המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
קודי כתב:חנו'ש כתב:קודי כתב:חנו'ש כתב:קודי כתב:חנו'ש - למה צריך 2 מחליפים ישראלים לבלו? כי בעונה הבאה מכבי לא תהיה בליגה האדריאטית (מישהו חושב אחרת?) והיא לא תוכל להחזיק 7 זרים אלא לכל היותר 5 או בתרחיש קיצוני 6. בהתחשב בכך שבלו יפרוש זה אומר לפחות 3 זרים בעמדות 4-5 (אם ג'יימס ישאר זה כבר 4 זרים). תוסיפו לזה גם את סמית' ולנגפורד ואנחנו כבר ב-5-6. אל תשכחי שבארץ מותר לשתף 4 זרים, כך שכל שבוע יהיה שחקן או שניים שלא ישותפו.
ובסגל שהצעתי יש 6 זרים, אפשר להתמודד עם זה, ואתה יודע מה, כבר התמודדנו עם זה בעבר (עונת 2006).
לא נראה לי שבלאט יוותר על גבוה חמישי (ג'יימס), כי במשחקים נגד הגדולות והחזקות שחקן כזה נחוץ ולכן נגיע לשישה זרים בלי גארד זר שני. לדעתי פדרמן בכלל ילחץ על בלאט לרדת ל-5 זרים.
עדיף לעשות את הוויתורים בשחקנים לא משמעותיים כמו סנטר שלישי, מאשר בשחקנים קריטיים כמו רכז זר!!
אני לא חושב שזה ממש משנה, כי מדובר על שחקנים של 200-300 אלף דולר ואני לא רואה במחירים האלה רכז זר שתורם משהו.
er79 כתב:כמה אתרים בספרדית שאין לי מושג מהי רמת אמינותם (צריך לקחת את זה בערבון מאוד מוגבל) קושרים את ג'קסון למכבי (אני קונה את זה, אבל כמובן צריך לחכות לעדכונים יותר מהימנים):
http://www.blogdebasket.com/2012/03/27/ ... i-tel-aviv
http://web.worldbasket.com/news/it/4692 ... el-maccabi
er79 כתב:אופס, לא שמתי לב שאחד מהם איטלקי. לגבי התאריך שמתי לב, 28 במרץ שניהם, בסך הכל לפני שבועיים וחצי, לא לפני חצי יובל. גם שמתי לב שהם מסתמכים על יורובאסקט, שמבחינתי זה מצויין, כי דובי פיק פגע יפה בקיץ האחרון.
קודי כתב:er79 כתב:הלפרין לא יכול לקחת את המושכות לידיו במכבי. הוא שחקן טוב, אבל לא שחקן קלאץ'. והלפרין גם לא יימק על הספסל. הוא יהיה ה-2 המחליף ללנגפורד, יקבל בסביבות 20 דקות בממוצע למשחק יורוליג (חלק מהדקות אולי ירכז) ודקות רבות בליגת העל. הספק מכובד. מכבי זה לא ספרטק.
הלוואי שזה יקרה, אבל מכיוון שאני לא רואה שלמכבי יהיה כסף להביא רכז סביר ואני גם מניח שבלו יפרוש ולנדסברג יגיע גם כן - הנסיבות יובילו לכך שהלפרין יתופקד כרכז. אני אומר שוב - לנגפורד לא צריך רכז קלאסי לידו אלא דווקא קומבו גארד, שיחלוק איתו את הובלת הכדור ולזה יותם מתאים מאוד. אל תשכח שאם יותם יגיע כמחליף ללנגפורד אז הוא לא יראה יותר מ-10-15 דקות ביורוליג מאחר שיגיע רכז שיחד עם אוחיון (שגם לו יש ציפיות לדקות לא מבוטלות) יכסו את העמדה לגמרי ואני לא רואה את יותם מקבל את זה.
er79 כתב:בעיניי הוא דווקא האופציה הכי ראויה מבחינה ריאלית (מקאלב הוא האופציה המועדפת עליי, אבל זה לא יקרה). לגבי לנגפורד, לא נראה לי שיש התנגשות, כי הם משחקים בשתי עמדות שונות, אולי הקושי פה הוא תקציבי, אבל אני מקווה שיהיה בסדר.
לא מבין בשביל מה צריך את הלפרין כרכז מוביל, במה אוחיון פחות טוב ממנו בריכוז ? אדרבה, אוחיון שיחק בטופ יורוליג מול פאו ונתן אחלה סדרה, אז לתת את המפתחות לשחקן ששיחק בליגה השנייה של אירופה ?
כן, ברור לי שהלפרין נחשב למוכשר יותר, אבל כישרון זה לא הכול.
כמו שאני רואה את זה, שני גארדים זרים זה מאסט.
er79 כתב:לא מבין בשביל מה צריך את הלפרין כרכז מוביל, במה אוחיון פחות טוב ממנו בריכוז ? אדרבה, אוחיון שיחק בטופ יורוליג מול פאו ונתן אחלה סדרה, אז לתת את המפתחות לשחקן ששיחק בליגה השנייה של אירופה ?
כן, ברור לי שהלפרין נחשב למוכשר יותר, אבל כישרון זה לא הכול.
כמו שאני רואה את זה, שני גארדים זרים זה מאסט.
אל תדאג, זה חלומות באספמיה. בלאט לא שאהיד. יותם לא יהיה רכז פותח במכבי. לפי דעתי הוא גם בכלל לא יבוא על תקן רכז.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־19 אורחים