המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yellowaura כתב:אני חושב שעד כמה שנשמע מופרך צריך לכוון ללורבק. מבחינתי הסנטר מספר 1 או 2 באירופה היום.
הוא מסיים חוזה וברצלונה מכוונת על אילאוסבה כמחליף אפשרי.
כן הוא יקר ואפילו מאוד אבל מי שראה אותו ב- 4-5 משחקים השנה מבין שהוא פשוט הסנטר המושלם ואין הרבה כאלה. שחקן מצויין הגנתית והתקפית משחק בפנים ובחוץ.
סנטר כמו שרמדיני הרבה פחות אגרסיבי וחלש יחסית בהגנה. אם מביאים אותו צריך להביא עוד שחקן טוב שישלים אותו מבחינה הגנתית.
http://www.sportando.net/eng/europe/spa ... leave.html
אני מתקשה להאמין שמכבי תממש את האופציה היקרה על מאצבאן. צריך לפנות תקציב ולכוון גבוה.
yellowaura כתב:אני חושב שעד כמה שנשמע מופרך צריך לכוון ללורבק. מבחינתי הסנטר מספר 1 או 2 באירופה היום.
הוא מסיים חוזה וברצלונה מכוונת על אילאוסבה כמחליף אפשרי.
כן הוא יקר ואפילו מאוד אבל מי שראה אותו ב- 4-5 משחקים השנה מבין שהוא פשוט הסנטר המושלם ואין הרבה כאלה. שחקן מצויין הגנתית והתקפית משחק בפנים ובחוץ.
סנטר כמו שרמדיני הרבה פחות אגרסיבי וחלש יחסית בהגנה. אם מביאים אותו צריך להביא עוד שחקן טוב שישלים אותו מבחינה הגנתית.
http://www.sportando.net/eng/europe/spa ... leave.html
אני מתקשה להאמין שמכבי תממש את האופציה היקרה על מאצבאן. צריך לפנות תקציב ולכוון גבוה.
~BenTom~ כתב:מי שרוצה לראות את ארון ג'קסון בא לפה , פשוט צריך להציף לו את הטוויטר כמו שעשינו עם לנגפורז , אז קדימה לעבודה![]()
![]()
jay כתב:בהחלט לא חושב שיש סיכוי כלכלי, ובהחלט מסכים שהוא בין הטובים ביותר אם לא הטוב שבהם. מזכיר לי את ווייצ'יץ', אירופאי שהתפתח לו, לא גרוע בהגנה אבל גם לא מצטיין בזה, חכם, מוסר, התמצאות מעולה, סקורר. הלוואי ובדרך נס יבוא לפה באיזה מיליון וחצי ונבנה איתו עוד שושלת.
~BenTom~ כתב:מי שרוצה לראות את ארון ג'קסון בא לפה , פשוט צריך להציף לו את הטוויטר כמו שעשינו עם לנגפורז , אז קדימה לעבודה![]()
![]()
yellowaura כתב:מכבי צריכה להיפטר מחוזים שמנים כמו אליהו, סופו לא ישחק ומאצ'באן.
yellowaura כתב:jay כתב:בהחלט לא חושב שיש סיכוי כלכלי, ובהחלט מסכים שהוא בין הטובים ביותר אם לא הטוב שבהם. מזכיר לי את ווייצ'יץ', אירופאי שהתפתח לו, לא גרוע בהגנה אבל גם לא מצטיין בזה, חכם, מוסר, התמצאות מעולה, סקורר. הלוואי ובדרך נס יבוא לפה באיזה מיליון וחצי ונבנה איתו עוד שושלת.
דווקא היה יותר ידוע ביכולת ההגנתית שלו במיוחד בתחילת דרכו.
אני חושב שלא מזיק לנסות. הסיכוי נמוך. בכל מקרה מכבי יכולה להציע בסביבות 1.5 מיליון יורו אם במקור הם היו אמורים לשלם למאצ'באן סכום של כ-1 מיליון יורו השנה.
מכבי צריכה להיפטר מחוזים שמנים כמו אליהו, סופו לא ישחק ומאצ'באן.
refael כתב:הבעיה שלורבק לא סנטר הוא 4
yellowaura כתב:asafb96 כתב:yellowaura כתב:yzafrir כתב:גם בלעדיו צסק"א עדיין פייבוריטים , אם כי זו בהחלט מכה לא קטנה....
מסכים שהם פייבוריטים. אבל מול ברצלונה (בהנחה שתעבור) הסיפור משתנה.
אגב אני הבנתי שמאצ'באן אמור לקבל העונה 1 מיליון יורו. במידה וזה נכון אין ספק שאין לו מקום פה. יש המון שחקנים טובים בהרבה ממנו שאפשר להביא בסכום כזה.
מכה גדולה. יהיה להם מספיק בשר להתמודד עם פאו, יש להם את קאון, לברינוביץ', וסוקולוב אם צריך, אבל הם לא ברמה של קרסטיץ'. בכל זאת, הוא הסקורר המוביל שלהם, והסנטר הטוב באירופה.
מאיפה הבנת שמאצ'בן אמור לקבל מיליון יורו? הוא הולך לקבל הרבה הרבה פחות. 565,000 אלף יורו
כן. כמו שאמרתי ברצלונה תהיה פייבוריטית מול צסק"א אם שתיהן יעלו כצפוי, רק בגלל החסרון של קרסטיץ' שהוא הסנטר השני בטיבו באירופה היום (אולי אפילו מספר 1)
לגבי המחיר של מאצבאן ראיתי את זה רשום במקום כלשהו ובגלל זה שאלתי כי באמת נראה לי לא אפשרי.
אגב 565,000 יורו זה עדיין סכום מופקע בהנחה שבלו יעלה לאחר שדרוג 300,000 דולר למשל.
מאצ'באן לא מספיק זריז ואגרסיבי ברמות הגבוהות. ראינו מול פאו מה דרוש בשביל המשחקים הגדולים.
חנו'ש כתב:yellowaura כתב:מכבי צריכה להיפטר מחוזים שמנים כמו אליהו, סופו לא ישחק ומאצ'באן.
ואז מי ישחק בעמדה 4? אלישי כדיר??
yellowaura כתב:אגב הנה בלאט אימת את מה שעכשיו כתבתי בלי קשר... אם בלו לא יהיה יהיה זר במקום.
בלאט לא מת על אליהו כמוני.
חנו'ש כתב:yellowaura כתב:אגב הנה בלאט אימת את מה שעכשיו כתבתי בלי קשר... אם בלו לא יהיה יהיה זר במקום.
בלאט לא מת על אליהו כמוני.
ברור שיהיה זר במקום, בלאט לא היה משאיר את עמדה 4 רק לאליהו גם אם כן היה מחבב אותו.
זה לא סותר את העובדה שאליהו עדיין יהיה פה שנה הבאה בין אם תרצה או לא, או את העובדה שאותו זר במקום בלו יכול להיות מאצ'בן (או מישהו אחר אבל תהיה בטוח שזה לא יהיה לורבק)