17 אפריל 2012, 13:57
rc4991 כתב:asafb96 כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.274.119286.html
![]()
מיליון דולר עלאק
הבן אדם חי בסרט,פשוט בושה מצידו לבקש סכום כזה
אני מקווה מאוד שעכשיו מכבי אפילו לא תתחיל איתו במשא ומתן ועוד "תתפשר" איתו בסוף על 700
17 אפריל 2012, 13:58
asafb96 כתב:אתה מזכיר לי את הקולות שיש בארה''ב על המירוץ הרפובליקני למירוץ הנשיאות..
''אף אחד לא רוצה את רומני אבל הוא יותר טוב מכלום..רומני הוא בן הזוג שאתה מתפשר עליו כשאתה לא רוצה למות לבד''
זה ששוק הרכזים לא משהו לא אומר שהרעיון של ג'קסון מגרה אותי..
אז מה נעשה, נמציא רכז? זה מה שיש. גם אם את לא אוהבת אותו, הוא הרכז אולי הבכיר ביותר, יחד עם אוקיץ', בשוק. אחריהם יש שממה אחת גדולה. הוא אחלה שחקן שנתן אחלה עונה, בגיל מושלם, אחרי שראה כבר את הרמות הגבוהות ביותר ביורוליג, וגם מאוד הרשים מול צסק"א בסדרה. אם לוותר על הנדריקס זה מה שדרוש כדי שיגיע, אין ספק שצריך לעשות את זה. כי בעמדת הסנטר לא חסר מועמדים, שחלק יכולים בסוף להתברר כשחקנים טובים מהנדריקס, במחיר נמוך יותר
17 אפריל 2012, 14:00
Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:אתה מזכיר לי את הקולות שיש בארה''ב על המירוץ הרפובליקני למירוץ הנשיאות..
''אף אחד לא רוצה את רומני אבל הוא יותר טוב מכלום..רומני הוא בן הזוג שאתה מתפשר עליו כשאתה לא רוצה למות לבד''
זה ששוק הרכזים לא משהו לא אומר שהרעיון של ג'קסון מגרה אותי..
אז מה נעשה, נמציא רכז? זה מה שיש. גם אם את לא אוהבת אותו, הוא הרכז אולי הבכיר ביותר, יחד עם אוקיץ', בשוק. אחריהם יש שממה אחת גדולה. הוא אחלה שחקן שנתן אחלה עונה, בגיל מושלם, אחרי שראה כבר את הרמות הגבוהות ביותר ביורוליג, וגם מאוד הרשים מול צסק"א בסדרה. אם לוותר על הנדריקס זה מה שדרוש כדי שיגיע, אין ספק שצריך לעשות את זה. כי בעמדת הסנטר לא חסר מועמדים, שחלק יכולים בסוף להתברר כשחקנים טובים מהנדריקס, במחיר נמוך יותר
אני לא זוכרת על מי אמרו את זה אבל היה לי ויכוח פעם על שחקן של מכבי ואמרו לי ''אולי הוא בינוני אבל את יודעת בדיוק מה תקבלי ממנו''..זה לא גרם לי לרצות אותו..אני מאלה שמעדיפים להמר על מישהו מהדי-ליג ולא ללכת על שחקן שלא אוהבים..
17 אפריל 2012, 14:13
17 אפריל 2012, 14:23
17 אפריל 2012, 14:31
17 אפריל 2012, 14:58
17 אפריל 2012, 16:58
17 אפריל 2012, 17:18
חנו'ש כתב:התחושה שלי היא שמכבי ילכו על 2 גארדים זרים לעמדות 1-2 שיתווספו לאוחיון וכנראה הלפרין.
בשל התקציב המוגבל, כנראה שאחד מהם יהיה גארד ברמה גבוהה שגם יעלה יקר בעוד שהשני יהיה כנראה איזה הימור זול.
או שזה יהיה לאנגפורד עם רכז זול או במידה ולא יצליחו להשאיר את לאנג', אולי יצליחו להביא את ג'קסון ולידו גארד זול נוסף.
17 אפריל 2012, 17:31
asafb96 כתב:חנו'ש כתב:התחושה שלי היא שמכבי ילכו על 2 גארדים זרים לעמדות 1-2 שיתווספו לאוחיון וכנראה הלפרין.
בשל התקציב המוגבל, כנראה שאחד מהם יהיה גארד ברמה גבוהה שגם יעלה יקר בעוד שהשני יהיה כנראה איזה הימור זול.
או שזה יהיה לאנגפורד עם רכז זול או במידה ולא יצליחו להשאיר את לאנג', אולי יצליחו להביא את ג'קסון ולידו גארד זול נוסף.
אם יביאו רכז זר בכיר ולאנגפורד לא ישאר, אני לא רואה סיבה להביא עוד 2 זר. רכז ברמה, יחד עם אוחיון, הלפרין, פניני וסמית', יכולים בכיף להסתדר. יש גם את בורשטיין לליגה, ואם רוצים אפשר להוסיף כגיבוי את לנדסברג
17 אפריל 2012, 17:33
asafb96 כתב:חנו'ש כתב:התחושה שלי היא שמכבי ילכו על 2 גארדים זרים לעמדות 1-2 שיתווספו לאוחיון וכנראה הלפרין.
אם יביאו רכז זר בכיר ולאנגפורד לא ישאר, אני לא רואה סיבה להביא עוד 2 זר. רכז ברמה, יחד עם אוחיון, הלפרין, פניני וסמית', יכולים בכיף להסתדר. יש גם את בורשטיין לליגה, ואם רוצים אפשר להוסיף כגיבוי את לנדסברג
17 אפריל 2012, 17:45
17 אפריל 2012, 17:50
17 אפריל 2012, 18:16
17 אפריל 2012, 18:18
קודי כתב:asafb96 כתב:חנו'ש כתב:התחושה שלי היא שמכבי ילכו על 2 גארדים זרים לעמדות 1-2 שיתווספו לאוחיון וכנראה הלפרין.
אם הרכז הזה הוא לא מקאלב או רכז טופ יורוליג אחר (כמה כאלה כבר יש?) וברור שלמכבי אין משאבים להביא כאלה, אז מדובר בהיחלשות משמעותית מאוד של הקו האחורי. אולי הוא יהיה יותר עמוק ויהיו בו יותר שחקנים טובים אבל לא יהיה בו אף שחקן מצויין ובטח לא אחד שיכול לקחת על עצמו את המשחק כשהכל תקוע.
17 אפריל 2012, 18:28
שחף כתב:פרקינס חתיכת ליצן. מי ישלם לו סכומים כאלה באירופה? שילך לחפש פראיירים במקום אחר.
17 אפריל 2012, 19:04
asafb96 כתב:קודי כתב:asafb96 כתב:חנו'ש כתב:התחושה שלי היא שמכבי ילכו על 2 גארדים זרים לעמדות 1-2 שיתווספו לאוחיון וכנראה הלפרין.
אם הרכז הזה הוא לא מקאלב או רכז טופ יורוליג אחר (כמה כאלה כבר יש?) וברור שלמכבי אין משאבים להביא כאלה, אז מדובר בהיחלשות משמעותית מאוד של הקו האחורי. אולי הוא יהיה יותר עמוק ויהיו בו יותר שחקנים טובים אבל לא יהיה בו אף שחקן מצויין ובטח לא אחד שיכול לקחת על עצמו את המשחק כשהכל תקוע.
למה החלשות משמעותית מאוד? אוחיון השתפר מאוד תוך כדי העונה, וימשיך להשתפר שנה הבאה. סמית' ופניני ישארו, ומאוד יכול להיות ששניהם יראו יכולת טובה יותר, כי שניהם לא פתחו טוב את העונה, אבל לקראת הסוף השתפרו והראו את היכולת הרגילה שלהם (פניני כן, לגבי סמית' אני עוד לא סגור מה זה "יכולת רגילה" עבורו). תוסיף את הלפרין שהוא שחקן משמעותי במקום פאפאס ומאלט שלא היו פאקטור, ורכז שאמור להיות יקר יחסית, כמו ג'קסון אולי, במקום לאנגפורד, שרק פה תהיה ירידה, אבל לא משהו דרסטי וקיצוני.
לא שאני תומך בזה, אני מאוד מאוד רוצה לראות פה את לאנגפורד. אבל אלה 2 האופציות המסתמנות. אם יביאו רכז כמו ג'קסון, וישאירו את לאנגפורד? פנטסטי
17 אפריל 2012, 19:06
חנו'ש כתב:asafb96 כתב:קודי כתב:asafb96 כתב:חנו'ש כתב:התחושה שלי היא שמכבי ילכו על 2 גארדים זרים לעמדות 1-2 שיתווספו לאוחיון וכנראה הלפרין.
למה החלשות משמעותית מאוד? אוחיון השתפר מאוד תוך כדי העונה, וימשיך להשתפר שנה הבאה. סמית' ופניני ישארו, ומאוד יכול להיות ששניהם יראו יכולת טובה יותר, כי שניהם לא פתחו טוב את העונה, אבל לקראת הסוף השתפרו והראו את היכולת הרגילה שלהם (פניני כן, לגבי סמית' אני עוד לא סגור מה זה "יכולת רגילה" עבורו). תוסיף את הלפרין שהוא שחקן משמעותי במקום פאפאס ומאלט שלא היו פאקטור, ורכז שאמור להיות יקר יחסית, כמו ג'קסון אולי, במקום לאנגפורד, שרק פה תהיה ירידה, אבל לא משהו דרסטי וקיצוני.
לא שאני תומך בזה, אני מאוד מאוד רוצה לראות פה את לאנגפורד. אבל אלה 2 האופציות המסתמנות. אם יביאו רכז כמו ג'קסון, וישאירו את לאנגפורד? פנטסטי
כי לכל הנ"ל שהזכרת יש תקרת זכוכית מסוימת שכולנו יודעים שלא יוכלו לעבור.
אוחיון נתן עונת פריצה נהדרת והפתיע את כולנו והשתפר מאוד, אבל הוא בחיים לא יהיה דיאמנטידיס וגם לא שום דבר שמתקרב לזה וקשה לי להאמין שנראה ממנו הרבה יותר ממה שכבר ראינו השנה שזה יפה מאוד אבל לא מספיק.
סמית', זכה להמשך החוזה שלו בזכות סדרה טובה, אבל הוא שחקן נחמד ובחיים לא יהיה יותר מזה.
פניני בתקופתו הטובה הוא סמול מחליף נהדר אבל גם לא מעבר.
והלפרין הוא גארד טוב ואיכותי, אבל לא אחד שנועד להיות כוכב או מנהיג.
גם אם יהיה רכז אחד ברמה גבוהה, זה לא בהכרח מספיק לדעתי והייתי מעדיה אם היו מנסים למצוא איזו גניבה, שחקן שאין לו תקרת זכוכית, שיכול להתפתח לאיזה פארגו או משהו בכיוון.
17 אפריל 2012, 19:09
17 אפריל 2012, 19:10