המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:איזה החלטה שערורייתית..
בין אם זה נכון או לא..למה להכריע ככה את המשחק?
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:איזה החלטה שערורייתית..
מה קרה?
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:איזה החלטה שערורייתית..
מה קרה?
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:איזה החלטה שערורייתית..
מה קרה?
נתניה היו במינוס 3 והלכו אל הקו לשתיים..הראשונה הייתה בחוץ אז הם החטיאו את השנייה בכוונה ואורלנד קלע שלשה מטורפת בסיבוב עם שניים עליו..
הוא חגג ונכנסו איזה 8 אנשים למגרש בשביל לחבק אותו אז רייניש הלך למוניטורים לראות כמה זמן נשאר על השעון בשביל הבקעה..רק שבמקום לתת את הזמן שנשאר על השעון הוא גם נתן טכנית לנתניה שזה אומר 2 זריקות ו-0.8 על השעון ובעצם קבע את תוצאת המשחק..
yzafrir כתב:חייב לומר שמי שאיכזב אותי הכי הרבה במהלך שהיה במשחק הזה הוא אבי אשכנזי . גם אם ההחלטה של השופטים הייתה נכונה , הוא היה צריך לבוא לשחקן שלו ולאגיד לו שיחטיא את הזריקות כדי שילכו להערכה ויכריעו את המשחק כמו גברים ולא בצורה כזאת...במקום זה הוא ניצל את השריקה ההזוייה הזאת כדי לנצח את המשחק ( בצורה לא ספורטיבית...)
פשוט ביזיון !!!
yzafrir כתב:חייב לומר שמי שאיכזב אותי הכי הרבה במהלך שהיה במשחק הזה הוא אבי אשכנזי . גם אם ההחלטה של השופטים הייתה נכונה , הוא היה צריך לבוא לשחקן שלו ולאגיד לו שיחטיא את הזריקות כדי שילכו להערכה ויכריעו את המשחק כמו גברים ולא בצורה כזאת...במקום זה הוא ניצל את השריקה ההזוייה הזאת כדי לנצח את המשחק ( בצורה לא ספורטיבית...)
פשוט ביזיון !!!
yzafrir כתב:אם הוא קורא לזה ניצחון אז שיבושם לו , אני חושב שזה ביזיון....הוא צריך לתת את הכבוד לקבוצה היריבה על מהלך מדהים שהשווה את המשחק ולעלות לשחק בהערכה ולנצח בגלל היכולת לא בגלל החלטת שיפוט ...זו דעתי בכל אופן
jol9 כתב:yzafrir כתב:אם הוא קורא לזה ניצחון אז שיבושם לו , אני חושב שזה ביזיון....הוא צריך לתת את הכבוד לקבוצה היריבה על מהלך מדהים שהשווה את המשחק ולעלות לשחק בהערכה ולנצח בגלל היכולת לא בגלל החלטת שיפוט ...זו דעתי בכל אופן
אז אם טניסאי חובט כדור שפוגע ברשת ונופל בצד של היריב, הוא גם צריך לוותר ולבקש לשחק את הנקודה מהתחלה?
זה ספורט, וטעויות הן חלק מהמשחק.
yzafrir כתב:jol9 כתב:yzafrir כתב:אם הוא קורא לזה ניצחון אז שיבושם לו , אני חושב שזה ביזיון....הוא צריך לתת את הכבוד לקבוצה היריבה על מהלך מדהים שהשווה את המשחק ולעלות לשחק בהערכה ולנצח בגלל היכולת לא בגלל החלטת שיפוט ...זו דעתי בכל אופן
אז אם טניסאי חובט כדור שפוגע ברשת ונופל בצד של היריב, הוא גם צריך לוותר ולבקש לשחק את הנקודה מהתחלה?
זה ספורט, וטעויות הן חלק מהמשחק.
מה קשור הדוגמא של הטניס ??? בכלל לא דומה
הסיבה שהשופטים היו צריכים לשרוק היא בגלל שהגבעה הוציאה כדור למרות שהיו אנשים על הפרקט וכך הביאה את המצב לכך ש יש הפרעה למשחק . אם הם לא היו מוציאים את הכדור השופט יכל לחכות שיפנו את המגרש ואז לשחק את המהלך האחרון של 0.8 שניות....כמעט כל משחק של מכבי כאשר היא מביסה קבוצה 10 שניות לסוף המאמנים כבר מחוץ לאזור המותר להם לוחצים ידיים , למה הם לא מקבלים טכנית ? כי יש שיקול דעת.....פה הוכרע משחק בגלל זה ופה הבעיה...
ההוצאה המהירה של הגבעה לא נתנת הזדמנות גם לבקש פסק זמן וגם נעשה כאשר הם רואים שיש אנשים על המגרש ויודעים שיש סיכוי שישרק טכני ובגלל זה ישר התנפלו על השופט....
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־20 אורחים