
סגל שפוי בעיניי יראה כך:
רכז זר, אוחיון
לאנגפורד (או גארד אחר), הלפרין, בורשטיין
סמית', פניני
אליהו, בלו/מאצ'בן
ו-2 סנטרים מאלה שהוזכרו (שרמנדיני, הנדריקס, מאריץ וכ'ו)
er79 כתב:שוב. הכל עניין של הכרותינו עם הנפשות הפועלות. פרקינס הוא יקיר המערכת וחשוב יותר יקיר המאמן.
במידה ומחירו יהיה סביר, הוא יהיה כאן לדעתי, עוד לפני שיסגרו אפילו עם לאנגפורד.
כל מה שאתה אומר נכון - הוא דומה בסגנונו יותר לאוחיון, אין לו קליעה טובה, והוא אפילו פחות משלים לדעתי את לאנגפורד, אבל אני פשוט מתנתק מכל ההערכות המקצועיות האלה
ומדבר יותר על מה שנראה לי שהגיוני שיקרה.
אני מקבל את דבריך, אבל דווקא יש לי תחושה שפרקינס לא יחזור למכבי. בלאט הבין העונה שהקבומה משוועת לגארד התקפי, בלי שום קשר ליותם. אני מאמין שנארה פה רכז עם יכולות התקפיות לצד אוחיון, ואת יותם ליד סקנד גארד נוסף, אני מקווה שזה יהיה לנגפורד.
קודי כתב:חנו'ש - למה צריך 2 מחליפים ישראלים לבלו? כי בעונה הבאה מכבי לא תהיה בליגה האדריאטית (מישהו חושב אחרת?) והיא לא תוכל להחזיק 7 זרים אלא לכל היותר 5 או בתרחיש קיצוני 6. בהתחשב בכך שבלו יפרוש זה אומר לפחות 3 זרים בעמדות 4-5 (אם ג'יימס ישאר זה כבר 4 זרים). תוסיפו לזה גם את סמית' ולנגפורד ואנחנו כבר ב-5-6. אל תשכחי שבארץ מותר לשתף 4 זרים, כך שכל שבוע יהיה שחקן או שניים שלא ישותפו.
חנו'ש כתב:קודי כתב:חנו'ש - למה צריך 2 מחליפים ישראלים לבלו? כי בעונה הבאה מכבי לא תהיה בליגה האדריאטית (מישהו חושב אחרת?) והיא לא תוכל להחזיק 7 זרים אלא לכל היותר 5 או בתרחיש קיצוני 6. בהתחשב בכך שבלו יפרוש זה אומר לפחות 3 זרים בעמדות 4-5 (אם ג'יימס ישאר זה כבר 4 זרים). תוסיפו לזה גם את סמית' ולנגפורד ואנחנו כבר ב-5-6. אל תשכחי שבארץ מותר לשתף 4 זרים, כך שכל שבוע יהיה שחקן או שניים שלא ישותפו.
ובסגל שהצעתי יש 6 זרים, אפשר להתמודד עם זה, ואתה יודע מה, כבר התמודדנו עם זה בעבר (עונת 2006).
קודי כתב:חנו'ש כתב:קודי כתב:חנו'ש - למה צריך 2 מחליפים ישראלים לבלו? כי בעונה הבאה מכבי לא תהיה בליגה האדריאטית (מישהו חושב אחרת?) והיא לא תוכל להחזיק 7 זרים אלא לכל היותר 5 או בתרחיש קיצוני 6. בהתחשב בכך שבלו יפרוש זה אומר לפחות 3 זרים בעמדות 4-5 (אם ג'יימס ישאר זה כבר 4 זרים). תוסיפו לזה גם את סמית' ולנגפורד ואנחנו כבר ב-5-6. אל תשכחי שבארץ מותר לשתף 4 זרים, כך שכל שבוע יהיה שחקן או שניים שלא ישותפו.
ובסגל שהצעתי יש 6 זרים, אפשר להתמודד עם זה, ואתה יודע מה, כבר התמודדנו עם זה בעבר (עונת 2006).
לא נראה לי שבלאט יוותר על גבוה חמישי (ג'יימס), כי במשחקים נגד הגדולות והחזקות שחקן כזה נחוץ ולכן נגיע לשישה זרים בלי גארד זר שני. לדעתי פדרמן בכלל ילחץ על בלאט לרדת ל-5 זרים.
חנו'ש כתב:קודי כתב:חנו'ש כתב:קודי כתב:חנו'ש - למה צריך 2 מחליפים ישראלים לבלו? כי בעונה הבאה מכבי לא תהיה בליגה האדריאטית (מישהו חושב אחרת?) והיא לא תוכל להחזיק 7 זרים אלא לכל היותר 5 או בתרחיש קיצוני 6. בהתחשב בכך שבלו יפרוש זה אומר לפחות 3 זרים בעמדות 4-5 (אם ג'יימס ישאר זה כבר 4 זרים). תוסיפו לזה גם את סמית' ולנגפורד ואנחנו כבר ב-5-6. אל תשכחי שבארץ מותר לשתף 4 זרים, כך שכל שבוע יהיה שחקן או שניים שלא ישותפו.
לא נראה לי שבלאט יוותר על גבוה חמישי (ג'יימס), כי במשחקים נגד הגדולות והחזקות שחקן כזה נחוץ ולכן נגיע לשישה זרים בלי גארד זר שני. לדעתי פדרמן בכלל ילחץ על בלאט לרדת ל-5 זרים.
עדיף לעשות את הוויתורים בשחקנים לא משמעותיים כמו סנטר שלישי, מאשר בשחקנים קריטיים כמו רכז זר!!
קודי כתב:חנו'ש כתב:קודי כתב:חנו'ש - למה צריך 2 מחליפים ישראלים לבלו? כי בעונה הבאה מכבי לא תהיה בליגה האדריאטית (מישהו חושב אחרת?) והיא לא תוכל להחזיק 7 זרים אלא לכל היותר 5 או בתרחיש קיצוני 6. בהתחשב בכך שבלו יפרוש זה אומר לפחות 3 זרים בעמדות 4-5 (אם ג'יימס ישאר זה כבר 4 זרים). תוסיפו לזה גם את סמית' ולנגפורד ואנחנו כבר ב-5-6. אל תשכחי שבארץ מותר לשתף 4 זרים, כך שכל שבוע יהיה שחקן או שניים שלא ישותפו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־36 אורחים