מלפפונים מוקדמים, שרמדיני מועמד

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים מוקדמים

הודעהעל ידי refael » 17 אפריל 2012, 11:01

שארמדיני לא צריך להגיע למכבי, לא זה האיש שיכול להתמודד נגד הגבוהים החזקים של אירופה.
הייתי מנסה להביא את ואסקז מברצלונה ליד פוורורד התקפי, מילאן מצ'באן יכול להיות אופציה טובה אבל כל עד בלאט פה לא נראה לי הוא יחזור.
שארמדיני ? אני מעדיף סופו ב60 אחוז יכולת.
תמונה
refael

הודעהעל ידי asafb96 » 17 אפריל 2012, 11:06

refael כתב:שארמדיני לא צריך להגיע למכבי, לא זה האיש שיכול להתמודד נגד הגבוהים החזקים של אירופה.
הייתי מנסה להביא את ואסקז מברצלונה ליד פוורורד התקפי, מילאן מצ'באן יכול להיות אופציה טובה אבל כל עד בלאט פה לא נראה לי הוא יחזור.
שארמדיני ? אני מעדיף סופו ב60 אחוז יכולת.

שרמדיני אחלה שחקן, אבל לצידו צריך עוד סנטר פיזי עם יכולת הגנתית ומשחק פנים טוב
וואסקאז אחלה שחקן (למרות שגם הוא לא ממש פיזי), אבל לא נראה לי שבארסה יוותרו עליו כל כך מהר
asafb96

הודעהעל ידי yzafrir » 17 אפריל 2012, 11:43

EulGam05 כתב:לא כל כך מבין מה ההתלהבות מקווינסי דובי. לא ראיתי אותו באירופה או בסין אבל ממה שאני זוכר מהתקופה שלו בסקרמנטו מדובר בווליום סקורר נמוך, משהו בסגנון של אדריאן בנקס/דמונד מאלט רק פחות יעיל. הוא שחקן שקולע הרבה בעיקר בגלל שהוא זורק הרבה ולמרות שהוא נחשב לקלעי טוב מבחוץ כשיצא מהמכללות הוא לא היה שוס גדול בתחום הזה לאורך הקריירה שלו (בטורקיה אגב, הוא קלע ב-32% מהשלוש והוא יושב כרגע על 30% בספרד, לשם השוואה - יוגב אוחיון קלע העונה באחוזים גבוהים יותר מבחוץ ביורוליג עם כי זרק משמעותית פחות). הוא לא עושה יותר מדי מעבר ללקלוע נקודות וגם זה הוא עושה ביעילות מזעזעת כי הוא קולע באחוזים נמוכים מבחוץ למרות שהוא זורק הרבה מאד משם והוא גם כמעט ולא מגיע לקו.

מבדיקה קצרה של הסטטיסטיקה שלו בספרד לא עושה רושם שיותר מדי השתנה - 11.4 נק' למשחק ב-38% מהשדה...

אם כבר הולכים על שחקן מהסוג הזה אז אני לא בטוח שלא עדיף כבר ללכת על מישהו כמו אדריאן בנקס שמספק אלמנטים דומים אבל צפוי להיות זול יותר.

אתה מודע לזה שהוא שיחק רק 4-5 משחקים בספרד העונה ואם לא המשחק האחרון שקלע רק 3 נק' הממוצע שלו היה גבוהה בהרבה ? מה גם שהוא משחק 20 דק' בממוצע...
במקרה ראיתי אותו בשלושת המשחקים שלו והוא דווקא עושה הרבה יותר מרק לקלוע מבחוץ ... אני לא בטוח שלאנגפורד היה עושה הרבה יותר ממנו ב NBA.....
ברור שברמת NBA התפקיד שלו יהיה שונה ממה שבאירופה ולכן הוא גם מראה דברים אחרים ששם הוא לא הראה .
חוץ מיזה שאם מכבי רוצה לחסוך אז הוא יעלה הרבה פחות מלאנגפורד ובסופו של דבר יתן תפוקה דומה סביר להניח .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי asafb96 » 17 אפריל 2012, 11:58

yzafrir כתב:
EulGam05 כתב:לא כל כך מבין מה ההתלהבות מקווינסי דובי. לא ראיתי אותו באירופה או בסין אבל ממה שאני זוכר מהתקופה שלו בסקרמנטו מדובר בווליום סקורר נמוך, משהו בסגנון של אדריאן בנקס/דמונד מאלט רק פחות יעיל. הוא שחקן שקולע הרבה בעיקר בגלל שהוא זורק הרבה ולמרות שהוא נחשב לקלעי טוב מבחוץ כשיצא מהמכללות הוא לא היה שוס גדול בתחום הזה לאורך הקריירה שלו (בטורקיה אגב, הוא קלע ב-32% מהשלוש והוא יושב כרגע על 30% בספרד, לשם השוואה - יוגב אוחיון קלע העונה באחוזים גבוהים יותר מבחוץ ביורוליג עם כי זרק משמעותית פחות). הוא לא עושה יותר מדי מעבר ללקלוע נקודות וגם זה הוא עושה ביעילות מזעזעת כי הוא קולע באחוזים נמוכים מבחוץ למרות שהוא זורק הרבה מאד משם והוא גם כמעט ולא מגיע לקו.

מבדיקה קצרה של הסטטיסטיקה שלו בספרד לא עושה רושם שיותר מדי השתנה - 11.4 נק' למשחק ב-38% מהשדה...

אם כבר הולכים על שחקן מהסוג הזה אז אני לא בטוח שלא עדיף כבר ללכת על מישהו כמו אדריאן בנקס שמספק אלמנטים דומים אבל צפוי להיות זול יותר.

אתה מודע לזה שהוא שיחק רק 4-5 משחקים בספרד העונה ואם לא המשחק האחרון שקלע רק 3 נק' הממוצע שלו היה גבוהה בהרבה ? מה גם שהוא משחק 20 דק' בממוצע...
במקרה ראיתי אותו בשלושת המשחקים שלו והוא דווקא עושה הרבה יותר מרק לקלוע מבחוץ ... אני לא בטוח שלאנגפורד היה עושה הרבה יותר ממנו ב NBA.....
ברור שברמת NBA התפקיד שלו יהיה שונה ממה שבאירופה ולכן הוא גם מראה דברים אחרים ששם הוא לא הראה .
חוץ מיזה שאם מכבי רוצה לחסוך אז הוא יעלה הרבה פחות מלאנגפורד ובסופו של דבר יתן תפוקה דומה סביר להניח .

מה זה "אם לא המשחק הראשון היה לא ממוצע גבוה יותר"?? אני יכול לומר "אם לא המשחק הכי טוב שלו היו לו ממוצעים זוועה". הוא שחקן נחמד, אבל לא יותר. ממש לא ברמה של לאנגפורד, וממש לא יתן תפוקה דומה. אם לאנגפורד לא ישאר הייתי הולך על קומבו ברמה, ונותן לו, לאוחיון, והלפרין את העמדות 1-2, עם עזרה מסמית', פניני, ובורשטיין אם צריך
asafb96

הודעהעל ידי קובי » 17 אפריל 2012, 12:08

לא אתפלא אם שמו של פישר יחזור לכותרות...
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי yarinsaky » 17 אפריל 2012, 12:33

מקור אמין לגבי גרגמל :

http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/358/ ... 620&loc=11
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי EulGam05 » 17 אפריל 2012, 12:37

yzafrir כתב:

כמות הנק' שהוא קולע היא לא העניין אלא היעילות שבה הוא קולע אותן, איך שלא מסובבים את זה 38% מהשדה זה מזעזע, בייחוד לשחקן שלוקח זריקה כל 2 דקות, ה-TS% (מדד יעילות מבחינת צבירת נק') שלו הוא 51.1% שזה נמוך. אם נחזור למשל ליותם הלפרין אז בעונה האחרונה שלו במכבי ה-TS% שלו היה לא פחות מ-68%, מה שזה אומר הוא שאם יותם היה לוקח את אותה כמות זריקות פר דקה שדובי לוקח ושומר על האחוזים שלו אז הוא היה קולע 18.5 נק' למשחק וזה עוד בהנחה שכמות זריקות העונשין שלו נשארת זהה, אחרת כמות הנק' הייתה אפילו גדולה יותר.

אז נכון, מדובר ב-5 משחקים בלבד אבל זה די עקבי ביחס לקריירה שלו אם לוקחים בחשבון את הרמה של הליגה הספרדית והעובדה שאת העונות הכי יעילות שלו בקריירה הוא נתן בסין (ליגה שבה צ'ארלי גיינס סיים עונה עם ממוצעים של 30 נק' ו-20 ריב' למשחק) ובטורקיה במדי הקבוצה הכי גרועה בליגה (ניצחו 6 משחקים מתוך 30, פער של 4 נצחונות מהקבוצה לפניהם).
EulGam05

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 17 אפריל 2012, 12:56

גל גל כתב:אני חושב שאם בלו פורש מכבי צריכה לעשות דבר כזה:
פשוט להעביר את הנדריקס לעמדה 4 ככה הוא גם יהיה בעמדה האמיתית שלו יותר ויהיה יותר אפקטיבי ולא מביאים את מצבאן וחוסכים כסף.
בעמדה 5 לדוגמא שיהיו שארמדיני והאטשמייר וככה בהרכב יהיו גם שתי גבוהים אמיתיים כמו שתמיד רצינו לא? הנדריקס ושארמדיני תתארו לכם?

:thumbup
הקונספט מתאים לי אבל שרמאדיני והטשמאייר בעמדה 5 טיפה עירום לי..לא יודעת למה כי את שניהם אני מאוד אוהבת..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 17 אפריל 2012, 13:13

Holiday_Armadillo כתב:
פשוט להעביר את הנדריקס לעמדה 4 ככה הוא גם יהיה בעמדה האמיתית שלו יותר ויהיה יותר אפקטיבי ולא מביאים את מצבאן וחוסכים כסף.
בעמדה 5 לדוגמא שיהיו שארמדיני והאטשמייר וככה בהרכב יהיו גם שתי גבוהים אמיתיים כמו שתמיד רצינו לא? הנדריקס ושארמדיני תתארו לכם?

הקונספט מתאים לי אבל שרמאדיני והטשמאייר בעמדה 5 טיפה עירום לי..לא יודעת למה כי את שניהם אני מאוד אוהבת..

כי שניהם עדיין לא שחקנים עם תכונות מספיקות להיות סנטר מוביל. שרמדיני יכול להיות אחלה סנטר, אבל לצד עוד סנטר ברמה לצידו. מהטשמייר נראה לי מתלהבים קצת יותר מדי פה.
לא מבין את הרעיון של להעביר את הנדריקס ל4 ולוותר על מאצ'בן, ועוד כדי "לחסוך כסף". מאצ'בן יעלה הרבה פחות מהנדריקס, ולטעמי גם יהיה שחקן טוב יותר
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 17 אפריל 2012, 13:33

asafb96 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

כי שניהם עדיין לא שחקנים עם תכונות מספיקות להיות סנטר מוביל. שרמדיני יכול להיות אחלה סנטר, אבל לצד עוד סנטר ברמה לצידו. מהטשמייר נראה לי מתלהבים קצת יותר מדי פה.
לא מבין את הרעיון של להעביר את הנדריקס ל4 ולוותר על מאצ'בן, ועוד כדי "לחסוך כסף". מאצ'בן יעלה הרבה פחות מהנדריקס, ולטעמי גם יהיה שחקן טוב יותר

זה הכל עניין של מי בלאט רוצה..אם בלאט לא רוצה את מצ'באן אז יהיה נחמד מאוד להעביר את הנדריקס ל-4 וככה להרוויח גם אותו וגם שני סנטרים אחרים..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 17 אפריל 2012, 13:34

ידוע בכלל על מגעים כלשהם של מכבי עם ג'קסון?
ובכלל נראה לכם שהוא בכל זאת יבוא בנוסף ללאנגפורד?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 17 אפריל 2012, 13:37

rc4991 כתב:ידוע בכלל על מגעים כלשהם של מכבי עם ג'קסון?

חד משמעית לא..
לאנגפורד יעלה לפחות מליון דולר ואם יגיע שחקן לידו הוא לא יעבור את ה-450K-500K לפי דעתי וג'קסון יעלה הרבה יותר מזה(לפחות 650K-700K)..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 17 אפריל 2012, 13:39

Holiday_Armadillo כתב:
asafb96 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

זה הכל עניין של מי בלאט רוצה..אם בלאט לא רוצה את מצ'באן אז יהיה נחמד מאוד להעביר את הנדריקס ל-4 וככה להרוויח גם אותו וגם שני סנטרים אחרים..

את יותר מדי אופטימית. הנדריקס בקיץ יעלה המון כסף. לצידו את הטשמייר, שרמדיני, ועוד להשאיר מספיק כסף לקוו האחורי, זה יותר מדי. נראה לי מיותר פשוט ללכת על הנדריקס. מאצ'בן שחקן טוב יותר לדעתי, וגם אם בלאט מעדיף את הנדריקס, הוא חתום במכבי, והוא הרבה יותר זול

ידוע בכלל על מגעים כלשהם של מכבי עם ג'קסון?

הביאו פה כמה לינקים לאתרים שכתבו שמכבי רוצים את ג'קסון, אבל האמת, קשה להאמין שאם לאנגפורד ישאר הוא יבוא, וליהפך. אני מאמין שמכבי מכוונת לאחד משניהם. אם אפשר להשאיר את לאנגפורד ולהביא גם את ג'קסון זה יהיה פנטסטי

חד משמעית לא..
לאנגפורד יעלה לפחות מליון דולר ואם יגיע שחקן לידו הוא לא יעבור את ה-450K-500K לפי דעתי וג'קסון יעלה הרבה יותר מזה(לפחות 650K-700K)..

אם זה באמת ההפרשים (אני לא יודע מהם), את לא חושבת שעדיף לוותר על הנדריקס, והכסף שנחסוך ממנו יאפשר להביא את ג'קסון? לדעתי אם זה אפשרי (ואני לא סגור שזה אפשרי), אין ספק שעדיף לוותר על הנדריקס כדי לאפשר להשאיר את לאנגפורד ולהביא את ג'קסון
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 17 אפריל 2012, 13:40

אם זה באמת ההפרשים (אני לא יודע מהם), את לא חושבת שעדיף לוותר על הנדריקס, והכסף שנחסוך ממנו יאפשר להביא את ג'קסון? לדעתי אם זה אפשרי (ואני לא סגור שזה אפשרי), אין ספק שעדיף לוותר על הנדריקס כדי לאפשר להשאיר את לאנגפורד ולהביא את ג'קסון

אני לא אוהבת את ג'קסון אז...לא :nono
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 17 אפריל 2012, 13:43

Holiday_Armadillo כתב:

אין היום בשוק רכזים ברמה שלו. חוץ מאוקיץ', שנותן עונה לא משהו, שוק הרכזים מת. אם לא ג'קסון, אנחנו נצטרך להסתפק באיזה פרקינס או ג'ייקוב פולן כנראה
asafb96

הודעהעל ידי asafb96 » 17 אפריל 2012, 13:48

asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 17 אפריל 2012, 13:49

asafb96 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

אין היום בשוק רכזים ברמה שלו. חוץ מאוקיץ', שנותן עונה לא משהו, שוק הרכזים מת. אם לא ג'קסון, אנחנו נצטרך להסתפק באיזה פרקינס או ג'ייקוב פולן כנראה

אתה מזכיר לי את הקולות שיש בארה''ב על המירוץ הרפובליקני למירוץ הנשיאות..
''אף אחד לא רוצה את רומני אבל הוא יותר טוב מכלום..רומני הוא בן הזוג שאתה מתפשר עליו כשאתה לא רוצה למות לבד''

זה ששוק הרכזים לא משהו לא אומר שהרעיון של ג'קסון מגרה אותי..

asafb96 כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.274.119286.html
:laugh3
מיליון דולר עלאק

תודה לסוכן שמונע ממנו להגיע הנה :dance4
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 17 אפריל 2012, 13:52

''אף אחד לא רוצה את רומני אבל הוא יותר טוב מכלום..רומני הוא בן הזוג שאתה מתפשר עליו כשאתה לא רוצה למות לבד''

אז מה נעשה, נמציא רכז? זה מה שיש. גם אם את לא אוהבת אותו, הוא הרכז אולי הבכיר ביותר, יחד עם אוקיץ', בשוק. אחריהם יש שממה אחת גדולה. הוא אחלה שחקן שנתן אחלה עונה, בגיל מושלם, אחרי שראה כבר את הרמות הגבוהות ביותר ביורוליג, וגם מאוד הרשים מול צסק"א בסדרה. אם לוותר על הנדריקס זה מה שדרוש כדי שיגיע, אין ספק שצריך לעשות את זה. כי בעמדת הסנטר לא חסר מועמדים, שחלק יכולים בסוף להתברר כשחקנים טובים מהנדריקס, במחיר נמוך יותר
asafb96

הודעהעל ידי rc4991 » 17 אפריל 2012, 13:54

asafb96 כתב:

אז מה נעשה, נמציא רכז? זה מה שיש. גם אם את לא אוהבת אותו, הוא הרכז אולי הבכיר ביותר, יחד עם אוקיץ', בשוק. אחריהם יש שממה אחת גדולה. הוא אחלה שחקן שנתן אחלה עונה, בגיל מושלם, אחרי שראה כבר את הרמות הגבוהות ביותר ביורוליג, וגם מאוד הרשים מול צסק"א בסדרה. אם לוותר על הנדריקס זה מה שדרוש כדי שיגיע, אין ספק שצריך לעשות את זה. כי בעמדת הסנטר לא חסר מועמדים, שחלק יכולים בסוף להתברר כשחקנים טובים מהנדריקס, במחיר נמוך יותר

נכון מאוד,זו בדיוק הסיבה שבגללה אני רוצה שהנדריקס לא ישאר
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 17 אפריל 2012, 13:55

asafb96 כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.274.119286.html
:laugh3
מיליון דולר עלאק

הבן אדם חי בסרט,פשוט בושה מצידו לבקש סכום כזה
אני מקווה מאוד שעכשיו מכבי אפילו לא תתחיל איתו במשא ומתן ועוד "תתפשר" איתו בסוף על 700
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־25 אורחים