Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:Holiday_Armadillo כתב:פשוט מעיק כבר שכל קבוצה שמתגוננת נגד ברצלונה היא התגלמות הרוע וברצלונה היא המסכנה עם הכדורגל היפה ואוי אוי אוי..
בונקר זה לא מהיום וזה דרך לגיטימית לחלוטין לשחק כשאתה משחק על תוצאה ועל שערי בית-חוץ..
כשארסנל עשתה בונקר נגד בארסה כמעט הביאו אותם למשפט ביחד עם דמיאניוק על אותו פשע אבל כשטוטנהאם עשתה למחרת בונקר נגד מילאן(ואני אוהדת טוטנהאם)אז אמרו,ואני מצטטת,''זה לגיטימי,הם רצו לעבור שלב והם השיגו את התוצאה שהם רצו''..
נמאס לי כבר מברצלונה ומההגנות עליה כל הזמן ואני שמחה שהפסטיבל הזה מסתיים..רק מקווה שמחר ריאל תעלה ואז השבוע הזה יהיה נהדר..
השיטה של ברצלונה מיצתה את עצמה..כבר לא עושה על אף אחד רושם זה שמוסרים 800 מסירות ללא תכלית ומחזיקים כדור 70% מהזמן ו-60% מהזמן באמצע המגרש..
ניצחון זה ניצחון ושני הגולים האלה הגיעו בזכות ולא בחסד..הצדק נעשה על לפני כמה שנים שברצלונה שיחדה את השופט הסקנדינבי..
אין קשר אם בונקר הוא לגיטימי או לא. ברור שזה לגיטימי. אבל תסכימי איתי, שהרוב פשוט נהנים הרבה יותר מכדורגל יפה ומהנה כמו בארסה, ולא מבונקרים כמו של צ'לסי. זאת הסיבה. זה כמו שיעשו בונקר מול קבוצה שאת אוהדת (לא יודע מי..), אז מן הסתם את לא תאהבי את זה. זה לגיטימי, אבל אנחנו מדברים על ספורט, ספורט הוא בסופו של דבר בשביל הנאה, ולראות בונקר כזה זה משעמם ומרגיז. בין אם זה מול בארסה, מול מילאן, או כל קבוצה אחרת בעולם.
אני לא חושב שהשיטה מיצתה את עצמה. אני חושב שלבארסה יש בעיה קשה מאוד בהתקפה. הכל בנוי על מסי, שמתופקד כפליימקר, וחוץ מסאנצ'ז, שגם הוא לא חלוץ, אין כמעט אף אחד שיודע להכניס את הכדור לתוך השער. הפציעה של וויה פגעה אנושות בקבוצה. טאיו, קאונקה, ופדרו של השנה, זה ממש לא זה. בארסה חייבת שחקן התקפה אחד לפחות ברמה גבוה בשנה הבאה.
בקשר לחלק השני של ההודעה שלך,אני חושבת שהשיטה של ברצלונה מיצתה את עצמה כי נראה כאילו מישהו אמר לגווארדיולה ''אם תחליף שיטה,אם תעז לעשות התאמות אנחנו עורפים לך את הראש''..לא משנה נגד מי הוא משחק ומה המאצ'-אפ הוא תמיד באותה שיטה של 3-4-3 ו''התאמות'' זה לא מילה גסה..הוא מסרב לעשות את זה וכל קבוצה כבר יודעת נגד מה היא משחקת ומה השיטה..זה פשוט להיות ראש בקיר..
בקשר לבונקר,כמובן שאם קבוצה שתשחק נגד קבוצה שאני אוהדת תעשה בונקר אני לא אוהב את זה אבל אני לא אצא בהצהרות של ''הכדורגל המכוער ניצח!!'' ''הכדורגל היפה הפסיד!!''..כל קבוצה יכולה לשחק בכל שיטה שבא לה ובונקר למרות מה שאחרים יטענו, זאת גם שיטה ספורטיבית..
אף מאמן(אלא אם כן הוא אידיוט)לא יבוא לשחק נגד ברצלונה 3-4-3 או אפילו 4-4-2 התקפי כשהוא מוביל 1-0 מהמשחק הראשון ויש לו צ'אנס אדיר..
לא אוהבת כשקבוצות משחקות בונקר במשחק ליגה או משהו אבל שתהיה לי בעיה עם בונקר כשמשחקים על תוצאה במשחק נוק-אאוט? לעולם לא..
לא יודע אם יש מקום לעשות התאמה, מהסיבה שכמעט כל קבוצה בעולם, כולל ריאל וצ'לסי, משחקות מול בארסה באותה שיטה. בעיקר מתגוננים, לא מנסים להניע כדור יותר מדי, ובונים על מתפרצות.
מה שכן, הם צריכים לרענן את הסגל. שחקן כמו מריו גומז לדוגמא, יכול לעזור להם מאוד. גם ההגנה שלהם מאוד מאוד איטית. גם הגול של רמירס, וגם הגול של רונלדו, קרו בגלל איטיות של הבלמים. אם לדוגמא היה שם אבידל, אני בטוח ששני הגולים האלה לא היו קורים.
לגבי החלק השני, בין אם את אוהבת את זה או לא, מה שהוא רשם זה נכון. סך הכל, בארסה משחק בצורה הכי יפה בעולם אולי, וגם אם את לא מסכימה, די ברור שהם משחקים יפה. לעומת זאת, צ'לסי שיחקו שלושת רבעי מהזמן ב2 המשחקים האלה, בונקר. המשחק של צ'לסי היה מגעיל, לעומת בארסה שפשוט משחקת יפה. בסופו של דבר, מי שעלה זה הקבוצה ששיחקה בונקר. בארסה, שמשחקת הרבה יותר יפה, עפו. נכון, כמו שאמרתי, זה לגיטימי, ומותר, ובשלב נוקאאוט זה כשר ובסדר, ואף אחד לא מצפה שצ'לסי ישחקו 4-3-3 ויקבלו חמישיה. שוב, זה בסדר, אבל בשורה התחתונה, פשוט לא כיף לראות קבוצה שמשחק בצורה כזאת עולה. כמו החצי גמר לפני שנתיים שאינטר עשו בונקר מגעיל מאוד ועלו. לגיטימי? כשר? כן. אבל לא יפה, ומשעמם