המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Chen כתב:yarinsaky כתב:Chen כתב:אני היחיד שהייתי מוותר עליו בעונה הבאה? התרומה שלו היא בדברים מאוד ספציפים. בהתקפה הוא לא יכול לבוא לידי ביטוי שיש שחקן שיודע לשמור כמו שצריך.
לא תקבל טוב יותר בחצי מיליון דולר, כבר היינו בסרט הזה.
לא צריך להביא, יש לך כבר את פניני, שחקן נלפא ששווה להשקיע בו יותר!( ואם הולכים על אופציה של להביא נראה לי שאפשר להביא גם איזה DOWNS במחיר של סמית')
yarinsaky כתב:Chen כתב:yarinsaky כתב:Chen כתב:אני היחיד שהייתי מוותר עליו בעונה הבאה? התרומה שלו היא בדברים מאוד ספציפים. בהתקפה הוא לא יכול לבוא לידי ביטוי שיש שחקן שיודע לשמור כמו שצריך.
לא תקבל טוב יותר בחצי מיליון דולר, כבר היינו בסרט הזה.
לא צריך להביא, יש לך כבר את פניני, שחקן נלפא ששווה להשקיע בו יותר!( ואם הולכים על אופציה של להביא נראה לי שאפשר להביא גם איזה DOWNS במחיר של סמית')
פניני לבד לא מספיק, הוא לא שחקן כזה טוב שאתה מפקיר כך את עמדה 3 .
כמו שאמר עתיק, הוא יהיה טוב יותר בשנה הבאה אחרי ששילם דמי לימוד והסתגלות. את הכסף הגדול נשקיע במקומות אחרים.( סנטר למשל ).
Mta_atic כתב:גם אנחנו כאוהדים צריכים לתת לשחקנים זמן להתבשל.
דווין סמית' יהיה הרבה יותר טוב בעונה הבאה, האחוזים שלו לשלוש ביורוליג רק ילכו ויתיישרו לכיוון האמיתי (אזור ה-40% ומעלה),
ולמי שפקפק ביכולת שלו להתאים לרמת היורוליג- הסדרה מול פאו ניפצה את האשליות.
נכון, הוא עדיין לא השחקן הכי מבריק בעמדה 3, אבל בהחלט אחד שנותן את העבודה ומצדיק כל אגורה שמשלמים לו (וזה ממש לא הרבה).
jol9 כתב:הקץ' של סמית' הוא שהוא די יושב על המשבצת של פניני, וכנראה שזאת היתה אחת הסיבות לעונה החלשה של פניני.
למרות שבתקופה הזאת שניהם מצויינים, ככה שאולי זה יכול לעבוד גם בעונה הבאה.
אין ספק שסמית' פשוט שחקן אחר כבר תקופה די ארוכה. כל הכבוד לו על השדרוג במשחק שלו.
חביב אורנג'ד כתב:למרות ההצגה הערב מול מגדל והמשחקים הטובים בסדרה מול פאו, אני ממש לא מתלהב ממנו.
לדעתי, למרות כל הסופרלטיבים, מדובר בשחקן די בינוני ולא יותר.
זה נכון שלא ניתן למצוא משהו יותר טוב בסכומים אותם הוא מרוויח (למרות שגם זה לא בטוח), אבל עדיין מדובר כאן באחד מהסמול פורוורדים הפחות טובים שהיו למכבי.
הייתי שמח לראות את מכבי מביאה שחקן קצת יותר אטרקטיבי ופחות אפור. אחד שידע גם להוריד כדור לרצפה וגם לקחת אותו עד הטבעת, גם אם הוא לא יהיה שומר כזה גדול (ואני גם לא חושב שסמית' הוא באמת כזה להיט בהגנה).
בכלל, הייתי שמח לראות את מכבי מרעננת קצת את הסגל והופכת אותו ליותר מגוון ומעניין. אני עדיין מעדיף שחקנים אטרקטיביים ואנרגטיים על פני שחקנים שעושים דברים שלא רואים בסטטיסטיקה או לא רואים בכלל.
חביב אורנג'ד כתב:למרות ההצגה הערב מול מגדל והמשחקים הטובים בסדרה מול פאו, אני ממש לא מתלהב ממנו.
לדעתי, למרות כל הסופרלטיבים, מדובר בשחקן די בינוני ולא יותר.
זה נכון שלא ניתן למצוא משהו יותר טוב בסכומים אותם הוא מרוויח (למרות שגם זה לא בטוח), אבל עדיין מדובר כאן באחד מהסמול פורוורדים הפחות טובים שהיו למכבי.
הייתי שמח לראות את מכבי מביאה שחקן קצת יותר אטרקטיבי ופחות אפור. אחד שידע גם להוריד כדור לרצפה וגם לקחת אותו עד הטבעת, גם אם הוא לא יהיה שומר כזה גדול (ואני גם לא חושב שסמית' הוא באמת כזה להיט בהגנה).
בכלל, הייתי שמח לראות את מכבי מרעננת קצת את הסגל והופכת אותו ליותר מגוון ומעניין. אני עדיין מעדיף שחקנים אטרקטיביים ואנרגטיים על פני שחקנים שעושים דברים שלא רואים בסטטיסטיקה או לא רואים בכלל.
yarinsaky כתב:בלאט כינה אתמול את סמית' " ענק ", אחרי סופרלטיבים כאלו אין סיכוי שהוא מוותר עליו בשנה הבאה. נקסט.
jol9 כתב:אצל סמית' אני עדיין לא בטוח, שפתאום הוא לא יחזור למצב שבו הוא זורק 3 זריקות וקולע 5 נק', אבל כל עוד הוא לא שם, לא חושב בכלל שצריך לחפש ריענון, כי כמו שאתה יכול
לקבל מישהו צעיר וטוב, אתה גם יכול לקבל איזה רודני ביופורד כזה.
קודי כתב:שני לקחים עיקריים מסיפור סמית':
1. צריך לסמוך על דייויד בלאט, גם אם לנו דברים נראים אחרת.
2. צריך להיות סבלניים עם שחקנים שרק הגיעו למכבי.
מעבר לכך, אין שום סיבה שבעולם שסמית' לא ימשיך כאן בעונה הבאה. אל תשכחו שהאויב של הטוב מאוד זה המצויין, ואם יש לנו ביד משהו טוב מאוד אסור לוותר עליו בשביל משהו שאולי יהיה מצויין אבל באותה הסבירות גם יכול להיות גרוע.
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker ו־30 אורחים