מלפפונים מוקדמים, שרמדיני מועמד

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים מוקדמים

הודעהעל ידי asafb96 » 17 אפריל 2012, 13:57

rc4991 כתב:
asafb96 כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.274.119286.html
:laugh3
מיליון דולר עלאק

הבן אדם חי בסרט,פשוט בושה מצידו לבקש סכום כזה
אני מקווה מאוד שעכשיו מכבי אפילו לא תתחיל איתו במשא ומתן ועוד "תתפשר" איתו בסוף על 700

תראה, הוא יודע שהוא לא יקבל את זה, ככה מתחילים מו"מ. כדי להוציא 700 אלף אתה צריך לדרוש מיליון. אם הוא היה דורש 700 אלף, שזה מה שהוא מצפה לדוגמא, הוא היה מקבל בסוף 500.
כך או כך, לא הייתי רוצה לראות אותו במכבי, אלא אם זה ממש בסכום מצחיק, שמאפשר להשאיר את שאר הסגל, ואין אף רכז נורמלי שאפשר לשים עליו את היד
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 17 אפריל 2012, 13:58

asafb96 כתב:
אתה מזכיר לי את הקולות שיש בארה''ב על המירוץ הרפובליקני למירוץ הנשיאות..
''אף אחד לא רוצה את רומני אבל הוא יותר טוב מכלום..רומני הוא בן הזוג שאתה מתפשר עליו כשאתה לא רוצה למות לבד''

זה ששוק הרכזים לא משהו לא אומר שהרעיון של ג'קסון מגרה אותי..

אז מה נעשה, נמציא רכז? זה מה שיש. גם אם את לא אוהבת אותו, הוא הרכז אולי הבכיר ביותר, יחד עם אוקיץ', בשוק. אחריהם יש שממה אחת גדולה. הוא אחלה שחקן שנתן אחלה עונה, בגיל מושלם, אחרי שראה כבר את הרמות הגבוהות ביותר ביורוליג, וגם מאוד הרשים מול צסק"א בסדרה. אם לוותר על הנדריקס זה מה שדרוש כדי שיגיע, אין ספק שצריך לעשות את זה. כי בעמדת הסנטר לא חסר מועמדים, שחלק יכולים בסוף להתברר כשחקנים טובים מהנדריקס, במחיר נמוך יותר

אני לא זוכרת על מי אמרו את זה אבל היה לי ויכוח פעם על שחקן של מכבי ואמרו לי ''אולי הוא בינוני אבל את יודעת בדיוק מה תקבלי ממנו''..זה לא גרם לי לרצות אותו..אני מאלה שמעדיפים להמר על מישהו מהדי-ליג ולא ללכת על שחקן שלא אוהבים..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 17 אפריל 2012, 14:00

Holiday_Armadillo כתב:
asafb96 כתב:
אתה מזכיר לי את הקולות שיש בארה''ב על המירוץ הרפובליקני למירוץ הנשיאות..
''אף אחד לא רוצה את רומני אבל הוא יותר טוב מכלום..רומני הוא בן הזוג שאתה מתפשר עליו כשאתה לא רוצה למות לבד''

זה ששוק הרכזים לא משהו לא אומר שהרעיון של ג'קסון מגרה אותי..

אז מה נעשה, נמציא רכז? זה מה שיש. גם אם את לא אוהבת אותו, הוא הרכז אולי הבכיר ביותר, יחד עם אוקיץ', בשוק. אחריהם יש שממה אחת גדולה. הוא אחלה שחקן שנתן אחלה עונה, בגיל מושלם, אחרי שראה כבר את הרמות הגבוהות ביותר ביורוליג, וגם מאוד הרשים מול צסק"א בסדרה. אם לוותר על הנדריקס זה מה שדרוש כדי שיגיע, אין ספק שצריך לעשות את זה. כי בעמדת הסנטר לא חסר מועמדים, שחלק יכולים בסוף להתברר כשחקנים טובים מהנדריקס, במחיר נמוך יותר

אני לא זוכרת על מי אמרו את זה אבל היה לי ויכוח פעם על שחקן של מכבי ואמרו לי ''אולי הוא בינוני אבל את יודעת בדיוק מה תקבלי ממנו''..זה לא גרם לי לרצות אותו..אני מאלה שמעדיפים להמר על מישהו מהדי-ליג ולא ללכת על שחקן שלא אוהבים..

זה שונה. זה לא שחקן שהוא בינוני, ואנחנו יודעים שנקבל בינוניות. זה שחקן שהוכיח שהוא טוב. גם אם את אישית לא מתחברת אליו, הוא הוכיח שהוא טוב, ואין משהו טוב יותר בשוק כנראה. להמר על שחקן די ליג במקום ללכת עליו יהיה מהלך די טיפשי לדעתי.
asafb96

הודעהעל ידי er79 » 17 אפריל 2012, 14:13

חחחח. קרעו אותי פרקינס והסוכנים שלו. מי הוא חושב שהוא, דיאמנטידיס? הוא ירד מהר מאוד מהענף שעליו הוא יושב, אף קבוצה לא תיתן לו מליון, הוא לא שווה גם חצי מליון, על אחת כמה וכמה אחרי הפציעה שעבר.
er79

הודעהעל ידי MTA2311 » 17 אפריל 2012, 14:23

למה אתם מופתעים? זאת פעם ראשונה שפרקינס מחליט שהוא שווה סכומים מופרכים?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי p&p » 17 אפריל 2012, 14:31

הסוכנים של פרקינס ידועים בתור ספינרים טובים למי ששכח את "ההצעה" על סך 900 אלף דולר שולנסיה הציעה לו ...
http://www.one.co.il/Article/160795.html
מוזר שרשום שם שאם מכבי לא תשווה את הסכום הוא לא ישאר וכמדומני מכבי הציעה הרבה פחות מ900 אלף דולר והוא נשאר
p&p

הודעהעל ידי er79 » 17 אפריל 2012, 14:58

פרקינס צריך להגיד תודה ל-400 אלף דולר. לא יותר. בסוף הוא עוד ימצא את עצמו בליגה הסינית, תודות לסוכנים הנפלאים שלו.
er79

הודעהעל ידי חנו'ש » 17 אפריל 2012, 16:58

התחושה שלי היא שמכבי ילכו על 2 גארדים זרים לעמדות 1-2 שיתווספו לאוחיון וכנראה הלפרין.
בשל התקציב המוגבל, כנראה שאחד מהם יהיה גארד ברמה גבוהה שגם יעלה יקר בעוד שהשני יהיה כנראה איזה הימור זול.
או שזה יהיה לאנגפורד עם רכז זול או במידה ולא יצליחו להשאיר את לאנג', אולי יצליחו להביא את ג'קסון ולידו גארד זול נוסף.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי asafb96 » 17 אפריל 2012, 17:18

חנו'ש כתב:התחושה שלי היא שמכבי ילכו על 2 גארדים זרים לעמדות 1-2 שיתווספו לאוחיון וכנראה הלפרין.
בשל התקציב המוגבל, כנראה שאחד מהם יהיה גארד ברמה גבוהה שגם יעלה יקר בעוד שהשני יהיה כנראה איזה הימור זול.
או שזה יהיה לאנגפורד עם רכז זול או במידה ולא יצליחו להשאיר את לאנג', אולי יצליחו להביא את ג'קסון ולידו גארד זול נוסף.

אם יביאו רכז זר בכיר ולאנגפורד לא ישאר, אני לא רואה סיבה להביא עוד 2 זר. רכז ברמה, יחד עם אוחיון, הלפרין, פניני וסמית', יכולים בכיף להסתדר. יש גם את בורשטיין לליגה, ואם רוצים אפשר להוסיף כגיבוי את לנדסברג
asafb96

הודעהעל ידי קודי » 17 אפריל 2012, 17:31

asafb96 כתב:
חנו'ש כתב:התחושה שלי היא שמכבי ילכו על 2 גארדים זרים לעמדות 1-2 שיתווספו לאוחיון וכנראה הלפרין.

אם יביאו רכז זר בכיר ולאנגפורד לא ישאר, אני לא רואה סיבה להביא עוד 2 זר. רכז ברמה, יחד עם אוחיון, הלפרין, פניני וסמית', יכולים בכיף להסתדר. יש גם את בורשטיין לליגה, ואם רוצים אפשר להוסיף כגיבוי את לנדסברג

אם הרכז הזה הוא לא מקאלב או רכז טופ יורוליג אחר (כמה כאלה כבר יש?) וברור שלמכבי אין משאבים להביא כאלה, אז מדובר בהיחלשות משמעותית מאוד של הקו האחורי. אולי הוא יהיה יותר עמוק ויהיו בו יותר שחקנים טובים אבל לא יהיה בו אף שחקן מצויין ובטח לא אחד שיכול לקחת על עצמו את המשחק כשהכל תקוע.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי חנו'ש » 17 אפריל 2012, 17:33

asafb96 כתב:

יכול להיות, אבל משהו בקו אחורי כזה נראה לי אנמי מידי אפילו אם הרכז יהיה פארמר או משהו כזה.
זה לא עניין של כמות שבהחלט מספיקה אלא של איכות.
כמובן שאם יביאו רכז טוב בהרבה כסף וכל הכסף שיישאר יהיה לאיזה גארד עלוב שלא שווה, אז עדיף בלי אבל לנסות למצוא מציאה זולה וגם טובה בהחלט צריך.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי שחף » 17 אפריל 2012, 17:45

פרקינס חתיכת ליצן. מי ישלם לו סכומים כאלה באירופה? שילך לחפש פראיירים במקום אחר.
שחף

Re: מלפפונים מוקדמים שרמדיני מועמד

הודעהעל ידי itay92 » 17 אפריל 2012, 17:50

מה אתם מתרגשים בטח סתם ספין...
itay92

הודעהעל ידי yarinsaky » 17 אפריל 2012, 18:16

asafb96 כתב:

לא יודע מה כל כך כיף בהרכב גארדים כזה. הרכז יצטרך להיות ממש תותח ווירטואוז כדי שאני לא ארדם.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי asafb96 » 17 אפריל 2012, 18:18

קודי כתב:
asafb96 כתב:

אם הרכז הזה הוא לא מקאלב או רכז טופ יורוליג אחר (כמה כאלה כבר יש?) וברור שלמכבי אין משאבים להביא כאלה, אז מדובר בהיחלשות משמעותית מאוד של הקו האחורי. אולי הוא יהיה יותר עמוק ויהיו בו יותר שחקנים טובים אבל לא יהיה בו אף שחקן מצויין ובטח לא אחד שיכול לקחת על עצמו את המשחק כשהכל תקוע.

למה החלשות משמעותית מאוד? אוחיון השתפר מאוד תוך כדי העונה, וימשיך להשתפר שנה הבאה. סמית' ופניני ישארו, ומאוד יכול להיות ששניהם יראו יכולת טובה יותר, כי שניהם לא פתחו טוב את העונה, אבל לקראת הסוף השתפרו והראו את היכולת הרגילה שלהם (פניני כן, לגבי סמית' אני עוד לא סגור מה זה "יכולת רגילה" עבורו). תוסיף את הלפרין שהוא שחקן משמעותי במקום פאפאס ומאלט שלא היו פאקטור, ורכז שאמור להיות יקר יחסית, כמו ג'קסון אולי, במקום לאנגפורד, שרק פה תהיה ירידה, אבל לא משהו דרסטי וקיצוני.
לא שאני תומך בזה, אני מאוד מאוד רוצה לראות פה את לאנגפורד. אבל אלה 2 האופציות המסתמנות. אם יביאו רכז כמו ג'קסון, וישאירו את לאנגפורד? פנטסטי
asafb96

הודעהעל ידי felix_r » 17 אפריל 2012, 18:28

שחף כתב:פרקינס חתיכת ליצן. מי ישלם לו סכומים כאלה באירופה? שילך לחפש פראיירים במקום אחר.

אני מפחד שאנחנו נהיה הפראיירים בסוף
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי חנו'ש » 17 אפריל 2012, 19:04

asafb96 כתב:
קודי כתב:
asafb96 כתב:

למה החלשות משמעותית מאוד? אוחיון השתפר מאוד תוך כדי העונה, וימשיך להשתפר שנה הבאה. סמית' ופניני ישארו, ומאוד יכול להיות ששניהם יראו יכולת טובה יותר, כי שניהם לא פתחו טוב את העונה, אבל לקראת הסוף השתפרו והראו את היכולת הרגילה שלהם (פניני כן, לגבי סמית' אני עוד לא סגור מה זה "יכולת רגילה" עבורו). תוסיף את הלפרין שהוא שחקן משמעותי במקום פאפאס ומאלט שלא היו פאקטור, ורכז שאמור להיות יקר יחסית, כמו ג'קסון אולי, במקום לאנגפורד, שרק פה תהיה ירידה, אבל לא משהו דרסטי וקיצוני.
לא שאני תומך בזה, אני מאוד מאוד רוצה לראות פה את לאנגפורד. אבל אלה 2 האופציות המסתמנות. אם יביאו רכז כמו ג'קסון, וישאירו את לאנגפורד? פנטסטי

כי לכל הנ"ל שהזכרת יש תקרת זכוכית מסוימת שכולנו יודעים שלא יוכלו לעבור.
אוחיון נתן עונת פריצה נהדרת והפתיע את כולנו והשתפר מאוד, אבל הוא בחיים לא יהיה דיאמנטידיס וגם לא שום דבר שמתקרב לזה וקשה לי להאמין שנראה ממנו הרבה יותר ממה שכבר ראינו השנה שזה יפה מאוד אבל לא מספיק.
סמית', זכה להמשך החוזה שלו בזכות סדרה טובה, אבל הוא שחקן נחמד ובחיים לא יהיה יותר מזה.
פניני בתקופתו הטובה הוא סמול מחליף נהדר אבל גם לא מעבר.
והלפרין הוא גארד טוב ואיכותי, אבל לא אחד שנועד להיות כוכב או מנהיג.
גם אם יהיה רכז אחד ברמה גבוהה, זה לא בהכרח מספיק לדעתי והייתי מעדיפה אם היו מנסים למצוא איזו גניבה, שחקן שאין לו תקרת זכוכית, שיכול להתפתח לאיזה פארגו (רק בלי ההברזות) או משהו בכיוון.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי asafb96 » 17 אפריל 2012, 19:06

חנו'ש כתב:
asafb96 כתב:
קודי כתב:
asafb96 כתב:

כי לכל הנ"ל שהזכרת יש תקרת זכוכית מסוימת שכולנו יודעים שלא יוכלו לעבור.
אוחיון נתן עונת פריצה נהדרת והפתיע את כולנו והשתפר מאוד, אבל הוא בחיים לא יהיה דיאמנטידיס וגם לא שום דבר שמתקרב לזה וקשה לי להאמין שנראה ממנו הרבה יותר ממה שכבר ראינו השנה שזה יפה מאוד אבל לא מספיק.
סמית', זכה להמשך החוזה שלו בזכות סדרה טובה, אבל הוא שחקן נחמד ובחיים לא יהיה יותר מזה.
פניני בתקופתו הטובה הוא סמול מחליף נהדר אבל גם לא מעבר.
והלפרין הוא גארד טוב ואיכותי, אבל לא אחד שנועד להיות כוכב או מנהיג.
גם אם יהיה רכז אחד ברמה גבוהה, זה לא בהכרח מספיק לדעתי והייתי מעדיה אם היו מנסים למצוא איזו גניבה, שחקן שאין לו תקרת זכוכית, שיכול להתפתח לאיזה פארגו או משהו בכיוון.

אוקי, אז אפשר להביא גארד מחליף צעיר שיכול להפתיע ולפרוץ. אולי לנדסברג...
בכל מקרה, אני מקווה שלאנגפורד ישאר
asafb96

Re: מלפפונים מוקדמים, שרמדיני מועמד

הודעהעל ידי חנו'ש » 17 אפריל 2012, 19:09

גם אני מקווה שלאנג' יישאר.
אבל מלאנדסברג הייתי מעדיפה להימנע.
לא עניין אישי, אבל הוא לא עושה עליי רושם של שחקן חכם במיוחד ואני לא מתה על שחקנים לא חכמים.
אולי אני טועה, ואולי יכול לצאת ממנו משהו, אבל כרגע הוא סתם לא עשה עליי רושם מי יודע מה.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

Re: מלפפונים מוקדמים, שרמדיני מועמד

הודעהעל ידי קודי » 17 אפריל 2012, 19:10

לא רק שיש לכולם תקרת זכוכית כמו שחנו׳ש אומרת, אלא שהעונה יש בקבוצה גארד אחד מצויין ולפי ההרכב שאסף מדבר עליו יהיו כמה גארדים טובים אבל אף אחד לא קרוב אפילו לרמות הגבוהות באמת. כלומר שוב בניה לרוחב על חשבון איכות וכשרון. יותר מזה - בהרכב הזה אין אף שחקן שיכול לשחק אחד על אחד כשההתקפה תקועה וזה יקרה לא מעט נגד הקבוצות הגדולות.
לכן גם לא ברור לי למה מכבי לא ממהרת להשאיר את לנגפורד (עוד לפני הנדריקס), גם אם הוא מבקש מיליון דולר או מעטיותר מזה. בסכומים האלה מכבי לא תמצא גארד שאפילו מתקרב לרמות הגבוהות של אירופה ובטח שלא תמצא גארד איכותי כמו לנגפורד. 
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Jack55 ו־21 אורחים