ת'רד הכדורגל הגדול

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד הכדורגל הגדול

הודעהעל ידי חנו'ש » 21 אפריל 2012, 20:10

jol9 כתב:אולי לא יצא לך לשמוע, אבל ממש התפתח כאן דיון ציבורי בנושא. כל הדיון לא היה קשור כלל לצ'לסי, אלא רק לברצלונה.
שוב, כמובן שהקבוצה לא אשמה בכך לחלוטין, אלא רק האוהדים הישראלים שלה, שלא יכולים להתאפק.

מכבי כמובן זה סיפור אחר, והם עשו את הכל כולל כמה דברים באמת לא אפשריים, על מנת לא לשחק ביום הזכרון, ולבסוף גם לא שיחקו ביום הזכרון.

זה בגלל שלבארסה יש הרבה יותר אוהדים בארץ ממה שיש לצ'לסי ועדיין לא הבנתי למה זה לא קשור לצ'לסי.
היא לא שיחקה ביום השואה? רק בארסה?

וכמובן שאני מסכימה איתך לגבי מכבי, אבל אחותי שהיא ניטרלית לחלוטין לא מוכנה לקבל את זה.
מה לעשות שלבארסה (או צ'לסי) אין את שמעון שיזיז להם את המשחק.... :tongue3

זכותך לרצות שבארסה תפסיד כמו שאכן קרה, אבל העובדה שבארסה "העזה ברוב חוצפתה" לשחק ביום השואה לא אמור לשחק תפקיד בעניין, כמו שאני בטוחה שאם ההגרלה היתה הפוכה והמשחקים של ריאל היו נופלים על יום הזיכרון לא היית מאחל לריאל להפסיד.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 21 אפריל 2012, 20:13

חנו'ש כתב:
jol9 כתב:אולי לא יצא לך לשמוע, אבל ממש התפתח כאן דיון ציבורי בנושא. כל הדיון לא היה קשור כלל לצ'לסי, אלא רק לברצלונה.
שוב, כמובן שהקבוצה לא אשמה בכך לחלוטין, אלא רק האוהדים הישראלים שלה, שלא יכולים להתאפק.

מכבי כמובן זה סיפור אחר, והם עשו את הכל כולל כמה דברים באמת לא אפשריים, על מנת לא לשחק ביום הזכרון, ולבסוף גם לא שיחקו ביום הזכרון.

זה בגלל שלבארסה יש הרבה יותר אוהדים בארץ ממה שיש לצ'לסי ועדיין לא הבנתי למה זה לא קשור לצ'לסי.
היא לא שיחקה ביום השואה? רק בארסה?

וכמובן שאני מסכימה איתך לגבי מכבי, אבל אחותי שהיא ניטרלית לחלוטין לא מוכנה לקבל את זה.
מה לעשות שלבארסה (או צ'לסי) אין את שמעון שיזיז להם את המשחק.... :tongue3

זכותך לרצות שבארסה תפסיד כמו שאכן קרה, אבל העובדה שבארסה "העזה ברוב חוצפתה" לשחק ביום השואה לא אמור לשחק תפקיד בעניין, כמו שאני בטוחה שאם ההגרלה היתה הפוכה והמשחקים של ריאל היו נופלים על יום הזיכרון לא היית מאחל לריאל להפסיד.

אני אומר משהו מאוד פשוט. כל הטררם הזה קרה בגלל המשחק שבו השתתפה ברצלונה. נראה לך באמת שאם היה חצי גמר של צ'לסי נגד באיירן
מישהו היה מעז לדבר על זה בכלל? אפילו צ'לסי נגד ריאל, לא היה לדעתי מעורר את השיח הזה.

שוב, אין לי שום טענות לקבוצות, אלא רק לאוהדים של הקבוצה הספציפית הזאת בארץ.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 21 אפריל 2012, 20:23

והטררם הזה היה בשל העובדה הפשוטה שבארסה היא כנראה הקבוצה הכי אהודה כיום בארץ מקבוצות הכדורגל האירופיות.

טררם גם היה שנה שעברה סביב מכבי וסיפור יום הזיכרון, אז זה היה תירוץ מספק בשביל שונאי מכבי למינהם לרצות שהיא תפסיד??
הם הרי רצו שהיא תפסיד בכל מקרה, הסיפור הזה אינו תירוץ מספק, וגם בעניין של בארסה הוא אינו תירוץ מספק.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי misha » 22 אפריל 2012, 16:31

עזבו אתכם קלאסיקו, הטרגדיה האמיתית היא שיובה הולכת לזכות באליפות על חשבון מילאן. עונה פשוט מחורבנת - כמות פציעות לא הגיונית בתוספת לטעויות שיפוט מרגיזות במיוחד :::
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 24 אפריל 2012, 20:41

אני אשתדל לא לשים יותר מדי סמיילים חוגגים ואשמור את זה למחר אבל..בארסה עפה!!
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Mta_atic » 24 אפריל 2012, 20:48

פשוט טרגדיה שקבוצה שמתגוננת עם 11 שחקנים על תיבת החמש במשך 90 דקות גונבת 2 גולים ומנצחת את הכדורגל היפה.
מקווה שמחר ריאל תעוף ואז יהיה גם אפרורי בין צ'לסי לבאיירן.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 24 אפריל 2012, 20:50

Holiday_Armadillo כתב:אני אשתדל לא לשים יותר מדי סמיילים חוגגים ואשמור את זה למחר אבל..בארסה עפה!!

:thumbup
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 24 אפריל 2012, 20:53

פשוט מעיק כבר שכל קבוצה שמתגוננת נגד ברצלונה היא התגלמות הרוע וברצלונה היא המסכנה עם הכדורגל היפה ואוי אוי אוי..
בונקר זה לא מהיום וזה דרך לגיטימית לחלוטין לשחק כשאתה משחק על תוצאה ועל שערי בית-חוץ..
כשארסנל עשתה בונקר נגד בארסה כמעט הביאו אותם למשפט ביחד עם דמיאניוק על אותו פשע אבל כשטוטנהאם עשתה למחרת בונקר נגד מילאן(ואני אוהדת טוטנהאם)אז אמרו,ואני מצטטת,''זה לגיטימי,הם רצו לעבור שלב והם השיגו את התוצאה שהם רצו''..
נמאס לי כבר מברצלונה ומההגנות עליה כל הזמן ואני שמחה שהפסטיבל הזה מסתיים..רק מקווה שמחר ריאל תעלה ואז השבוע הזה יהיה נהדר..

השיטה של ברצלונה מיצתה את עצמה..כבר לא עושה על אף אחד רושם זה שמוסרים 800 מסירות ללא תכלית ומחזיקים כדור 70% מהזמן ו-60% מהזמן באמצע המגרש..
ניצחון זה ניצחון ושני הגולים האלה הגיעו בזכות ולא בחסד..הצדק נעשה על לפני כמה שנים שברצלונה שיחדה את השופט הסקנדינבי..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 24 אפריל 2012, 20:58

Holiday_Armadillo כתב:פשוט מעיק כבר שכל קבוצה שמתגוננת נגד ברצלונה היא התגלמות הרוע וברצלונה היא המסכנה עם הכדורגל היפה ואוי אוי אוי..
בונקר זה לא מהיום וזה דרך לגיטימית לחלוטין לשחק כשאתה משחק על תוצאה ועל שערי בית-חוץ..
כשארסנל עשתה בונקר נגד בארסה כמעט הביאו אותם למשפט ביחד עם דמיאניוק על אותו פשע אבל כשטוטנהאם עשתה למחרת בונקר נגד מילאן(ואני אוהדת טוטנהאם)אז אמרו,ואני מצטטת,''זה לגיטימי,הם רצו לעבור שלב והם השיגו את התוצאה שהם רצו''..
נמאס לי כבר מברצלונה ומההגנות עליה כל הזמן ואני שמחה שהפסטיבל הזה מסתיים..רק מקווה שמחר ריאל תעלה ואז השבוע הזה יהיה נהדר..

השיטה של ברצלונה מיצתה את עצמה..כבר לא עושה על אף אחד רושם זה שמוסרים 800 מסירות ללא תכלית ומחזיקים כדור 70% מהזמן ו-60% מהזמן באמצע המגרש..
ניצחון זה ניצחון ושני הגולים האלה הגיעו בזכות ולא בחסד..הצדק נעשה על לפני כמה שנים שברצלונה שיחדה את השופט הסקנדינבי..

אין קשר אם בונקר הוא לגיטימי או לא. ברור שזה לגיטימי. אבל תסכימי איתי, שהרוב פשוט נהנים הרבה יותר מכדורגל יפה ומהנה כמו בארסה, ולא מבונקרים כמו של צ'לסי. זאת הסיבה. זה כמו שיעשו בונקר מול קבוצה שאת אוהדת (לא יודע מי..), אז מן הסתם את לא תאהבי את זה. זה לגיטימי, אבל אנחנו מדברים על ספורט, ספורט הוא בסופו של דבר בשביל הנאה, ולראות בונקר כזה זה משעמם ומרגיז. בין אם זה מול בארסה, מול מילאן, או כל קבוצה אחרת בעולם.
אני לא חושב שהשיטה מיצתה את עצמה. אני חושב שלבארסה יש בעיה קשה מאוד בהתקפה. הכל בנוי על מסי, שמתופקד כפליימקר, וחוץ מסאנצ'ז, שגם הוא לא חלוץ, אין כמעט אף אחד שיודע להכניס את הכדור לתוך השער. הפציעה של וויה פגעה אנושות בקבוצה. טאיו, קאונקה, ופדרו של השנה, זה ממש לא זה. בארסה חייבת שחקן התקפה אחד לפחות ברמה גבוה בשנה הבאה.
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 24 אפריל 2012, 21:04

asafb96 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:פשוט מעיק כבר שכל קבוצה שמתגוננת נגד ברצלונה היא התגלמות הרוע וברצלונה היא המסכנה עם הכדורגל היפה ואוי אוי אוי..

אין קשר אם בונקר הוא לגיטימי או לא. ברור שזה לגיטימי. אבל תסכימי איתי, שהרוב פשוט נהנים הרבה יותר מכדורגל יפה ומהנה כמו בארסה, ולא מבונקרים כמו של צ'לסי. זאת הסיבה. זה כמו שיעשו בונקר מול קבוצה שאת אוהדת (לא יודע מי..), אז מן הסתם את לא תאהבי את זה. זה לגיטימי, אבל אנחנו מדברים על ספורט, ספורט הוא בסופו של דבר בשביל הנאה, ולראות בונקר כזה זה משעמם ומרגיז. בין אם זה מול בארסה, מול מילאן, או כל קבוצה אחרת בעולם.
אני לא חושב שהשיטה מיצתה את עצמה. אני חושב שלבארסה יש בעיה קשה מאוד בהתקפה. הכל בנוי על מסי, שמתופקד כפליימקר, וחוץ מסאנצ'ז, שגם הוא לא חלוץ, אין כמעט אף אחד שיודע להכניס את הכדור לתוך השער. הפציעה של וויה פגעה אנושות בקבוצה. טאיו, קאונקה, ופדרו של השנה, זה ממש לא זה. בארסה חייבת שחקן התקפה אחד לפחות ברמה גבוה בשנה הבאה.

בקשר לחלק השני של ההודעה שלך,אני חושבת שהשיטה של ברצלונה מיצתה את עצמה כי נראה כאילו מישהו אמר לגווארדיולה ''אם תחליף שיטה,אם תעז לעשות התאמות אנחנו עורפים לך את הראש''..לא משנה נגד מי הוא משחק ומה המאצ'-אפ הוא תמיד באותה שיטה של 3-4-3 ו''התאמות'' זה לא מילה גסה..הוא מסרב לעשות את זה וכל קבוצה כבר יודעת נגד מה היא משחקת ומה השיטה..זה פשוט להיות ראש בקיר..

בקשר לבונקר,כמובן שאם קבוצה שתשחק נגד קבוצה שאני אוהדת תעשה בונקר אני לא אוהב את זה אבל אני לא אצא בהצהרות של ''הכדורגל המכוער ניצח!!'' ''הכדורגל היפה הפסיד!!''..כל קבוצה יכולה לשחק בכל שיטה שבא לה ובונקר למרות מה שאחרים יטענו, זאת גם שיטה ספורטיבית..
אף מאמן(אלא אם כן הוא אידיוט)לא יבוא לשחק נגד ברצלונה 3-4-3 או אפילו 4-4-2 התקפי כשהוא מוביל 1-0 מהמשחק הראשון ויש לו צ'אנס אדיר..
לא אוהבת כשקבוצות משחקות בונקר במשחק ליגה או משהו אבל שתהיה לי בעיה עם בונקר כשמשחקים על תוצאה במשחק נוק-אאוט? לעולם לא..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 24 אפריל 2012, 21:25

עזוב אסף, זה הכל עונש בגלל שבארסה שיחקה ביום הזיכרון והשואה.
מה לעשות שאין לה איזה שמעון שיזיז לה את השעות.... :cool
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי קובי » 24 אפריל 2012, 21:44

אני מתפלא שאף אחד לא שם לב ש...

טורס הצליח אשכרה להבקיע שער !!!
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי felix_r » 24 אפריל 2012, 21:46

סופסוף. פשוט נשבר כבר לשמוע על בארסה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 24 אפריל 2012, 21:57

קובי כתב:אני מתפלא שאף אחד לא שם לב ש...

מאז שדי מתאו הפך להיות המאמן טורס פשוט נהדר כל פעם כשהוא נכנס למשחק..
עד עכשיו הוא רק בישל את השערים או היה זה שהתחיל את המהלך לשער אבל סוף סוף גם הצליח להבקיע..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 24 אפריל 2012, 22:27

Holiday_Armadillo כתב:
קובי כתב:אני מתפלא שאף אחד לא שם לב ש...

מאז שדי מתאו הפך להיות המאמן טורס פשוט נהדר כל פעם כשהוא נכנס למשחק..
עד עכשיו הוא רק בישל את השערים או היה זה שהתחיל את המהלך לשער אבל סוף סוף גם הצליח להבקיע..

בשער הזה הוא החזיר את כל הכסף שצ'לסי שילמה עבורו לליברפול :)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי misha » 24 אפריל 2012, 22:28

שום טרגדיה, מבחינתי נעשה היום צדק היסטורי. הגיע לצ'לסי להדיח את בארסה אחרי שהשופטים שדדו אותם ב-2009.

מקווה שבאיירן תעפיל לגמר מחר.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי felix_r » 24 אפריל 2012, 23:23

גם הפעם כמעט שדדו אותם.
לפי הבנתי לא היה פנדל
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 25 אפריל 2012, 06:05

ראיתי עכשיו את התקציר בערוץ הספורט.
הרחקה של טרי לא היתה מוצדקת
פנדל לדעתי היה, אבל קשה לראות. בטח היום ייראו תקציר בערוץ הספורט וידברו על זה, ואז אולי נראה את זה יותר טוב
לא הבנתי - בגול של טורס, לא היה נבדל???
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 25 אפריל 2012, 09:47

jol9 כתב:ראיתי עכשיו את התקציר בערוץ הספורט.
הרחקה של טרי לא היתה מוצדקת
פנדל לדעתי היה, אבל קשה לראות. בטח היום ייראו תקציר בערוץ הספורט וידברו על זה, ואז אולי נראה את זה יותר טוב
לא הבנתי - בגול של טורס, לא היה נבדל???

אין נבדל אם השחקן נמצא בחצי שלו.
בזמן המסירה טורס עדיין היה לפני קו בחצי, לכן לא היה נבדל
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי asafb96 » 25 אפריל 2012, 10:07

Holiday_Armadillo כתב:
asafb96 כתב:

בקשר לחלק השני של ההודעה שלך,אני חושבת שהשיטה של ברצלונה מיצתה את עצמה כי נראה כאילו מישהו אמר לגווארדיולה ''אם תחליף שיטה,אם תעז לעשות התאמות אנחנו עורפים לך את הראש''..לא משנה נגד מי הוא משחק ומה המאצ'-אפ הוא תמיד באותה שיטה של 3-4-3 ו''התאמות'' זה לא מילה גסה..הוא מסרב לעשות את זה וכל קבוצה כבר יודעת נגד מה היא משחקת ומה השיטה..זה פשוט להיות ראש בקיר..

בקשר לבונקר,כמובן שאם קבוצה שתשחק נגד קבוצה שאני אוהדת תעשה בונקר אני לא אוהב את זה אבל אני לא אצא בהצהרות של ''הכדורגל המכוער ניצח!!'' ''הכדורגל היפה הפסיד!!''..כל קבוצה יכולה לשחק בכל שיטה שבא לה ובונקר למרות מה שאחרים יטענו, זאת גם שיטה ספורטיבית..
אף מאמן(אלא אם כן הוא אידיוט)לא יבוא לשחק נגד ברצלונה 3-4-3 או אפילו 4-4-2 התקפי כשהוא מוביל 1-0 מהמשחק הראשון ויש לו צ'אנס אדיר..
לא אוהבת כשקבוצות משחקות בונקר במשחק ליגה או משהו אבל שתהיה לי בעיה עם בונקר כשמשחקים על תוצאה במשחק נוק-אאוט? לעולם לא..

לא יודע אם יש מקום לעשות התאמה, מהסיבה שכמעט כל קבוצה בעולם, כולל ריאל וצ'לסי, משחקות מול בארסה באותה שיטה. בעיקר מתגוננים, לא מנסים להניע כדור יותר מדי, ובונים על מתפרצות.
מה שכן, הם צריכים לרענן את הסגל. שחקן כמו מריו גומז לדוגמא, יכול לעזור להם מאוד. גם ההגנה שלהם מאוד מאוד איטית. גם הגול של רמירס, וגם הגול של רונלדו, קרו בגלל איטיות של הבלמים. אם לדוגמא היה שם אבידל, אני בטוח ששני הגולים האלה לא היו קורים.

לגבי החלק השני, בין אם את אוהבת את זה או לא, מה שהוא רשם זה נכון. סך הכל, בארסה משחק בצורה הכי יפה בעולם אולי, וגם אם את לא מסכימה, די ברור שהם משחקים יפה. לעומת זאת, צ'לסי שיחקו שלושת רבעי מהזמן ב2 המשחקים האלה, בונקר. המשחק של צ'לסי היה מגעיל, לעומת בארסה שפשוט משחקת יפה. בסופו של דבר, מי שעלה זה הקבוצה ששיחקה בונקר. בארסה, שמשחקת הרבה יותר יפה, עפו. נכון, כמו שאמרתי, זה לגיטימי, ומותר, ובשלב נוקאאוט זה כשר ובסדר, ואף אחד לא מצפה שצ'לסי ישחקו 4-3-3 ויקבלו חמישיה. שוב, זה בסדר, אבל בשורה התחתונה, פשוט לא כיף לראות קבוצה שמשחק בצורה כזאת עולה. כמו החצי גמר לפני שנתיים שאינטר עשו בונקר מגעיל מאוד ועלו. לגיטימי? כשר? כן. אבל לא יפה, ומשעמם
asafb96

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ואורח אחד