מלפפונים מוקדמים, שרמדיני מועמד

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים מוקדמים

הודעהעל ידי yellowaura » 16 אפריל 2012, 19:16

אני חושב שעד כמה שנשמע מופרך צריך לכוון ללורבק. מבחינתי הסנטר מספר 1 או 2 באירופה היום.
הוא מסיים חוזה וברצלונה מכוונת על אילאוסבה כמחליף אפשרי.

כן הוא יקר ואפילו מאוד אבל מי שראה אותו ב- 4-5 משחקים השנה מבין שהוא פשוט הסנטר המושלם ואין הרבה כאלה. שחקן מצויין הגנתית והתקפית משחק בפנים ובחוץ.
סנטר כמו שרמדיני הרבה פחות אגרסיבי וחלש יחסית בהגנה. אם מביאים אותו צריך להביא עוד שחקן טוב שישלים אותו מבחינה הגנתית.

http://www.sportando.net/eng/europe/spa ... leave.html

אני מתקשה להאמין שמכבי תממש את האופציה היקרה על מאצבאן. צריך לפנות תקציב ולכוון גבוה.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי Mta_atic » 16 אפריל 2012, 19:24

yellowaura כתב:אני חושב שעד כמה שנשמע מופרך צריך לכוון ללורבק. מבחינתי הסנטר מספר 1 או 2 באירופה היום.

כן הוא יקר ואפילו מאוד אבל מי שראה אותו ב- 4-5 משחקים השנה מבין שהוא פשוט הסנטר המושלם ואין הרבה כאלה. שחקן מצויין הגנתית והתקפית משחק בפנים ובחוץ.
סנטר כמו שרמדיני הרבה פחות אגרסיבי וחלש יחסית בהגנה. אם מביאים אותו צריך להביא עוד שחקן טוב שישלים אותו מבחינה הגנתית.

אני מתקשה להאמין שמכבי תממש את האופציה היקרה על מאצבאן. צריך לפנות תקציב ולכוון גבוה.

מאיפה מגיעה המחשבה האופטימית שמכבי תוכל לעמוד בסכומים שהוא יבקש?
תהיה בטוח שאם בארסה לא תוכל גם מכבי לא תוכל.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי asafb96 » 16 אפריל 2012, 19:31

yellowaura כתב:אני חושב שעד כמה שנשמע מופרך צריך לכוון ללורבק. מבחינתי הסנטר מספר 1 או 2 באירופה היום.

אין סיכוי. יקר מאוד. אם לא בארסה (ואני די בטוח שהם ינסו להשאיר אותו), לא חסרות קבוצות שיתנו לו 2 מיליון יורו ומעלה. לא באיזור חיוג שלנו
asafb96

הודעהעל ידי jay » 16 אפריל 2012, 19:38

בהחלט לא חושב שיש סיכוי כלכלי, ובהחלט מסכים שהוא בין הטובים ביותר אם לא הטוב שבהם. מזכיר לי את ווייצ'יץ', אירופאי שהתפתח לו, לא גרוע בהגנה אבל גם לא מצטיין בזה, חכם, מוסר, התמצאות מעולה, סקורר. הלוואי ובדרך נס יבוא לפה באיזה מיליון וחצי ונבנה איתו עוד שושלת.
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי ~BenTom~ » 16 אפריל 2012, 19:53

מי שרוצה לראות את ארון ג'קסון בא לפה , פשוט צריך להציף לו את הטוויטר כמו שעשינו עם לנגפורז , אז קדימה לעבודה :laugh2 :frightened :clap2
~BenTom~

הודעהעל ידי חנו'ש » 16 אפריל 2012, 19:58

~BenTom~ כתב:מי שרוצה לראות את ארון ג'קסון בא לפה , פשוט צריך להציף לו את הטוויטר כמו שעשינו עם לנגפורז , אז קדימה לעבודה :laugh2 :frightened :clap2

כן, אני בטוחה שזה הסיבה שבגללה הוא בסוף חתם במכבי..... :nono
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yellowaura » 16 אפריל 2012, 20:05

jay כתב:בהחלט לא חושב שיש סיכוי כלכלי, ובהחלט מסכים שהוא בין הטובים ביותר אם לא הטוב שבהם. מזכיר לי את ווייצ'יץ', אירופאי שהתפתח לו, לא גרוע בהגנה אבל גם לא מצטיין בזה, חכם, מוסר, התמצאות מעולה, סקורר. הלוואי ובדרך נס יבוא לפה באיזה מיליון וחצי ונבנה איתו עוד שושלת.

דווקא היה יותר ידוע ביכולת ההגנתית שלו במיוחד בתחילת דרכו.

אני חושב שלא מזיק לנסות. הסיכוי נמוך. בכל מקרה מכבי יכולה להציע בסביבות 1.5 מיליון יורו אם במקור הם היו אמורים לשלם למאצ'באן סכום של כ-1 מיליון יורו השנה.

מכבי צריכה להיפטר מחוזים שמנים כמו אליהו, סופו לא ישחק ומאצ'באן.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי yellowaura » 16 אפריל 2012, 20:07

~BenTom~ כתב:מי שרוצה לראות את ארון ג'קסון בא לפה , פשוט צריך להציף לו את הטוויטר כמו שעשינו עם לנגפורז , אז קדימה לעבודה :laugh2 :frightened :clap2

כמו שאני אומר אם זה לא מזיק שווה לנסות.

תנסה גם את מקאלב ולורבק בשבילי :)
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי חנו'ש » 16 אפריל 2012, 20:11

yellowaura כתב:מכבי צריכה להיפטר מחוזים שמנים כמו אליהו, סופו לא ישחק ומאצ'באן.

ואז מי ישחק בעמדה 4? אלישי כדיר??
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי asafb96 » 16 אפריל 2012, 20:14

yellowaura כתב:
jay כתב:בהחלט לא חושב שיש סיכוי כלכלי, ובהחלט מסכים שהוא בין הטובים ביותר אם לא הטוב שבהם. מזכיר לי את ווייצ'יץ', אירופאי שהתפתח לו, לא גרוע בהגנה אבל גם לא מצטיין בזה, חכם, מוסר, התמצאות מעולה, סקורר. הלוואי ובדרך נס יבוא לפה באיזה מיליון וחצי ונבנה איתו עוד שושלת.

דווקא היה יותר ידוע ביכולת ההגנתית שלו במיוחד בתחילת דרכו.

אני חושב שלא מזיק לנסות. הסיכוי נמוך. בכל מקרה מכבי יכולה להציע בסביבות 1.5 מיליון יורו אם במקור הם היו אמורים לשלם למאצ'באן סכום של כ-1 מיליון יורו השנה.

מכבי צריכה להיפטר מחוזים שמנים כמו אליהו, סופו לא ישחק ומאצ'באן.

לורבק הולך לקבל יותר מ1.5 מיליון יורו, ומאצ'בן ממש לא הולך לקבל מיליון יורו שנה הבאה. הרבה הרבה פחות
לורבק לא יהיה פה. כל אירופה ירדפו אחריו בקיץ
לורבק שחקן הגנה קשוח, אבל לא איזה שחקן הגנה גדול. טוב בהגנה, אבל לא זה מה שהופך אותו למה שהוא. הוא ידוע בעיקר במשחק ההתקפה האדיר והחכם שלו. עושה בהתקפה הכל מהכל
asafb96

הודעהעל ידי refael » 16 אפריל 2012, 20:22

הבעיה שלורבק לא סנטר הוא 4
תמונה
refael

הודעהעל ידי rc4991 » 16 אפריל 2012, 20:32

גם אני די התאכזבתי כשראיתי ששרמאדיני יחתום "רק" לשלוש שנים אבל אז הבנתי שדווקא יש בזה גם הרבה היגיון מצד מכבי כי בעצם כשהסתיים לו החוזה היורוליג תתחיל ליישם את
הנוהל שלה שיחייב שלכל קבוצה יהיה תקציב על פי הכנסותיה וכך גם תקציבי הקבוצות ירדו וגם מחירי השחקנים כך שלא צריך להשתולל עם החוזים כי עוד מעט המחירים של השחקנים ירדו וגם מכבי תהיה אחת הקבוצות העשירות ביורוליג כך שלא תהיה לה כל כך בעיה לשמור עליו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 16 אפריל 2012, 20:42

refael כתב:הבעיה שלורבק לא סנטר הוא 4

לורבק הוא 4-5. הוא שיחק לא מעט כסנטר בקריירה שלו, גם בבארסה עצמה שזכתה באליפות אירופה לפני שנתיים, אז הוא שיחק 4 אבל גם 5. בצסק"א הוא היה 5. הוא מתופקד בבארסה כ4 בגלל שיש להם כבר 3 סנטרים, והוא "רק" 2.08, והוא קולע מכל טווח
asafb96

Re: אשכול אירופה: חדשות, החתמות, תוצאות משחקים וכו'

הודעהעל ידי asafb96 » 16 אפריל 2012, 21:01

yellowaura כתב:
asafb96 כתב:
yellowaura כתב:
yzafrir כתב:גם בלעדיו צסק"א עדיין פייבוריטים , אם כי זו בהחלט מכה לא קטנה....

מסכים שהם פייבוריטים. אבל מול ברצלונה (בהנחה שתעבור) הסיפור משתנה.

אגב אני הבנתי שמאצ'באן אמור לקבל העונה 1 מיליון יורו. במידה וזה נכון אין ספק שאין לו מקום פה. יש המון שחקנים טובים בהרבה ממנו שאפשר להביא בסכום כזה.

מכה גדולה. יהיה להם מספיק בשר להתמודד עם פאו, יש להם את קאון, לברינוביץ', וסוקולוב אם צריך, אבל הם לא ברמה של קרסטיץ'. בכל זאת, הוא הסקורר המוביל שלהם, והסנטר הטוב באירופה.
מאיפה הבנת שמאצ'בן אמור לקבל מיליון יורו? הוא הולך לקבל הרבה הרבה פחות. 565,000 אלף יורו

כן. כמו שאמרתי ברצלונה תהיה פייבוריטית מול צסק"א אם שתיהן יעלו כצפוי, רק בגלל החסרון של קרסטיץ' שהוא הסנטר השני בטיבו באירופה היום (אולי אפילו מספר 1)
לגבי המחיר של מאצבאן ראיתי את זה רשום במקום כלשהו ובגלל זה שאלתי כי באמת נראה לי לא אפשרי.
אגב 565,000 יורו זה עדיין סכום מופקע בהנחה שבלו יעלה לאחר שדרוג 300,000 דולר למשל.
מאצ'באן לא מספיק זריז ואגרסיבי ברמות הגבוהות. ראינו מול פאו מה דרוש בשביל המשחקים הגדולים.

565 אלף יורו זה ממש לא יקר עבורו. הוא שחקן מוכשר מאוד. מצד אחד 565 אלף יורו זה יקר עבורך למאצ'בן, ומצד שני אתה רוצה את לורבק? זה איזור חיוג אחר מבחינת מחיר.
מאצ'בן הוכיח את עצמו השנה מול קבוצות יוצאות מהכלל. גם וויצ'יץ' לא היה זריז ולא אגרסיבי לרמות הגבוהות.. עזוב, הוא ממש לא כבד ברגליים, ושנה שעברה במכבי ראיתי אותו אפילו חודר מבחוץ לבפנים. הוא גם בכלל לא פראייר מבחינה פיזית, והוא לא רכיכה. הוא מוכשר מאוד, וצריך להיות פה. אחד הPF המוכשרים באירופה חתום אצלנו בסכום מאוד נמוך יחסית למה שהולך באירופה. אין סיבה שלא ימשיך
asafb96

הודעהעל ידי yellowaura » 16 אפריל 2012, 21:22

חנו'ש כתב:
yellowaura כתב:מכבי צריכה להיפטר מחוזים שמנים כמו אליהו, סופו לא ישחק ומאצ'באן.

ואז מי ישחק בעמדה 4? אלישי כדיר??

אופציה א':
זר בעמדה 4 (הנדריקס למשל)+ בלו בתקווה שישאר (וצריך ורצוי לשדרג לו את השכר לפחות שירוויח חצי ממה שאליהו מרוויח היום).
בכל מקרה אם שרמידיני מצטרף צריך 4 אגרסיבי והגנתי לידו.

אופציה ב':
אם בלו לא נשאר
3 שחקנים גבוהים. (היו כבר מספיק מקרים של 4. למשל בעונה של מוריס, וויצ'יץ', פייזר, באטיסטה)

אין מה לחשוש מהליגה הישראלית. אני גם נגד הבאת לאנדסברג (באופן כללי לא אוהב שחקנים מקבוצות שמפסידות באופן כל כך כרוני).

מכבי צריכה לחשוב על הבאת השחקנים הכי טובים. השכר על אליהו שקול לשכר של זר בסדר גודל כמעט כמו החוזה שמכבי הציעה לשרמידיני (650,000 דולר לשנה הראשונה, 700,000 דולר לשנה השנייה, 800,000 דולר לשנה השלישית לפי הפרסומים ב YNET).
לטעמי אליהו לא שווה את זה.

אגב לפי מה שאני שומע מבלאט עכשיו אני לא מאמין שהחוק הרוסי לא יחזור. לפיכך האפקט של הישראלים ירד משמעותית מהשנה.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי yellowaura » 16 אפריל 2012, 21:25

אגב הנה בלאט אימת את מה שעכשיו כתבתי בלי קשר... אם בלו לא יהיה יהיה זר במקום.

בלאט לא מת על אליהו כמוני.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי חנו'ש » 16 אפריל 2012, 21:31

yellowaura כתב:אגב הנה בלאט אימת את מה שעכשיו כתבתי בלי קשר... אם בלו לא יהיה יהיה זר במקום.

ברור שיהיה זר במקום, בלאט לא היה משאיר את עמדה 4 רק לאליהו גם אם כן היה מחבב אותו.
זה לא סותר את העובדה שאליהו עדיין יהיה פה שנה הבאה בין אם תרצה או לא, או את העובדה שאותו זר במקום בלו יכול להיות מאצ'בן (או מישהו אחר אבל תהיה בטוח שזה לא יהיה לורבק)
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי asafb96 » 16 אפריל 2012, 21:34

בלאט אמר שלא בטוח שסופו יעזוב, לא דיבר בכלל על לאנגפורד, אמר שניסו להשאיר את הנדריקס וזה לא הצליח, וכל שחקן בקיץ מועמד לעזוב/להישאר. הוא אמר שינסו ליצור המשכיות כמו שנה שעברה, אבל הוא לא חושב שזה יקרה. לא ממש מעודד. לא רואה את לאנגפורד ממשיך פה
asafb96

הודעהעל ידי yellowaura » 16 אפריל 2012, 21:53

חנו'ש כתב:
yellowaura כתב:אגב הנה בלאט אימת את מה שעכשיו כתבתי בלי קשר... אם בלו לא יהיה יהיה זר במקום.

ברור שיהיה זר במקום, בלאט לא היה משאיר את עמדה 4 רק לאליהו גם אם כן היה מחבב אותו.
זה לא סותר את העובדה שאליהו עדיין יהיה פה שנה הבאה בין אם תרצה או לא, או את העובדה שאותו זר במקום בלו יכול להיות מאצ'בן (או מישהו אחר אבל תהיה בטוח שזה לא יהיה לורבק)

את שמעת את "השבחים" שבלאט הרעיף על אליהו. זר שישחק בעמדה 4 אמור להיות שחקן שישחק לפני אליהו.
את חושבת ששחקן מחליף בעמדה 4 צריך להיות במחיר של הסנטר הפותח שלנו ?
אני הייתי שמח לראות את אליהו במחיר שהיום משלמים לבלו+ 200,000 דולר.

אגב, אני בכלל לא בטוח שאליהו ימשיך (למרות שקשה לי לראות את אליהו עוזב את החוזה השמן הזה)

לגבי לורבק כנראה שלא יהיה כנ"ל מקאלב. אבל אני חושב שלא מזיק לנסות.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי felix_r » 16 אפריל 2012, 22:56

לא מבין מי החליט שלורבק שחקן הגנה מצטיין? הוא שחקן די רך ולא מצטיין בהגנה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־15 אורחים